Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τις Θεσσαλονικιες.....

Πήγα χτες στο Mega Outlet στη γεωργική σχολη, και στο Πετερ Σπορτ βρήκα All Star converse με κορδόνια ή με σκράτσ λουράκια μονο με 20ευρώ τα μονόχρωμα και κάποια πολυχρωμα ή μποτάκια ήταν στα 26 με 28ευρώ! Δεν μου φάνηκαν ακριβά γιατι περίπου της ίδιες τιμές εχει και το http://www.javari.co.uk. Της πήρα αθλητικό παπούτσι Adidas με 22ευρω.... Ουτε του παπα δεν το λέμε...

Διαφημίσεις

Τελικα τι εγινε με το mothercare?Στελνουν τωρα ή ακομη τιποτα?

Αλλοι και τούτοι πάλι (εγώ τους μπουκοτάρω).Στέλνουν σε όλον τον κόσμο πλην της Ελλάδας και της Ρουμανίας .Τούς έστειλα πάλι e-mail προχθές και αυτοί πάλι το "τροπάριο" τους για προβλήματα με τελωνείο κλπ.Παρήγγειλα εδοεπικοινωνία απο το babysecurity.co.uk και μου ήρθε χωρίς κανένα πρόβλημα ,τι τελωνεία και αηδίες ...

κορίτσια εγώ μόλις γύρισα απο ΑΒ δεν είχε έκπτωση στα μωρομάντηλά δεν βλέπω κάτι στην απόδειξη... αν είναι να πάρω τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!

Χτες πήρα 2 πακετα μωρομαντηλα pampers.

Σου γραφω ότι γραφει στην απόδειξη:

pampers wipes natu 5,92

pampers wipes acti 5,92

Έκπτωση

pampers wipes natu 1,18-

pampers wipes acti 1,19-

ΚΟΥΠΟΝΙΑ 1,00 (είχα μόνο 1)

Σύνολο: 8,47 ευρω

Επαναλαμβανω όμως ότι δεν ισχυει για την ασπρη συσκευασία (μόνο για τα πρασινα και την σειρα active fit) και επίσης ισχυει με την αγορα 2 πολυσυσκευασιών.

Κοριτσια εστειλα τον πατερα μου να παρει Libero απο ΑΒ

Η οικονομικη συσκευασια αρχικη τιμη ποσο περιπου εχει;;(φανταζομαι γυρω στα 19 ευρω ετσι;;;)

Και τα 2,5 ευρω κουπονακια θα τα δεχτουν;;

4

Αλλοι και τούτοι πάλι (εγώ τους μπουκοτάρω).Στέλνουν σε όλον τον κόσμο πλην της Ελλάδας και της Ρουμανίας .Τούς έστειλα πάλι e-mail προχθές και αυτοί πάλι το "τροπάριο" τους για προβλήματα με τελωνείο κλπ.Παρήγγειλα εδοεπικοινωνία απο το babysecurity.co.uk και μου ήρθε χωρίς κανένα πρόβλημα ,τι τελωνεία και αηδίες ...

Είναι απαράδεκτοι!

Έκανα παραγγελία τα Χριστούγεννα και περασαν 2 εβδομαδες που εβλεπα την παραγγελία μου να παραμενει στην Αγγλία και επικοινώνησα εγω μαζι τους για να μου πουν οτι τελικά δε στέλνουν στην Ελλάδα.

Άκουσα ότι έχουν βαλει το χεράκι τους οι Ελληνες αντιπρόσωποι της Mothercare για να μην χάνουν πελάτες. Λες και εγω θα πήγαινα ποτε στο Ελληνικο Mothercare να δώσω 32 ευρω για ενα φορμακι που δεν θα της έκανε μετα απο ένα μήνα! Δεν εχω αντιρρηση να βοηθησω την εδω αγορά, αρκεί να υπάρχει μια λογική χρέωση και όχι 200-300% καπέλο!

Ουφ! Τά'πα και ξεθύμανα! :-D

Διαφημίσεις

Κοριτσια εστειλα τον πατερα μου να παρει Libero απο ΑΒ

Η οικονομικη συσκευασια αρχικη τιμη ποσο περιπου εχει;;(φανταζομαι γυρω στα 19 ευρω ετσι;;;)

Και τα 2,5 ευρω κουπονακια θα τα δεχτουν;;

το νουμερο 4 (7-14 κιλα) εχει 18,45.θα σου βγει 9,22 και θα αφαιρεσουν και το κουπονι σου!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

αχ kalamaraki μου γιατι εστειλες αυτο το μην .εκνευριστηκα τωρα.εψαχνα σε ολη την καλαμαρια να βρω all star στο χρωμα που θελαμε.τελικα τα πηραμε παρασκευη απο κεντρο 30???ελα γιατι .και οχι στο χρωμα που ηθελα γιατι δεν εβρισκα πουθενα.γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

αχ kalamaraki μου γιατι εστειλες αυτο το μην .εκνευριστηκα τωρα.εψαχνα σε ολη την καλαμαρια να βρω all star στο χρωμα που θελαμε.τελικα τα πηραμε παρασκευη απο κεντρο 30???ελα γιατι .και οχι στο χρωμα που ηθελα γιατι δεν εβρισκα πουθενα.γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

συγνώμη....:(:oops:

και εγω δεν της τα πηρα απλα χαζευα τις τιμές τους στα Πετερ Σπορτ και ειπα να σας το πω...εγω της πηρα αθλητικα αντιντας και θα δω για τα σταράκια.

Άκαρπη η πρώτη επίσκεψη στα ΑΒ Βασιλόπουλος.Είχε γίνει χαμός και δεν είχαν αφήσει ούτε κομμάτι απο πάνες στα Νο3 που παίρνω.Θα ξαναπαραλάβει το κατάστημα το μεσημέρι .Με 50% έκπτωση(+εκπτωτικά κουπόνια) λογικό το βρίσκω να γίνει λαικό προσκύνημα ...

Άκαρπη η πρώτη επίσκεψη στα ΑΒ Βασιλόπουλος.Είχε γίνει χαμός και δεν είχαν αφήσει ούτε κομμάτι απο πάνες στα Νο3 που παίρνω.Θα ξαναπαραλάβει το κατάστημα το μεσημέρι .Με 50% έκπτωση(+εκπτωτικά κουπόνια) λογικό το βρίσκω να γίνει λαικό προσκύνημα ...

γιατι δεν παιρνεις και Νο4????????????ευκαιρια ειναι......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Και ο πατερας μου μολις με πηρε τηλεφωνο,εχουν μονο Νο7 και θα παραλαβουν αυριο το πρωι παλι

Του ειπαν οτι τα αγοραζαν 5-5 τα πακετα...

Και ειμαι ρε γμτ 50χλμ απο το Ηρακλειο.....

Θα δω ισως παω αυριο το πρωι και ελπιζω να βρω

4

Βρε κορίτσια νομίζω ότι κάποια νούμερα δεν τα εχουν επίτηδες...αν και δεν ξέρω γιατί.

Στην Κομοτηνή Νο 3 οικονομική δεν έχει καθολου...ή φέρνουν ελάχιστες ή δεν φέρνουν καθολου ή ...τις κρύβουν στις προσφορές...τι να πω.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

εγω πηρα σημερα 3 πακετα νο 3 , με ενα κουπονι 5 κ 2 κουπονια των 4 τσαμπα μου βγηκανε, αλλα ενω ηθελα να παρω και την οικονομικη συσκευασια νο 2 μου ειπανε οτι δεν φερνουν. εχετε δει εσεισ σε καποιο αβ να εχει το νο 2 το κουτι με τα 90 τμχ

εγω πηρα σημερα 3 πακετα νο 3 , με ενα κουπονι 5 κ 2 κουπονια των 4 τσαμπα μου βγηκανε, αλλα ενω ηθελα να παρω και την οικονομικη συσκευασια νο 2 μου ειπανε οτι δεν φερνουν. εχετε δει εσεισ σε καποιο αβ να εχει το νο 2 το κουτι με τα 90 τμχ

δεν εχω δει σε κανενα καταστημα το Νο 2 σε οικονομικη,νομιζω μονο σε μακροστενη με 46 τεμαχια αν θυμαμαι καλα μεσα.βγαινει και σε 90 τμχ?????:roll::roll:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

στα κουπονακια που μου στειλανε ειχε στο κουπονι των 5 μια φωτογραφια της συσκευασιας νο 2 και απο κατω γραφει 90 τμχ, να ειναι τυπογραφικό? δεν ξέρω πρώτη φορα ασχολούμαι με πανες!!!! ειμαι στην 33 βδομαδα αλλα επειδη ηταν τοσο καλη η προσφορά του αβ + τα κουπονακια είπα να κάνω την αρχή!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...