Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΥΣΤΑ - ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Recommended Posts

Που να πω τον πόνο μου?

εδώ......

Είμαι 39 αλλά φαίνομαι 45 και νιώθω 65 χρονών..

έχω λιώσει..

ποτέ δεν κοιμόταν καλά ο μικρός αλλά τώρα τελευταία (ενώ περάσαμε περίοδο καλή) τα πράγματα έχουν χειροτερέψει...

έχω να ξεκουραστώ ουσιαστικά 2 μήνες, είμασταν και οι 2 άρρωστοι μια εβδομάδα, τώρα καλύτερα αναρρώνουμε αλλά ο ύπνος χειροτερεύει...

εχτές ξύπνησα 2,30 για να μην ξανακοιμηθώ... βήχα ο μικρός του πέρασε σε 2 ώρες βρυκολάκιασα εγώ...

έχω πρόβλημα με τον ύπνο πάντα είχα... τώρα ακόμα χειρότερα..

να σηκωθώ αν κλάψει το παιδί ο.κ.. το θέμα είναι πως δεν ξανακοιμάμαι.. και όσο δεν κοιμάμαι.. τόσο δεν μπορώ.. και όσο δεν μπορώ.. τόσο δεν κοιμάμαι..

είναι ένας τρελός κύκλος με βαλεριάνες, αταραξ και προσευχές...

Είμαι απελπισμένη εντελώς όμως :cry::cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εργαζεσαι ? αν οχι θα μπορουσες να προσαρμοσεις το προγραμμα σου αναλογα με του μικρου σου , θα πρεπει να προσπαθησεις να κοιμασαι αμα ξυπνησεις τα βραδια . Ολα τα [παιδακια ξυπναμε , εμεις ειχαμε βρυκολακιασει οταν του μαθαιναμε να εχει προγραμμα , 17-18 μηνων δηλαδη και εγω ημουνα και 8 μηνων εγκυος . Τα παιδακια για πολλα χρονια ξυπνανε το βραδυ και εσυ αμα συνεχισεισ ετσι θα αρρωστησεις ,προσπαθησε να μαθεις τον εαυτο σου να κοιμαται ξανα.

Αν δεν δούλευα δεν θα είχα πρόβλημα.. κάπως θα τα έβγαζα πέρα..

αντί να φτιάχνουν τα πράγματα χειροτερεύουν... αυτό είναι το χειρότερο από όλα..

Θα γινουνε καλυτερα ολα ιδιαιτερα μολις πηγαινει 2 χρονων . ως τοτε πολλα μωρα δεν κοιμουνται γιατι ειναι ανωρυμο το κεντρικο νευρικο συστημα και δεν καταλαβαινουνε πολυ και την εννοια "ειναι βραδυ αρα κοιμομαστε" αν τυχει να ξυπνησουνε μεσα στη νυχτα ξεκουραστα θα κατσουνε να παι3ουνε . Αμα δουλευεις τοτε ενας λογος παραπανω να προσπαθησεις να κοιμασαι ξανα.

είχε στρώσει λίγο καιρό.. δεν μιλάω να μην με ζητήσει καθόλου αλλά άντεχα..

τους τελευταίους 2 μήνες χάλια..

να τον πάρω στο κρεβάτι να κοιμηθούμε.. βεβαίως και το έκανα τα πάντα θα έκανα.. και εκεί ανήσυχος ειναι και δεν μπορώ να κοιμηθώ..

να προσπαθήσω να κοιμάμαι μετά... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αυτό κάνω.. αν το πετύχαινα δεν θα είχα πρόβλημα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εχεις δικιο , αν κανατε το ξυπνημα εναλαξ με τον αντρα σου ? δηλαδη πως κοιμαται ο μικρος ? καθολου ή ξυπναει μεσα στη νυχτα καοι δεν ξανακοιμαται.

Δεν έχω άνδρα.. ανύπανδρη είμαι

τον μεγαλώνω με την γιαγιά στο ίδιο σπιτι.. και τον αναλαμβάνει εκείνη μερικές φορές αλλά δεν έχει σημασία γιατί τον ακούω..

κοιμάται και από τις 2 ξεκινούν τα γλέντια..

άλλες φορές στις 4.. τις καλές φορές..

έχουμε γυρίσει πολύ πίσω σε μήνες.. λες και είναι χρονιάρικο ακόμα.. με την τελευταία αρρώστια :shock:

δεν υπάρχει λύση.. μόνο το ξενοδοχείο αλλά πόσο να πας πια ?

ακομα δεν έχω πάει..

αλλά και η γιαγιά μόνη ? και εκείνη κουράζεται..

ασε.. πίκρααα μεγάλη πίκρα... ότι και να πεις..

Τεση το αταραξ που κολλαει??εχει καποια αλλεργια???για αυτο ισως να μη σου κοιμαται επειδη εχει ενοχλησεις???

υπομονη παντως....καποια στιγμη ως δια μαγειας θα κοιμηθεις....προς το παρον επιστρατεψε φιλους γνωστους κλπ κλπ για βοηθεια και αν μπορεις να κοιμασαι οταν κοιμαται ...

τι ωρα κοιμαται το βραδυ??γενικα κοιμαται την ημερα??/

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Κουραγιο τεση , θα στρωσουνε τα πραγματα , απλως λιγο υπομονη ακομα , αμα τουλαχιστον ειναι νεα η γιαγια του θα σε ξεκουραζει οταν γυρνας απο τη δουλεια για να ξεκουραστεις λιγακι .

Διαφημίσεις

Τεση το αταραξ που κολλαει??εχει καποια αλλεργια???για αυτο ισως να μη σου κοιμαται επειδη εχει ενοχλησεις???

υπομονη παντως....καποια στιγμη ως δια μαγειας θα κοιμηθεις....προς το παρον επιστρατεψε φιλους γνωστους κλπ κλπ για βοηθεια και αν μπορεις να κοιμασαι οταν κοιμαται ...

τι ωρα κοιμαται το βραδυ??γενικα κοιμαται την ημερα??/

Καλέ εγώ το παίρνω το αταραξ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοιμάται το μεσημέρι μια χαρά, το βράδυ έχουμε θέμα.

έχω σκεφτεί να του κόψω τον ύπνο μπας και.. αλλά το λυπάμαι το τσουρεκάκι μου αφού νυστάζει το μεσημέρι...

το ξέρω πως μόνο υπομονή μπορώ να κάνω.. βασικά τίποτα άλλο, απλά είπα να πω τον πόνο μου είμαι με 2 ώρες ύπνο, ευτυχώς δεν έχω δουλειά οπότε να κάνω κάτι για να κρατηθώ ξύπνια!!!

Γραφίστρια σε ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

και όσοι γκρινιάζεται για τον ύπνο να ξέρετε.. πάντα υπάρχουν χειρότερα!!!!!!!! γιατί και εγώ γκρίνιαζα πολύ.. τώρα αν κοιμηθώ 5 ώρες θα πω και ευχαριστώ!

Τέση, γιατί δεν μπορείς να ξανακοιμηθείς;;

Προσπαθείς καθόλου να χαλαρώσεις;;; Αν αφού τον κοιμήσεις τις νύχτες αράξεις με λίγη μουσικούλα, κανένα μεγάλο μυθιστόρημα να σου'ρθει νύστα;;;;

Σίγουρα θα τα έχεις δοκιμάσει βέβαια αυτά, για να έχεις έρθει σε τέτοια απόγνωση, αλλά είπα να πω κι εγώ κάτι :D

Σαν αρχή κοιμάμαι.. αφού ξυπνήσει και χρειάζεται πόση ώρα αγκαλιά ή γάλα... μου φεύγει ο ύπνος..

γύρνα πίσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μύγδαλααααααα !!!!

εχτές αφού έκανα 2 τσιγάρα και ενόχλησα και την γιαγιά...

έβαλα τα κλάμματα.. εκτος από τους κύκλους ειναι και πρησμένα... μια ομορφιά είμαι.. το μόνο καλό είναι πως δεν φοβάμαι μην με ματιάσουν!!!

χεχεχε

Διαφημίσεις

βρε Τεση επειδη και εγω μια ζωη σκατουπνο εκανα και ανυπανδρη ειμαι και διδυμα και δουλευω, λοιπον.....

το καλο με τον παλιουπνο μια ζωη ηταν οτι δε μου κακοφανηκε τον πρωτο καιρο

ποτε δεν ειχα μαθει να κοιμαμαι σερι

παντα θα ξυπναω τουλαχιστον 3 φορες

....εεεεε στις 15 ειμαι κ@λος αλλ μη το κανουμε θεμα :lol:

για πες ο μικρος γενικα πως κοιμαται και ποσο και ποτε?

εχει προγραμμα και αν δεν εχει ξεκινα

εγω πριν κανα μηνα τα εβαλα σε προγραμμα τα χαιρετω και φευγω και αυτα ξερα, ημουνα απο τις τυχερες

αλλα ρε συ μετα ειμαι πτωμα ντουπ κατω, πως τα καταφερνεις και δε ξεραινεσαι

κοψε τους καφεδες :lol:

για γραψε τιποτα παραπανω?????

kKZUp2.png

Τέση πόσο σε καταλαβαίνω..

Εννοείται το έχω περάσει και είναι κάτι που σε κάνει και τρελλαίνεσαι.. Να θες να πηδήξεις απ το μπαλκόνι.. Σαλτάρεις τελείως.. Είναι ανυπόφορο να είσαι συνεχώς εξαντλημένη και άϋπνη..

Να σου πω τι έκανα εγώ πότε πότε.. :oops: ?

Το μωρό μου το κρατάγανε οι γιαγιάδες σπίτι τους. Όποτε λοιπόν έφτανα στα όριά μου μία στο τόσο, (πάντα είχα μέρες αδείας μπόλικες βέβαια) ζήταγα μία ή και δύο μερες άδεια από τη δουλειά, πήγαινα το μωρό στη γιαγιά γυρνούσα σπίτι και.. κοιμόμουν.

Εννοείται έχω κόψει τους καφέδες... αλλά και ο ντεκαφεινε πειράζει?

τι σκα@@@@ ντεκαφεινέ είναι ???

δεν είχα τόσο τρομερό πρόβλημα όταν ήμουν πολύ κουρασμένη μόνο.. υπερένταση.. αντί να ξεραινόμουν..ανάποδος άνθρωπος

τι σημαίνει τα έβαλες σε πρόγραμμα ?

και μένα κοιμάται κανονικά... μετά αρχίζουν τα γλέντια.. δηλαδή αν σου ξυπνήσουν δεν θα τα παρηγορήσεις? θα πας σε άλλο σπίτι να μην ακούς τα κλάμματα ?????????????????

Τέση πόσο σε καταλαβαίνω..

Εννοείται το έχω περάσει και είναι κάτι που σε κάνει και τρελλαίνεσαι.. Να θες να πηδήξεις απ το μπαλκόνι.. Σαλτάρεις τελείως.. Είναι ανυπόφορο να είσαι συνεχώς εξαντλημένη και άϋπνη..

Να σου πω τι έκανα εγώ πότε πότε.. :oops: ?

Το μωρό μου το κρατάγανε οι γιαγιάδες σπίτι τους. Όποτε λοιπόν έφτανα στα όριά μου μία στο τόσο, (πάντα είχα μέρες αδείας μπόλικες βέβαια) ζήταγα μία ή και δύο μερες άδεια από τη δουλειά, πήγαινα το μωρό στη γιαγιά γυρνούσα σπίτι και.. κοιμόμουν.

Ούτε σπίτι να πάω δεν έχω.. η γιαγιά μένει στο δικό μου.. το δικό της το παράτησε (Ερέτρια) για να μου μεγαλωσει το παιδί...

και δεν βρίσκω και κανά γκόμενο..... με σπίτι κοντά κατά προτίμηση! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφού το έχεις περάσει..... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ??????

Γατούλα μου πρόγραμμα έχει μια χαρά και του αρέσει και το χρειάζεται κιόλας.

Εσύ εννοείς πρόγραμμα με το ρολοι ?

τα ίδια περνάω καλή μου και σε καταλαβαίνω.....μένω μόνη με τον μικρό και υπάρχουν πολλές μέρες που κοιμάμαι μόνο 4 ώρες και μετά πρέπει να πάω δουλειά και αυτές με διαλλείματα γιατί είναι ανήσυχος στον ύπνο του και στην κυριολεξία τον ψάχνω στο κρεβάτι (κοιμόμαστε μαζί από τότε που μας την έκανε ο μπαμπάς)

έχει τύχει να τον έχω αγκαλιά και να είμαι ορθια πάνε-έλα μέσα στο σπίτι γιατί όταν τον άφηνα στο κρεβάτι ούρλιαζε και να κουτουλίσω στον τοίχο :lol: γιατί κοιμόταν το πνεύμα μου...δεν πιστευα οτι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο :shock:

στην μάμα μου προσπαθώ να μην τον αφήνω τα βράδια γιατί τον έχει όλη μέρα και μένει ξάγρυπνη -έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα- όλη νύχτα αν τύχει να θέλω να βγω κάπου εγώ...

η μόνη μας διαφορά είναι οτι ΕΥΤΥΧΩΣ όσο εύκολα ξυπνάω από τον παραμικρό θόρυβο τόσο εύκολα κοιμάμαι

Δυσκολες καταστάσεις αλλά κάποια στιγμή ΟΛΑ ηρεμούν!!!!!

ακολουθησα το "Κοιμισου παιδι μου" Παττακη

τα κοιμιζεις ετσι ωστε να μην εχουν αναγκη την παρουσια σου, δηλαδη μαθαινουν να κοιμουνται αυτονομα

οποτε και αν ξυπνησουν ξανακοιμουνται παλι μονα τους

παρασπονδιες γινονται τωρα που ειναι αρρωστα αλλα σε γενικες γραμμες προσπαθω να πηγαινω μονο για να τα σκεπασω :lol:

και προσπαθω να κοιμουνται καπου γυρω στις 8.30

kKZUp2.png

ναι καλά..

ο δικός μου μια χαρά κοιμάται μόνος του.. όχι πάντα ανάλογα τα κέφια..

μέχρι που μου δείχνει το κρεβάτι και μου ζητάει να τον βάλω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

από εκεί και πέρα όταν ξυπνάει και κλαίει και πάω κοντά του και μου σηκώνει τα χεράκια του να τον πάρω αγκαλιά δεν νομίζω ότι έχω πολλές επιλογές.

Και επειδή πολλά έχω διαβάσει εδώ μέσα για μένα επιλογή δεν είναι να τον αφήσω να κλάψει.

Είναι και μικρότερα τα δικά σου αλλά εγώ είπα αμήν και πότε να κοιμηθεί λίγο αργότερα 10,30 τώρα, για να προλαβαίνω να τον βλέπω..

γυρνάω 7 ... δηλαδή πότε θα βλέπω το παιδί μου ?????

πολλά παιδάκια το κάνουν αυτό.. το πρόβλημα όντως είναι δικό μου που δεν μπορώ να εκμεταλευτώ και το παραμικρό λεπτό χρόνου για να ξεκουραστώ, αυτό είναι το θέμα...

ακολουθησα το "Κοιμισου παιδι μου" Παττακη

τα κοιμιζεις ετσι ωστε να μην εχουν αναγκη την παρουσια σου, δηλαδη μαθαινουν να κοιμουνται αυτονομα

οποτε και αν ξυπνησουν ξανακοιμουνται παλι μονα τους

παρασπονδιες γινονται τωρα που ειναι αρρωστα αλλα σε γενικες γραμμες προσπαθω να πηγαινω μονο για να τα σκεπασω :lol:

και προσπαθω να κοιμουνται καπου γυρω στις 8.30

μα εμένα το πρόβλημα δεν είναι οτι θέλει να πάμε παρειτσα για ύπνο -τον κουνάω λίγο,κοιμάται και μπορώ να πάω μετά από ώρα δίπλα του να κοιμηθώ- αλλά κατά την διάρκεια του ύπνου δλδ.στις 2 ώρες πάνω ξυπνάει και....αρχίζουν τα δύσκολα

να σημειώσω εδώ οτι κοιμάται μεταξύ 10.30-12.00 είτε έχει κοιμηθεί το απόγευμα είτε όχι (δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω το ωράριο- και φυσικά το πρωί ξυπνάει σαν κύριος-φρεσκαδούρα 10.00-11.00 :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...