Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

mata

Recommended Posts

Ένα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο σε όλες σας για την προσπάθεια!!!!

Συνεχίστε έτσι γιατί αξίζει!

Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Την έχουμε ανάγκη την επιβράβευση και την υποστήριξη σας!!!!!!!!!!Γιατί παλεύουμε με τα θηρία!!!! :D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 945
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην σκέφτεσαι Στελίτσα μου ότι δεν μπορείς να τα πλησιάσεις τα τσιγάρα. Σκέψου ότι δεν θέλεις. :D:D Ίσως σε βοηθήσει να λές και κανένα ψεμματάκι στον εαυτό σου για να σου φεύγει η έμμονη ιδέα!!Μήπως να πάρεις και τσίχλες νικορέτ;;Μη φοβού!!!Είμαστε εδώ μαζί σου!!!!

Κορίτσια μήπως να πάρουμε κι εμείς νικορέτ;;;Τί λέτε;;;

n3kPp3.png

zewgp3.png

Eγώ matoula μου δεν νομίζω ότι τις χρειάζομαι τις nicorette ! Πρίν λίγο καιρό μάλιστα που δοκίμασα από τον άντρα μου νόμιζα ότι θα πάθω overdose νικοτίνης ! Και αυτό γιατί είχα μειώσει σημαντικά τον αριθμό των τσιγάρων που κάπνιζα και τις περισσότερες φορές τα κάπνιζα και μισά ίσα ίσα για 3 γερές τζούρες νικοτίνη ( με τρείς τζούρες μπορεί και να τελείωνα σχεδόν το τσιγάρο έτσι που ρουφούσα ) .

Εμένα το ψυχολογικό με ζορίζει και οι πράξεις που έχω συνδέσει με το τσιγάρο . Που θα πάει όμως ?

VENCEREMOS , VENCEREMOS ! ! :D:D:D

Όχι με έπιασε το πείσμα μου και δεν θα πάρω βοηθήματα θα το παλέψω τι στο καλό εδώ τόσα πράγματα καταφέρνουμε το τσιγάρο θα μας γονατίσει?????????

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Όχι με έπιασε το πείσμα μου και δεν θα πάρω βοηθήματα θα το παλέψω τι στο καλό εδώ τόσα πράγματα καταφέρνουμε το τσιγάρο θα μας γονατίσει?????????

Έτσι μπράβο βρε... Τέτοια να ακούω... Γουστάρω τους ανθρώπους με πείσμα...

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

OK τότε ας μην πάρουμε τσίχλες!!!Ας αρκεστούμε στις απλές!!!!Κορίτσια πάντως γέμισα την τσάντα τσιχλες και καραμέλες!!!Ναι Έλενα κι εγω πιστευω ότι το δύσκολο της υπόθεσης είναι να αποσυνδέσεις τις καταστάσεις που ήταν συνδεδεμένες με το τσ.....(σσσσ να μην τη λέμε τη λέξη και φουντώνουμε).

Στελλίτσα θα το ποδοπατήσουμε!!!!!

ΟΙ νικήτριες θα ανταλλάξουμε και δωράκια συμβολικά μόλις περάσει ένα τρίμηνο!!! Έτσι για να χαρούμε και λίγο!!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Έχω ένα κρυφό όπλο υπερτερεί από τις τσίχλες και τις καραμέλες

είμαι στο σπίτι με τον Ανδρέα όποτε θέλω να ανάψω τσιγάρο τον

πιάνω και τον αρχίζω στα φιλιά και στα παιχνίδια :lol::lol::lol:

οι ώρες που κοιμάται είναι οι δύσκολες.....................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

mata, τώρα που βρήκα πως έχεις ανοίξει ολόκληρο θέμα για το τσιγάρο, αποφάσισα πως είναι καλύτερα να τα λέμε από δω, μιάς και το "καφενείο" δεν είναι ο πιό κατάλληλος χώρος.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν έχω να σου πώ πως κάπνιζα σχεδόν 14 χρόνια με πολύ λίγες απόπειρες να το σταματήσω! Πάντα έλεγα πως εμένα δε με "ελέγχει" το τσιγάρο και πως μπορώ να το σταματήσω ότι ώρα θέλω κλπ αλλά.... Η αλήθεια είναι πως πιό πολύ ήμουν εξαρτημένη από το συνήθειο και την κίνηση του χεριού, παρά τη νικοτίνη!! Να σκεφτείς πως όταν ήμουν σε εξωτερικό χώρο και φυσούσε, εγώ δεν ευχαριστιόμουν να καπνίζω γιατί δεν έβλεπα τον καπνό και έτσι δεν ένοιωθα οτί καπνίζω....Τα τελευταία χρόνια μάλιστα το είχα ρίξει στο στριφτό γιατί έτσι έκανα πολύ λιγότερα από ότι με το πακέτο, και περίμενα την ευκαιρία μου απλά όταν θα έμενα έγκυος.

Έτσι και έγινε. Ένα βράδυ πριν κάνω το τεστ (απόλυτα σίγουρη πως ήμουν έγκυος -που τελικά ήμουν :D) άναψα το τελευταίο (χωρίς να το ανακοινώσω) τσιγάρο, το απόλαυσα (μαζί με τις τύψεις μου :? ) και μετά έδωσα το πακετάκι μου στον άντρα μου (που ακόμη καπνίζει φανατικά.... :x) έτσι απλά και όπως λέω "μαγικά", έκοψα το τσιγάρο, χωρίς κανένα ζόρι..., να με είχε πιάσει το μητρικό φίλτρο;;;;;

Τώρα βρίσκομαι ακόμη σε φάση θηλασμού οπότε ούτος ή άλλος δεν παίζει το ενδεχόμενο!! αλλά εκτός αυτού με ενοχλεί και μου βρωμάει απίστευτα... για καλή μου τύχη δεν το ζητάω καθόλου και παρακαλάω να μην αλλάξουν τα πράγματα όταν θα σταματήσω το θηλασμό...

Δε μπορώ να υποσχεθώ τίποτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις :?

Αξίζει όμως τον κόπο, το σταμάτημα εννοείται και όχι η διακόπη του καπνίσματος... Μέσα σε όλα τα καλά που έχεις είναι πως ανασένεις, κοιμάσαι, περπατάς και κάνεις δουλειές πολύ πιό άνετα, το πρόσωπο λάμπει (και χωρίς τις ορμόνες της εγκυμοσύνης!!). Η αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης αυξάνεται, έχεις παραπάνω χρόνο για σένα κι όχι για άλλο ένα τσιγαράκι... και σου μένει και κάνα φράγκο παραπάνω στο πορτοφόλι!!

Εγώ πάντως νομίζω πως ναί όλα είναι στο μυαλό, γιατί αυτό εγώ το είδα και στην πράξη, με το που ήρθε μια πιό δυνατή ανάγκη, αυτή του να γίνω μάνα, παραμέρισα την ανάγκη μου για τσιγάρο και όπως έχω πεί και σε άλλο τόπικ όχι μόνο αυτή!!

Και έχω να σου πω, πως κάθε άνθρωπος βρίσκει το δικό του τρόπο για να τα καταφέρει! Η μαμά μου πχ για πόσους μήνες κάπνιζε ένα τσιγάρο που δεν είχε ανάψει ποτέ!!! Δυστυχώς βέβαια, ενώ το είχε κόψει 8 χρόνια, σε μια πολύ δύσκολή στιγμή το ξανάρχισε σε χειρότερο βαθμό από ότι πριν....

Λοιπόν δεν θέλει κόλπο θέλει τρόπο και τα θηρία θα γίνουν...... μυγάκια!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Xrysalis, να είσαι καλά κορίτσι μου που μπήκες σε κόπο να μας γράψεις την δική σου εμπειρία!! :):):) Πραγματικά στη θέση που είμαστε έχουμε την ανάγκη να ακούμε τα πάντα! Πραγματικά εύχομαι να μην το ξαναρχίσεις ποτέ!!!Ειδικά αφού πάλεψες και το θέμα της συνήθειας, αλλά και της εξάρτησης! ¨Οσο για τη μαμά σου, δυστυχώς οι καπνιστές, σε στιγμές δύσκολες καταφεύγουν στον παλιό κακό τους "φίλο". Πιστεύω ότι συμβαίνει στους περισσότερους αυτό δυστυχώς.

Για μένα πάντως, σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα σε σύγκριση με χθες και προχθές αλλά το παλεύω.

Σ'ευχαριστώ και εκ μέρους των κοριτσιών!!! Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες!! :D:D:D Να είσαι καλά και ελπίζω να είναι καλύτερα και ο μπεμπάκος σου!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Χθες πήγα και γυμναστήριο, και μετά ήθελε ο μικρός να πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και επειδή ο μπαμπάς του δεν μπορούσε να τον παει τον πήγα εγώ. Οπότε μετά το γυμναστήριο, έπαιξα και ποδόσφαιρο. Έτρεχα και δεν λαχανιασα, με μόνο τρείς μέρες διακοπή φανταστείτε. Ο βήχας βέβαια μου έχει φύγει εντελώς.

Μετά όμως όταν πήγα σπίτι έφαγα και μετά ήθελα πολύ να καπνίσω. Είχε έρθει η μαμά μου να καθίσουμε και με βοήθησε να μαζέψουμε λίγο και τα Χριστουγεννιάτικα και μετά από όλα αυτά, ήθελα σαν τρελή να καπνίσω. Τόσο που νόμιζα ότι θα σκάσω. Κάπνισα μισό από της μαμάς μου. :roll::?:cry::?:cry::oops::oops: Ε, ήταν και η μάρκα μου. Παρ'όλο που η μαμά μου καπνίζει πάντα στο μπαλκόνι ακόμα και στο σπίτι τους, μόλις βγήκε έτρεξα πίσω της να κάνω έστω μισό. Με είχε πιάσει μανία, με όλον τον πανικό που επικρατούσε σπίτι.

Μετά φυσικά και μέχρι τώρα δεν ξανακάπνισα. Και δεν θεώρησα ότι αυτό σημαίνει κάτι στον όλο αγώνα. Και φυσικά ήθελα να σας πώ την αλήθεια.

Σήμερα ξεκίνησα την μέρα μου με το πράσινο τσάι μου, που σε λίγο θα με κάνει να το λέω το good morning, δεν το γλιτώνω.

Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει και ο πρωινός καφές. :cry:

Αχ βαχ!!!!Δεν ξέρω..... :roll::roll:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Καλημέρα! Mata μου κουράγιο! Και φυσικά το μισό τσιγάρο δε σημαίνει τίποτα για την όλη προσπάθεια :):):)

Κι εγώ χθες δεν άντεξα και μετά το φαγητό έκανα ένα τσιγάρο από τον άντρα μου :( Να πω την αλήθεια δεν το πολυευχαριστήθηκα γιατί με φάγανε οι τύψεις.

Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που σκέφτομαι να υπαναχωρήσω αλλά μετά σκέφτομαι ότι μπορεί μα μην ξαναβρώ ευκαιρία να το κάνω παράλληλα με άλλους ανθρώπους που θα με υποστηρίζουν και θα τους υποστηρίζω κι επανέρχομαι δριμύτερη :):):):)

Mata κράτα γερά! Εσύ ειδικά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!!! Να σκέφτεσαι μόνο συνέχεια τους λόγους που σε έκαναν να το πάρεις απόφαση!

Α και για να μην ξεχνιόμαστε....good morning :):) (αν κι εγώ πίνω σοκολάτα)

6qjVp3.png

Kαλημέρα και από μένα ! Μάλλον εχθές ήταν η μέρα της ατασθαλίας ! Και ΄γω πήρα 3 τζούρες από τον άντρα μου , σίγουρα δεν σημαίνει τίποτα αυτό στον " αγώνα " μας ! Δεν πτοούμαστε matoula , δεν πειράζει συνεχίζουμε ακάθεκτες !

Το θέμα είναι όταν ξεφεύγεις από το προγραμμά σου για λίγο , μετά να συνεχίζεις σαν να μην έγινε τίποτα και να μην σε παίρνει από κάτω και αρνητικά - αφού καπνισα μισό , ας καπνίσω άλλα δύο !

Keep Going !!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα Angelina μου γλυκειά!!!Φαίνεται πως χθες ήταν δύσκολη μέρα για όλους μας στο θέμα της στέρησης. :? Τί να πώ, δεν ξέρω προσπαθώ όσο μπορώ! Θα προσπαθήσω όσο μπορώ, απλά άρχισα να νοιώθω ότι πιέζομαι. :? Σοκολατίτσα σήμερα ε; Πώς είναι; Νοιώθεις καλά με τη σοκολάτα;

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μπράβο κορίτσια! Μάλλον το πήρατε απόφαση και αν συνεχίσετε έτσι είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε! Τώρα είναι το ζόρι, σιγά σιγά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Μετά θα πίνετε και καφεδάκι. Και γω είχα κόψει τον καφέ αλλά τώρα πια πίνω καφεδάκι άνετα χωρίς να μου περάσει από το μυαλό το ακατανόμαστο!

Καλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χαχα δεν το πιστεύω όλες κλέψαμε χθες ταυτόχρονα!!!!!!!!!!!!!!!!Ήταν η μέρα φαίνεται!!!!!Ναι συνεχίζουμε και βλέπουμε!Εγώ το ομολογώ ότι άρχισε πάντως να μου λείπει και ο καφές και ......το άλλο!Αυτό το πράσινο τσάι ωραίο στη μυρωδιά, αλλά στη γεύση πολύ πίκρα βρε παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!!! :?

n3kPp3.png

zewgp3.png

Καλημέρα Pam μου! Αλήθεια τώρα πίνεις καφέ και δεν σε νοιάζει που δεν καπνίζεις; Αυτό είναι επίτευγμα!!!Ελπίζω να τα καταφέρουμε!!!!Σίγουρα ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος.... :( Πάντως απορώ με τον εαυτό μου, πώς όλα τα καταφέρνω, και δυσκολεύομαι σ'αυτό!!! Ο άντρας μου που είναι απαισιόδοξος γενικά και αναβλητικός τα κατάφερε. Εμείς να δούμε..................

n3kPp3.png

zewgp3.png

Έλενα πίνεις ε; Εγώ όταν είχα ξαναπροσπαθήσει να το κόψω την άλλη φορά, την μια μέρα ήπια τσάι και την δεύτερη που ήπια καφέ, τον γεύτηκα ορφανό πεντάρφανο!!!Και με είχε πιάσει ζούρλα να καπνίσω!!Αφού μπορείς και πίνεις Ελενάκι πάλι καλά!!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Όχι βρε κορίτσια μην το κάνετε αυτό.... δεν εννοώ το κλέψιμο! αυτό καμιά φορά επιτρέπεται (μην το κάνετε όμως σχοινι-κορδόνι) λέω για το θέμα του καφέ, δεν κόβονται όλα μαζί έτσι!!

Όπως λέει και η αδερφή μου που είναι διαιτολόγος, δεν μιλάμε για δίαιτα... αλλά για υγιηνή διατροφή!!

Οπότε να πίνεται το καφεδάκι σας, όπως αν είχατε αποκλειστεί από τα χιόνια και είχατε μείνει χωρίς τσ....α!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Κοίτα Mata τον πρώτο χρόνο λίγο με την εγκυμοσύνη λίγο με τον θηλασμό δεν έπινα καθόλου καφέ. Μετά ξεκίνησα δειλά δειλά γιατί frape χωρίς τσιγάρο δεν λέει....τελικά διαπίστωσα ότι λέει .....και τώρα πια πίνω και ελληνικό και γαλικό και φραπέ και ότι βρω μπροστά μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...