Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν θέλει γάλα...

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!:cry::cry:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.....ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 80 ml ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ!!

ΧΑΛΙΑ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑΟΥΡΤΙ......ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ!!ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΙΝΙΛΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ!!!ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΗ!!ΜΟΝΟ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ , ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ!!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ Η' ΖΑΧΑΡΙΤΣΑ???:?:? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑ 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ 2-3 ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ!!(ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!!ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ!!)ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ!!

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ... :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.....ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 80 ml ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ!!

ΧΑΛΙΑ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑΟΥΡΤΙ......ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ!!ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΙΝΙΛΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ!!!ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΗ!!ΜΟΝΟ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ , ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ!!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ Η' ΖΑΧΑΡΙΤΣΑ???:?:? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑ 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ 2-3 ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ!!(ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!!ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ!!)ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ!!

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ... :D:D:D:D:D

Έλενα

Θα σου έλεγα να μην απογοητεύεσαι προκαταβολικά στο θέμα του γιαουρτιού... μέχρι τώρα και για εμάς ήταν η πιο δύσκολη τροφή και ας ήταν καλοφαγάς... και εμείς ουδέποτε του δώσαμε παιδικά γιαουρτάκια, του δίνουμε Όλυμπος Βιολογικό... του πήρε πάνω από μήνα να το συνηθίσει, όπως και να το κάνουμε είναι ξυνούτσικο :roll: Την πρώτη πρώτη φορά να φανταστείς έκανε εμετό (η μοναδική φορά που τον είδα να κάνει εμετό). Μετά για λίγες μέρες του έδινα εναλλαξ με την κρέμα των δημητριακών, όσο έτρωγε (ήταν πολύ λίγο στην αρχή)... μετά από κανά μήνα και ενώ ήμασταν διακοπές, ξεκίνησε να το τρώει ολόκληρο στη θάλασσα που πηγαίναμε. Από τότε και κάθε απόγευμα είναι το μόνιμο κολατσιό του. Θα έλεγα λοιπόν να επιμείνεις (όσο δεν το τρώει όλο, δίνε του συμπληρωματικά και κάτι άλλο το απόγευμα) και σιγά σιγά θα το καταφέρεις χωρίς μπισκότα και ζάχαρες.... :D

ευχαριστω annastasia....

ντρεπομαι και που σκεφτηκα να του βαλω ζαχαρη.. :oops::oops::oops:

.ειναι λαθος το ξερω.....απλα η απογνωση......ξαφνικα να κοψει το γαλα???

μπορει να ειναι και απο τα δοντια????....... :cry::cry::cry:

ευχαριστω annastasia....

ντρεπομαι και που σκεφτηκα να του βαλω ζαχαρη.. :oops::oops::oops:

.ειναι λαθος το ξερω.....απλα η απογνωση......ξαφνικα να κοψει το γαλα???

μπορει να ειναι και απο τα δοντια????....... :cry::cry::cry:

Ε, όχι και για ντροπή Έλενά μου :P

Όλοι μας κατά καιρούς στην απόγνωσή μας έχουμε σκεφτεί πολλά! Τώρα για τη διακοπή στο γάλα, το πιθανότερο είναι να είναι κάτι προσωρινό θεωρώ. Ίσως και από δόντια, να της φταίει και αυτό... κατά τα άλλα τρώει κανονικά;;;;

ΝΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ(ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ - ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ)....

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΑΛΑ 6 ΜΗΝΩΝ!!:(:(:(:(

ΓΙΑ ΤΥΡΙΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ!!

ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ , ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΙΧΘΕΙΑ.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ.....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ..... :lol:

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ(ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ - ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ)....

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΑΛΑ 6 ΜΗΝΩΝ!!:(:(:(:(

ΓΙΑ ΤΥΡΙΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ!!

ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ , ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΙΧΘΕΙΑ.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ.....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ..... :lol:

Αν σε παρηγορεί αυτό που θα σου πω... ο σύζυγος ο δικός μου απεχθάνεται τη φέτα, το γιαούρτι, το λευκό γάλα (αν είναι σοκολατούχο κάνει τούμπες) γενικά οτιδήποτε λευκό τυροκομικό... ο μικρός του έχει μοιάσει σε όλα και δεν αποκλείεται να του μοιάσει και σε αυτό??? :?

Παρόλα αυτά για την ώρα πρόβλημα δεν υπάρχει και παρά τις όποιες δυσκολίες με το γιαούρτι (όπου εκεί και εμένα μου μπήκαν "ψύλλοι στα αυτιά") πάει καλά.... υπομονή, όπως όλα Έλενά μου.... και να σου ζήσουν και τα δυο! :D

(Υ.Γ. Ομοζυγωτικά είναι;;;;)

Και εμεις έχουμε ενα θεματάκι με το γάλα τον τελευταίο καιρό!

Ο Ευθυμάκος είναι 19 μηνών τώρα και ενω φαινόταν πως του άρεσε πολύ το γάλα εδω και 2 εβδομάδες δεν πίνει το βράδυ καθόλου και το πρωί μόνο (αρχισε πριν λίγες μέρες να πίνει πάλι το πρωινό) περίπου 200ml.

Για το βραδινό έχουμε δοκιμάσει όλα τα γάλατα, όλα τα μπιμπερό, όλα τα ποτηράκια, καλαμάκια, και όλα τα παιχνίδια που κάθε γονίος εφευρίσκει για το παιδί του....

Δοκίμασα επίσης γάλα με δημητριακά , αλλά τα ήθελε σκέτα να τα φάει!

Για το γιαούρτι δεν τρελλαίνεται... αλλά προσπαθώ να τρώει έστω και λίγο...

Επίσης ο τραχανάς με γάλα μέσα του αρέσει.

Φάσεις είναι (ελπίζω τουλαχιστον!!!) που περνάνε όλα τα μικρά μας, αλλάζουν προτιμήσεις και μετα απο λίγο διάστημα επανέρχονται -θελω να πιστεύω :lol: .

G9FN.jpg.png

εμενα απο την αλλη ο παιδιατρος επιμενει μονο στα παιδικα γιαουρτια γιατι λεει για το παιδι το γιαουρτακι δεν ειναι οπως για μας που το τρωμε για να κανουμε διαιτα ή ετσι για να περασει η ωρα μας..

Ειναι ενα πληρες γευμα και χρειαζεται τα προσθετα στοιχεια με τα οποια ειναι εμπλουτισμενα τα βρεφικα γιαουρτια..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Πέρα από τη γνώμη της παιδιάτρου μας (που είναι υπερ του μη παιδικού γιαουρτιού) και εγώ προτιμώ τις τροφές στη "φυσική" (κατά το δυνατόν) μορφή τους... που δεν παρεμβαίνει ο άνθρωπος για να τις "βελτιώσει" έστω και αν αυτό γίνεται στο όνομα της καλύτερης γεύσης, της ευκολίας ή της "εμπλούτισης" σε θρεπτικά συστατικα. Το γιαούρτι είναι τροφή όχι για δίαιτα (μόνο)... αλλά ακόμα και στην πιο απλή μορφή της, απλά αναντικατάστατη... κατά τα άλλα, έχουμε πει και στο παρελθόν... κάθε παιδίατρος, τα δικά του....

:)

Τη γνώμη της παιδιάτρου μου δεν την ξέρω (είναι νωρίς ακόμα), αλλά όταν με το καλό φθάσουμε στην ηλικία που θα τρώμε γιαουρτάκι, θα προτιμήσω κι εγώ τα απλά γιαούρτια, γιατι είναι από τα λίγα πράγματα στα οποία επιμένει ο άντρας μου. Κι επειδή έχει δει τα πράγματα από κοντά (έχει εργαστεί για κάποιο διάστημα πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του-ζωϊκή παραγωγή), μου λέει όχι παιδικά γάλατα και γιαούρτια, οι γαλακτοβιομηχανίες είναι αδίστακτες, δεν νοιάζονται για το γεγονός ότι αυτά τα προϊόντα απευθύνονται σε παιδιά και δε βάζουν και τα καλύτερα υλικά. Τι να πώ... :roll:

Όπως έχουμε πει και άλλες φορές οσοι οι παιδίατροι, τόσες και οι απόψεις... :?

fUvDp2.png

Διαφημίσεις

Παντως και οι αγελαδιτσες και ολα τα συσκευασμενα γιαουρτια και συντηριτικα εχουν και .. ανθρωπινες παρεμβασεις.. δεν εξηγειται αλλιως η ξινιλα τους..

Εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που γενικα η ξινη γευση με αηδιαζει (αυτο ισχυει και για λεμονι, ξυδια, φρουτα οπως πχ φραουλες που ειναι λιγο οξινα) και εννοειτε οτι το γιαουρτι δεν μπορω ουτε να το μυρισω.. παρολο που τρωω ασπρα τυρια , γαλα κλπ..(οποτε δεν εχει σχεση με τα γαλακτοκομικα , εχει με την ξινιλα).

Παρολα αυτα τα γιαουρτια στα πιλινα, πουτυχαινει και περνει ο πατερας μου καμια φορα από εναν που φτιαχνει μονος του, μπορω ευχαριστα να τα φαω.. που για μενα αυτο σημαινει οτι το γιαουρτι στη φυσικη του μορφη δεν ειναι ξινο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ annastasia!!

ΕΙΝΑΙ ΔΙΖΥΓΩΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ...ΤΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! :D:D:D:D

ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.

:D:D:D ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΖΥΓΩΤΙΚΑ ΔΙΔΥΜΑ!! :D:D:D

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΗ!!!!! :D:D:D

ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ 'ΠΗΔΑΕΙ' ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ Η' ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΔΥΜΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ....ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ....

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!! :lol::lol::lol::lol:

Γειά σας!

Είμαι κι εγώ νέο μέλος στην παρέα.

Εχω ένα γιο 1 έτους -έχει γενέθλια αύριο!!!

Εδώ και 1 μήνα περίπου έχει μειώσει πάρα πολύ το γάλα που πίνει -από 250 και βάλε σε 100 με το ζόρι. Αντί να πίνει κανονικά από το μπιμπερο απλά μάσαγε την πιπίλα (!!!) και ότι αναγκαζότανε να καταπιεί !!!! Οπότε όχι μονο δεν το έπινε αλλά έκανε και 10 ώρες και βαριόμουνα κι εγώ κι εκείνος.

Πριν από 10 μέρες του έκανα δύο αλλαγές: από βρεφικό γάλα σε φρέσκο και από μπιμπερόν σε ποτηράκι -πίνει νερό απο 3 μηνών.

Η πρώτη αντίδραση ήταν ενθουσιώδης. Αρχισε να κατεβάζει σε ελάχιστο χρόνο τις παλιές καλές ποσότητες.

Έλα όμως που τις 2 τελευταίες μέρες το μεν βράδυ πίνει το μισό και μετά το διώχνει και προσπαθεί να κοιμηθεί.....αλλά δεν τα καταφέρνει γιατί δεν έχει χορτάσει, το δε πρωί αρχίζει τα μαμ μαμ αλλά μόλις του φέρω το γάλα...ούτε να το δει δεν θέλει. Και όλα αυτά χωρίς κανένα σημάδι ότι μπορεί να μην του αρέσει γευστικά.

Με έχει καταμπερδέψει :?

Καμια ιδέα???

KbCJp2.pngEYukp3.png

κι εγω ακομα το ψαχνω......τωρα πινει γυρω στα 250 την ημερα........αλλα προσπαθω να μην τον πιεσω.....η πιεση θα φερει τα αντιθετα αποτελεσματα μας ειπε η παιδιατρος......για να δουμε...

κι εγω περναω μεγαλη στεναχωρια με αυτο το γαλα...... :cry::cry::cry:

Παιδια τι βασανο αυτο με το γαλα?

Εμεις καμια εξελιξη ακομα... ειμαστε ακομα στα 0 γραμμαρια..

να δω που θα παει.. δοκιμασα ποτηρακια, καλαμακια, κουπες του καφε, καουτονικ, κορν φλεικς, μπισκοτα, φρεσκο γαλα, σκονη ξανα, ζαχαρουχο.. τιποτα ομως... τωρα που θα παμε στον παιδιατρο θα του το ξανααναφερω μπας και εχει σχεση με αυτο που λεγαμε για τα γαλακτοκομικα... γιατι και το τυρι το φτυνει και το γιαουρτι με τα χιλια ζορια

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Παντως και οι αγελαδιτσες και ολα τα συσκευασμενα γιαουρτια και συντηριτικα εχουν και .. ανθρωπινες παρεμβασεις.. δεν εξηγειται αλλιως η ξινιλα τους..

Εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που γενικα η ξινη γευση με αηδιαζει (αυτο ισχυει και για λεμονι, ξυδια, φρουτα οπως πχ φραουλες που ειναι λιγο οξινα) και εννοειτε οτι το γιαουρτι δεν μπορω ουτε να το μυρισω.. παρολο που τρωω ασπρα τυρια , γαλα κλπ..(οποτε δεν εχει σχεση με τα γαλακτοκομικα , εχει με την ξινιλα).

Παρολα αυτα τα γιαουρτια στα πιλινα, πουτυχαινει και περνει ο πατερας μου καμια φορα από εναν που φτιαχνει μονος του, μπορω ευχαριστα να τα φαω.. που για μενα αυτο σημαινει οτι το γιαουρτι στη φυσικη του μορφη δεν ειναι ξινο..

Δώρα μου, παρεμβάσεις παντού γίνονται αλλά.... "το μη χείρον βέλτιστο" (οι φιλόλογοι να με συγχωρέσουν, τα αρχαία δεν είναι ο τομέας μου.... :lol: ) δλδ όσο λιγότερο "πειραγμένο" είναι κάτι τόσο το καλύτερο.. και από τη στιγμή που το γιαούρτι στο πήλινο του "γνωστού" είναι δυσεύρετο, συμβιβαζόμαστε με τα υπόλοιπα απλά λευκά γιαουρτάκια... για τα παιδικά τι να πω... συνεχώς φιγουράρουν σε λίστες με μεταλλαγμένα... τώρα που η αλήθεια και πού το ψέμα...έλα ντε!

Έλενα κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος, ε; Για να μοιάζουν και στους δύο τα παιδάκια... μια χαρά! :lol:

Όσο για το γάλα... δεν το έχω αντιμετωπίσει το θέμα... αλλά σίγουρα θέλει υπομονή γιατί πιστεύω πως κάποια στιγμη επανέρχονται.... :)

• 1 χρόνο μετά...

γεια σας!!!

και εμεις εχουμε προβλημα τις τελευταιες μερες με το γαλα εκει που επινε 180-200ml πρωι βραδυ τωρα με το ζορι (κοιμησμενος)!!!

φτανει τα 200 ολη μερα!!

τι γινεται;;μηπως δεν θελει αλλο το συγκεκριμενο γαλα;;;πινουμε το novalac 2 ΗΑ το υποαλεργικο!!!

.png

γεια σας!!!

και εμεις εχουμε προβλημα τις τελευταιες μερες με το γαλα εκει που επινε 180-200ml πρωι βραδυ τωρα με το ζορι (κοιμησμενος)!!!

φτανει τα 200 ολη μερα!!

τι γινεται;;μηπως δεν θελει αλλο το συγκεκριμενο γαλα;;;πινουμε το novalac 2 ΗΑ το υποαλεργικο!!!

Φαγάκι, κρέμες και φρούτα τρώει κανονικά? Γιατί μπορεί να μη πεινάει, ή να μη του αρεσει σαν γευση ή απλά να είναι μια φάση που θα περάσει. Ο δικός μου απο όταν ξεκινήσαμε φαγάκι το γάλα ούτε να το δει. Πίνει το πρωί γύρω στα 100 ml και το βράδυ τίποτα... Αλλά δεν ανησυχώ γιατί τα υπόλοιπα τα τρώει κανονικά και το βάρος είναι στο φυσιολογικο.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

γεια σας!!!

φτανει τα 200 ολη μερα!!

Φαγάκι, κρέμες και φρούτα τρώει κανονικά? Γιατί μπορεί να μη πεινάει, ή να μη του αρεσει σαν γευση ή απλά να είναι μια φάση που θα περάσει. Ο δικός μου απο όταν ξεκινήσαμε φαγάκι το γάλα ούτε να το δει. Πίνει το πρωί γύρω στα 100 ml και το βράδυ τίποτα... Αλλά δεν ανησυχώ γιατί τα υπόλοιπα τα τρώει κανονικά και το βάρος είναι στο φυσιολογικο.

αααα απο φαγητο δεν εχω παραπονο ειναι φαγανος :lol: ολα τα καθαριζει....

και οταν βλεπει κανενα να τρωει μπουσουλει προς τα εκει για να του δωσουν :lol::lol::lol:

απο βαρος ειναι φυσιολογικος

ομως το γαλα δεν ειναι απαραιτητο σε αυτην την ηλικια;;;

πως θα αναπτυχθει σωστα ;;;με λιγα γραμμαρια;

.png

Έχεις δοκιμάσει το βραδυνό γαλατάκι να του το φτιάχνεις με κρέμα? Ή βανίλια ρυζάλευρο ή φαρίν λακτέ? Έτσι μου είχε πει η παιδίατρος για παίρνει το γάλα που χρειάζεται. Βέβαια ο δικός μου το έχει κόψει και αυτό. Πίνει μόνο το πρωί λίγο και τελευταίο γευμα στις 6 το γιαουρτάκι. Κάνει 4 γευματα και όχι 5.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

οχι δεν εχω ρωτησει και τον γιατρο το γαλα που πινει ειναι ειδικο υποαλεργικο και δεν ξερω αν κανει!!!

θα παω να κανω μια εξεταση ουρων γιατι μου ειπε ο γιατρος πως υπαρχει περιπτωση να παιζει υπουλη ουρολοιμωξη χωρις πυρετο :?

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...