Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ! συμβουλές, tips & μικρά μυστικά!

Recommended Posts

Κάτι άλλο πέρα από αυτα;;;;;;:oops:

Τον απορροφητήτα, ε;;;; Χμμμμμ δε το 'χα σκεφτεί!:idea:

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βράζεις νερό σε μια κατσαρόλα όσο θα καθαρίζεις τα κρεμμύδια....

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συγγνώμη εάν επαναλαμβάνω το ερώτημα κάποιας άλλης κοπέλας...

Πώς καθαρίζουμε κρεμμύδια, δίχως να κλαίμε; Καθάρισα το βράδυ για τη σαλάτα και πλάνταξα! Ακόμη με καίνε τα μάτια μου...

Την ώρα που καθαρίζεις κρεμμύδια,θα κρατάς μια γουλιά νερό στο στόμα σου ή θα μασάς τσίχλα!;)

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Κορίτσια, συγγνώμη εάν επαναλαμβάνω το ερώτημα κάποιας άλλης κοπέλας...

Πώς καθαρίζουμε κρεμμύδια, δίχως να κλαίμε; Καθάρισα το βράδυ για τη σαλάτα και πλάνταξα! Ακόμη με καίνε τα μάτια μου...

Να τα βάζεις νωρίτερα στο ψυγείο! Είναι πολύ αποτελεσματικό!:)

εχω δυο μπουμπουκακια

Να κάνω μια ερωτησούλα?

Μου έφεραν στο γραφείο μια μεταχειρισμένη καρέκλα και είναι δερματίνη λογικά.

Πως να την καθαρίσω?

Πως θα φύγει η μυρωδιά του τσιγάρου από πάνω της?

Διαφημίσεις

Kορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας.Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω τον γενικό καθαριότητας για τον χειμώνα και θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί παρατήρησα στις μπαλκονόπορτες στην βάση τους εχουν δημιουργηθεί ορισμένες γκρι γραμμες που μαλλον δημιουργήθηκαν απο χτυπηματα παιχνιδιών.Ξέρετε πώς μπορώ να τις καθαρίσω?Επίσης τους σιδηρόδρομους των μπαλκονόπορτων πως τα καθαρίζετε εγώ τα κάνω με την ηλεκτρική και μετά με βετέξ αλλά επειδή είναι πολύ στενά δεν καθαρίζουν τέλεια άσε που στο τέλος δεν καθαρίζουν με τίποτα.Και τελευταίο στην πόρτα της κουζίνας είχαμε βάλει στοπ για το κρύο αυτοκόλλητο το θέμα είναι ότι όταν το βγάλαμε έμεινε και κόλλα αλλά δυστυχώς και κομμάτια από το αφρολέξ που είχε το στοπ και δεν ξέρω πώς να το βγάλω φοβάμαι ότι αν το ξύσω με το μαχαιράκι θα κάνει χειρότερο σημάδι.Εσείς τί κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις?

Kορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας.Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω τον γενικό καθαριότητας για τον χειμώνα και θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί παρατήρησα στις μπαλκονόπορτες στην βάση τους εχουν δημιουργηθεί ορισμένες γκρι γραμμες που μαλλον δημιουργήθηκαν απο χτυπηματα παιχνιδιών.Ξέρετε πώς μπορώ να τις καθαρίσω?Επίσης τους σιδηρόδρομους των μπαλκονόπορτων πως τα καθαρίζετε εγώ τα κάνω με την ηλεκτρική και μετά με βετέξ αλλά επειδή είναι πολύ στενά δεν καθαρίζουν τέλεια άσε που στο τέλος δεν καθαρίζουν με τίποτα.Και τελευταίο στην πόρτα της κουζίνας είχαμε βάλει στοπ για το κρύο αυτοκόλλητο το θέμα είναι ότι όταν το βγάλαμε έμεινε και κόλλα αλλά δυστυχώς και κομμάτια από το αφρολέξ που είχε το στοπ και δεν ξέρω πώς να το βγάλω φοβάμαι ότι αν το ξύσω με το μαχαιράκι θα κάνει χειρότερο σημάδι.Εσείς τί κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις?

Πρώτον τις γρατζουνιές στα αλουμίνια μπορείς να τις αφαιρέσεις τρίβοντας ελαφρά με το σκληρό πράσινο σφουγγάρι που χρησιμοποιούμε για τα πιάτα.

Τους σιδηδρόμους τους κάνω πρώτα με την ηλ. σκούπα και έπειτα με vitex και καθαρίζουν σούπερ.

Τέλος την κόλλα και το αφρολέξ από το στόπ της πόρτας, σε λίγο βαμβάκι βάζεις καθαρή βενζίνη και καθαρίζει τέλεια χωρίς να χαλάσει η πόρτα σου.

O5X4p2.png 

Να κάνω μια ερωτησούλα?

Πως να την καθαρίσω?

Βάλ'τη για λίγη ώρα στον ήλιο...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Να κάνω μια ερωτησούλα?

Πως να την καθαρίσω?

Εγώ πάντα τις καθαρίζω με wettex βρεγμένο και ποτισμένο με απορρυπαντικό γενικής χρήσης. Θέλει 2-3 "χέρια" σίγουρα. Στην αρχή βγαίνει μαύρο το σφουγγάρι απο την τσιγαρίλα. Τόσα χρόνια, έτσι τις καθαρίζω και δεν έχουν πάθει τίποτε απολύτως.;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Mom αυτό μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε δέρμα?

Ρωτάω κάτι τέτοιο γιατί από το κατάστημα που πήραμε το δερμάτινο σαλόνι μας συνέστησαν καθαρισμό μόνο με υγρό πανί χωρίς απορρυπαντικά. Και η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα να το "αρωματίσω" λίγο αλλά φοβάμαι κιόλας μην μου χαλάσει.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Mom αυτό μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε δέρμα?

Ρωτάω κάτι τέτοιο γιατί από το κατάστημα που πήραμε το δερμάτινο σαλόνι μας συνέστησαν καθαρισμό μόνο με υγρό πανί χωρίς απορρυπαντικά. Και η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα να το "αρωματίσω" λίγο αλλά φοβάμαι κιόλας μην μου χαλάσει.

Kiknaki, δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να σου πώ 100%. Τις καρέκλες και τους καναπέδες, που έχουμε στο γραφείο (10 χρόνια τώρα) αλλά και αυτές που είχαμε στην προηγούμενη δουλειά, έτσι τις καθάριζα και δεν έχουν πάθει τίποτα! Δεν θέλω να "σε πάρω στο λαιμό μου" όμως.

Αν ήμουν στη θέση σου, θα έκανα μια δοκιμή. Θα δοκίμαζα σε ένα "τυφλό" σημείο, που δεν φαίνεται, και θα το καθάριζα με απορρυπαντικό 4-5 φορές για να δώ αν υπάρχει διαφορά. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ. (δεν ξέρω πως είναι η κατασκευή, αλλά αν υπάρχει ένα σημείο κάτω απο τον καναπέ για παράδειγμα, ή αν ακουμπάει σε τοίχο, στο πίσω μέρος...κάτι τέτοιο)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια θέλω τα φώτα σας , γιατι δεν ξέρω τι να κάνω .

Πως καθαρίζει η μούχλα ? Είναι στην πάντα και είναι σε μπεζ χρώμα .

Στο πλυντήριο με ολα τα ενισχυτικά που είχα δεν καθάρισε .

Μην βάλω χλωρίνη και ξεθωριάσει .

Ευχαριστώ .

JJBjp3.png

Κοριτσάκια θέλω τα φώτα σας , γιατι δεν ξέρω τι να κάνω .

Πως καθαρίζει η μούχλα ? Είναι στην πάντα και είναι σε μπεζ χρώμα .

Στο πλυντήριο με ολα τα ενισχυτικά που είχα δεν καθάρισε .

Μην βάλω χλωρίνη και ξεθωριάσει .

Ευχαριστώ .

Emena pantos pou eixan piasei mouxla ta ufasmata apo tis karekles tis verandas, meno se perioxi me para polu ugrasia, ta etripsa me leuko sapouni stin mpaniera...kai kati alla plastika me CIF Active... thelei polu tripsimo, alla vgainei...i kourtina tou mpaniou tha sou pianei sunexeia, to eixa sto proigoumeno spiti auto to provlima, frontise na tin anoigeis meta apo kathe xrisi, kai to parathuro tou mpaniou gia na feugei i ugrasia!

;):-D

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ευχαριστώ . :D

Πάω να το δοκιμάσω . Δεν εχω cif active , αλλα θα ρίξω ενα τρίψιμο καλο με βούρτα και βλέπουμε .

Άντε καλά τριψίματα....;)

Εάν έχεις κάτι άλλο σα το cif, φαντάζομαι ίδια δουλειά θα κάνει...:rolleyes:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Βρε κορίτσια...

Αιώνια της είχα την απορία...... Πού στον κόρακα πάνε οι κάλτσες και τις βγάζω μονές από το πλυντήριο;

Πήγα να βγάλω τα ρούχα από το πλυντήριο να τα βάλω στο στεγνωτήριο και οι περισσότερες κάλτσες του άντρα μου είναι μονές! Του μωρού μάλιστα 2-3 ζευγάρια δεν υπάρχουν καν!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Βρε κορίτσια...

Αιώνια της είχα την απορία...... Πού στον κόρακα πάνε οι κάλτσες και τις βγάζω μονές από το πλυντήριο;

Πήγα να βγάλω τα ρούχα από το πλυντήριο να τα βάλω στο στεγνωτήριο και οι περισσότερες κάλτσες του άντρα μου είναι μονές! Του μωρού μάλιστα 2-3 ζευγάρια δεν υπάρχουν καν!!!!

Aχαχαχαχα!!Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τις κάλτσες του άντρα μου!!!Κάθε εβδομάδα κάνω ανασκαφή στο συρτάρι του και ταιριάζω τα ζευγάρια και ό,τι περισσεύει το πετάω αλλά μετά στο πλυντήριο πάλι η ίδια ιστορία!!:lol::lol::lol:

Βρε κορίτσια...

Aχαχαχαχα!!Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τις κάλτσες του άντρα μου!!!Κάθε εβδομάδα κάνω ανασκαφή στο συρτάρι του και ταιριάζω τα ζευγάρια και ό,τι περισσεύει το πετάω αλλά μετά στο πλυντήριο πάλι η ίδια ιστορία!!:lol::lol::lol:

Koρίτσια υπάρχουν κάτι δίχτυνες θήκες για ακριβώς αυτό το λόγο!

Βάζεις μέσα τις κάλτσες και γενικά ότι μικρό θέλετε να πλύνετε

και δεν χάνονται! ;)

και δεν χάνονται! ;)

Oooooooooooop thxs!!!;)

iyuNp3.png4hNCp3.png

και δεν χάνονται! ;)

Που τις βρίσκουμε αυτές???Και κάτι άλλο,τις προάλλες έβαλα να βράσω πατατούλες και χτύπησε το τηλέφωνο και τις ξέχασα με αποτέλεσμα να εξατμιστεί όλο το νερό και να κολλήσουν οι πατάτες στον πάτο της κατσαρόλας!:shock: Φαντάζεστε το θέαμα...Τώρα μπορώ να καθαρίσω τον πάτο τις κατσαρόλας ή είναι για πέταμα???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...