Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τελεια παιχνιδια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όντως Ελένη!Πολύ καλό το site! :D:D:D

Σίγουρα θα πάρω αρκετά,αλλά δεν ξέρω τί να πρωτοδιαλέξω!Έχουμε πάαααααρα πολλά παιχνίδια,αλλά ποτέ δεν τα χορταίνουμε! :D:D:D

νομίζω εχει καταστημα elc στο the mall.

εχω ενα αλλο site με παιχνίδια που κάνεις παραγγελία On line (είναι στη θεσ/νικη) και σε 3 μερες στα στελνουν...και είναι υπεροχα πραγματικά.Ας μου πει ο Admin αν μπορω να γραψω το site για να το δειτε. :D:D

Διαφημίσεις

εχω ενα αλλο site με παιχνίδια που κάνεις παραγγελία On line (είναι στη θεσ/νικη) και σε 3 μερες στα στελνουν...και είναι υπεροχα πραγματικά.Ας μου πει ο Admin αν μπορω να γραψω το site για να το δειτε. :D:D

γράψε το λινγκ δεν υπάρχει πρόβλημα, ενημέρωση είναι δεν πέρνεις ποσοστά! :wink:

http://www.toys.gr/

εχει υπεροχα πραγματα, εγω πηρα ενα μεταλλόφωνο και κατι αλλα ξύλινα παιχνίδια πολύ ωραια!!!επισης αλλο σημαντικό ειναι ότι δεν θελει πιστωτική,απλα καταθετεις στο λογαριασμο τους!!!

Το elc έχει όντως πολύ ωραία παιχνίδια αλλά μου φαίνονται λίγο ακριβά.

Εχω αγοράσει αρκετά από κει, έχει και στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα μαγαζί , και η ποιότητα είναι άψογη και σε ανταμοίβει!!!

Διαφημίσεις

Το elc έχει όντως πολύ ωραία παιχνίδια αλλά μου φαίνονται λίγο ακριβά.

Εχει και στη Ν. Σμυρνη καταστημα και θα το επισκεφτω για τα Χριστουγεννα.

Επειδη μου εστειλαν καταλογο και τα ειδα μου φανηκαν καλε οι τιμες για αυτα που προσφερουν.

Mην ακουω τρελλα. Δεν διαφημιζουμε πραγματα. Αλληλοενημερωνομαστε :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση έχω να πω πως τα παιχνίδια της fisher price είναι εκπαιδευτικά. στην δική μας περίπτωση μας έχουν βοηθήσει πολύ στην εκμάθηση . Από πέρισυ ο μικρός ξέρει την Αλφαβήτα και τώρα κάνει και αριθμητικές πράξεις με το κομπιουτερ τους και το αριθμητήριο τον αριθμούλη! Αξίζουν τα χρήματά τους και είναι πολύ γερά και ανθεκτικά!!! :wink:

http://www.tza-toys.gr/catalog/product_info.php?manufacturers_id=14&products_id=91

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση έχω να πω πως τα παιχνίδια της fisher price είναι εκπαιδευτικά. στην δική μας περίπτωση μας έχουν βοηθήσει πολύ στην εκμάθηση . Από πέρισυ ο μικρός ξέρει την Αλφαβήτα και τώρα κάνει και αριθμητικές πράξεις με το κομπιουτερ τους και το αριθμητήριο τον αριθμούλη! Αξίζουν τα χρήματά τους και είναι πολύ γερά και ανθεκτικά!!! :wink:

http://www.tza-toys.gr/catalog/product_info.php?manufacturers_id=14&products_id=91

Και εμεία Αngela έχουμε πολλά της fisher price,αλλά εδώ και 3 μήνες ην έχει καταβρεί με το σπιτάκι!Ξέρεις,αυτό με τη πορτούλα που διαφημίζεται.Είναι λίγο ακριβούτσικο(100€) αλλά έχει δραστηριότητες μέχρι 6 ετών!Τώρα έμαθα ότι κυκλοφόρησε ένα αντίστοιχο με κουζίνα και θα το πάρουμε και αυτό σίγουρα! :D

• 1 month later...
  • 3 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...