Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εστιατόριο για επέτειο

Recommended Posts

Για πείτε κορίτσια καμια ιδέα! Στέρεψα και καθώς πλησιάζει η επέτειος γάμου μας σκέφτομαι να πάμε έξω βράδυ για φαγητό!

Μόνο τους Ορίζοντες αποκλείω μιας και έχουμε πάει ήδη 2 φορές!

Διαφημίσεις

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το φαγητό στο Βασίλαινα στον Πειραιά και βεβαίως στη Γιορτή Μπαξεβάνη στο Χαϊδάρι (αν και άκουσα ότι έχει πέσει τελευταία).

Δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντική η ατμόσφαιρα στα παραπάνω, όμως, αν και είναι πολύ όμορφα φτιαγμένα.

Επίσης, έχω ακούσει καλά λόγια για τη Χρύσα στον Κεραμεικό και το Cilentio στο κέντρο, αλλά δεν έχω πάει.

Διαφημίσεις

Έχω ακούσει και την ΑΓΟΡΑ στους Αμπελοκήπους, αλλά δεν ξέρω.

Πλούς ποδήλατο έχουμε πάει, Ιθάκη είναι πολύ όμορφα, το σκέφτομαι.

Στη Χρύσα έχω πάει!!

H Αγορά έχει καλό φαγητό, αλλά ίσως επειδή δουλεύω εκεί κοντά, την έχω συνδέσει πιο πολύ με καταστάσεις τύπου "διάλειμμα από τη δουλειά" ή "φαγητό αμέσως μετα". Ωραίο περιβάλλον, αν και όχι τόσο "ατμοσφαιρικό" για να γιορτάσεις επέτειο. Τα πιάτα είναι ψιλο-κλασικά, αλλά χορταστικά.

Θα σου πρότεινα το Mare - Mare στην καινούρια μαρίνα του Φλοίσβου (εμείς εκεί πήγαμε φέτος στην επέτειό μας). Ωραία ατμόσφαιρα, αν πάτε να φροντίσεις να κλείσεις τραπέζι στην τζαμαρία για την όμορφη θέα στα σκάφη.

Εναλλακτικά στο Alleria στο Μεταξουργείο, φανταστικό νεοκλασσικό κτίριο΄άψογα αναπαλαιωμένο.

Καλά να περάσετε όπου και να πάτε και του χρόνου!!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

Πρώτα απο όλα σας ευχαριστώ όλες σας πάρα πολύ!! Ωραία ιδέα στο Mare-Mare δεν το είχα σκεφτεί. Απο τιμές πως ειναι?

Για το alleria στο Μεταξουργείο επίσης θα το κοιτάξω. Δεν το ήξερα να πω την αλήθεια.

Και Σπονδή θα το κοιτάξω επίσης, την απόφαση μου θα την πάρω αύριο ούτως ώστε να κλείσω τραπέζι. Ο σύζυξ δεν θα ξέρει που θα πάμε. Θα το δεί όταν φτάσουμε.Χε χε! Ελπίζω να μη μου βγει σε ξινό γιατί όταν κανονίζουμε κάτι όλο αρρωσταίνουμε.

δες λιγο και αυτο το ανακαλυψα προσφατα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενη και απο τιμες και απο σερβις και απο περιβαλλον και φυσικα απο γευσεις.

χρονια σας πολλα!!

http://www.8theplate.gr

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Μπράβο Marilu για το θέμα που άνοιξες!

Άντε να μαθαίνουμε τίποτα καινούργιο, γιατί αυτό το Altamira το έχουμε ξαναχτίσει (παρεμπιπτόντως είναι στο Μαρούσι, ωραίο φαγητό από Ινδία, Ανατολή, Κίνα και καλές τιμές).

Η Σπονδή είναι άφταστη αλλά πανάκριβη.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

τι κρίμα, αρρωστήσαμε και οι τρείς και δεν θα πάμε σήμερα, μάλλον ΣΚ θα βγούμε αν όλα πάνε καλά, θα σας πω εντυπώσεις απο Δευτέρα.

Και επίσης επειδή το είχα άχτι απο τη βάπτιση που ήθελα να την κάνω στη Μαρίνα φαλήρου νομίζω στο coquillage, και έφαγα ήττα γιατί μου είπαν 60 € το άτομο, θα κλείσω μάλλον εκεί, αλλιώς στο mare mare.

Σας ευχαριστώ όλες.

Τελικά πήγαμε για ποτό στο coquillage (Μαρίνα Φαλήρου) το Σάββατο, και ήταν υπέροχα.

Αλλά όταν βγούμε για φαγητό ξανά θα κλείσω μάλλον στο mare mare που μου προτείνατε και θα κάνω και μια γύρα απο τα άλλα.

Αντε να αρχίσουμε λίγο να βγαίνουμε γιατι πολύ κλείστηκα μέσα και έχω φρικάρει .

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Σημερα εχουμε κι εμεις επετειο γαμου ! Θελουμε να παμε καπου να φαμε αλλα δεν εχουμε κανονισει τιποτα ακομα.Αυτα που λενε εδω τα κοριτσια μου φαινονται λιγο ακριβουτσικα. πεστε καμια αλλη ιδεα που να παμε ?

3lSop2.png

DUvpp2.png

Σημερα εχουμε κι εμεις επετειο γαμου ! Θελουμε να παμε καπου να φαμε αλλα δεν εχουμε κανονισει τιποτα ακομα.Αυτα που λενε εδω τα κοριτσια μου φαινονται λιγο ακριβουτσικα. πεστε καμια αλλη ιδεα που να παμε ?

Στον Τηλέμαχο barbeque club στη Κηφισιά, αν είστε του κρέατος. Γυρω στα 40 Ε το άτομο.

Η στο AZTEC το μεξικάνικο στην Ν. Ερυθραία. Έχει πολύ όμορφο κήπο και καλό φαγητό.

πού μένετε??

στο yaouzaki στην παραλία της Βάρκιζας .δίπλα στη θάλασσα

φτηνοί μεζέδες, ατμόσφαιρα ειδυλλιακή!!!

και αποθηλασε επιτελους!

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 7 months later...

Κορίτσια Καλημέρα!:)Επαναφέρω το θέμα μιας και έχουμε επέτειο το Σαββατο και ψάχνω που να πάμε.Αν έχετε καμιά ιδέα για βόρεια προάστεια θα χαρώ πολυ να την μοιραστείτε μαζι μου.Ευχαριστω πολύ:P

Ναι Culte οικονομική όσο γίνεται και να έχει ωραίο περιβάλλον,επειδη είναι για επέτειο!Αυτό που προτείνεις το ψωμί και αλάτι στο χαλάνδρι έχει ωραίο περιβάλλον?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...