Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απαγορεύεται η είσοδος σε Παιδιά

Recommended Posts

Το Σάββατο «φάγαμε πόρτα», στο makro. Το ξέρω πως έχει γραφτεί ξανά αυτό, αλλά ήθελα να το πω κάπου για να το βγάλω από μέσα μου. Θύμωσα πάρα πολύ και μου χάλασε και τη διάθεση και το Σαββατοκύριακο, καθώς θύμωσε και ο άντρας μου μαζί μου, επειδή τους έβαλα τις φωνές και έφυγα γρήγορα χωρίς να τον περιμένω.

Αν είναι λοιπόν κανονισμός του μαγαζιού γιατί δε το γράφουν με μεγάλα γράμματα και έξω αλλά και στα φυλλάδια τους???? Γιατί εγώ πρέπει να μπω στη διαδικασία να ψάχνω για παρκινγκ, να παρκάρω, να βγάλω καρότσι και μωρό μέσα στο κρύο και στο τέλος να με διώξουν???? Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να μπω στον κόπο να βγάλω κάρτα (ήμασταν με τη κάρτα ενός φίλου και θα βγάζαμε το Σάββατο τη δικιά μας).

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το Σάββατο «φάγαμε πόρτα», στο makro. Το ξέρω πως έχει γραφτεί ξανά αυτό,

να ξεκαθαρίσω ότι διαφωνώ κάθετα με την απαγόρευση..

αλλά βρε παιδί μου και εσύ αφού το ήξερες γιατί μπήκες σ'αυτή τη διαδικασία ?

rQGhp3.png

να ξεκαθαρίσω ότι διαφωνώ κάθετα με την απαγόρευση..

αλλά βρε παιδί μου και εσύ αφού το ήξερες γιατί μπήκες σ'αυτή τη διαδικασία ?

Δεν το ήξερα καλή μου….

Σήμερα διάβασα ότι έχει ξαναγραφτεί.

Αν το ήξερα εννοείτε ότι δε θα πήγαινα….

0sShp3.png

PGnvp2.png

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την σημερινή μου εμπειρία και να μου πείτε την γνώμη σας. Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος του φόρουμ, ψάχνοντας δεν μπόρεσα να βρω κάτι καταλληλότερο..

Σήμερα πήγαμε με τους κουμπάρους μας, που έχουν επίσης ένα αγοράκι, σε μία ταβέρνα. Εκείνη την ώρα δεν είχε έρθει κανένας ακόμα. Μας "υποδέχτηκαν" δύο κοπελιές με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα. Ήθελαν να μας βάλουν σε ένα τραπέζι που το έβλεπε ο ήλιος (μεσημέρι, 30 βαθμοί κελσίου). Ζήτησα ευγενικά να μας βάλουν κάπου αλλού να καθίσουμε. Τα μισά λέει ήταν ρεζερβέ και σε ορισμένα θα εμποδίζαμε την κυκλοφορία με τα καρότσια. Τέλος πάντων μας βόλεψαν κάπου αλλού (έχοντας πάντα αυτό το κατσούφικο ύφος). Παμε παρακάτω...

Τα τραπέζια είχαν ήδη στρωμένα κάτι μπλε υφασμάτινα τραπεζομάντιλα και ήρθαν να μας βάλουν από πάνω τα κλασσικά χάρτινα. Μόνο που ο γιος μου, αν και δεμένος στο καρότσι άρχισε να το σκίζει και και να το τραβάει οπότε λέμε με την κουμπάρα μου: δεν τα βγαζουμε καλύτερα; Ερχεται η γκαρσόνα και με ύφος ρωτάει "γιατι τα βγάλατε;". Εξηγώ: το τραβάει ο μικρός και μάλλον δεν μας βολέυει. Με πιο προκλητικό ύφος :" Δεν μπορέιτε να φάτε πάνω στα μπλε τραπεζομάντιλα!". Αντε καλά, λέω μέσα μου και συμβιβάζομαι αλλά ...αρχίζω να τα παίρνω πολύ με το όλο τρόπο. Εκείνη τη στιγμή αρχίζει ο μικρός μου, δεμένος πάντα στο καρότσι του να γυρνάει το κεφάλι του γιατί έβλεπε τα παρτέρια με τα λουλούδια και να λέει επίμονα "λουλούυυ!!!" (ναι, τα λατρεύει, ειναι ρομαντικός, τί να κάνουμε!). Και με ρωτάει η γκαρσόνα με έντονο και προκλητικό ύφος:"τί θέλει;;;;". Επειδή ήδη είχα συγκρατηθεί τόση ώρα της λέω κι εγώ χαμογελαστά αλλά προκλητικά πλέον: " έχει βάλει τα λουλούδια σας στο μάτι!". Λέει λοιπόν η γκαρσόνα και πάλι ΟΧΙ με χιούμορ αλλά με ύφος " καλά, στο σπίτι σας τί κάνει; Εχει μείνει τίποτα όρθιο; (μπορέι και να έιπε "τα έχει ριμάξει"αλλά δεν θυμάμαι την ακριβή έκφραση, διοτι πλέον μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι!). Και την ρωτάω λοιπον με έντονο ύφος "να σας ρωτήσω: Έχετε παιδιά;" Δεν απαντησε. Και συνεχίζω "αν έχετε και είναι ή ήταν στη φάση αυτή που περπατάνε και καταφέρατε να τα έχετε μέσα σε ένα παρκάκι και να μην αγγίζουν τίποτα μπράβο σας!" Το βούλωσε και έφυγε. Νομίζω δεν είναι τυχάιο που μετά από 30-40 λεπτά, ενώ ήδη είχε αρχίσει να γεμίζει το μαγαζι , ήρθε μια άλλη γκαρσόνα, στάθηκε δίπλα στον γιο μου και μου λέει "Αχ, τι γλυκός που είναι! Πόσο είναι; Τι χαμογελαστο μωράκι!" Γλύψιμο, δηλαδή κανονικό. Επίσης μετά από άλλο ένα μισάωρο ήρθε και η άλλη και τον ρώτησε:"Πώς σε λενε;". (ξέρετε, ουσιαστικά εμένα ρωτούσε). Δεν απάντησα, δεν είχα καμία όρεξη!

Ο άντρας μου ναι μεν στη τελική μου εδωσε δικιο αλλά εκείνη τη στιγμή μου έκανε νοήματα να καλμάρω και να μην να της απαντήσω. Ρε παιδία, εγώ, ναι όντως ΔΕΝ είμαι άτομο που εύκολα θα αρπαχτέι. Αλλά με το παδί μου έχω αλλάξει. Ετσι και μου το θίξουν άτομα άγνωστα παίρνω ανάποδες!Και δεν μιλάω ούτε για την μελλοντική δασκάλα του που αύριο μεθάυριο θα μου πεί "ξέρετε παρατηρησα το και το, προσέξτε το" ή θα του κάνει η ίδια κάποια πατατήρηση, ούτε και για κάποιον άγνωστο που συναντώ στο δρόμο και μάλλον θα το προσπεράσω διότι κυκλοφορούν και επικίνδυνοι που δεν αξίζει με το παραμικρό να αρπάζεσαι μαζί τους. Υποτίθεται όμως πως πηγαίνεις σε ένα κατάστημα, μία ταβέρνα, είσαι πελάτης και θες να εξυπηρετηθείς ευγενικά!Να σημειώσω πως τα παιδάκια μας ηταν άψογα, δεν χρειάστηκε καν να τον βγάλω από το καρότσι και τέλος και να έβγαινε από το καρότσι είμαι πάντα προσεχτική στο να μην καταστρέφει (όσο γίνεται, βέβαια) ακόμα και τα λουλούδια άλλων!

ΤΑ καταφερες...συγχιστηκα εγκυος γυναικα πρωι πρωι....χαρα στην υπομονη σου..εμεις ετυχε να μας διωξουν κυριολεκτικα ομως απο ταβερνα ενω τα παιδια αληθεια ηταν ησυχα πολυ...το μονο που εκαναν ηταν βρουμ βρουμ χαμηλοφωνα με τα αυτοκινητακια τους και μια παρεα ενοχληθηκε και μας φωναζαν ελεος μαζεψτε τα παιδια σας και αλλα τετοια...

τοτε εφυγα γιατι τα εχασα αλλα τωρα αν συμβει ξανα θα εχουμε πολεμο....

Καλημέρα,

χωρίς να συμφωνώ με οποιαδήποτε απαγόρευση θα σας πώ δύο περιστατικά...

κάποτε δούλευα στο Praktiker,περίπτωση πρώτη: Παιδάκι με τους γονείς του,πήγε κάτι να περιεργαστεί κι έπεσε πάνω στο χεράκι του λεκάνη τουαλέτας.Του κοψε το δάχτυλο..

Περίπτωση δέυτερη: Παιδάκι με τους γονείς : πήγε να παιξει στην κυλιόμενη σκάλα, οι γονείς δε βλέπανε κάτι επικύνδυνο σ'αυτό , το μπουφάν του παιδιού πιάστικε και το παιχνίδι κόντεψε να γίνει εφιάλτης.

Είχε την τύχη να βγεί το μπουφάν του όπως γύριζε η σκάλα και να προλάβουμε να τη σταματήσουμε...

Δεν είναι τόσο ακίνδυνα τέτοια καταστήματα παιδιά και μπορεί να συμβεί κάτι σε δευτερόλεπτα.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

χωρίς να συμφωνώ με οποιαδήποτε απαγόρευση θα σας πώ δύο περιστατικά...

κάποτε δούλευα στο Praktiker,περίπτωση πρώτη: Παιδάκι με τους γονείς του,πήγε κάτι να περιεργαστεί κι έπεσε πάνω στο χεράκι του λεκάνη τουαλέτας.Του κοψε το δάχτυλο..

Περίπτωση δέυτερη: Παιδάκι με τους γονείς : πήγε να παιξει στην κυλιόμενη σκάλα, οι γονείς δε βλέπανε κάτι επικύνδυνο σ'αυτό , το μπουφάν του παιδιού πιάστικε και το παιχνίδι κόντεψε να γίνει εφιάλτης.

Είχε την τύχη να βγεί το μπουφάν του όπως γύριζε η σκάλα και να προλάβουμε να τη σταματήσουμε...

Δεν είναι τόσο ακίνδυνα τέτοια καταστήματα παιδιά και μπορεί να συμβεί κάτι σε δευτερόλεπτα.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, αλλά ατυχήματα θα μπορούσαν να συμβούν οπουδήποτε. Ακόμα και σε παιδότοπους που υποτίθεται ότι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για παιδιά. Εμείς ένας ακόμα λόγος που λεγόμαστε γονείς, είναι γιατί είμαστε υπεύθυνοι και για την ασφάλεια τους. Και αν τους συμβεί κάτι, όπως τα παραδείγματα σου, τότε ευθυνόμαστε καθαρά εμείς και όχι τα καταστήματα. Γιʼ αυτό και το παιδί μου, το έχω πάντα είτε στο δικό του καρότσι, είτε στο καρότσι του σουπερ μάρκετ (αν διαθέτει θέση για παιδιά), είτε στην αγκαλιά μου.

Το συγκεκριμένο μαγαζί, απαγορεύει την είσοδο στα παιδιά, απλά και μόνο γιατί δεν πληρώνει παραπάνω την ασφαλιστική για να τα περιλάβει και τα παιδιά στο συμβόλαιο για την ασφάλεια του καταστήματος.

0sShp3.png

PGnvp2.png

δεν συμφωνω με αυτο που λες, στα makro εχει πολυ ογκοδη πραγματα δεν ειναι ενα απλο σουπερ μαρκετ οποτε θεωρω οτι ειναι για λογους ασφαλειας αφορα επαγγελματιες αν και ολοι λιγο πολυ εχουμε παει γιατι συμφερει οικονομικα και εχουμε καρτα απο κανενα φιλο.

Εγω παντως και να επιτρεποταν το παιδι μου δεν θα το επαιρνα μαζι το θεωρω επικυνδυνο με τοσες μεγαλες συσκευασιες και συνεχως τα κλαρκ να ειναι μεσα στους διαδρομους.

Μου θυμήσατε το περσινό καλοκαίρι που πήγαμε Ιταλία με τον άντρα μου και την κόρη μου-2 χρονών

και στο αεροπλάνο μέσα ήρθε ένας που έψαχνε την θέση του,

και όταν ανακάλυψε οτι θα καθόταν κοντά μας...

και μας είδε (με την κόρη μας μαζί) μουρμούρησε λέγοντας:

"Φτου σου ρε γμτ, σε παιδί έτυχα???....." :shock:

Καλά λέτε για ξενοδοχεία, εδώ το κάστρο στο πόρτο ράφτη έχει στην είσοδο ΜΙΑ ταμπέλα και αναφέρει ότι απαγορεύονται τα ζώα και τα παιδια σε καρότσια γιατί έχουν θέμα χώρου, καλά έπεσα κάτω από τα γέλια, δηλαδή εγώ που έχω 3 να μην πάω ποτέ με τα παιδιά γιατί θα με διώξουν με τις κλωτσιές;;;

• 1 month later...

Θα ηθελα κι εγω να σας πω τι μας συνεβη σε μια καφετερια,εστιατοριο στη Θεσσαλονικη.Προχθες το απογευμα πηγαμε στο εν λογω μαγαζι με την 2 χρονων κορη μου, τον συζυγο μου,την κουνιαδα μου και τον αρραβωνιαστικο της.Κατσαμε πρωτα εγω , η κουνιαδα μου και η κορουλα μου.ενωσαμε 2 τραπεζακια αφου πρωτα ειδαμε οτι το ειχαν κανει κι αλλοι...η μικρη καθοταν σε μια πολυθρονα ησυχη....Οταν ηρθε ο συζυγος μου τραβηξε μια αλλη πολυθρονα και καθισε κοντα μας...Περιμεναμε αρκετη ωρα εως οτου ηρθε η σερβιτόρα και μας ειπε οτι δεχτηκε παρατηρηση γιατι οι πολυθρονες δεν ηταν σε ευθεια.Ο αντρας μου αρχισε να τραβαει την πολυθρονα υπο τις υποδειξεις της.(Λιγο πιο αριστερα,λιγο πιο πισω..κ.λ.π).Βεβαια το ολο θεμα εγινε γιατι ειχαμε μαζι το παιδι για να μας διωξουν.Και το λεω αυτο γιατι και στα διπλανα τραπεζια καθονταν χωρις την ''ρυμμοτομικη διαταξη '' που προσπαθουσαν να μας επιβαλλουν σπαζοντας μας τα νευρα για να φυγουμε...Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το μαγαζι σε αποφυγη εκνευρισμου και χασιμου χρονου απο ολους εμας τους γονεις που δεν θελουμε να μας φερονται ετσι ρατσιστικα!Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Ναι, ναι συμβαίνουν και αυτά!!!

Εμείς έτσι φάγαμε πόρτα στο Ιμαρέτ της Καβάλας που πήγαμε για καφέ, άκουσον άκουσον, γιατί είχαμε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στην παρέα :shock::shock::shock: !!!

Εκ των υστέρων διάβασα σε ένα περιοδικό ότι δεν δέχονται παιδιά :twisted::twisted::twisted: !!!

εμεις φαγαμε πορτα απο γλεντι γαμου μιας ανηψιας μου και το υπολοιπο σοι που ειχε μικρα παιδια στου στιλ οτι δεν δεχονται κατω απο 18 χρ.ατομα.αυτο μου θυμησες μα το τι θαψιμο εφαγε η μικρη με τις ξαδερφες μου δεν λεγετε.και φυσικα δεν την πηρα δωρο γαμου στην εκκλησια πηγα αλλα για χαρη της μανας μου.σορι για το of αλλα το θυμηθικα να μην το πω?:lol:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...