Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαμάδες στα 40 !!!!

θα κανετε δευτερο παιδι μετα τα 40?  

811

1. 1. θα κανετε δευτερο παιδι μετα τα 40?

• ναι
      226
    • οχι
      13

Recommended Posts

Η χειρότερη έκφραση που διάβασα εδώ είναι η εξής "να έχεις κλείσει ως μαμά"..........

Μάλλον είναι η χειρότερη έκφραση που διάβασα ή άκουσα ποτέ μου.....ίσως γιατί όταν γίνεσαι μαμά είσαι για πάντα μαμά.......δεν κλείνεις ποτέ ως μαμά.......

Έχετε ακούσει για τα παιδιά έκπληξη?

Αυτά που γεννούσαν οι γιαγιάδες μας μέχρι τα 50 τους?

Εκεί που νόμιζαν πως δεν θα κάνουν άλλο, έρχονταν ένα παιδάκι και ξανάνιωναν.......ποιος είπε ότι οι εγκυμοσύνες σε αυτές τις ηλικίες είναι απαγορευτικές?

Εδώ το τολμούσαν οι γιαγιάδες μας που δεν είχαν και τα μέσα........και ήταν μια χαρά γιαγιάδες......όχι 50 βέβαια, Μια και κάπου εκεί έκαναν εκείνο το παιδί έκπληξη που λέγαμε.......αλλά τα παιχνίδια, τα χαρτζηλίκια και προπάντων τα παραμύθια μια χαρά μας τα έλεγαν.....τέτοια γιαγιά είχα....μεγάλη σε ηλικία και μια μάνα που με γέννησε στα σαράντα της, αλλά έβαζε και βάζει κάτω πολλές νεότερες......

Είμαι μια χαρά παιδί (τρόπος του λέγειν) χάσματα δεν βίωσα, εκτός αν εννοείτε χάσμα εκεί γύρω στην εφηβεία που δεν ξέρουμε τι μας φταίει, αλλά τα βάζουμε με όλους, ιδιαίτερα με τους γονείς μας που τους 'εχουμε και πρόχειρους και θα μας αγαπάνε έτσι κι αλλιώς.....

Λατρεύω τους γονείς μου και μια και είμαι παιδί που προσπάθησαν χρόνια να αποκτήσουν νιώθω με κάποιο τρόπο κι ευλογημένη......ίσως γιατί με ήθελαν τόσο πολύ ίσως γιατί ήταν πια σε ηλικία που ήξεραν τι θέλουν........ίσως γιατί με λατρεύουν κι αυτοί......δε θα μπορούσα να φανταστώ να έχω άλλους γονείς...

Προχωράτε κορίτσια...........μην ακούτε κανέναν.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 259
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η χειρότερη έκφραση που διάβασα εδώ είναι η εξής "να έχεις κλείσει ως μαμά"..........

Μάλλον είναι η χειρότερη έκφραση που διάβασα ή άκουσα ποτέ μου.....ίσως γιατί όταν γίνεσαι μαμά είσαι για πάντα μαμά.......δεν κλείνεις ποτέ ως μαμά.......

Έχετε ακούσει για τα παιδιά έκπληξη?

Αυτά που γεννούσαν οι γιαγιάδες μας μέχρι τα 50 τους?

Εκεί που νόμιζαν πως δεν θα κάνουν άλλο, έρχονταν ένα παιδάκι και ξανάνιωναν.......ποιος είπε ότι οι εγκυμοσύνες σε αυτές τις ηλικίες είναι απαγορευτικές?

Εδώ το τολμούσαν οι γιαγιάδες μας που δεν είχαν και τα μέσα........και ήταν μια χαρά γιαγιάδες......όχι 50 βέβαια, Μια και κάπου εκεί έκαναν εκείνο το παιδί έκπληξη που λέγαμε.......αλλά τα παιχνίδια, τα χαρτζηλίκια και προπάντων τα παραμύθια μια χαρά μας τα έλεγαν.....τέτοια γιαγιά είχα....μεγάλη σε ηλικία και μια μάνα που με γέννησε στα σαράντα της, αλλά έβαζε και βάζει κάτω πολλές νεότερες......

Είμαι μια χαρά παιδί (τρόπος του λέγειν) χάσματα δεν βίωσα, εκτός αν εννοείτε χάσμα εκεί γύρω στην εφηβεία που δεν ξέρουμε τι μας φταίει, αλλά τα βάζουμε με όλους, ιδιαίτερα με τους γονείς μας που τους 'εχουμε και πρόχειρους και θα μας αγαπάνε έτσι κι αλλιώς.....

Λατρεύω τους γονείς μου και μια και είμαι παιδί που προσπάθησαν χρόνια να αποκτήσουν νιώθω με κάποιο τρόπο κι ευλογημένη......ίσως γιατί με ήθελαν τόσο πολύ ίσως γιατί ήταν πια σε ηλικία που ήξεραν τι θέλουν........ίσως γιατί με λατρεύουν κι αυτοί......δε θα μπορούσα να φανταστώ να έχω άλλους γονείς...

Προχωράτε κορίτσια...........μην ακούτε κανέναν.......

Προσπαθώ τόση ώρα να κάνω qoote μόνο μια δυο αράδες που με εκφράζουν περισσότερο, αλλά είναι όλο το ποστ τόσο όμορφο, αληθινό και συγκινητικό, που το πήρα όλο!

it's never too late to start all over again

λοιπον! εχω 3 παιδακια,το ενα το εκανα στα 25 το αλλο σχεδον στα 27 και το τριτο παρα κατι μηνες στα 40!μια φιλη μου που με ειδε στην τελευταια εγκυμοσυνη μου ειπε το εξης...τωρα το θυμηθηκες στα γεραματα να κανεις και αλλο παιδι!!!!!!!(εδω γελαμε) η κοπελια ομως συνομιλικη και χωρις καποια σχεση στον οριζοντα το ειχε παρει σχεδον αποφαση οτι θα ειναι παντα μονη της,ελα μου ντε που ο Θεος ειχε αλλα σχεδια,γνωρισε ενα καλο παιδι και ηδη εχει βαλει μπρος για παιδι!και τι θελω να πω με αυτο; οτι οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει................

ρε κορίτσι δωσε μου τα φώτα σου : και εγώ το 1ο στα 25 το έκανα, το 2ο στα 29 και επειδή το θέλω ένα ακόμα μωρό και είναι αγόρια και θα ήθελα και κάτι...ρώζ, είμαι 39 και δεν το αποφασίζω. Κάτι η οικον. κρίση (δουλεύουμε και οι δύο), ο 1ος στην εφηβεία και σε σπόντα μου απάντησε ότι δεν θα το ήθελε, ο σύζυγος δεν θέλει (που να μπαίνουμε ξανά σε νυχτ. ξυπνήματα) και κυρίως δεν μου ...κάθεται. Και ο σύζυγος και η σύληψη (καθώς μετά από τα 35 δυσκολεύει το πράγμα).Πές μου αναλυτικά πως είναι για σένα, για τα μεγάλα παιδιά για το σύζυγο, τα οικονομικά μελλοντικά, για τις αντοχές στα 40 (εμένα μετά το 2ο μου έκατσε αυτοάνοσο). Θα ήθελα μια τεκμηριωμένη ''φρέσκια'' άποψη.

lop... θα σου πω εγώ που η μαμά μου με έκανε (κατά τύχη) στα 42 της όταν ο αδερφός μου ήταν 15 και η αδερφή μου 12!!! Είναι υπέροχο... Εγώ είναι σαν να έχω 4 γονείς και τώρα που γέννησα... τα αδέρφια μου (που έχουν ήδη δικά τους αρκετά μεγάλα παιδιά), λένε ότι είναι φοβερό το συναίσθημα γιατί παρ' όλο που είναι ανήψι τους, αισθάνονται σαν να έχουν εγγόνι!

Όσο για τους γονείς μου... έχουν πει πολλές φορές (επειδή είναι φιλάσθενοι και οι δύο), ότι μάλλον εγώ "φταίω" που δεν παραιτήθηκαν απ' τη ζωή...

Καν' το...

MMEcp3.pngNQasp3.png

ρε κορίτσι δωσε μου τα φώτα σου : και εγώ το 1ο στα 25 το έκανα, το 2ο στα 29 και επειδή το θέλω ένα ακόμα μωρό και είναι αγόρια και θα ήθελα και κάτι...ρώζ, είμαι 39 και δεν το αποφασίζω. Κάτι η οικον. κρίση (δουλεύουμε και οι δύο), ο 1ος στην εφηβεία και σε σπόντα μου απάντησε ότι δεν θα το ήθελε, ο σύζυγος δεν θέλει (που να μπαίνουμε ξανά σε νυχτ. ξυπνήματα) και κυρίως δεν μου ...κάθεται. Και ο σύζυγος και η σύληψη (καθώς μετά από τα 35 δυσκολεύει το πράγμα).Πές μου αναλυτικά πως είναι για σένα, για τα μεγάλα παιδιά για το σύζυγο, τα οικονομικά μελλοντικά, για τις αντοχές στα 40 (εμένα μετά το 2ο μου έκατσε αυτοάνοσο). Θα ήθελα μια τεκμηριωμένη ''φρέσκια'' άποψη.

τα ιδια ακριβως και απο τον δικο μου συζυγο. με 2 παιδια ενιωθε οτι δεν υπηρχε χωρος για αλλο παιδι. στα 37 αποφασισα να μην τον ξαναρωτησω. οταν του ανακοινωσα την εγκυμοσυνη, χαμογελασε και εμεινε κοκαλωμενος χαμογελαστος για τις επομενες 37 εβδομαδες (κυριολεκτω). ανακοινωνε περιχαρης και χαζοχαρουμενα οτι περιμενουμε 3ο παιδι. οταν απορημενη του ειπα: "μα καλα εσυ δεν ηθελες να ακουσεις για αλλο μωρο, τωρα τι αλλαγη ειναι αυτη;" μου απαντησε: "ναι φοβομουν, αλλα τωρα που το σκεφτομαι μου αρεσει". σε πληροφορω οτι 10 μηνες μετα απο τη γεννα παραμενει χαζοχαρουμενα χαμογελαστος!!!!

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

lop οι ιστοριες μας ειναι ιδιες.εγω εχω ενα γιο 15 χρονων ενα γιο 12,5 και εκανα στα 38.5 ενα κοριτσακι που τωρα ειναι 2 χρονων και 2 μηνων,και ειμαι 41.ο αντρας μου δεν ηθελε να κανουμε τριτο αλλα τον καταφερα και τωρα την λατρευει οπως και τα παιδια μου με βοηθανε ολοι και ξανανιωσα.και εχω διαφορα προβληματα υγιειας.ολα καλα πηγαν τοσο πολυ που αν καταφερω τον αντρα μου θα παω και για τεταρτο.λιγο δυσκολο βεβαια αλλα θα δουμε.μην ακους κανενα και κανε αυτο που θες σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα.:-D:grin::-D

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

Είμαι 31 χρονών, έχω κάνει δύο παιδιά και όχι δεν σκέφτομαι για τρίτο, ποσο μάλλον στα 40! Το νίωθω σαν πισωγύρισμα! Πραγματικά όμως θαυμάζω τις μαμάδες που έχουν το κουράγιο και την υπομονή και το τολμούν!!!!

ετσι ημουν και εγω ωσπου εμεινα τυχαια και εκανε παλινδρομηση. αυτο με εκανε να θελω ξανα και ηταν η καλυτερη αποφαση που εχω παρει για μενα.

κοριτσια ο γιατρος μου ειπε να κανω β χοριακη ενω του ειπα οτι συνεχιζω και εχω αιμα.επειδη ειχα 9 μερες καθυστερηση θελει να σιγουρευτει οτι δεν τρεχει τιποτα. για να δουμε.......

Στα 39 έκανα το πρωτο στα 41 θα γεννήσω το δεύτερο.

Μια χαρά!!!

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Rea με το καλο να γεννησεις να σου ζησει το μωρακι σου και να σου ζησει και το μεγαλυτερο.στα 39 εκανα το τριτο μου παιδι και τα αλλα δυο ηταν μεγαλα .ηταν οτι καλυτερο μου συνεβη. να δουμε τι τρεχει τωρα

αχ βρε κοριτσια μου δινετε πολυ κουραγιο!εγω στα 29 εκανα το κοριτσακι μου που το εχασα κ τωρα θα ηταν 6 ετων..μετα στα 32 εκανα τον γιο μου..τωρα στα 34 ειχα μεινει παλι εγκυος κ απεβαλα..κ σκεφτομαι αν θελω να προσπαθησω ξανα γιατι λεω μεχρι να τα καταφερω παλι θα φτασω τα 35 κ μεχρι να γεννησω με το καλο στα 36 κ λεω,,μηπως ειμαι μεγαλη πια για αλλο παιδι?

Κοριτσια δεν υπαρχει ηλικια για παιδι....αρκει να εχεις πολυ αγαπη να δωσεις σε αυτο το πλασματακι που θα φερεις στον κοσμο..η αν το θεσουμε κ αλλιως σε αυτο που θα υιοθετησεις....

αχ βρε κοριτσια μου δινετε πολυ κουραγιο!εγω στα 29 εκανα το κοριτσακι μου που το εχασα κ τωρα θα ηταν 6 ετων..μετα στα 32 εκανα τον γιο μου..τωρα στα 34 ειχα μεινει παλι εγκυος κ απεβαλα..κ σκεφτομαι αν θελω να προσπαθησω ξανα γιατι λεω μεχρι να τα καταφερω παλι θα φτασω τα 35 κ μεχρι να γεννησω με το καλο στα 36 κ λεω,,μηπως ειμαι μεγαλη πια για αλλο παιδι?

αυτα ειναι βλακειες που δυστυχως τις σκεφτονται πολλοι.οταν αποφασισα και εμεινα εγκυος στα 39 ηταν αρκετες οι "φιλες" που μου ειπαν πως το αποφασισα στα 39 και που ειχα ηδη 2 παιδια μεγαλα. μην ακους τιποτα και αν θελεις να κανεις και αλλο παιδι κανε το. δεν υπαρχει καλυτερο στο κοσμο.ειμαι 41 και αν μου ξανατυχει θα πεταξω απο την χαρα μου και φυσικα θα ακουσω τις ιδιες βλακειες. δεν δινω σημασια και το ιδιο σου δινω συμβουλη να κανεις. αρκει να το θες;)

Καλέ έχει ο οδοντίατρος εφημερίες;;;;;:shock::shock::shock:

Πάντως αν ήσουν γιατρός / γυναικολόγος ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με συναφείς επιστήμες θα ήσουν άνεργη με τις ρουκέτες που πετάς - σόρυ!

Δεν ξέρω επίσης εάν έχεις κάνει στείρωση - υποθέτω αφού είσαι απόλυτη επιβάλεται.

Και πες μου και το άλλο... εγώ που γνώρισα τον άντρα μου στα 38, αν ήσουν εγώ, υποθέτω θα του εξηγούσες ευγενικά ότι δεν θα έκανες παιδιά; και ο λόγος;;; λόγω... ιδεολογίας; λόγω επιστημονικής... φαντασίας;;; ή σου απαγορεύει η μαμά να γίνει γιαγιά άνω των 50? :shock::shock::shock::shock:

Κοίταξε για να σταματήσω κι εγώ εδώ τα αστεία: όποιος είναι έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Συνεπώς, οταν μιλάς να προσέχεις τι λες και που τα λες. Οφείλεις να σέβεσαι τα μέλη μιας δημόσιας συζήτησης κυρίως από μια ομάδα ευαίσθητη που αφορά και υπογονιμότητα. Πρόσβαλες αρκετές γυναίκες και μητέρες. Τώρα... ή το έκανες συνηδειτά ή έχεις άχυρα στο κεφάλι σου.

Καταρχάς το άτομο που έγραψε το ποστ το οποίο σχολιάζεις, το έγραψε πριν πολυ καιρό αν είδες την ημερομηνία. Κατα δεύτερο δεν αξίζει τον κόπο ναασχοληθείς γιατί το έκανε μόνο κ μόνο για να προκαλέσει. Οδοντίατρος με εφημερίες σαφώς και δεν υπάρχει. Της ξέφυγε αυτό μάλλον. Α, κ τα τόσα ορθογραφικά λάθη επίσης δε συνάδουν με διδακτορικά κ λοιπά. Το μόνο που παίζει να ισχύει από τα όσα έγραψε είναι ότι όντως έκανε δυο παιδιά ως τα 32 της. Α, ίσως και οι ηλικίες των γιαγιαδοπεθερών της. Ωραίο ηλικιακό κριτήριο όμως για μια γενική ερώτηση, ό,τι να ναι δηλαδή!!:shock:

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Διαφημίσεις

λοιπον εχουμε και λεμε:Dκαι εγω για το ροζ πηγαινα αλλα δεν μου εκατσε:rolleyes::D:D οποτε εχουμε πηξει στην σωβρακοφανελα,τα παιδια μου το ηθελαν πολυ,παρα πολυ και μαλιστα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τον κρατανε ολα τα κανουν απο ταισμα,αλλαγμα,βολτες τα παντα ο συζηγος απο την αλλη με κυνηγαει για το τεταρτο:confused:και η πλακα ειναι οτι εγω το σκεφτομαι...απο αντοχες βεβαια δεν ειναι οπως ειναι στα 25 σου αλλα ειναι ομως καλυτερα απο αποψη υπομονης,εισαι πιο κατασταλαγμενη και μπορεις να αντιμετωπησεις τις δυσκολιες του πρωτου καιρου πολυ πιο ευκολα,τωρα τα οικονομικα ειναι ενα θεμα αλλα εγω λεω το αλλο μεχρι να παει ο μικρος σχολειο τα μεγαλα μου ηδη θα εχουν προχωρησει στην ζωη τους γιατι για μενα τα πολλα τα εξοδα ειναι οταν τα παιδια πηγαινουν στο γυμνασιο και μετα οχι οτι πριν δεν εχουν αλλα ολο και καπως τα βολευεις

insekten-0042.gif

Gioula εμενα ο δικος μου δεν θελει τεταρτο λογω οικονομικων και επειδη στο τριτο ηρθε το κοριτσακι. καλα ειμαστε λεει αλλα εγω δεν θα ελεγα οχι και ας ειμαι 41.ετσι κι αλλιως και την μικρη στα 39 την εκανα. μια χαρουλα :-D:grin::-D:grin::-D:grin:

ποτε δεν ειναι αργα, ενα μωρακι μπορει να κουραζει αλλά δίνει νέα πνοη στο δευτερο μισο ή και λιγο παραπανω της ζωής. Η αγάπη δίνει δύναμη και ενεργεια. Μονο που η φύση δε βοηθάει και πολυ αν πριν τα 40 δεν υπαρχει γεννα.

κοριτσια καλησπερα .ελπιζω να ειστε ολες καλα. τελικα πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης πηγα και στο γιατρο .απο οτι φαινεται ημουν εγκυος και απεβαλα.επειδη περιμενα να περασουν 5-6 μερες καθυστερησης επεσα και στο σαββατοκυριακο και την Δευτερα που ειχα πει να παω για εξεταση ηρθε το αιμα και νομιζα οτι ηταν η περιοδος,την πατησα....:(ευχομαι σε ολες οτι επιθυμουν

τα ιδ ια ακριβως και απο τον δικο μου συζυγο. με 2 παιδια ενιωθε οτι δεν υπηρχε χωρος για αλλο παιδι. στα 37 αποφασισα να μην τον ξαναρωτησω. οταν του ανακοινωσα την εγκυμοσυνη, χαμογελασε και εμεινε κοκαλωμενος χαμογελαστος για τις επομενες 37 εβδομαδες (κυριολεκτω). ανακοινωνε περιχαρης και χαζοχαρουμενα οτι περιμενουμε 3ο παιδι. οταν απορημενη του ειπα: "μα καλα εσυ δεν ηθελες να ακουσεις για αλλο μωρο, τωρα τι αλλαγη ειναι αυτη;" μου απαντησε: "ναι φοβομουν, αλλα τωρα που το σκεφτομαι μου αρεσει". σε πληροφορω οτι 10 μηνες μετα απο τη γεννα παραμενει χαζοχαρουμενα χαμογελαστος!!!!

πως καταφερες και εμεινες εγκυος χωρις να το ξερει? δεν εχω καταλαβει και επειδη θα σας ρωτουσα πως να καταφερω τον αντρα μου που δεν θελει τεταρτο εξαιτιας των οικονομικων μηπως μπορεις να μου πεις το κολπο σου?

ΥΓ: Επειδή στα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας ισχύει η θεωρία της σχετικότητας, ήθελα να προσθέσω το εξής: για κάποια άλλη κοπέλα που έχει γίνει μαμά στα 20 ή τα 22 της, ίσως τα 32 χρόνια που ανέφερες ως ιδανικό χρονικό όριο, να φαντάζουν ήδη μεγάλη ηλικία και θα μπορούσε ωραιότατα κάποιος να σου απαξιώσει αυτο που εσύ αυθαίρετα ορίζεις ως ιδανικό...;) Γι' αυτό ας είμαστε λιγότερο προσβλητικοί απέναντι στους άλλους γιατί ιδανικές ηλικίες όταν δημιουργείς ένα θαύμα δεν υπάρχουν... Ιδανικές καταστάσεις ναι, και αυτό είναι το επιθυμητό για το μεγάλωμα κάθε παιδιού!..

Με καλυψες....!!!

Επιπλεον να προσθεσω οτι χαιρομαι πολυ που αξιωθηκα να φερω στον κοσμο την κορακλα μου στα 36 μου γιατι σε αυτη την ηλικια πια αντιλαμβανομαι ολα τα πραγματα διαφορετικα και ποσο μαλλον την μητροτητα.Νομιζω πως τωρα την απολαμβανω και την καταλαβαινω αλλιως σε σχεση με το πως σκεφτομουν στα 25 μου για παραδειγμα.Οταν ακουω οτι οσο μεγαλυτερη γεννας τοσο λιγοτερες αντοχες εχεις γελαω.Σας πληροφορω οτι παρολο που τρεχω σαν το αλογο ολη μερα.....εχω ολη την διαθεση και την αντοχη τις ωρες που ειμαι σπιτι να ασχοληθω και να περιποιηθω και να παιξω με την κορη μου.Επιπλεον σε αντιθεση με πολλες φιλες μου που γεννησαν μικρες και δεν προλαβαν να κανουν ισως καποια πραγματα που ηθελαν και τωρα κοιτανε πως και πως να αφησουν τα παιδια τους σε παππουδογιαγιαδες για να βγουν, να φυγουν και τα λοιπα, εγω στα 36 μου πια τα χορτασα ολα και το μονο που επιθυμω ειναι οτι κανω να το κανω μαζι με το παιδι μου.....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

rena_myst θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι τωρα που ειμαι στα 41 και εκανα την μικρη μου στα 39 εχω περισσοτερη υπομονη και ορεξη να παιξω μαζι της και να την περιποιουμαι απο οτι οταν ημουν πιο μικρη και εκανα τα πρωτα δυο αγορια μου.τωρα ειναι 15 και 12.5 χρονων. τοτε ουτε την εγκυμοσυνη ειχα καταλαβει ενω τωρα ευχαριστηθηκα ολη την εμπειρια. οπως λεει ο αντρας μου ειμαστε πιο ηρεμοι και σαν να καταλαβαινουμε καποια πραγματα καλυτερα. οποτε η ιδανικη ηλικια για παιδι δεν υπαρχει ειναι οποτε αισθανεται η καθε μια ετοιμη.:P

Καλησπέρα

Είμαι ολοκαίνουργια στο forum. Είμαι 38 και εδώ και τρεις μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου για δεύτερο παιδί. Έχουμε ένα γιο 3 ετών. Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι ελαττώνεται πολύ η γονιμότητα στην ηλικία μου και ανησυχώ για το εάν μπορώ να συλλάβω και να έχω μία ομαλή εγκυμοσύνη. Εσείς πώς τα καταφέρατε?

Καλησπέρα

Είμαι ολοκαίνουργια στο forum. Είμαι 38 και εδώ και τρεις μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου για δεύτερο παιδί. Έχουμε ένα γιο 3 ετών. Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι ελαττώνεται πολύ η γονιμότητα στην ηλικία μου και ανησυχώ για το εάν μπορώ να συλλάβω και να έχω μία ομαλή εγκυμοσύνη. Εσείς πώς τα καταφέρατε?

Καλέ μην αγχώνεσαι. Δεν είσαι και μεγάλη, χαλάρωσε!!! :lol: Γρήγορα να έρθει το δεύτερο.

s-age.pngs-age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...