Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ

antu

Recommended Posts

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ( 1 ΜΗΝΩΝ) ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΒΡΕ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Διαφημίσεις

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ( 1 ΜΗΝΩΝ) ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΒΡΕ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Κολικοί είναι κούκλα μου.Και μια φορά την εβδομάδα καλά είναι.Εγώ τα είχα καθημερινά,τη μισή μέρα,από 21 ημερών μέχρι 6μισι μηνών....Για φαντάσου...Αλλά συνήθως κρατάνε 3-4 μήνες.Εγώ ήμουν άτυχη :cry:

Εμπειρία απο κολικούς δεν έχουμε αλλα συνήθως τα πιτσιρίκια που γκρινιάζουν σ΄ αυτήν την ηλικία υποφέρουν απο κολικούς όπως λέει και η Αντιγόνη...

Αυτά δυστυχώς είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως και η ανησυχία με τα δόντια την οποία αντιμετωπίζουμε εμείς τώρα....

Υπομονή antu!!!!!!

Το πιτσιρίκι σου υποφέρει :cry: και θέλει αγκαλίτσα :lol:

dev277pr___.png

Εμπειρία απο κολικούς δεν έχουμε αλλα συνήθως τα πιτσιρίκια που γκρινιάζουν σ΄ αυτήν την ηλικία υποφέρουν απο κολικούς όπως λέει και η Αντιγόνη...

Αυτά δυστυχώς είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως και η ανησυχία με τα δόντια την οποία αντιμετωπίζουμε εμείς τώρα....

Υπομονή antu!!!!!!

Το πιτσιρίκι σου υποφέρει :cry: και θέλει αγκαλίτσα :lol:

Πολύ καλό αυτό του Αρκά Δώρα μου! :D

Διαφημίσεις

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΛΙΚΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΛΑΓΟΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΛΙΚΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΛΑΓΟΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Aχ...Ακ.ομα δεν είδες τίποτα κούκλα μου..Λοιπόν άκου τι να κάνεις όταν πονάει.Θα ανοίγεις τον απορροφητήρα της κουζίνας και θα την κρατάς αγκαλιτσα εκει διπλα.Ο ήχος αυτός της είναι οικείος γιατί κάπως έτσι τα άκουγε και πριν γεννηθεί και θα ηρεμεί.Κάν'το και πες μου.

και εγω κολικούς υποψιάζομαι...μπολικη αγκαλίτσα και δες στο topic Των κολικών διάφορες λύσεις που εχουν προτείνει τα μελη...προσφατα ειδα ότι οι θόρυβοι (τυπου πιστολάκι) τα κάνουν να σταματούν το κλάμα.

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΑΥΜΑ. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ? ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕ!

δοκίμασε επίσης ηλεκτρική σκούπα πλυντήριο, ηλεκτρικό κατσαβίδι που κάνει ζζζζζζζζζζζζζζζ ,

επίσης δοκίμασε έναν μάρσιππο.....! ...... μασάζ.... βόλτα έξω...

αν το βάλεις γυμνούλι στην κοιλιά σου (να ακουμπάει το δέρμα του στο δέρμα σου) πάνω και κουκουλωθείς, ?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

ελα βρε antu....μην απογοητευεσαι!!!το ξερω ότι τωρα θελεις να κοπανησεις το κεφαλι σου στο τοιχο :D αλλα πίστεψε με όλα θα περασουν και θα γινεις και λιγο πιο χοντροπετση και όλα θα ειναι πολύ καλυτερα γιατι ασχετα με όλες τις φασεις γκρινιας εχεις μπροστα σου φασεις ανεπαναληπτης χαρας!!!

Ο πρώτος χρόνος είναι δύσκολος παιδιά! Πρέπει να το πάρει κανείς απόφαση αυτό! Να πεις, οκ, με περιμένουν λίγα ζόρια, αλλά θα οπλιστώ με υπομονή, θα αντλήσω δυνάμεις από όπου μπορώ, θα ψάχνω να βρίσκω λύσεις και έτσι θα προχωρήσω. Άλλωστε ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα.. Και όλα αυτά τα δύσκολα θα περάσουν. Θέλει δηλαδή, από τι έχω καταλάβει, λίγο να το φιλοσοφήσει κανείς το θέμα..

Είναι όντως φοβερό να κλαίει το μωράκι σου κι εσύ να μην ξέρεις τι θέλει, ώστε να το βοηθήσεις. Παρολ' αυτά οπλίσου με υπομονή και δύναμη τις δύσκολες αυτές ώρες. Σιγά σιγά όλα θα περάσουν. Άλλωστε οι στιγμές ευτυχίας και ολοκλήρωσης που μας χαρίζουν τα παιδάκια μας, μας αποζημιώνουν για όλες τις δύσκολες στιγμές που μπορεί να έχουν!!

.png.png

εγώ την είχα καταβρει με την ηλεκτρική σκουπα, ήταν ο μόνος τρόπος να κοιμηθεί.

πριν το ανακαλυψω, απλα την κραταγα αγκαλια και καθομου στηλη αλατος μπας και κοιμηθει καμια ωρα (στα χερια). ευτυχως εμας δεν κρατησαν πολυ οι κολικοι (ουτε μηνα)

μια φορα παλι που τα ειχα παιξει εντελως την ακουμπησα μπρουμυτα για ενα λεπτο και εκεινη αποκοιμηθηκε για 3 ωρες!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ομως μεχρι 6 μηνών (κινδυνος αιφνιδιου βρεφικου θανατου), αλλα τι να την εκανα;; φυσικα δεν εφυγα απο πανω της.

antu, όλα αυτά που έγραψαν τα κορίτσια για τις ηλεκτρικές συσκευές και γενικά για ότι παράγει ρυθμικό θόρυβο ισχύουν...εγώ ακόμη και τώρα όποτε βάζω πλυντήριο την παίρνει ο ύπνος...όταν ήταν τόσο μικρούλα σαν τη δικιά σου ευχαριστιόταν και το ρυθμικό κούνημα στο ρηλάξ...πάντως μην απογοητεύεσαι :):) διαβάζοντας όλες τις δημοσιέυσεις παίρνεις πολύ θάρρος γιατί βλέπεις ότι όλοι σχεδόν τα ίδια περνάμε..εγώ έχω να κοιμηθώ συνεχόμενα πάνω από τρείς ώρες εδώ και 5 μήνες...όσο είναι δηλαδή η μπουμπού μου :!::!: υπήρξαν στιγμές που ένοιωσα ότι είχα φτάσει στα όριά μου...το καμάρι μου είναι δύσκολο παιδάκι και σχεδόν όλη μέρα γκρινιάζει...μόνο όταν υπάρχει πολύς κόσμος στο σπίτι τη "βρίσκει"..

Τώρα που έχουν αρχίσει να την πονάνε και τα ούλα της έχω προετοιμαστεί με αυτά που διαβάζω για τα χειρότερα..όμως το χαμογελάκι της και τα σκερτσάκια της μας κάνουν και ξεχνάμε όλες τις δύσκολες στιγμές..θα δείς όσο περνάει ο καιρός και θα το βλέπεις να μεγαλώνει, να αλλάζει, να κάνει κάθε μέρα και κάτι καινούργιο τόσο πιο πολύ θα δένεσαι μαζί της και θα οπλίζεσαι με υπομονή..Θα βρείτε το ρυθμό σας και επιπλέον θα ανακαλύψεις ότι έχεις δυνάμεις και αντοχές που ούτε καν φανταζόσουν... :):)

Διαφημίσεις

διαβάζοντας όλες τις δημοσιέυσεις παίρνεις πολύ θάρρος γιατί βλέπεις ότι όλοι σχεδόν τα ίδια περνάμε..

υπήρξαν στιγμές που ένοιωσα ότι είχα φτάσει στα όριά μου..

θα δείς όσο περνάει ο καιρός και θα το βλέπεις να μεγαλώνει, να αλλάζει, να κάνει κάθε μέρα και κάτι καινούργιο τόσο πιο πολύ θα δένεσαι μαζί της και θα οπλίζεσαι με υπομονή..Θα βρείτε το ρυθμό σας και επιπλέον θα ανακαλύψεις ότι έχεις δυνάμεις και αντοχές που ούτε καν φανταζόσουν...

Συμφωνω απολυτως.... :wink: Πολυ ωραια τα ειπες ΛΗΤΩ :lol:

bxBwp2.png EgDTp2.png

antu

einai kolikoi azizititi...thelei ipomoni....

sxetika me ta spyria einai fysiologiko,moy diageygei tora ma molis

epripoy 40soyn ola ta morakia to pathianoyn...

kai i dikia moy to epathe,ligo enidatiki krema 2 fores tin imera kai

einai kala

..sine qua non..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...