Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χτύπησε...γιατίιιιιιιι;;;

alcyon

Recommended Posts

περαστικά στη μικρούλα σου.τώρα που σου είπε και ο άνδρα σου οτι είνα καλά,δες τη θετική πλευρά της περιπετειά σας. ο γιό σου θα κατάλαβε πόσο επικύνδινο είναι να κλείνει τις πόρτες και δεν θα το ξανακάνει φαντάζομε :wink::wink:

Ο μικρός το μόνο που κατάλαβε είναι.... "Ωχ! Δεν πιάνουμε τις πόρτες γιατί η μαμά φρίκαρε...." Πάντως όταν γύρισε η αδερφή του και συγνώμη ζήτησε και φιλί της έδωσε! :shock::D

ΥΓ υπάρχουν κάτι βλακίτσες (σαν φελιζολ) που τις βάζεις ψηλά στις πόρτες και δεν τις αφήνουν να κλεισουν τελειώς.... θα τα βρεις στα Τζαμπο...

Θα κοιτάξω όταν ηρεμίσω να δω τι είναι.

----

Σας ευχαριστώ όλους-όλες για τα καλά σας λόγια! Είχα σοκαριστεί τόσο που προσπάθησα να βρω μια διέξοδο όση ώρα περίμενα στο σπίτι και δεν μπορούσα να συγκροτηθώ. Γι'αυτό έγραψα και το θεματάκι, για να μπορέσω να πάρω μερικές "στροφές" και να ξαναβρω την ψυχραιμία μου.

Απα πα πα πα.... τι είναι αυτό το πράγμα όταν κάνεις παιδιά;;;; Δε θα με ενοχλούσε να έχω σπάσει εγώ το χέρι, αλλά όταν το υποψιάστηκα για το παιδί..... σαλτάρησα!!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ που με ανεχθήκατε!!!!!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δοξα τον Θεο.

Περαστικα,γλυκεια μου.Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα :D:D:D:D:D .

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

:shock::shock: πω πω λαχταρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο . Περαστικα

alcyon :D:D:D και ενα φιλακι στη μικρη

απο τις δικες μου :D

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Δόξα τω Θεώ..

σε καταλαβαίνω και σε νιώθω η μάνα γιατί ακριβώς το ίδιο περιστατικό είχαμε την Κυριακή, το ανηψάκι μου (γιος αδερφής μου) έπιασε 3 δάχτυλα του δεξιού χεριού του νούφαρου (που ούρλιαζε το καημένο από τον πόνο)0, και μέχρι να βεβαιωθώ ότι όλα ΟΚ τα είδα όλα .............. :mad:

Πριν μια βδομάδα έπαθε το ίδιο και το δικό μας ανιψάκι. Μόνο που εκείνο έβαλε νάρθηκα. :( Τουλάχιστον είναι περαστικό και δεν πειράχτηκε τένοντας.

Τι γίνεται...; Έχουν οι πόρτες την τιμητική τους; Μήπως να το γυρίζαμε στις συρόμενες; :?:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

πριν 2 χρονια ο μικρος μου ειχε μαγκωσει το χερι του στην πορτα του αυτοκινητου... δεν εβγαλε κιχ... η γιατρος στα επειγοντα -και ολοι γενικοτερα- επαθε πλακα με την αντοχη του..... ειναι γενικοτερα ανθεκτικος στον πονο... το δαχτυλακι τουμπανο, μελανιασμενο, εφυγε το νυχι, βγηκε αλλο...

τα ιδια κι εγω ειχα παθει 2 φορες μικρη... μια στο αυτοκινητο και μια στο νηπιαγωγειο...

ας ειναι το χειροτερο που θα παθει στη ζωη του... μην αγχωνεσαι... περαστικα ειναι...

me and my men...

Πριν μια βδομάδα έπαθε το ίδιο και το δικό μας ανιψάκι. Μόνο που εκείνο έβαλε νάρθηκα. :( Τουλάχιστον είναι περαστικό και δεν πειράχτηκε τένοντας.

Τι γίνεται...; Έχουν οι πόρτες την τιμητική τους; Μήπως να το γυρίζαμε στις συρόμενες; :?:

Μπαααααααα

Η συρόμενη στο παλιό μου το σπίτι σε ηλικία 8 χρονών μου έδωσε 16 ράματα παράσημο στο αριστερό μου χέρι :(

Οταν δείχνω το χέρι μου στην μικρή και της λέω να μην τρέχει μεσα στο σπίτι και ειδικά μπροστά απο την κρυσταλιέρα... εκείνη έρχεται και μου το φυλάει και έρχεται και το κοιτάει κάθε 5 λεπτά να δει αν έφυγε το σημάδι :shock::cool::lol:

Είπαμε θαμώνας του Παίδων....... :roll:

Συνάδελφε πολύτεκνη,

δν θέλω να σε τρομάξω αλλά έτσι είναι η ζωή της μαμάς όλο άγχος και λαχτάρες. Θέλει όμως ψυχραιμία γιατί τα παιδιά όταν χτυπάνε και πονάνε θέλουν να τα καθυσυχάσεις να αισθανθούν ότι είσαι η δυνατή που θα τα διορθώσεις όλα. Ατυχήματα όμως συμβαίνουν, σπασίματα ράμματα κλπ. δεν ξέρεις απο πούνα φυλαχτείς ειδικά όταν είναι τα παιδιά πολλά. Υπομονή.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Ταράζομαι πολύ με κάτι τέτοια!

Ό,τι σου φυλάει η στιγμή δε στο φυλάει ένας χρόνος που λένε!

Τέλος καλό, όλα καλά... :D

Περαστικά στη μικρή και στους γονείς... :D

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

alcyon,περαστικά στο κοριτσάκι σου.Να ξεχάσει γρήγορα το ατύχημά της :D

623072ikbahu5b3u.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Αν νομίζουμε πως τα έχουμε όλα υπό έλεγχο με τα παιδιά μας.... είναι αυταπάτη!!!! Αυτό κατάλαβα.

Διαφημίσεις

Αν νομίζουμε πως τα έχουμε όλα υπό έλεγχο με τα παιδιά μας.... είναι αυταπάτη!!!! Αυτό κατάλαβα.

αυτο ξαναπέστο!!!εμεις ολο ασφαλειες βαζουμε και η μικρη βρισκει τροπους και τις ανοίγει ενώ ακομα και ο αντρας μου με ρωτουσε πως ανοιγει μια ασφαλεια.

Παντως για τις πορτες εχω παρει κατι καταπληκτικά πραγματακια σαν αφρολεξ που εμποδιζουν να κλεισει και τα εχω ψηλα στην πορτα, οσοι τα ειδαν παθανε πλακα γιατι κανενας δεν το σκεφτεται (εννοω αυτο που λες και εσυ οτι νομιζουμε οτι ακομα και οταν τα βλεπουμε 24 ωρες το 24ωρο δεν θα παθουν τιποτα αλλα τζιφος).

ειναι αυτα:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10104&itmid=1254784

μου εχουν λυσει τα χερια, τα εβαλα και στη συρομενη και οταν θελω να τις κλεισω απλα τα βγαζω!

Περαστικα σας και μη στεναχωριεσαι, συμβαινουν αυτα, να ειναι καλα το κοριτσακι

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

αυτο ξαναπέστο!!!εμεις ολο ασφαλειες βαζουμε και η μικρη βρισκει τροπους και τις ανοίγει ενώ ακομα και ο αντρας μου με ρωτουσε πως ανοιγει μια ασφαλεια.

Παντως για τις πορτες εχω παρει κατι καταπληκτικά πραγματακια σαν αφρολεξ που εμποδιζουν να κλεισει και τα εχω ψηλα στην πορτα, οσοι τα ειδαν παθανε πλακα γιατι κανενας δεν το σκεφτεται (εννοω αυτο που λες και εσυ οτι νομιζουμε οτι ακομα και οταν τα βλεπουμε 24 ωρες το 24ωρο δεν θα παθουν τιποτα αλλα τζιφος).

ειναι αυτα:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10104&itmid=1254784

μου εχουν λυσει τα χερια, τα εβαλα και στη συρομενη και οταν θελω να τις κλεισω απλα τα βγαζω!

Περαστικα σας και μη στεναχωριεσαι, συμβαινουν αυτα, να ειναι καλα το κοριτσακι

αυτα εννοούσα κι εγω

Στο τζαμπο τα'χει πολυ φθηνοτερα :wink:

Περαστικά να είναι Alcyon ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα σοβαρό, πρέπει και γω σιγά σιγά να προμηθευτώ κάποιες ασφάλειες γιατί βλέπω ότι ο ζουζούνος μου προσπαθεί να ανοιξεί τα συρτάρια της κουζίνας.

Και πάλι περαστικά. Να σου ζήσει και η μπουμπού σου :) .

(σε ψήφισαν για την επόμενη εγκυμονούσα είδα :lol::lol: )

Περαστικούλια alkyon .... σημασία έχει ότι όλα είναι καλα! Και η λαχτάρα...αναμενόμενη. Να είναι καλά το κοριτσάκι σου!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Αχχχχχχχ... πόνεσα που το διάβαζα... Περαστικά σας...

Κι εγώ τρελλαίνομαι με τις πόρτες... Και πώς τους αρέσει να τις ανοιγοκλείνουν... Τα έχουν πιάσει τα χέρια τους και τα δικά μου γενικώς αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά...

Alcyon μου περαστικα σας κουκλα μου.δυστυχως τα ατυχηματα μεσα στο σπιτι δεν θα τα γλιτωσουμε ποτε.ποσες φορες το επαθα εγω μικρη αυτο ουτε ξερω(και οχι μονο αυτο,και απο δεντρο επεσα οταν ανεβηκα να κοψω ενα μεγαλο φυλο που αρεσε στην ξαδελφη μου και πεφτοντας κρεμαστγκα απο το σαγονι σε μια φλουδα του δεντρου :shock: )

4 παιδακια εχεις και ενα βρεφακι που εχει την απολυτη αναγκη σου.θα περασει κουκλα μου και δεν θα το θυμαται η κορουλα σου.

μελανιασε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Αλκυον

περαστικά στη μικρή σου και μην ανησυχείς. Στα τόσο μικρούλια αυτά είναι περαστικά.

Και μιας συναδέλφου την κόρη την παρατηρήσανε ξαφνικά ότι δεν μπορούσε να κουνήσει ένα δαχτυλάκι. Εν τέλει μόνο με νάρθηκα (3 ετών) επανήλθε πλήρως (κάτι με τον τένοντα νονίζω είχε). και δεν χρειάστηκε τίποτα!!!!

Μην ανησυχείς.

Εδώ ένα έχουμε και δεν το κάνουμε καλά... όχι τέσσερα!!!!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά! Βρε Αλκυών αυτό που είπες ότι μπορεί να είχε κοπεί τένοντας δεν το είχα σκεφτεί :oops: . Εντάξει πάντως, τώρα θα το θυμούνται και θα προσέχουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...