Antonis_46

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  56
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Converted

 • Περιοχή
  ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΘΗΝΑ
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  Ελάχιστος - ερασιτέχνης πιλότος,ταξίδια,σκάκι,τάβλι
 • Επάγγελμα
  Οικονομολόγος - Διαχειριστής Περιουσίας

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Τα θερμόμετρα υδραργύρου είναι τα πιο αξιόπιστα ,απλά πρέπει να τα προσέχουμε μη σπάσουν και να είμαστε πάντα μπροστά την ώρα που τα τοποθετούμε στα παιδιά μας. Εμείς χρησιμοποιούμε τριών ειδών θερμόμετρα.Υδραργυρικά , ένα μετώπου με υπέρυθρες και ένα αυτιού. Όταν θερμομετρούμε ειδικά τα παιδιά, τα θερμομετρούμε και με τα τρία θερμόμετρα και κοιτάμε αν υπάρχουν μικρές ή μεγάλες αποκλίσεις ή αν δείχνουν την ίδια θερμοκρασία.Πρακτικό μέτρο που έχει αποτέλεσμα.Μην ξεχνάτε να αλλάζετε μπαταρίες στα εκτός των υδραργυρικών, θερμόμετρα.
 2. Διανύουμε τον τέταρτο μήνα ζωής και τα δίδυμα είναι σε τέλεια κατάσταση. Το αγοράκι είχε μέχρι και μερικές μέρες πριν το κεφαλάκι του ασύμμετρο λόγω πλαγιοκεφαλίας από τη μία πλευρά επειδή πολύ απλά κοιμότανε προς τα δεξιά και επειδή τα μόρια του κεφαλιού και τα κόκαλα είναι πολύ λεπτά και μαλακά το κεφαλάκι του ήταν σαν να είχε πέσει χειροβομβίδα από τη μία πλευρά και μάλιστα δεν είχε και πολλά μαλλιά σε ένα συγκεκριμένο σημείο,σε αυτό που εφάπτονταν συνέχεια στο στρώμα του στη καλαθούνα. Τώρα ,εδώ και τρεις μέρες που χρησιμοποιούμε ειδικό τριγωνικό μαξιλάρι στη πλάτη του και που γυρίζει το κεφάλι αναγκαστικά προς τα αριστερά ,ήδη η ανατομία του κεφαλιού του έχει επανέλθει κατά 50% στα φυσιολογικά επίπεδα και στο τέλος όπως μας είπε και η παιδίατρος μας θα είναι μια χαρά,κανένας λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει. Όσο για τη μπέμπα.........δεν χαμπαριάζει με τίποτα και με κανέναν ! Αυτή τραβάει το δρόμο της ................μόνη της, ακόμα και κατά τη διάρκεια της κύησης τον είχε εκτοπίσει τον μικρό,τον κλώτσαγε ακόμα και μέσα στη κοιλιά της μαμάς !!! Για να σας φύγει το άγχος μπορείτε να ρωτήσετε τη/τον γιατρό σας για το εάν επιτρέπει να κάνετε ένα υπέρηχο εγκεφάλου ή άλλες εξετάσεις....έτσι για να είστε σίγουροι !
 3. Εμείς έχουμε παραγγείλει από εδώ, αυτό το HA. http://www.pharma2go.be/en/enfamil-ha-digest-lipil-pdr-850g.html?___from_store=en Έχω δεκάδες ιστοσελίδες για γάλατα. Επίσης για C & G http://www.expresschemist.co.uk Δείτε και το http://www.farmaline.co.uk (πολλές επιλογές στη γλώσσα) http://www.farmacia-internacional.net και δεκάδες άλλα είτε αγγλικά είτε γερμανικά είτε γαλλικά. Εγώ χρησιμοποιώ αγγλικά και γαλλικά γιατί γνωρίζω ενώ γερμανικά λη γερμανόφωνα όχι αν και έχουν καλές τιμές,ίσως ελαφρώς καλύτερες ανάλογα το site. Θέλει πολύ ψάξιμο,έχουμε φάει ώρες ολόκληρες για να βρούμε ένα προς ένα τα sites. Δεν είναι μόνο θέμα "γκουγκλαρίσματος" ,θέλει πολύ ψάξιμο επί μέρους !

 4. Διαφημίσεις


 5. Όταν τη μάρκα ακολουθεί ο χαρακτηρισμός AC είναι πάντα anticolic . Όταν ακολουθεί ο χαρακτηρισμός AR είναι anti reflux (αντιαναγωγικό) Όταν ακολουθεί ο χαρακτηρισμός HA είναι υποαλλεργικό . Ανεξάρτητα της μάρκας αν είναι δηλαδή frisolac,almiron,novalac,C&G, Frezylac κλπ. Αν θέλετε να σας δώσω ιστότοπους,πολύ ευχαρίστως αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται από εδώ. Θα προσπαθήσω αλλιώς δώστε μου email για να σας στείλω με το προσωπικό μου mail.
 6. Επέτρεψε μου να σου πει ένας μπαμπάς ! Εμείς έχουμε ένα παιδάκι που τον Ιούνιο θα γίνει τεσσάρων ετών. Πηγαίναμε για δεύτερο παιδάκι αλλά μας προέκυψαν δίδυμα.Έτσι το Νοέμβριο γέννησε η σύζυγος μου ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.Τώρα γίναμε τρίτεκνοι ! Άρα θα σου πω με μία πρόταση ότι τα υπέρ είναι περισσότερα από τα κατά. Εξηγώ τους λόγους μετά από την αιτιολόγηση και την απάντηση μου στο ερώτημα σου γιατί να κάνεις τρίτο παιδάκι. 1) γιατί τα παιδιά είναι ευτυχία και χαρά 2) γιατί παίρνει άλλη τροπή και η μοίρα η δική σας και η μοίρα των παιδιών σας 3) γιατί αν σας αρέσουν τα παιδιά,κάντε και άλλα διότι μετά δεν θα μπορείτε να τα κάνετε όταν θέλετε. Τα οικονομικά είναι ένας παράγοντας αντιμετωπίσιμος ,δύσκολος μεν αλλά ξεπερνιέται. Τα κυρίως κομμάτι στην όλη ιστορία είναι ένα αλλά με δύο συνιστώσες. Την βοήθεια που θα ή που δεν θα έχετε από το περιβάλλον σας και οι ατελείωτες ώρες που θα χρειάζεται και οι δύο γονείς για να είναι κοντά και στα τρία σας παιδιά.Για εμάς είναι ένας εξαιρετικά πολύ μεγάλος και δυνατός παράγοντας ο δεύτερος.Μιλάμε ότι μέχρι και πριν μερικές μέρες που τα δίδυμα μπήκαν στον τέταρτο μήνα ζωής τους, κοιμόμασταν εγώ και η γυναίκα μου 2-3 ώρες το 24ωρο και μάλιστα διακεκομμένες που ισούται με μη ύπνο στην ουσία.Αλλάζει ο μεταβολισμός μας, οι βιορυθμοί μας,το πρόγραμμα μας , όλα μα όλα τουλάχιστον στην αρχή .Μετά αρχίζουν και ηρεμούν τα πράγματα σιγά-σιγά. Γι αυτό σου λέω ότι το σημαντικό είναι να το θέλετε πολύ εσύ και ο άντρας σου αλλά παράλληλα να ξέρετε τι πρόκειται να αντιμετωπίσετε. Εμείς το ξέραμε και το ξέραμε σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο ,χωρίς να έχουμε παππουδογιαγιάδες να μας βοηθούν (έχουμε αλλά και δεν θέλουμε και δεν μπορούν στο βαθμό που θα ήθελαν λόγω δουλειάς κλπ) αλλά και επειδή πιστεύουμε ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με τους γονείς τους με τις όποιες θυσίες τους ενώ οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν ασφαλώς και σημαντικό ρόλο αλλά έπεται ο ρόλος αυτός του ρόλου των γονέων. Πιστεύω να σε κάλυψα σε πρώτο επίπεδο γιατί χρειάζεται ανάλυση για πολλά άλλα θέματα επί μέρους.
 7. Εμείς κάτι ανάλογο με κοκκινίλες και πολύ μικρά σπυράκια στα μάγουλα πριν 15 μέρες όταν ήταν 3.5 μηνών.Τώρα μπήκαμε στον τέταρτο μήνα. Του δίναμε Cow & Gate από Αγγλία, στη μισή τιμή από ότι έχουν εδώ τα βρεφικά γάλατα από την αρχή του δεύτερου μήνα τους(είναι δίδυμα). Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα απολύτως αλλά επειδή η Σοφία -Αθηνά και ο Κίμων (προσεχώς και επισήμως) η μεν μπέμπα είχε γουλιές ,ο μεν μπέμπης είχε κολικούς(όχι πολλούς), μας άλλαξε γάλα και μας έδωσε το AR και το AC αντίστοιχα Novalac.(ar=antireflux,ac=anticolic) . Από τότε έβγαλαν αυτά τα πολύ μικρά εξανθήματα στα μάγουλα και όταν πήγαμε για τα δεύτερα εμβόλια(Neisvac-c και Prevenar-13) ,μας είπε να αλλάξουμε γάλα και να πάρουμε το ΗΑ (Υποαλλεργικό) . Έτσι πήραμε ένα κουτί Almiron HA και αμέσως τα σημαδια εξαφανίστηκαν που σημαίνει ότι τα πείραζαν σε αλλεργία το AR & AC. Προχθές παρήγγειλα από Βέλγιο το Enfalac HA lipil στα 850 γραμμάρια που μας το σύστησε μια φίλη μου που είναι παντρεμένη στη Γαλλία αλλά απλά σε Βέλγικο site βρήκα καλύτερη τιμή. Να φανταστείς ότι εδώ τα 400 γραμμάρια έχουν 16 ευρώ και εγώ αγόρασα για αρχή 6 κουτιά των 850 γραμμαρίων το καθένα στα 16.20 ευρώ.Τεράστια διαφορά. Επίσης να σου πω ότι μας έδωσε και βάζουμε Fusidin H στα μάγουλα κάθε 12ώρο για τρεις μέρες και μετά μόνο πρωί για άλλες τρεις. Η δική σου ιστορία μου θυμίζει τη δική μας αλλά επειδή τίποτα δεν είναι ίδιο θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που σας έχει πει ο γιατρός σας.Εγώ θα έβαζα πρώτα τη κρέμα χωρίς να αλλάξω γάλα και αν επέμενε το πρόβλημα θα άλλαζα και γάλα σε υποαλλεργικό όπως αυτό που δίνουμε τώρα ,οποιαδήποτε μάρκα σε ΗΑ έκδοση. Αν και πάλι το πρόβλημα επέμενε τότε εξετάσεις αίματος και ούρων και μάλιστα και καλλιέργεια ούρων γιατί μπορεί να είναι κάποιο μικρόβιο που να θέλει αντιβίωση έστω και με κρέμα. Ακολούθησε και τους δύο γιατρούς σε αυτά που σου είπαν αλλά απλά εγώ θα έκανα αυτό το ας το πούμε δικό μου μικρό πείραμα στην εφαρμογή. Ένα από τα δύο είναι,μπορεί και τα δύο.Να λαμβάνει γάλα και να παθαίνει αλλεργία αλλά και παράλληλα αν δεν καλύπτει το μωρό σου το γάλα όχι μόνο αντιαλλεργικώς αλλά και στα συστατικά να χρειαστεί και το γάλα να αλλάξετε και εξετάσεις να κάνετε. Ο γιατρός έχει τον τελευταίο λόγο .
 8. Τα πάντα όπως και οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί,ξεκινούν από το χρήμα που έχει ο καθένας και που μπορεί ή δεν μπορεί να διαθέσει αλλιώς οι δημόσιοι παιδικοί σταθμοί είναι εξίσου πολύ καλοί και στου Παπάγου και στον Χολαργό,έτσι και αλλιώς ΠαπαγοΧολαργός είναι τώρα πια.
 9. Antonis_46

  Εμβολιασμος

  Σήμερα θα κάνουμε τα δεύτερα εμβόλια των διδύμων μας, Neisvac-c και Prevenar-13 .....μου μυρίζει κλάμα το απόγευμα αλλά τα εμβόλια είναι σημαντικά το ίδιο όπως και η τροφή των παιδιών κατά τη γνώμη μας πάντα και χωρίς να θέλω να διαπληκτιστώ με καμία και κανέναν. Η γνώμη μας είναι σταθερά υπέρ των εμβολίων όταν αυτά υπάρχουν,καλύπτουν θανατηφόρες ασθένειες ή ασθένειες που με τις ενδεχόμενες επιπλοκές τους μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στον θάνατο. Το έχω ξαναγράψει ......η χρήση εμβολίων είναι θέμα σωστής "ζύγισης" των θετικών και αρνητικών παραγόντων και επιπτώσεων. Αν για παράδειγμα οι εμβολιασμοί έχουν ένα ποσοστό να δημιουργήσουν πρόβλημα χρόνιο στους λήπτες (μωρά-παιδιά,ακόμα και ενήλικες) αλλά που αυτό το ποσοστό είναι ελάχιστο σε σχέση με το ποσοστό που τα ίδια τα άτομα θα κινδύνευαν περισσότερο από την μη χρήση των εμβολίων και άρα του μη εμβολιασμού τους, τότε σίγουρα (και αυτό υποστηρίζουμε ως γονείς) πρέπει να τα κάνουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα του ελληνικού προγράμματος εμβολιασμού ,του Αγγλικού και αμερικάνικου και κυρίως του προγράμματος εμβολιασμών που καταρτίζεται και καθορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
 10. Είναι πάρα πολύ καλό σχολείο ,θα πηγαίναμε τον μεγάλο μας από Σεπτέμβριο στο προνήπιο και θα συνεχίζαμε και στις επόμενες βαθμίδες αλλά με τα δίδυμα και σε συνδυασμό με τη κρίση αδυνατούμε να δίνουμε 25000 + ευρώ το χρόνο και για τα τρία μας παιδάκια και τα οποία μοιραίως θα πάνε στο δημόσιο όπως πήγα και εγώ και η γυναίκα μου και μορφωθήκαμε και επιστήμονες γίναμε και σε τίποτα δεν "χάσαμε" το μορφωτικό μας επίπεδο εκτός ίσως από μερικές ευκαιρίες που θα είχαμε παραπάνω στη ζωή μας.Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου σχολείου αλλά με το δικό μας πορτοφόλι και ευθέως σας λέω επειδή το ψάξαμε πολύ ότι είναι ένα εξαιρετικό σχολείο από το νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο.
 11. Antonis_46

  Κακά στην πάνα

  Όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο , η γυναίκα μου γέννησε δίδυμα πριν τρεις μήνες και ενώ είχε μπει σε μια σειρά ο μεγάλος μας που είναι τριών και μισό, έκανε τα κακάκια και τα τσισάκια στο τσουκαλάκι-κανατάκι από την αρχή του περασμένου Καλοκαιριού , ξαφνικά με το που ήρθαν τα διδυμάκια στο σπίτι από το μαιευτήριο , "οπισθογύρισε" και άντε πάλι να βάζουμε πάνα διότι ξεκίνησε πάλι να κάνει τσισάκια και κακάκια στη πάνα. Μετά από ένα ανεκδιήγητο τρίμηνο που ότι και αν σας πω δεν μπορείτε να το καταλάβετε επαρκώς αν δεν το περάσετε, (κοιμόμασταν 3 ώρες το 24ωρο συν την ιστορία του μεγάλου που ναι μεν ζήλευε και ζηλεύει τώρα λιγότερο αλλά που τελικά μας "έβγαλε το λάδι" αλλά και που παράλληλα τα λατρεύει τα αδελφάκια του) , αρχίσαμε να μπαίνουμε σε μία σειρά πάλι λαμβάνοντας πληροφορίες από παιδοψυχίατρο στην οποία πήγε μόνη της η γυναίκα μου (διότι δεν ήθελε ούτε μαζί τον μικρό ούτε εμένα), και βέβαια με το κίνητρο ότι αν δεν κάνει κακάκια και τσισάκια στη πάνα του, θα πάμε σε δύο μεγάλα πολυκαταστήματα για παιδιά (Μουστάκας & Jumbo ) για να αγοράσουμε καινούργια σλιπάκια με ήρωες κλπ. Αυτό ήταν ! Το πέτυχα βασικά χωρίς να το θέλω και έτσι εδώ και 5 μέρες τα κάνει μόνος του στο τσουκαλάκι ή κανατάκι και μάλλον το θέμα έκλεισε αλλά όχι οριστικά διότι θέλει συνεχή προσπάθεια μέχρι να παγιωθεί η νέα κατάσταση. Αυτά από εμάς, απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και όποια συμβουλή από μαμάδες ή μπαμπάδες ,κηδεμόνες ή σχετικούς με παιδιά , ασφαλώς είναι ευπρόσδεκτη. (Αναφέρω και τους κηδεμόνες διότι υπάρχουν πολλοί που έχουν υιοθετήσει παιδάκια και που εμείς ως γονείς και ως οικογένεια τους θεωρούμε και πραγματικούς γονείς αλλά και ήρωες αν και κηδεμόνας μπορεί να είναι και κάποιος παππούς ή γιαγιά ή άλλος) .
 12. Antonis_46

  Επιλεκτικος Εμβολιασμος

  Ασφαλώς και δεν τίθεται θέμα επιλογής ή επιλεκτικότητας . Αν ακολουθήσω το προβληματισμό μερικών εδώ μέσα αλλά και έξω απο εδώ, θα πρέπει να μην κάνετε κανένα εμβόλιο στα πολύτιμα παιδιά σας αλλά παράλληλα να κάνετε και το σταυρό σας αν πάθουν όλες αυτές τις ασθένειες για τις οποίες τα εμβόλια έχουν παρασκευαστεί και που δεν θέλετε να τα κάνετε στα τέκνα σας . Εμβόλια κάνουν και οι ανασφάλιστοι και όλοι ανεξαιρέτως διότι εκτός των παιδιών σας, προστατεύεται και ολόκληρη η κοινωνία και τα παιδιά των άλλων.Και χρήματα να μην έχετε υπάρχει η εκκλησία της Ελλάδος και η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" καθώς και ο Ιατρικός σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών στην οδό Σεβαστουπόλεως 113 , 3ος όροφος .
 13. Γιάννης Αρκαδιανός Λεωφόρος Μεσογείων 401, Αγία Παρασκευή Τηλέφωνο 2106017200
 14. Μπορούν να οδηγούν οι έγκυες αλλά προσωπικά συμβουλεύω να μην οδηγούν. Το ίδιο έκανε και η γυναίκα μου και στο πρώτο παιδί και στα δίδυμα ,το αυτοκίνητο το παράτησε από τη πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος. Και να μη φταίει η ίδια ή εσείς σε ένα τρακάρισμα ή σε οποιαδήποτε κατάσταση stress κατά τη διάρκεια της οδήγησης ,πάντα επιβαρύνονται και τα έμβρυα.Ακόμα και με τον φόβο. Γιατί λοιπόν να οδηγείτε όταν υπάρχουμε εμείς οι προσωπικοί σας οδηγοί ,οι άντρες σας δηλαδή ; Όπου ήθελε να πάει ,τη πήγαινα εγώ . Με αυτό το τρόπο ελαχιστοποιείτε τους κινδύνους εκτός και αν τρακάρει ο άντρας σας αλλά καλύτερα ειδικά όταν είστε έγκυες να οδηγούν και οι άντρες σας προσεχτικά !
 15. Τζένη Στεργιώτη Εξαιρετική Μαιευτήρας- Χειρούργος - Γυναικολόγος Υπέρηχοι - Υπογονιμότητα - παιδική και εφηβική γυναικολογία Γέλωνος 9, πλατεία Μαβίλη (πίσω από την Αμερικανική πρεσβεία) Τ : 210 6461666 , 6944861808 Εξ' ιδίων , είναι η γυναικολόγος μας και μας "ξεγέννησε" τρία παιδιά ! ! ! Συνεργάζεται με ΙΑΣΩ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ,ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ , ΡΕΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ .
 16. Θανάσης Παπανικολάου Ιατρός Ακτινολόγος -Υπερηχο-γραφιστής - Παιδο-ακτινολόγος Βεντήρη 7 , Όπισθεν Hilton , 210 7237048 (Υπάρχει χώρος ελεγχόμενης στάθμευσης ,βρίσκετε σχετικά εύκολα χώρο, λίγο πιο κάτω από το Bio Check είναι το νούμερο 7 της οδού Βεντήρη). Ειδικός για νεογνά ,βρέφη και παιδιά.