Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνάντηση σε παιδότοπο στην Αγ. Παρασκευή -28/11

timmy'smom

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια ζηλεύω!.......... :(:(:(:( Πάντως χαίρομαι που περάσατε τέλεια!Κούκλες η Αγγελιάννα και η Ναταλίτσα!Καλά για τον γαμπρό μου δεν το συζητώ!Αστέρι! :D:D:D

τι όμορφα παιδάκια είναι αυτά! κουκλιά! Τι καλά που μπορείτε και συναντιέστε και από κοντά. Οι υπόλοιπες ζηλεύουμε λιγάκι :oops:

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Πόπο έχασα ρε γμτ!!!Δεν είχα σύνδεση στο νετ (πώς έτυχε) κι έτσι δε διάβασα για την οριστική συνάντηση!!

Να ξανακανονίσουμε σύντομα βρε κορίτσια!!

Μαριλένα στο kwaba έχει χόρο και για μικρά μικρά παιδάκια;;; Μήπως να κάνουμε κατά κει από βδομάδα;;; Θέλω πολύ να σας γνωρίσω!!

(timmy's mom σου έχω στείλει πμ, δες αν το πήρες γιατί δεν τα βλέπω να φεύγουν στην ώρα τους)

Πολύ ωραία περάσαμε και θα το κανονίσουμε σύντομα πάλι να γνωρίσουμε και τις υπόλοιπες! :D

Fotiniv είσαι γλύκα!

Σ ευχαριστώ πολύ για όλα! :wink:

G9FN.jpg.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία περάσαμε και θα το κανονίσουμε σύντομα πάλι να γνωρίσουμε και τις υπόλοιπες! :D

Πόσο θα ήθελα και γω με το Δημητράκη μου ναρθούμε άλλα λόγω δουλειάς μόνο

Παρασκευή απόγευμα μπορώ και Σάββατο. Πολύ θα ήθελα να γνωριστούμε και είμαστε και κοντά εγω μένω Bριλήσσια. Φαίνεται ωραίος αυτός ο παιδότοπος. Kαταπληκτικός ο μικρούλης, γλύκα να σου ζήσει. Kαι η Nαταλία και η Aγγελιάνα γλύκες να σας ζήσουν κορίτσια

Φέδρα μένουμε και κοντά!

Θα το κανονίσουμε πάλι κάποια στιγμή που θα βολεύει και εσάς. :D

Dora σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (η επιταγή θα έρθει ταχυδρομικώς), 28 είμαι :oops:

G9FN.jpg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...