Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ???

KANGOO

Recommended Posts

Δε με νοιάζει τι επάγγελμα θα διαλέξει, ειλικρινά... Θέλω απλά να νιώθει καλά με αυτό που θα επιλέξει.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε με νοιάζει τι επάγγελμα θα διαλέξει, ειλικρινά... Θέλω απλά να νιώθει καλά με αυτό που θα επιλέξει.
συμφωνώ!

αλλά να συμπληρώσω πως εύχομαι να καταφέρει να κάνει αυτό που θα επιλέξει και να μην αναγκαστεί να συμβιβαστεί με καταστάσεις...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

- η μαία την ώρα που γεννήθηκε μου είπε ότι θα γίνει πολιτικός μηχανικός σαν την μαμά

- οι κοπέλες στο μαιευτήριο που είχαν κοριτσάκια τον έλεγαν εφοπλιστή και τον γλυκοκοίταζαν γιά γαμπρό

- η αδερφή μου τον λέει πιανίστα

- ο μπαμπάς του τον λεει ραλίστα

στο τέλος θα μας την σκάσει και θα γίνει υδραυλικός !!!!! :D

ssttaa

Εμενα ο μεγάλος μου εχει κλιση στο πιανο .Παιζει απο 3μιση ετων αρμόνιο και στα 4 τον γραψαμε σε ωδειο.Τωρα στα 5 του εχει δωσει ηδη μια συναυλια το καλοκαιρι που μας περασε εχει παιξει 5 βιβλια μουσικής και κανει θεωρια με παιδακια μιας ταξης μεγαλυτερα του γιατι ξερει να διαβαζει και να γραφει παλι απο 4 ετων.Οποτε σκεφτομαι οτι μπορει η να γινει μεγαλος σολιστ η ανθρωπος των γραμματων,αλλά και τιποτα να μη γινει απο αυτά το μεγαλυτερο μου ονειρο ειναι να ειναι παντα υγιης.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

o dikos mou einai mikroulis(16 minwn) gia na skeftete kati tetoio alla emeis oi goneis exoume oneira :D o mpampas mas thelei na ginei pilotos logo dikou tou apothimenou i na asxolite me tin mousiki pali logo dikou tou talentou.egw pali meta apo toses egxiriseis pou exei kanei,nai tha ithela na ton dw xeirourgo,na boithaei mikra paidakia opos boithisan ki ekeinon!!! kai oi dyo mazi skeftikame oti tha mporouse na brei to farmako na therapebei ton karkino kai tha to onomasoume kai "D.G" ta arxika tou onomateponimou tou.polla oneira kanoume e??? :?:roll::roll: kala na einai ta paidakia mas kai ola tha paroun to dromo tous :)

Diamantis 03.10.2007

Διαφημίσεις

Τωρα θα σας κουφανω ολες!!! Λοιπον στο διπλανο μας σπιτι υπαρχει ενα παιδακι που ειναι ιντιγκο. Ξερετε, ξεχωριστες ικανοτητες, διορατικοτητα, μιλαει με τον φυλακα αγγελο του, βλεπει οραματα και λεει πραγματα που ουτε το καλυτερο διαμεσο δεν θα μπορουσε να πει!!! ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!

Οταν ηρθε λοιπον στο σπιτι και ειδε τον μπεμπικο μου μου ειπε οτι εχει γεννηθει με το χαρισμα της επικοινωνιας και της θεραπειας. Ειπε οτι θα του αρεσει να μαζευει κοσμο γυρω του [ πραγμα που συμβαινει απο την ημερα που γεννηθηκε] και θα του αρεσει να προσφερει και να θεραπευει τον πονο. Οποτε μαλλον για γιατρο τον κοβω ... Κατα τα αλλα εγω θα ηθελα να αγαπησει τη φυση τα ζωα και τη μουσικη. Θα μου αρεσε γενικα εκτος απο σπουδες να μαθει και μια τεχνη.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

happymummy πρέπει να είσαι πολύ περίφανη ε;;;

να σου ζήσει!!

frinda πόσο χρονών είναι το παιδάκι αυτό; εντυπωσιακό αλλά και σοκαριστικό θα είναι να μιλάς μαζί του ε; :roll:

πολύ θα ήθελα να γνωρίσω έστω ένα!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ειναι 17 ετων αλλα απο πολυ μικρο σχεδον απο τα πεντε του χρονια μιλουσε γι αυτα τα πραγματα. Ειναι εκπληκτικη η επικοινωνια που εχει με ...... αλλες διαστασεις καθως και η διορατικοτητα του.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

frinda πολύ εντυπωσιακό όλο αυτό !!!

εγώ θα ήθελα να πραγματώσει αυτό για το οποίο ήρθε σ' αυτόν τον κόσμο γιατί μόνο τότε θα είναι ευτυχισμένη ...

όσο για τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών είναι τόσο περαστικές που δεν με απασχολούν για την Κάτια. μέχρι τότε πιστεύω να έχουν αλλάξει τα πράγματα ... είναι και το 2012 στη μέση :lol: ... έχουμε καιρό ...

εμείς να έχουμε να την ταίζουμε (είναι και φαγανή!!!) και να τις προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε :?

age.png

• 1 χρόνο μετά...

Αυτη την ερωτηση οταν την ακουγα στην εφηβεια μου η και ακομα πριν κανω το παιδι και ειμουν παντρεμενη με τον αντρα μου ελεγα διακριτικα καντε αλλα εγω θα κανω τα δικα μου.... Η ζωη ομως για μενα τουλάχιστον ειναι τροχος που γυριζει και τωρα αρχιζω και πιανω τον ευατο μου να ξεκιναω να κανω ονειρα πχ επειδη βλεποντας την κριση εχω αρχισει να αγχωνομαι τρελα για το μέλλον του και αρχιζω να επιλεγω επαγγελματα γι αυτον.........:cool: επισης για το ποτε θα ηταν καλο να παντρευτει και αλλα τετοια κουφα και ο αντρας μου νευριαζει πολυ μαζι μου...... μονο εγω το βλεπω ετσι? :|

Διαφημίσεις

Φυσικά και επιτρέπεται. ΑΛΛΑ έχοντας συνειδειτοποιείσει απόλυτα και ξεκάθαρα ότι είναι δικά μας όνειρα που δεν θα πραγματοποιοιθούν κατα πάσα πιθανότητα. Τα παιδιά μας θα πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα και να αποφασίσουν τι θα τα ευχαριστεί και τι θα τους ταιρίαζει. Ο μόνος ρόλος που θα έχουμε θα πρέπει να είναι αυτός του συμπαραστάτη ή και του βοηθού τους καποιες φορές.

Όχι απλά κάνω όνειρα αλλά οργιάζω.Θέλω ο γιος μου να γίνει πολιτικός και να πετύχει την εξάλειψη της πείνας και της αρρώστιας στις χώρες του 3ου κόσμου,τη διαγραφή των χρεών,την παύση των πολέμων...Η κόρη μου θέλω να γίνει επιστήμονας,ν'ανακαλύψει τη θεραπεία για τον καρκίνο.Φυσικά ν'αγαπήσουν και ν'αγαπηθούν,να κάνουν παιδιά,να ζήσουν ευτυχισμένα...Ψωνάρα!!!

και βεβαια κοριτσαρα κανουμε ονειρα εγω πχ.οταν βαφτιζα την κορη μου δεν ξερω τι με επιασε και την σκεφτομουν ολο νυφουλα!!!αχ!μα αυτο μας δινει δυναμη να παλευουμε καθημερινα.να βλεπουμε τα παιδια μας να μεγαλωνουν και να σκεφτομαστε πως θα ναι φανταροι τι θα κανουμε τοτε -καλε εγω αυτο το σκεφτομαι απο το δημοτικο που τον ειχα στειλει κατασκηνωση...πως θα στειλω το παιδι μου φανταρο ελεγα-.πολλα και συνεχεια αυτα περναν απο το μυαλο μου.γερα να ναι τα παιδια μας και εμεις να τα δουμε οπως τα φανταζομαστε κοριτσια

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

Μα ποιος το απαγορεύει γλυκιά μου; Ποιος ο προορισμός μας; Στην αρχή κάνουμε όνειρα και θέτουμε στόχους για τη δική μας ζωή...ένας από αυτούς (για κάποιους από μας) είναι να δημιουργήσουμε μια νέα ζωή, στη συνέχεια να μεγαλώσουμε ένα σωστό άνθρωπο δίνοντας του εφόδια για να έχει με τη σειρά του μια ουσιαστική ζωή που θα τον ολοκληρώσει ως οντότητα.

Στα πλαίσια λοιπόν της αναζήτησης να δώσουμε τα σωστά εφόδια, ονειρευόμαστε και στοχεύουμε συγκεκριμένα πράγματα π.χ. θέλω να τελειώσει την σχολή Εθνικού Θεάτρου για να γίνει διάσημος ηθοποιός (χεχε στο δικό μου σούργελο ταιριάζει γάντι, δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα :-D).

Δίνουμε τόσα πολλά (άλλοι λιγότερα άλλοι περισσότερα) για γερά παιδιά και για την χαρά να κρατήσουμε μια ψυχούλα στην αγκαλιά μας, που ναι νομίζω ένα μικρό δικαίωμα να ονειρευόμαστε ότι θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον το έχουμε...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Όχι απλά κάνω όνειρα αλλά οργιάζω.Θέλω ο γιος μου να γίνει πολιτικός και να πετύχει την εξάλειψη της πείνας και της αρρώστιας στις χώρες του 3ου κόσμου,τη διαγραφή των χρεών,την παύση των πολέμων...Η κόρη μου θέλω να γίνει επιστήμονας,ν'ανακαλύψει τη θεραπεία για τον καρκίνο.Φυσικά ν'αγαπήσουν και ν'αγαπηθούν,να κάνουν παιδιά,να ζήσουν ευτυχισμένα...Ψωνάρα!!!

εσενα θα σου το παρει η Ν.α.σ.α.:lol::lol:εγω θα τον δω τον μεγαλο ενστολο την κορη μου κτηνιατρο και τον μικρο μου θα στον φερω μαζι με τον δικο σου στην Νασα.:lol:

αχ! και εγω ονειρευομαι.....διαφορα, απο επαγγελματα που θα ηθελα να κανουν μεχρι αν θα παντρευτουν, θα κανουν παιδια κ.τ.λ. βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειμαι απολυτως προσγειωμενη και επειδη υπηρξα επαναστατρια δεν θεωρω οτι σε καμμια περιπτωση μπορω να αποφασισω για εκεινα ή να προσπαθησω να τα επηεασω, ελπιζω αυτο να το πετυχω και στην πραξη.....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

καταρχήν, γονείς είμαστε, ό,τι θέλουμε κάνουμε. Και όνειρα και εφιάλτες.

Εμείς κάνουμε όνειρα για τον εαυτό μας. Να μεγαλώσουμε όλοι μαζί και να είμαστε καλά και αγαπημένοι και μετά αυτά να τραβήξουν το δρόμο τους και να γίνουν ικανά να συντηρήσουν τον εαυτό τους, να έχουν οικονομική ανεξαρτησία ώστε να μην ανησυχούμε γι αυτά, και να βρουν κορίτσια να τα αγαπάνε, για να ζήσουν αυτό που ζούμε τώρα με το μπαμπά τους.

Και μετά να πάρουμε κι εγώ και ο άντρας μου ένα loft που να έχει θέα θάλασσα ( με ΕΝΑ υπνοδωμάτιο) και να ζήσουμε μέχρι τα βαθειά γεράματα οι δυό μας, και κάθε κυριακή να μαγειρεύω για όλη την οικογένεια (όταν φυσικά δεν ταξιδεύουμε με τα ΚΑΠΗ της γειτονιάς). Αυτά τα ολίγα ονειρεύομαι.

Koufetaki, πως με νοιώθεις.NASA!!!Να μου λέει έλα μάνα να σου κάνω μια ξενάγηση.

αγουρ ειναι η κοριτσι?οχι γτ αν ειναι το αντιθετο φυλο να τα παντρεψουμε δυο νασεικα παιδια ξες τι εγγονια βγαζουν?

Το κορίτσι βρε θα το κάνω επιστήμονα είναι και τσαμπουκαλού θα τους κάνει όλους πέρα!Το αγόρι είπα θα γίνει πολιτικός,σαν τον Γκάντι ενα πράγμα!Αν και το δικό σου είναι σαϊνι συμπεθεριάζουμε?

Το κορίτσι βρε θα το κάνω επιστήμονα είναι και τσαμπουκαλού θα τους κάνει όλους πέρα!Το αγόρι είπα θα γίνει πολιτικός,σαν τον Γκάντι ενα πράγμα!Αν και το δικό σου είναι σαϊνι συμπεθεριάζουμε?

απ'ολα εχει ο μπαξες και ηλικιες και τα δυο φυλα;)εχουμε και σπιτια εχετε και κοτερα?τελιωσε το κλεισαμε καλος την συμπεθερα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...