Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ (Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια ή Κέντρο δηλ.

ANSOU

Recommended Posts

Γνωριζω εναν απο τους κορυφαιους διαιτολογους στον χωρο (ειναι και στον συλογο αν το λεω καλά, διαιτολογων, νομιζω αντιπρόεδρος...) βγαινει και στην τηλεόραση αλλά αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι - για μενα- προκειται για τους πιο θετικους και υπέροχους ανθρωπους που ξερω με σπανιο χαρακτηρα...

Λεγεται Γιαννης Χρυσου και ειναι στο Μαρουσι...

Με κλειστά ματια...

Εχει αδυνατισει κοσμο και κοσμακι και εχει καταφερει να αλλάξει τον τροπο διατροφής σε εκατοντάδες κόσμο...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Είμαι νεα μαμά. Γένησα πριν 6 μήνες. Εχω περίπου 13 κιλά παραπάνω.Τον τελευταίο καιρό είδα στην τηλεόραση για την μέθοδο της eurodiet. Tην εχει δοκιμάση καμιά. Μπορουμε να την κανουμε και εμείς; ακόμα θηλάζω. Ευχαρηστώ

maria στη συνιστώ ανεπιφύλακτα. αν θελεις σου στελνω πμ για λοιπες πληροφορίες.

• 4 months later...
maria στη συνιστώ ανεπιφύλακτα. αν θελεις σου στελνω πμ για λοιπες πληροφορίες.

να σας πώ και εγω πώς εχασα 40 κιλα ????? ημουν 122 μετα την γεννα

βεβαια ξεκινησα 90 κιλα την εγκυμοσυνη αλλα λόγω υψους και σωματος δεν μου φαινοτανε ειναι με ροφημα αλλα ροφημα απο φαρμακειο , η αδελφη της μαμας μου ειναι φαρμακοποιος και το εψαξα πολυ ;)

δεν ξερω αν κανει το παω αν κανει πειτε μου μην φαω καμια κιτρινη

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

• 2 εβδομάδες μετά...
ειναι με ροφημα αλλα ροφημα απο φαρμακειο , η αδελφη της μαμας μου ειναι φαρμακοποιος και το εψαξα πολυ ;)

Και εκτός από το ρόφημα τι άλλο έκανες για να αδυνατίσεις; Πόσο συχνά το έπινες; Πώς λέγεται;

Ευχαριστώ.

Sankalpa

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Κορίτσια, έχει πάει κανείς στην Βλαχάκη; μου φαίνεται πολύ καλή αλλά επίσης μου δίνει την εντύπωση φίρμας και φοβάμαι μήπως παίρνει υπερβολικά χρήματα στην επίσκεψη.

There is no patch for human stupidity.

• 1 χρόνο μετά...

Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 17 κιλά. Γέννησα πριν ένα χρόνο και εχω επανέλθει στα κιλά μου με τη βοήθεια διαιτολόγου. Ονομάζεται Φανή Πρεβέντη και έχει γραφείο στα Μελίσσια. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

• 1 month later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!! Με λένε Μαρία Παπαδημητρίου και παρακολουθώ καιρό το forum και ήθελα απο καιρό να εγγραφώ, λόγω όμως κακής εγκυμοσύνης είχα μείνει στο κρεβάτι για καιρό και δεν μπορούσα να κάνω τπτ... Τωρα όμως είμαι μια χαρά και κρατάω στα χέρια μου την 8 μηνών κορούλα μου Νεφέλη :D Η εγκυμοσύνη μου όπως σας είπα ήταν αρκετά δυσκολη, έμεινα στο κρεβάτι μετά τον 4 μήνα... εκτός απο αυτό έβαλα και πολλά κιλά :( περίπου 23-24... (πριν την εγκυμοσύνη ήμουν κανονική), όπως καταλαβαίνεται... πρέπει να τα χάσω.. Μου σύστησαν μια πολύ γλυκιά κοπέλα, ΠΤΥΧΙΟΎΧΟ!(το τονίζω γιατι είναι πολλές απο Ιεκ που δεν ξερουν τπτ..) η οποία με έβαλε σε πρόγραμμα διατροφής, το οποίο συνεχίζω ακόμα... έχω χάσει 14 κιλά και συνεχίζω... μου δίνει επιπλέον συνταγές για γλυκά και φαγητά μαγειρεμένα ''ελαφρά'' έτσι ώστε να μην στερούμε τπτ.. επίσης μου δίνει συμβουλές για την διατροφή της μικρής Νεφέλης. Το κυριότερο... έχρετε στο σπίτι μου και δεν χρειάζεται να ''μεταναστεύω'' για να βρω διαιτολόγο! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη, εάν ενδιαφέρεστε το τηλ είναι: 6949559061.

• 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα σε ολους και όλες. Ονομάζομαι Γεωργία Κουμουτσου(με φωνάζουν Τζωρτζινα) και είμαι μια νεαρή (24 χρονων) νηπιαγωγος . Φέτος μετακόμισαν Αθήνα, μένω στο Χαλάνδρι κ ψάχνω μια διαιτολογο αλλά φθηνή κάπως (20-25?) Ευχαριστώ πολυ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ πηγαίνω στον κο Τρεμούλη Ιωάννη, στα Μελισσια.

Καταπληκτικός

Είναι μοριακός βιολόγος, διατροφολογος.

Φοβερά αποτελέσματα, πολύ καλός άνθρωπος

U80ep3?r=1271337460

• 1 χρόνο μετά...
ANSOU γνωρίζω δυο πολυ καλές διαιτολόγους και οι δυο απο οτι ξέρω κάνουν επισκέψεις σε σπίτια.

Η μια έρχεται Αγ. Παρασκευή -την έχει μια καλή μου φίλη- και παίρνει 30 ευρώ κάθε φορά (ανα δυο εβδομάδες συνήθως έρχεται' date=' της βγάζει πρόγραμμα, τη ζυγίζει, κτλ) και η άλλη πηγαίνει στην πεθερά μου (στα Σπάτα όμως είναι) και παίρνει 10 ευρώ μόνο!

Και οι δυο πάντως είναι πολύ ικανοποιημένες και έχουν δει αποτελέσματα.

Εαν σε ενδιαφέρει για κάποια θα ζητήσω τηλέφωνο και θα σου στείλω π.μ.[/quote']

Καλησπέρα ειμαι νεα στο φορουμ ,θα ήθελα και εγώ να ξεκινησω δίαιτα με την βοήθεια διαιτολόγου γτ μονη μου δεν κανω τπτ και θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις το τηλ της διαιτολόγου που έρχεται Σπατα γτ η τιμή ειναι πολύ καλή και έρχεται και σπίτι γτ με το μωρό είναισδύσκολο να τρέχω

• 6 months later...
Όποια θέλει διαιτολόγο στη Καλλιθέα, έχω μία πολύ καλή! Πήγαινε ο άντρας μου και έχασε τα κιλά που ήθελε. Οι δίαιτες που γράφει, δεν είναι οι συνηθισμένες, νερόβραστα μόνο & ψητά κ.τ.λ., αλλά δεν σε κουράζουν. Και χάμπουργκερ και πίτσα τρώγαμε και ψωμί, αλλά με μέτρο και εννοείται όχι delivery. Έβγαινε και στην εκπομπή Καραμέρου-Χαριτάτου στον Αντέννα, δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμη..Όποια θέλει να της στείλω μήνυμα.[/quote

Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις ποια διαιτολογος είναι αυτή που προτείνεις.[

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...