Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέρασμα στον παιδικό σταθμό για γιορτή ή γενέθλια

Marilena

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 504
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλααααααααααααααα...δεν πάω καλά...

και να φαντασεις τα εψαχνα αλλου και ειχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ που ηταν...!!!!!!!!!!!

μη δίνεται σημασια...ου γαρ έρχεται μονο του!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μπράβο Αγγελούδια μου για τη φοβερή ιδέα!

Εγώ σε έχω ευχαριστήσει και παλιότερα, αλλά θα το ξανακάνω και τώρα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Χάρη στην ιδέα σου, τα παιδάκια από το πρώτο πάρτι του Άγγελου έφυγαν με ένα τεράαααστιο χαμόγελο, όπως και οι γονείς, που έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τις σοκολάτες μας!

Τα γενέθλιά μας έπεφταν, όπως έχω ξαναπεί, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, και είχα ντύσει τον μικρό Ινδιανάκι! Για αυτό έβαλα φωτογραφία μικρού Ινδιάνου στο περιτύλιγμα της σοκολάτας!

Ιδού:

p3010760.th.jpg

p3010761.th.jpg

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Γεια σας κοριτσια!

Aggeloudia μου γλυκεια, ευχαριστω, οι ιδεες σου (παρθενες ή οχι) ειναι τελειες!

Ακου λοιπον το καινουριο: Η μικρη ειχε δει πριν πολυυυ καιρο στο συνοικιακο ζαχαροπλαστειο κατι σοκολατακια με περιτυλιγμα της disney... Με ακουσε λοιπον που συζητουσα για τα κερασματα με τον μπαμπα της και δηλωσε πως θελει αυτα... Μαλιστα ειπε πως θα δινει τα ροζ (πριγκηπισσες τις disney) στα κοριτσακια και τα μπλε (mickey, donald κτλ) στα αγορακια!

Εμενα δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα γιατι αφενος ειναι πολυ ακριβα (χωρις λογο-δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο) και αφετερου ηθελα κατι πιο "ψαγμενο".

Ομως δεν θελω να της χαλασω το χατηρι, δεδομενου οτι ειναι η δικια της γιορτη και μου αρεσει να παιρνει πρωτοβουλιες και να εχει αποψη (ασχετα αν αυτο με δυσκολευει)!

Δεν ειμαι σιγουρη ακομα, προσπαθω να της προτεινω εναλλακτικες που θα της αρεσουν αλλα ως τωρα δεν την εχω πεισει...

Διαφημίσεις

κοριτσια μπράβο σας όλα τέλεια!!!

μου αρεσε πάρα πολύ η ιδέα σου aggeloudia για την σοκολάτα!!!

και τώρα που θα τελειώσει η μικρή μου τον παιδικό σταθμό σκέφτωμαι να κάνω μια τέτοια για αποχαιρετιστήριο δώρο..

αν μπορείς aggeloudia να μου πείς πώς το έκανες ??

σε ευχαριστώ πολύ!!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

jenaκι...κατα μανα κατα κυρη...!!!!!!!!!!!!

Ως εξυπνη και ομορφη μαμα ,εβγαλες λογού και με αποψη κορη...ακομα θυμαμαι το τηλεφωνημα και γελάω...καλα δεν παιζεται το κοριτσάκι σου...

Λοιπον της εχω κάτι διαφορετικο

Θα πάρεις σακουλάκια τροφιμων και μερικες συσκευασιες απο μικρογλυκάκια απο το σουπερ μαρκετ και θα βάλεις μεσα απο ενα...

Θα τα κλεισεις με καμια 10αρια πολύχρωμες κορδέλες και θα τυπωσεις ενα καρτελάκι περιπου 10 επι 10 με σχεδιάκια που θα σου στειλω και θα το κρεμάσεις απεξω, με ενα μικρο στοιχακι η απλώς ...πχ..μερικά γλυκακια απο την φιλη σας που σας αγαπά πολύ...λέω εγω τωρα...!!!!!!!!

Εχουν ομορφη εμφανιση και ειναι οικονομικά.....

Οταν λεω μικρογλυκάκια εννοω, σοκοφτεράκια, σμαρτις, σοκολατάκια ιον η μερεντάκια με κουταλάκι...οτι τετοιο βρεις...

Αααααααααααα ρε φιλενάδα souzy...εγραψες πάλι...οπως και το ινδιανάκι σου...

Α-ΨΟ-ΓΕΣ....ΤΕ-ΛΕΙ-ΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Αρε χρυσοχερες....

bouki 17...κάπου πιο πάνωτο εξηγω αλλά να σου ξαναπώ, με χαρά...

Παινεις σοκολάες μεγέθους μεσαιου και τις ξετυλίγεις...μονο απο το χαρτι...μετά τις τυλίγεις με το χαρτι που σαρεσει και ταιριάζει σαυτο που θες να κάνεις...ενα ιδιαιτερο χαρτι περυτιλίγματος ειναι καλό...!!!!!

Μετά τυπώνεις αρτάκια με το ευχαριστώ και το κολλάς...και ετοιμες...απλό πράγμα...οπου κολλησεις...πες μου

Καλη επιτυχια

Αααααααααααα ρε φιλενάδα souzy...εγραψες πάλι...οπως και το ινδιανάκι σου...

Α-ΨΟ-ΓΕΣ....ΤΕ-ΛΕΙ-ΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Αρε χρυσοχερες....

bouki 17...κάπου πιο πάνωτο εξηγω αλλά να σου ξαναπώ, με χαρά...

Παινεις σοκολάες μεγέθους μεσαιου και τις ξετυλίγεις...μονο απο το χαρτι...μετά τις τυλίγεις με το χαρτι που σαρεσει και ταιριάζει σαυτο που θες να κάνεις...ενα ιδιαιτερο χαρτι περυτιλίγματος ειναι καλό...!!!!!

Μετά τυπώνεις αρτάκια με το ευχαριστώ και το κολλάς...και ετοιμες...απλό πράγμα...οπου κολλησεις...πες μου

Καλη επιτυχια

aggeloudia σε ευχαριστώ!!!

ελπίζω να τα καταφέρω!!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα αγγελούδια! Θα ήθελα κι εγώ σε παρακαλώ να με βοηθήσεις με την εκτέλεση της φοβερής σου σοκολάτας. Στις 20 του μηνός έχουμε πάρτυ με θέμα το mikey mouse και θα ήθελα να δώσω στα παιδάκια από μία τέτοια σοκολάτα φεύγοντας. Η απορία μου προς το παρόν είναι πώς επεξεργάζεσαι τη φωτογραφία στο word; Έχεις ειδικό πρόγραμμα; Κατέβασα μία φωτογραφία του μίκυ στο word αλλά δεν μπορώ να γράψω επάνω της. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου. Ευχαριστώ πολύ!

Y.Γ. Σου έστειλα π.μ. αλλά επειδή δεν ξέρω αν έφτασε, δημοσιεύω κι εδώ.

Καλημέρα αγγελούδια! Θα ήθελα κι εγώ σε παρακαλώ να με βοηθήσεις με την εκτέλεση της φοβερής σου σοκολάτας. Στις 20 του μηνός έχουμε πάρτυ με θέμα το mikey mouse και θα ήθελα να δώσω στα παιδάκια από μία τέτοια σοκολάτα φεύγοντας. Η απορία μου προς το παρόν είναι πώς επεξεργάζεσαι τη φωτογραφία στο word; Έχεις ειδικό πρόγραμμα; Κατέβασα μία φωτογραφία του μίκυ στο word αλλά δεν μπορώ να γράψω επάνω της. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου. Ευχαριστώ πολύ!

Y.Γ. Σου έστειλα π.μ. αλλά επειδή δεν ξέρω αν έφτασε, δημοσιεύω κι εδώ.

...και εμείς το ίδιο! Θα κάνουμε στις 10 Ιουλίου πάρτυ με θέμα τον μίκυ στους τρεις σωματοφύλακες και θέλω και εγώ να κάνω τέτοιες σοκολάτες...οπότε, μαζί με την christina77 θα βοηθηθώ και εγώ...χι χι χι.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Χριστίνα καλημέρα! Μέχρι να απαντήσει η φίλη μας η Αggeloudia να σου πω πως το επεξεργάστηκα εγώ, που είμαι εντελώς τούβλο...:oops:Άνοιξα τη φωτογραφία με το πρόγραμμα της Ζωγραφικής και εκεί την επεξεργάστηκα. Πολύ εύκολο!

Καλή επιτυχία!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας κι εσένα ειδικά aggeloudia για το π.μ.

Λοιπόν, δοκίμασα με το πρόγραμμα της ζωγραφικής αλλά δεν μου το ανοίγει, ίσως γιατί εγώ προσωπικά ανήκω στην κατηγορία στόκου στους υπολογιστές. Γι' αυτό έκανα το εξής: Εκτύπωσα το ευχαριστήριο μήνυμα που ήθελα να γράψω σε αυτοκόλλητες ετικέτες και τις κόλλησα επάνω στο χαρτί του μίκυ που είχα εκτυπώσει για να τυλίξω τις σοκολάτες. Έτσι ήταν σαν να είχα γράψει απευθείας στη φωτογραφία του μίκυ, δεν ξεχωρίζει εύκολα, μια που και η φωτογραφία που διάλεξα είχε ειδικό χώρο για μήνυμα. Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ λίγο με τη σειρά μου. Τα λέμε!

Τσακισες τη γραφικη υλη του γραφειου!!!!!!!!!!!!!

Καρφωτη!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Με το καλο...με το καλο...βαλε φωτο γιατι οπως σου ειπα...το βρηκα πολύ εξυπνο...μπράβο και αποδω...

Διαφημίσεις

• 2 months later...

akamatra, εγώ βρήκα πολλά σχεδιάκια βάζοντας το θέμα που ήθελα να βρω (στην προκειμένη little indian) στο γούγγλη! Θα βρεις εκατοντάδες!

Πρόσφατα εκτύπωσα και ετικέτες με μικρό ταλιμπάν για βαζάκια μαρμελάδας που έφτιαξα για τους φίλους μας! Η ιδέα της Αγγελούδια έχει πολλές-πολλές εφαρμογές!;)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

akamatra, εγώ βρήκα πολλά σχεδιάκια βάζοντας το θέμα που ήθελα να βρω (στην προκειμένη little indian) στο γούγγλη! Θα βρεις εκατοντάδες!

Πρόσφατα εκτύπωσα και ετικέτες με μικρό ταλιμπάν για βαζάκια μαρμελάδας που έφτιαξα για τους φίλους μας! Η ιδέα της Αγγελούδια έχει πολλές-πολλές εφαρμογές!;)

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ξέρω ποιο θέμα θέλω. Μάλλον κάτι με κοριτσάκι και βάπτιση αλλά δε βρήκα κάτι να με ενθουσιάσει...

Σοβαρολογείς;;;;;

Εκατομύυυυυυρια θέματα για κοριτσάκια!:-D

Από πριγκήπισσες και νεράΙδες μέχρι καρτούν, φραουλίτσες και μελισσούλες!

Ποια εποχή θα γίνει η βάφτιση;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

12 Σεπτεμβρίου...

Και για τη βάφτιση ξεκίνησα με θέμα λουλούδια αλλά δεν το τηρησα ακριβώς...

όλα μου αρέσουν...

Ωχ! Τόσο σύντομα;;; :shock:

Σκέφτεσαι να κάνεις σοκολάτες για τα παιδάκι, για αυτό το ψάχνεις; Οι προσκλήσεις σας πώς είναι;

Κι εγώ για άλλο θέμα είχα ξεκινήσει στη βάφτιση και αλλού με πήγαν τα πράγματα!!! Πάντως μπορείς να βρείς και να εκτυπώσεις οποιαδήποτε εικόνα σου αρέσει και ταιριάζεις με τα χρώματα πρόσκλησης και μπομπονιέρας. Αυτό που τελικά κάνει εντύπωση είναι το ότι απευθύνεσαι σε κάθε παιδάκι χωριστά, με το όνομά του. Τα παιδάκια (οι μαμάδες μάλλον) θα κρατήσουν το περιτύλιγμα για ενθύμιο!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Για πιο λετε βρε κοριτσια;;;

Δεν καταλαβαινω...

Που μπορω να βρω εικονες σαν αυτη που ειχα στην σοκολάτα μου;;;

Ναι... ήθελα μια εικόνα που να έχει

1)ένα ομορφο κοριτσάκι μέσα στα λουλούδια (όπως βλέπαμε παλιά την άνοιξη στα παραμύθια) ή

2. κάποια εικόνα από βάπτιση, κολυμπήθρα κλπ ή

3. ξέχασα τι:lol::lol::lol:

Θα προλάβω:confused::confused::confused:; αγχώθηκα...

Akamatra κοίτα στο http://images.google.gr/

γιατί έχω το μικρό και δεν μπορώ να κοιτάξω εγώ.

Βάλε το θέμα που θέλεις να βρεις.

Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση στα girl flowers και girl flowers comic, κοίτα δύο που βρήκα (δεν τις κοίταξα όλες βέβαια, είναι εκατομμύρια...)

http://media.photobucket.com/image/girl%20flower%20images/MoonliteJewel/girl_flower.jpg

http://picture-book.com/files/userimages/870u/flowergirlpromo.jpg

Καλή επιτυχία!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...