Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ! συμβουλές, tips & μικρά μυστικά!

Recommended Posts

Δηλαδή ζητάω ριχτάρια από σενίλ?

και τι θα γράφει στο ταμπελάκι στην σύνθεση του υφάσματος για να μην με πιάσουν κοτσο?

επειδή δεν τις πολυεμπιστεύομαι τις πωλήτριες....

• 5 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

κορίτσια στον κάδο σκουπιδιών και στην ηλ.σκούπα βάζετε κάτι για να μυρίζουν ωραία;

Για την ηλεκτρική, ρίχνω μια βανίλια στο πάτωμα και περνάω από πάνω την ηλεκτρική και μετά μυρίζει βανίλια κάθε φορά που σκουπίζω.

Στον κάδο δεν έχω βάλει τίποτα απλά φροντίζω να πετάω συχνά τα σκουπίδια και να μην ρίχνω υγρά αποφάγια - τα ρίχνω στην λεκάνη της τουαλέτας ότι περισσεύει που είναι υγρό π.χ. φακές, σούπες κτλ.......ενώ στερεά π.χ. κόκκαλα, πατάτες κτλ. τα ρίχνω στον κάδο και τα πετάω το συντομότερο δυνατόν.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !!!

Στην σκούπα και εγώ βάζω 2 βανίλιες και μοσχομυρίζει ο τόπος όταν σκουπίζω :-P

Επίσης να σας πω ότι μαϊντανός, σέλινο,άνηθος και τα συναφή, αλλά και το μπρόκολο μπορείτε να τα διατηρήσετε στο ψυγείο σας φρεσκότατα μέσα σε ένα ποτηράκι νερό :-P

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Πως μπορώ να βγάλω ταινία διπλής όψης από inox? Έχω προσπαθήσει με πιστολάκι με ασετόν με οινόπνευμα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα τιποτα.:( Έχετε να μου προτείνετε κάτι?:oops:

Koρίτσια θα ήθελα τη βοήθεια σας.Ξέρετε πώς να καθαρίσω τα άλατα από το πλυντήριο ρούχων;

Aν ενοεις τα αλατα απο τον καδο εγω ριχνω μεσα ενα ποτηρι λευκο ξυδι (οχι και το ποτηρι!!!) και βαζω ενα προγραμμα στους 90. Το ειχα δει σε μια εκπομπη και νομιζω οτι εχει αποτελεσμα αν το κανεις μια φορα το μηνα.

Διαφημίσεις

και εγω χρειαζομαι τη βοηθεια σας πως να βγαλω ταινια διπλης οψεως απο τα πλακακια δεν βγαινει με τιποτα

Αν δοκιμασεις να την ξυσεις με την ξυστρα που ειναι για τις κεραμικες εστιες και οτι απομεινει να το τριψεις με καθαρη βενζινη (πουλανε μικρα μπουκαλακια στο σουπερ)?

Αν δοκιμασεις να την ξυσεις με την ξυστρα που ειναι για τις κεραμικες εστιες και οτι απομεινει να το τριψεις με καθαρη βενζινη (πουλανε μικρα μπουκαλακια στο σουπερ)?

με ξυστρα εχω δοκιμασει το ιδιο και με νυχη χα!χα!η βενζινη ομως καλη ιδεα μου φεναιτε θα το δοκιμασω

Πως μπορώ να βγάλω ταινία διπλής όψης από inox? Έχω προσπαθήσει με πιστολάκι με ασετόν με οινόπνευμα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα τιποτα.:( Έχετε να μου προτείνετε κάτι?:oops:

Μια φορά που προσπάθησα να βγάλω την κόλλα από ταινία σε έπιπλο δοκίμασα baby oil και με ελάχιστο τρίψιμο βγήκε μια χαρά. Δοκίμασέ το.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια τις γνώσεις σας,

1. ψάχνω για ένα καλό ατμοκαθαριστή (μου έκαναν επείδηξη η seiko αλλά πολύ πολύ ακριβή) το θέλω για όλα, σπίτι, χαλιά κλπ. καμία πρόταση?

2. ΄΄Εχετε ακούσει για σκόρο φαγήτου ή αλλίώς σκουλήκι του ξήλου?? (μικρά μυγάκια/πεταλουδίτσες) έχω γεμίσει στις ντουλάπες της κουζίνας. Πως μπορώ να τα διώξω για πάντα???

Διαφημίσεις

για το 2ο θα σου πω να αγοράσεις απο το σουπερ αυτά τα αυτοκόλλητα ντουλαπιού δεν θυμάμαι μάρκα για το σκώρο φαγητού που παει στις τροφοθήκες εγώ έβαλα και σώθηκα αλλα ειναι λιγο ακριβά..δυο αυτοκόλλητα 5ευρώ...!

Σκόρος φαγητού?

Εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο τα ζωύφια που βγαίνουν απο τα τρόφιμα όταν αυτά έχουν χαλάσει.....:confused:

(Σκουλήκι του ξύλου, είναι άλλο πάντως. Είναι σκουλήκι που ζει τρώγοντας ξύλο, μέσα στις πόρτες, στις κάσες κλπ)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εχω ενα θεμα με τις σακουλες από ψωνια σουπερ, δωρα, πλαστικες, χαρτινες κτλ. Τι τις κανετε? τις πετατε?

ΚΑΝΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ :wink:;-)

ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ :oops::oops:

.....

Εχω ενα θεμα με τις σακουλες από ψωνια σουπερ, δωρα, πλαστικες, χαρτινες κτλ. Τι τις κανετε? τις πετατε?

του σουπερ κανω χρηση σε τουαλέτα στον κάδο και στις μικρής το καδο στο δωμάτιο οσες δεν έχουν τρυπα, απο δωρα τις ωραιες και χρηστικες τις διπλώνω σε μια τσάντα που έχω για να παιρνω κατω στα απορυπαντικά και ολες τις υπολοιπες τις πετάω στον καδο ανακύκλωσης

Κι εγώ τις χρησιμοποιώ σε καδους απορριμάτων αλλά είναι πολλές και μου ρχεται κρίμα να τις πετάξω με την έννοια ότι θα καταστρέψουν το περιβάλλον τόσο πλαστικό.

Τις χάρτινες δεν είχα σκεφτεί να τις βάλω μαζί με τα χαρτιά που ανακυκλώνω. Θα το κάνω για αυτές που έχω.

Κι εγώ τις χρησιμοποιώ σε καδους απορριμάτων αλλά είναι πολλές και μου ρχεται κρίμα να τις πετάξω με την έννοια ότι θα καταστρέψουν το περιβάλλον τόσο πλαστικό.

Τις χάρτινες δεν είχα σκεφτεί να τις βάλω μαζί με τα χαρτιά που ανακυκλώνω. Θα το κάνω για αυτές που έχω.

μα και στην ανακύκλωση δέχονται πλαστικό....στον μπλε κάδο που ειναι για όλα!

Kalamari αυτο δεν το καταλαβα....τι κανεις με τις σακουλες και τα απορυπαντικα;

τιποτα καλέ απο γρηγοράδα εγραψα τις έχω κάτω απο το νεροχύτη μου μαζί με τα απορυπαντικά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...