Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ;

Recommended Posts

Εγώ την αγόρασα απο εδώ http://mastercare.gr/ πήρα 6 συσκευές για όλους και όλοι έχουν δει βελτίωση στην υγεία τους. Προσοχή όχι στα παιδιά!!!!

Δηλαδή τα παιδιά δεν κάνει να πίνουν νερό με όζον?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσο για το ebay που είπε μια φίλη το έχω δει την έχω βρει καθόλου....

ωχ συγνώμη.... έχεις δίκιο, ξέχασα να βάλω το λινκ του ebay

http://cgi.ebay.com/220V-Food-Ozone-Generator-Water-Air-Sterilizer-New-/200562242190?pt=Small_Kitchen_Appliances_US&hash=item2eb270f28e

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Ναι έχεις δίκαιο είναι κάτι πάρόμοιο. Το μόνο άσχημο που θα μπορούσα να αναφέρω είναι πως εμένα το νερό μου μυρίζει. βέβαια κανείς απο την οικογένεια δε συμφωνεί και λένε πως είμαι υπερβολική...Εγώ με τις μυρωδιές έχω ένα θεματάκι, μάλλον είμουν σκύλος σε άλλη ζωή....

• 3 months later...

δεν μυριζει απλος!! το νερο βρωμαει,πως να το πιει κανεις αφου πριν προλαβεις να πιεις περνει μυρωδια η μυτη πρωτα??? γμτ και το πηρα και για καλο.εντωμεταξυ αν καποιος ξερει.... υπαρχει πυθανοτητα να κανει κακο σε εγκυμοσυνη??

Διαφημίσεις

Αν δεν κάνω λάθος (λόγω παρελθόντων ετών), το όζον έχει χαρακτηριστική μυρωδιά. Οι περισσότεροι τη γνωρίζουμε χωρίς να την έχουμε αντιληφθεί. Είναι η μυρωδιά που φέρνει ο αέρας όταν έχει βροχερό καιρό. (Συχνά μπερδεύεται με "νωτισμένο χώμα", μόνο που είναι πιο "οξεία").

Ρωτήστε το γιατρό σας οι εγκυμονούσες.

Εγώ δε θα το δοκίμαζα, ούτε ως εγκυμονούσα, ούτε μη. Έχω αναφέρει την άποψή μου παραπάνω, άρα να μην επαναληφθώ... ;)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

το εχουμε κ εμεις,δωρο απο τον πεθερο μου!!!!!μας εσπασε τα νευρα για να το κανουμε καθημερινα,η αληθεια ειναι οσες φορες δοκιμασα το νερο(και επισης κ εμενα μου μυριζε,αλλα περισσοτερα στην φαση που οζονιζει το νερο) ειδα τρομερη αλλαγη στο εντερικο μου συστημα ως προς το καλυτερο!!!!αλλα ρε παιδια βαριεμαι την διαδικασια,15 λεπτα μια κανατα,αστα να πανε δηλ!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

μπα εμενα δεν με νοιαζει η ωρα ,αν ειναι να κανει καλο την αντεχω κ τη βρωμα(μπλιαχ) το θεμα ειναι ... σε πιθανοτητα εγκυμοσυνης τι γινεται??μηπως ειναι επικυνδινο?

Δουλεύω σε εκδόσεις ιατρικές και πρόσφατα δούλευα κάτι σχετικό με όζον. Λοιπόν το όζον είναι τοξικό όταν εφαρμόζεται σε θεραπείες από ανθρώπους ανειδίκευτους, που δεν είναι γιατροί. Έχει όμως εφαρμογές στην ιατρική αρκετές, και ακόμα περισσότερες στην απολύμανση. Κρατιέται κάπως στην αφάνεια, προφανώς για οικονομικούς λόγους [αν εφαρμοστεί και ακουστεί ότι θεραπεύει κάτι που σημερα θεραπεύεται με φάρμακα, χάνουν οι φαρμακευτικές εταιρείες όπως καταλαβαίνετε]. Το οζονοποιημένο νερό είναι μια από τις απλούστερες εφαρμογές του όζοντος και πολύ ωφέλιμο μακροπρόθεσμα, απ' όσο έχω διαβάσει! Έχω βάλει κι εγώ στο πρόγραμμα μια τέτοια συσκευή.

it's never too late to start all over again

εγω μολις πηρα .ηταν σε προσφορα μαζι με ενα γνωστο φιλτρο νερου στα 118 ? μαζι με τα μεταφορικα αλλα επειδη σκοπευω να μεινω εγκυος εχω τους ενδιασμους μου.μπηπως καποιος γνωριζει κατι σχετικα?

Διαφημίσεις

την δικη μου γιατρο που την ρωτησα,γιατι κ εγω προσπαθω για εγκυμοσυνη,μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα.αλλα τι να πω κ εγω ψιλοφοβαμαι για να πω κ την αληθεια!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

έχω μια θεία που την πήρε την συσκευή από την τηλεόραση και ξετρελάθηκε,μάλιστα πήρε και των παιδιών της,η συγκεκριμένη είχε πρόβλημα με το στομάχι και της πέρασαν όλα,ένας ξάδελφος παχύσαρκος,αδυνάτισε...

Προσωπικά εμένα μου φαίνονται υπερβολίκα όλα αυτά που υπόσχεται...

Θέλει να την πάρει και ο μπαμπάς μου και το βρίσκω πέταμα χρημάτων..Εσεις που την δοκιμάσατε η άποψη σας;;;

2UxXp2.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!

• 2 months later...

Δημοσιεύτηκε: Αύγουστος 05 2011 17:22

Ενημερώθηκε: Αύγουστος 05 2011 17:22

Στην απαγόρευση διαφήμισης κάθε είδους συσκευής παραγωγής όζοντος, καθώς και κάθε σχετικού έντυπου, που συνοδεύει τα προϊόντα αυτά, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου (ΕΟΦ), στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Ο Οργανισμός, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι ''απαγορεύει κάθε είδους διαφήμιση των συσκευών παραγωγής όζοντος, που περιλαμβάνουν ισχυρισμούς οι οποίοι προσδίδουν στο παραγόμενο οζονοποιημένο νερό θεραπευτικές ή προφυλακτικές ιδιότητες έναντι των ασθενειών''.

''Οι ισχυρισμοί αυτοί εμπίπτουν στον ορισμό του φαρμάκου (βάσει της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ όπως ισχύει) και η διάθεση των αντίστοιχων προϊόντων στην αγορά προϋποθέτει την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας φαρμάκου από τον ΕΟΦ''.

Ο ΕΟΦ τονίζει ότι τέτοια άδεια δεν έχει χορηγηθεί έως σήμερα και επομένως, δεν είναι γνωστές οι επιδράσεις των προϊόντων αυτών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο Οργανισμός, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία ελέγχου με βάση τη νομοθεσία για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, και τις συναρμόδιες αρχές εξακολουθεί να διερευνά το ενδεχόμενο λήψης και επιπλέον μέτρων.

http://news247.gr/ellada/eidiseis/stamatoun_oi_diafhmiseis_ozontos.1319493.html

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι ανάλογο...πρόσφατα αγόρασε η κουμπάρα μου μια συσκευή παραγωγής όζοντος και μου είπε οτι κάνη καλή δουλειά ειδικά σε ότι αφορά αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα (άμεσα ορατά αποτελέσματα) αλλά και οτι πλένει οτιδήποτε φαγώσιμο (κατοπινά αποτελέσματα)...θα ήθελα όμως παραπάνω γνώμες αν ξέρετε κάτι.Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

τα μείωσε,μάλλον βοήθησε τον οργανισμό να παράγει καύση ή κάτι τέτοιο δε γνωρίζω την ακριβή λειτουργεία...επειδή διάβασα άρθρα οτι ο Ε.Ο.Φ. κύρηξε το προιόν παράνομο γι'αυτό ρωτώ.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Υπάρχει σχετικό θέμα, δες εδώ.

Πάντως οι γονείς μου που την έχουν είναι πολύ ευχαριστημένοι και σκέφτομαι να πάρω και εγώ από το ebay.

Όσο για τον ΕΟΦ, είμαι λίγο επιφυλακτική ως προς τις πρακτικές του.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Τη διαφήμιση απαγόρευσε. Γιατί το προϊόν υπόσχεται θεραπεία. Αυτό είναι παράνομο. Για να υποσχεθεί θεραπεία πρέπει να περάσει σχετικούς ελέγχους. Και δεν τους έχει περάσει.

Επίσης κάθε φάρμακο έχει τις παρενέργειές του. Έχει συνιστώμενη δόση, ενδείξεις και αντενδείξεις.

Ενώ για τη συγκεκριμένη συσκευή παρουσιάζονται όλα τέλεια...

Η διαφήμιση του εν λόγω προϊόντος και ειδικά με τον τρόπο που γίνεται έπρεπε να απαγορευθεί οπωσδήποτε.

Στην πραγματικότητα αν το διαφήμιζαν ως συσκευή απολύμανσης του νερού, θα ήταν ακριβέστερο προς την πραγματικότητα. ... αλλά μάλλον οι πωλήσεις του θα ήταν χαμηλότερες... (ο νοών νοείτω).

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

κάνεις λάθος..αν το διαφήμιζαν ως συσκευή απολύμανσης του νερού θα είχε εκτοκξευθεί στα ύψη η πώληση διότι στην ευρύτερη περιοχή της Αττικο-Βοιωτίας το πρόβλημα είναι υψηλό,ειδικά σε περιοχές όπως π.χ. τα Οινόφυτα όπου αναγκάζονται να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο ως και για το καθημερινό σωματικό πλύσιμο.άρα για να επιμένεις τόσο πολύ πάει να πει οτι έχεις πρόβλημα είτε με τη συσκευή είτε με τη διαφήμιση..

κάποια κοπέλα απο δω που είτε χρησιμοποιεί τη συσκευή μακροχρόνια είτε γνωρίζει κάποιον που να τη χρησιμοποιεί μακροχρόνια μπορεί να μου απαντήσει αν όντως παρατήρησε αλλαγή και ωφέλη ως προς την υγεία;έστω και σε απλές εξετάσεις αίματος;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Μιλησα με δυο χημικους κ το αναλυσαμε λιγακι το θεμα κ βγηκε το συμπερασμα πως δεν υπαρχει λογος να υπαρχει σε ενα σπιτι.Σε ενα εργαστηριο ναι,σε σπιτι οχι.Αποψη μου(μας) προσωπικη κ μονο παντα.

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές. Σου δίνει τρομερή ενέργεια αλλά προσοχή γιατί απαγορεύεται να το χρησιμοποιήσεις όταν προσπαθείς να μείνεις έγκυος, όταν ήδη είσαι έγκυος και αν έχεις κάνει μεταμόσχεση γιατί αποβάλλεται από τον οργανισμό το έμβρυο, όπως και το μόσχευμα σαν κάτι ξένο. Πάντως οι φίλοι μου είναι ικανοποιημένοι από τη συσκευή.

riniw...

Συνήθως οι συσκευές για φιλτράρισμα και απολύμανση του πόσιμου νερού περιέχουν συνδυασμό μεθόδων. Π.χ. φίλτρα για κατακράτηση σωματιδίων, ιόντων, κτλ...

Δε θα στεκόταν εύκολα μόνο του.

Θα έπρεπε να το τροποποιήσουν έτσι ώστε να συνυπάρχει με άλλες μεθόδους καθαρισμού του νερού. Κι εκεί θα είχε βεβαίως τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις κτλ... Αν συνυπολογίσω πως είναι σχετικά "αργό", (1 ποτήρι στο 5λεπτο βγάζει, σωστά; ) Τότε... δύσκολα συμπεριλαμβάνεται σε φίλτρο, που χρειάζεται μεγαλύτερη ροή, για εντελώς πρακτικούς λόγους στην καθημερινότητα.

Ενώ τώρα τους έρχεται πιο "απλό" να το πούν ως "φάρμακο". Βολεύει.

Δηλαδή στην περιοχή της Αττικο-Βιωτίας ... χρησιμοποιούν οι περισσότεροι οικιακά φίλτρα; Αν ναι.. τότε θα έπιανε. Αν όχι... τότε καταλαβαίνεις γιατί το λανσάρουν ως "φαρμακάκι" για κάθε νόσο.... ;)

Άσε που με αυτόν τον τρόπο, (του φαρμάκου) πιάνει περισσότερο κόσμο.

Όμως είναι παραπληροφόρηση.

Ένα νερό απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς, βοηθάει στο να διατηρήθεί η υγεία.

Τα θετικά που λένε... αφορούν το πόσιμο νερό. Όχι κάποιο φάρμακο.

Λένα...

δεν είναι δύο oι Χημικοί... είναι τρεις ;):P

Μιλησα με δυο χημικους κ το αναλυσαμε λιγακι το θεμα κ βγηκε το συμπερασμα πως δεν υπαρχει λογος να υπαρχει σε ενα σπιτι.Σε ενα εργαστηριο ναι,σε σπιτι οχι.Αποψη μου(μας) προσωπικη κ μονο παντα.

ούτε κάτι θετικό ούτε κάτι αρνητικό,δηλαδή;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Ειχαμε παραγγειλει κι εμεις αλλα το ακυρωσαμε γιατι μετα απο μια συντομη αναζητηση στο google ο συζυγος μου βρηκε οτι δεν εχει αποδειχθει ακομα οτι ειναι καλο για την υγεια.Για την απολυμανση των λαχανικων κλπ ναι αλλα μεχρι εκει.Χωρια που καταστρεφουν την δραση των φαρμακων σε περιπτωση που παιρνεις.Εμενα ο συζυγος μου ειναι διαβητικος και κανεις απο την εταιρεια που το ειχαμε παραγγειλει δεν φροντισε να μας ενημερωσει γι αυτο.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...