Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εστιατόριο για επέτειο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμείς έχει τύχει να πάμε σε γιορτές στο Ελαιας Γη στην Πολιτεία. Ειδικά το καλοκαίρι η βεράντα είναι άπαιχτη. http://www.eleasgi.gr/gr/elaias.htm

Τίποτα προς βόρεια και χωρίς ψάρια ξέρει κανείς;

There is no patch for human stupidity.

Culte πραγματικά πρέπει να είναι πολύ ωραία και λίγο στο μενού που μπήκα πρέπει να έχει ωραίο φαγητό αλλά θέλω κατι πιο επίσημο μιας που δεν θα έχουμε τα πιτσιρίκια μαζί (αυτό έχει να γίνει αρκετό καιρό).Αν έχεις κατι πιο κυριλέ στείλτο μου!Σε ευχαριστώ πολύ!

Coraline κάτι χωρίς ψάρια αλλα έχουμε πάει πολλες φορές είναι το meat me στην χαριλαου τρικουπη στην Κηφισια,είναι πιο ωραίο απο αυτο στο Golden Hall!

Διαφημίσεις

sleeping beauty το Δεκαεπτά (17) Λυκαβηττού 2 & Ακαδημίας στο Κολωνάκι είναι κυριλέ αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για τις τιμές του, είναι ακριβούτσικο. Παρόλαυτα, επειδή είναι δοκιμασμένο, αξίζει τα λεφτά του. ;)

http://www.athinorama.gr/restaurants/editorschoice/?edtId=10899

Coraline, για ξένη κουζίνα τι λες; Το Jaipur Palace έχει καταπληκτική Ινδική κουζίνα και ωραίο περιβάλλον και είναι στο Μαρούσι. Από τιμές πάει περίπου 120?-140? τα δύο άτομα με κρασί κι αυτό με πολύ πλούσιο μενού. Νομίζω ότι έχει και έτοιμα μενού τώρα που το λέμε... Και στο Χαλάνδρι είναι το Afamia που έχει λιβανέζικη κουζίνα και χορό της κοιλιάς το Σάββατο αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι πολύ ήσυχο βέβαια - το jaipur είναι πιο κυριλέ - αλλά είναι πιο οικονομικό και νομίζω εξίσου ωραίο. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο προς το παρόν... Αν μου έρθει τίποτα στο μυαλό θα επανέλθω!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις προτάσεις σας!:) Culte ωραίο φαινεται να ειναι ,αν εχεις κατι άλλο πες μου διαφορετικά θα κλείσω σε αυτό!Εχεις πάει καθόλου να μου πεις εντυπώσεις?Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...