Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΥΣΤΑ - ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές ήδη έδωσα εντολή στη γιαγιά το μεσημέρι να μην τον αφήσει πάνω από 1,5 ώρα.. έτσι και αλλιώς μέχρι να σηκωθεί.....

εχτές όντως ήμουν πολύ κουρασμένη για να σκεφτώ σωστά..

Τελικά τον πήγαμε με το καρότσι και την γιαγιά με το πλαστικό μπροστά, μια χαρά ήταν, έτρωγε το μπισκοτάκι του και δεν έκανε και τόσο κρύο πια, αλλά εκεί μέσα έτσι και αλλιώς δεν τον πιάνει το κρύο. Τίποτα δεν έχει το μωρό και ο βήχας (που δεν υπήρχε εχτές το βράδυ) μου είπε η γιατρός ότι πρέπει να βήχει για να καθαρίσει.

Κορίτσια όχι μόνο δεν θα αποφάσιζα ποτέ να τον βάλω σε αμάξι χωρίς καρεκλάκι αλλά θα σας έλεγα να μην το κάνετε ούτε εσείς. Ποτέ.

Οσο για το ταξί... δεν είμαστε σε κεντρικό σημείο, μέχρι να βρίσκαμε ταξί το παιδί στην αγκαλιά μου θα είχε σίγουρα πουντιάσει!

Οταν θέλουμε να πάμε κάπου κλείνω ραντεβού από την προηγούμενη μέρα γιατί και την ίδια μέρα να πάρεις 20 λεπτά πριν που σου λένε δεν βρίσκεις πάντα. Είναι μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη αυτοκινήτου δεν το συζητώ....

SEFI1911 πως κοιμηθήκατε εσείς??

Εγώ επιτέλους κοιμήθηκα ! πήρα αταραξ... βαρύ μου έπεσε το κατοστάρι...

τον κράτησε η γιαγιά (που κοιμάται και τρένο να περνάει δίπλα της) και απλά ξύπνησα και τον άκουσα, δεν σηκώθηκα.

Ροχάλιζα σαν κουρασμένος οικοδόμος μου είπε η μαμά μου, ακόμα μπουκωμένη είμαι πολύ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σήμερα θα κάνουμε το ίδιο αλλά θα πάρω λιγότερο φάρμακο... μην τρέχω για αποτοξινώσεις μετά..

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να κοιμάστε καλά !!! :lol::lol::lol:

SEFI1911 θες να λέμε τα νέα μας κάθε μέρα, να λέμε τον πόνο μας και τι κάνουμε κάθε φορά και τα αποτελέσματα βεβαίως βεβαίως? και όποια άλλη βέβαια έχει πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Τέση μου χαίρομαι που έστω και για λίγο μπόρεσες να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς.......εμείς εχθές κοιμηθήκαμε στις 12 (ο μικρό δλδ γιατί εγώ κατά τις 01.00 πήγα στο κρεβάτι) και πέρα από μία φορά που έκλαψε λιγο με κλειστά τα μάτια κατά τις 04.00πμ κύλησε ήρεμα η βραδιά μας.Το πρωί μου είπε η μαμά μου οτι ξύπνησε κατά τις 10.30πμ κλασικά......

Και φυσικά μπορούμε να τα λέμε όποτε θέλεις και να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις στα προβληματάκια που αντιμετωπίζουμε με τα ζουζούνια μας :lol:

Καλό κουράγιο και υπομονή!

sefi αυτό το βράδυ ήταν παράδεισος, το δικό σου εννοώ, μια χαρά!!!

μήπως να τον ξυπνάγατε λίγο νωρίτερα ? από τι ώρα κοιμάται ? πόσο είναι το μωρό ?

Εγώ η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι 30 τέτοια βράδια για να συνέλθω αλλά μην είμαι και αχάριστη, τουλάχιστον δεν τρελάθηκα γιατί αν δεν κοιμόμουν και εχτές αυτό θα πάθαινα!

Αχ θα τις προσέχω τις καταχρήσεις.... μην έχουμε άλλα μετά! :lol::lol:

Διαφημίσεις

εχτές πήρα μισό αταραξ.. κοίμησα τον μικρό και κατ' ευθείαν κρεβάτι..

κοιμήθηκα 23:00 - 08:00 χωρίς να ξυπνήσω...

η ίωση μου έχει αφήσει και μια ωραιότατη ωτίτιδα :lol::lol::lol: και έτσι μάλλον δεν άκουσα τον μικρό που είχε παράσταση 5-6 τα ξημερώματα και τον πήρε αγκαλίτσα η γιαγιά!!!!

άλλους 10 τέτοιους ύπνους και θα συνέλθω !!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια,

Θέλω να σας πω πως τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα ....

μείωσα τον υπνο του μικρού.. πολύ λίγο.. το πρωί κανα μισάωρο και το μεσημέρι επίσης

αλλά την διαφορά την έκανε νομίζω η 2η βολτα που πάει με την γιαγιά αφού ξυπνήσει από το μεσημεριανό ύπνο.

Περπατάει αρκετά, κουράζεται....

Είμαι αισιόδοξη γιατί έρχεται καλοκαίρι !!!!!

κάθε μέρα θα ήμαστε έξω....

πτώμα θα γυρνάει ο μικρός!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...