Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ βύρωνα καισαριανή παγκράτι

Recommended Posts

Καλημέρα! Το θέμα αυτό βλέπω ότι είναι πολύ παλιό, αλλά θα μπορούσατε ίσως να βοηθήσετε λέγοντας μου αν προτείνετε κάποιον από τους παραπάνω παιδικούς σταθμούς στο Βύρωνα για παιδάκι 18 μηνών? 

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Αν και παλιο ποστ επανέρχομαι, μένουμε και εμείς στο Βύρωνα και θα ξεκινήσει η μικρή μας παιδικό το Σεπτέμβριο 29 μηνών.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Λίλιαν Λύκου, Ροζ Μαρη, Πρώτο σκαλί και ηλιοχαμόγελο.

Εμείς αύριο θα έχουμε το πρώτο μας ραντεβού στο ηλιοχαμόγελο, ιδανικό θα ήθελα να το δώ σε πλήρη λειτουργεία αλλα φοβάμαι για πιο μετα μήπως δεν υπάρχουν θέσεις.

Οποιαδήποτε γνώμη και άποψη ή απο κάποιον που να έχει παει το παιδάκι του εκεί δεκτή.

Λίλιαν Λυκου, εχω ακουσει τα καλυτερα μόνο! Δεν ξέρω για τα αλλα δεν έχω ακουσει κάτι.... 

Σε πληρη λειτουργία δεν είμαι σίγουρη αν θα δείτε γενικώς φέτος κάποιο καθώς με τον κορωνοιο δεν αφήνουν και πολλα πολλα όλα τα ιδιωτικά... Συνήθως πηγαινεις και βλέπεις όταν δεν γίνεται μάθημα... 

Εγώ ευτυχώς περσυ είχα προλαβει κ είχα δει την αίθουσα και γενικώς όλα μέσα και έτυχε και είχε κάποια παιδακια που εμεναν ως αργά και πήρα μια ιδέα.. 

Αλλά από Σεπτέμβρη κι έπειτα τα αφήνουμε έξω και φευγουμε, δε μας αφήνουν να μπουμε.. 

Βέβαια εγώ εχω τρυπωσει κανα δυο φορες με αφορμή την πληρωμή αλλά οκ δεν επιτρέπεται. Είναι σαφής κανόνας τους αλλιώς θα βρουν τον μπελά τους. 

Just now, diane2020 είπε:

Λίλιαν Λυκου, εχω ακουσει τα καλυτερα μόνο! Δεν ξέρω για τα αλλα δεν έχω ακουσει κάτι.... 

Σε πληρη λειτουργία δεν είμαι σίγουρη αν θα δείτε γενικώς φέτος κάποιο καθώς με τον κορωνοιο δεν αφήνουν και πολλα πολλα όλα τα ιδιωτικά... Συνήθως πηγαινεις και βλέπεις όταν δεν γίνεται μάθημα... 

Εγώ ευτυχώς περσυ είχα προλαβει κ είχα δει την αίθουσα και γενικώς όλα μέσα και έτυχε και είχε κάποια παιδακια που εμεναν ως αργά και πήρα μια ιδέα.. 

Αλλά από Σεπτέμβρη κι έπειτα τα αφήνουμε έξω και φευγουμε, δε μας αφήνουν να μπουμε.. 

Βέβαια εγώ εχω τρυπωσει κανα δυο φορες με αφορμή την πληρωμή αλλά οκ δεν επιτρέπεται. Είναι σαφής κανόνας τους αλλιώς θα βρουν τον μπελά τους. 

Τελικά πατε σε δημόσιο η σε ιδιωτικο?

6 ώρες πρίν, μαγιοπουλας είπε:

Τελικά πατε σε δημόσιο η σε ιδιωτικο?

Το θέμα εδώ για ιδιωτικά δεν είναι? Αυτο ρωτάει η κοπέλα! Ναι εμεις Ιδιωτικο πάμε παιδικο. Γιατι ρωτάς? Και να το θέσω πιο απλά... Τι σε νοιαζει εσένα που παμε? Και αν έχεις το τακτ και τη διάκριτικοτητα κι αν δε σου κανει κόπο δε θέλω προσωπικη συζήτηση μεταξυ μας. Ευχαριστώ:) 

Διαφημίσεις

On 19/3/2021 at 3:08 ΠΜ, diane2020 είπε:

Καλημερα πάτε σε καποιον της περιοχής? ξέρετε αν στη Λίλιαν Λύκου δέχετε με εσπα? ευχαριστώ

Just now, Elefantaki25 είπε:

Καλημερα πάτε σε καποιον της περιοχής? ξέρετε αν στη Λίλιαν Λύκου δέχετε με εσπα? ευχαριστώ

Δεν παω σε κάποιο της περιοχης γιατί δε μενω στην περιοχή αλλά έχω πολλους γνωστους στον Βυρωνα γι αυτό το γνωρίζω. 

Ουτε ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά αν πάρετε ένα τηλέφωνο θα σας πουν

Just now, diane2020 είπε:

Δεν παω σε κάποιο της περιοχης γιατί δε μενω στην περιοχή αλλά έχω πολλους γνωστους στον Βυρωνα γι αυτό το γνωρίζω. 

Ουτε ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά αν πάρετε ένα τηλέφωνο θα σας πουν

Ευχαριστώ πολύ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...