Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνάντηση στον παιδότοπο της Νινέττας την Κυριακή 2/12/07

Marilena

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια ,σημερα ειναι πολυ καλα ,λες και ολο το χθεσινο δεν εγινε ποτε ,κεφατος με ορεξη καθολου πυρετο η πονο :D:D:D

ισως πηραμε νωρις την αντιβιωση και τον επιασε αμεσως. :D

Μαριλενα μου παραστικα σου.Ελπιζω γρηγορα να γινεις καλα και να σε δουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα...

κι εγω μαλλον παω καλυτερα... Δεν μπορω να πω με σιγουρια ακομα οτι θα ειμαι εκει αυριο... αλλα το ελπιζω...

Μπραβο Νινεττακι... ωραια νεα..

Με ενημερωσε η Μαρια (ΠΑΜ) οτι πιθανοτατα δεν θα ερθει, θα κριθει τελευταια στιγμη... οπως και για εμενα....

Σοφακι αν ειναι να μεινετε Αθηνα κι αλλο, να μην ερθω ετσι κι αλλιως στην συναντηση... χαχα :P

Σοφακι αν ειναι να μεινετε Αθηνα κι αλλο, να μην ερθω ετσι κι αλλιως στην συναντηση... χαχα :P

:P:P Να κανονίσεις να γίνεις καλά κοριτσάκι! Εμείς τελικα θα μείνουμε μάλλον μέχρι Παρασκευή.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Για αλλη μια φορα περασαμε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα παιδια διασκεδασαν κ εμεις ηπιαμε τον υπεροχο καφε της Νινεττας

σε ενα υπεροχο κ ηλιολουστο πρωινο. :D:D:D:D:D

Μπραβο μας κ παλι!!!!!!!!!!!Ανυπομονω για τις 16/12!!!!!!!!!!!!

Να κανονισουμε κ κανενα καφε μονες βρε κοριτσια χωρις τα τέκνα :lol::wink:

Συμφωνώ με την Ντίνα περάσαμε για άλλη μια φορά υπέροχαααααααααα!!!!!

Γνωρίσαμε και στην Σοφία (ssidi) και τον μικρό Γιώργο που είναι μια φατσούλα φοβερή. Ντίνα η συνάντηση που θες μάλλον στις διακοπές των Χριστουγέννων την βλέπω :wink::wink:

Kορίτσια στενοχωρήθηκα πολύ που δε πρόλαβα να δώ εγκαίρως για τη συνάντηση

Aν στις 16/12 είναι πάλι πρωί θα μπορέσω και γω να έρθω.

Nοιώθω τόσο απομονωμένη με αυτό το ωράριο που έχω και δεν χαίρομαι το μωρό μου στα παιγχνίδια του.

Kαι θέλω τόσο πολύ να γνωριστούμε και να παίξει και ο Δημητράκης με τα παιδάκια σας.

:lol::lol::lol::lol: Αυτό με τον Τοτό το ξέρεις;;;; :lol::lol::lol:

(για μένα αυτό είναι ένα όνειρο ποθητό ναι μεν, απραγματοποίητο δε :? )

Πάντως ήταν η πρώτη μας φορά που πήγαμε πρωινή ώρα σε παιδότοπο και οι εντυπώσεις μας ήταν πολύ καλές!!! :)

Το πιό τέλειο δε ήταν ότι αν και ποτέ σχεδόν τα μεσημέρια του ΣΚ ο μικρός δεν κοιμάτε σήμερα έπεσε ξερός και αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο συν!!! :lol:

757616xm947p0wc1.gif

Διαφημίσεις

Σε αντιθεση με τον Νεκταριο Αντζελα μου, ο μικρος κοιμηθηκε κανα τεταρτο στο αυτοκινητο και το πηρε σερυ μεχρι της 8.30. Ξυπνησε πριν λιγο του εδωσα γαλα και ξανακοιμηθηκε.. Ελπιζω να κοιμηθει μεχρι το πρωι....

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Για αλλη μια φορα περασαμε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα παιδια διασκεδασαν κ εμεις ηπιαμε τον υπεροχο καφε της Νινεττας

σε ενα υπεροχο κ ηλιολουστο πρωινο. :D:D:D:D:D

Μπραβο μας κ παλι!!!!!!!!!!!Ανυπομονω για τις 16/12!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάκια μας πάντα τέτοια!!! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια μου

Όντως περάσαμε υπέροχα και η μικρή μου έπεσε ξερή το μεσημέρι (επιτέλους δηλαδή).

Θα τα πούμε στην γιορτή (εκτός αν κανονίσουμε κάτι ξαφνικό).

Φιλιάκια

PS: Γειτόνισα Ντίνα που θα αφήσεις τα τέκνα σου παιδί μου για να πας μόνη σου για καφέ?

Έχω μια ιδέα......θα τα αφήσουμε και τα δικά σου και τη δικιά μου απέναντι στη μάνα μου και μόλις θα γυρίσουμε θα μας πετάξει και τις 2 από τον τρίτο :lol::lol::lol::lol::lol:

Να μαι κι εγω !!!

Καλημέρααααααα

Οντως περασαμε για αλλη μια φορα ΤΕΛΕΙΑ !!!

Δειτε και μερικες φωτο απο τα κατορθωματα μας !!!

Η Αγγελιαννα και ο Παναγιωτης "φυλακισμενοι" στην κατασκευη !!! Ντίνα καλα θα ηταν να τα ειχαμε παντα ετσι χαρουμενα και απασχολημένα ε ???

CIMG1083.jpg

Ζωγραφίσαμε κιολας...

CIMG1066.jpg

Κι ημουν βεβαια κι εγω εκει... ο σπορος...

CIMG1063.jpg

Εχω και αλλες πολλες φωτο και απο τους... μεγαλους, αλλα δεν ξερω αν θελουν να τις βαλω... πείτε μου παιδια !!!

Γνωρίσαμε βεβαια και την Ssidi αλλά και την ELENAK... Ολο και μεγαλωνει η παρέα...

Οι συνηθεις υποπτες βεβαια, Ρούλα, Ντίνα, Δωρα, Αντζελα, Ζανα και φυσικα Νινέττα !!!

ΑΝ ξεχναω κατι... φερτε μου τα χαπακια μου για το αλτσχαιμερ !!! :roll:

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σχολιασω βεβαια... δυο πραγματα...

1) Εμεις δεν κοιμηθηκαμε.... τι πρωτοτυπο !!! Παλι μου βγαλανε την πιστη... (κατι πολυ κακο εχω κανει εγω τελικα και το πληρωνω... αλλα δεν εχω βρει ακομα τι !!!)

2) Αν κανονισετε καφεδακι χωρις τεκνα... ειμαι κι εγω μεσα και απο οτι υπολογιζω θα μπορω ανετα απο το 2015 και μετα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::roll::idea::!::twisted:

Κορίτσια καλημέρα και απο μένα ! Για μάς ήταν η πρώτη φορά που ερχόμασταν στο παιδότοπο της Νινέττας !

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ !!!! Είστε όλες σας ( και οι σύζυγοι φυσικά ) συμπαθέστατες και αξιαγάπητες !

Συμφωνώ με όλες τις κριτικές που είχα διαβάσει για την Νινέττα , είναι πραγματικά πολύ γλυκιά και ευγενική κοπέλα !

Θα πω για μια ακόμη φορά ότι χαίρομαι πολύ που ανακάλυψα μια τόσο ωραία παρέα !

Να έχετε μια όμορφη μέρα όλοι και καλή εβδομάδα !! :D:D:D

αχ θα σκασωωωωωωω λυπαμαι πολυ που δεν ηρθαμε ζηλεψα αλλα αρρωστησε μιας φικης μας η μπουμπου και μπηκε νοσοκομειο ειναι 2 μηνων με ροταιο και τρεχαμε .δεν ειχα καθολου καλη διαθεση..ενημερωστε με για την επομενη φορα θα ερθουμε οπως και δηποτε!!!!!!!!!θα μας κανετε παρεα?

my baby was my reborn...

Καλημερα κοριτσια.Μαριλενα θελω κ εγω να βαλω φωτο αλλα δεν

ξερω πως.......... :roll:

Καλα θα το ξαναπω δεν βαστιεμαι...... ηταν ολα σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για τον καφε.........εεεε κανω θετικες σκεψεις οτι ισως....παρελπιδα

καποια στιγμη......... λεμε τωρα.........το κανονισουμε!! χιχι

Φιλακια κοριτσαρες κ καλη εβδομαδα

Ζηλεύω....ήθελα πολύ να έρθω να σας ξαναδώ όμως τελικά ήταν αδύνατον αφού ο άντρας μου είχε συνάντηση εχθές για την ίδρυση συλλόγου τριτέκνων Ν.Σμύρνης και γω δεν μπορούσα να έρθω με 3 παιδιά....

Καφέ χωρίς παιδιά????? χαχαχαχαχαχα !!!!!!

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια μου

Όντως περάσαμε υπέροχα και η μικρή μου έπεσε ξερή το μεσημέρι (επιτέλους δηλαδή).

Θα τα πούμε στην γιορτή (εκτός αν κανονίσουμε κάτι ξαφνικό).

Φιλιάκια

PS: Γειτόνισα Ντίνα που θα αφήσεις τα τέκνα σου παιδί μου για να πας μόνη σου για καφέ?

Έχω μια ιδέα......θα τα αφήσουμε και τα δικά σου και τη δικιά μου απέναντι στη μάνα μου και μόλις θα γυρίσουμε θα μας πετάξει και τις 2 από τον τρίτο :lol::lol::lol::lol::lol:

:D:D:D:D:D

: :lol::lol:εεε να λεμε κ κανενα αστειο που κ που!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Να πω και εγω? Κανει?

ε, περασα και εγω πολυ καλα ΚΑΙ αυτην την φορα και ηταν ζεστα και φιλικα :D και η ημερα ηταν πολυ ομορφη και ολοι ηταν φιλικοι και ευχαριστοι.Τα παιδια σας ειναι υπεροχα και με αγαπη μεγαλωμενα, και αυτο φωναζει απο χιλιομετρα οταν σας βλεπω μαζι τους.οταν τα κοιτατε που χορευουν που ζωγραφιζουν που παιζουν.Αν δοκιμασετε να δειτε μια μαμα την ωρα που το παιδι της κανει κατι χαριτωμενο θα καταλαβετε τι σας λεω.η ακομα οταν το μωρο καποιου μπαμπα γκρινιαζει και εκεινος θελει να το μαθει να παιζει για λιγο μονο του μα τα ματια του δεν ξεκολλανε απο επανω του και στο τελος τρεχει κοντα του και το μαλωνει αστεια και γλυκα.η οταν μια μαμα θελει για λιγο να ξεκουραστει και να κανει ενα τσιγαρο εξω ,μα με τα ματια της ψαχνει καθε λιγο να δει που ειναι το παιδι της,αν την ψαχνει η διασκεδαζει.κ.λ.π.Αυτα και αλλα εγιναν την Κυριακη ενω ο μικρος μου μου ελειπε.... :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...