Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ο μυθος της τελειας μαμας

elena32

Recommended Posts

1. Θεωρω υπερ αρκετο τον θηλασμο μεχρι τον 1ο χρονο του παιδιου (πρακτικα δεν το εκανα).

δεν θεωρώ κακή μάνα κάποια που δεν θήλασε καθόλου το παιδί της άλλα ούτε και υπερβολική αυτή που το θηλάζει ως τα 3. Εμείς θηλάσαμε μέχρι 20 μηνών και φυσικά είμαι κακή μάνα, γιατί άφηνα το παιδί μου να πεινάει και δεν της έδινα αγελαδινό γι αυτό και δεν έπαιρνε βάρος και το χειρότερο είναι ότι συνέχισα να την θηλάζω ακόμα και όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν αλλεργική στο αγελαδινό και είμαι τόσο κακιά μάνα που αρνήθηκε να δώσει στο παιδί της το υποαλλεργικό.

2. Δεν κανω σαν τρελη αμα τα παιδια ανεβασουν πυρετο,βγαλουν σπυρια, ανεβουν στους καναπεδες, φανε απο το πατωμα κλπ.

όχι δεν κάνω:oops::oops: ούτε και αν μου κάνει το σπίτι βομβαρδισμένο τοπίο στην ομίχλη και είμαι τόσο κακιά που την τελευταία φορά που έκανε μύξες και βήχα δεν πήρα καν τηλ την παιδίατρο και έδωσα ότι μου δίνει πάντα...........

3. Δεν εβαλα ποτε στο σπιτι μου βιολογικα προϊοντα.

αυτό το κάνω όταν μου αρέσει κάτι σαν γεύση άλλα δεν τρελαίνομαι κιόλας

4. Δεν καθομαι ποτε να διαβασω τι περιεχει καποιο προιον στα συστατικα του.

παλιότερα το έκανα λόγω αλλεργίας της μικρής τώρα που είναι καλά ....είμαι κακή μάνα???........:lol:

5. Χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω συμβατικα (του ΣΜ και του φαρμακειου οταν ηταν βρεφη) σαμπουαν και λοιπα.

αυτό δεν τον κάνω βγάζει ακόμα σπυράκια.........(που θα πάει όμως):lol:

6. Δεν εχω προβλημα να τους βαλω ρουχα απο τα jumbo, απο τη λαϊκη, απο την βιοτεχνια της γειτονιας αρκει να ειναι καινουργια, να ειναι καθαρα και να μου αρεσουν.

μωρέ και από jumbo και δεύτερο χέρι και είμαι και τόσο άχρηστη που εγώ της βάζω ακόμα και παπούτσια (αφού ήταν σχεδόν αφόρετα γιατί όχι):roll::roll: .

7. Χρησιμοποιω θερμομετρο υδραργυρου.

έχω και τα δύο άλλα έπεσα σε καλό ηλεκτρονικό το συμβατικό το χρησιμοποιώ όταν έχει πολύ πυρετό...... τα δέκατα τα ξεπετάμε......

8. Δεν θα κατσω να σκασω αν δεν φανε ολο τους το φαι ή αν δεν φανε και καθολου.Καποια στιγμη θα πεινασουν και θα φανε.Ομοιως και για το γαλα.

εχμμμμμμ :oops::oops: έχουμε θέμα με το βάρος ....λέμεεεεεεεε

9. Δεν το θεωρω κακο να φανε που και που junk food και καραμελοσοκολατοειδη.Δεν τα απαγορευω απαξ.

Δεν τα απαγορεύω άλλα δεν τα πολυαγοράζω κιόλας αμα κάτσει τι θα της πω όχι εσύ δεν τρως ΕΛΕΟΣ

10. Δεν θυμαμαι παντα να ανανεωνω το αντιηλιακο τους στην παραλια.

11. Ξεχναω να καπελο και τα γυαλια ηλιου τους.

Εδώ είμαι προσεχτική γιατί έχω καεί άπειρες φορές τι μου φταίει το παιδί αν εγώ είμαι άχρηστη μάνα......

12. Φοραω στα παιδια μου φορεμενα απο αλλα παιδακια ρουχα (που μου χαριζουν οι μαμαδες τους).

13. Δεν τα ντυνω σαν κρεμμυδια τον χειμωνα με τα πολλα κρυα και εννοειται οτι με το που ανοιξει ο καιρος τα αμολαω εξω με τον απολυτως απαραιτητο για τις καιρικες συνθηκες ρουχισμο.Σκουφια,κασκολ,γαντια και τα λοιπα δεν συμπεριλαμβανονται.

ωωωω ναι το ομολογώ ....φέτος τον χειμώνα ακόμα και με τα μεγάλα κρύα ξεχνούσα το σκουφί :oops::oops:

Ναι λοιπόν είμαι κακή μάνα γιατί τώρα που μεγάλωσε και δεν κάθεται με τίποτα δεν της πλένω πάντα τον κ#$λο όταν αλλάζουμε πάνα με τσίσα δεν της βάζω καν κρέμα...:oops::oops:

την κάνω μπάνιο μέρα παρά μέρα την αφήνω να κοιμάται όσο θέλει το απόγευμα και αργεί το βράδυ να κοιμηθεί γιατί μόνο έτσι κοιμάται όολο το βράδυ...:oops::oops:

Για όλα αυτά όμως ότι και να μου λένε έξωθεν....... δεν νοιώθω κακή μάνα......αυτό για το οποίο πραγματικά νοιώθω άσχημα είναι που άκουσα την μητέρα μου και την άφησα για πρώτη φορά να κοιμηθεί στο σπίτι της μπας και κοιμηθώ λίγο παραπάνω το πρωί και φυσικά ξύπνησα πάλι από το χάραμα............και μου λείπει τρελά

ΝΑΙ γμτ είμαι κακή μάνα...........:roll::roll:

καμιά καλή για οδηγίες προς ναυτιλλομένους ξέρουτεεεεε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 213
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα να σας πω και εγω ποσο κακιαααα μανα ειμαι ? δεν πιστευω αλλη να το εχει κανει τα ακολουθα , εβγαλα τη μικρη για βολτα στο κοσμος και καφε την επομενη που γυρησαμε απο το μαιευτηριο , τον μικρο τον εβγαλα στις 7 μερες απο τη γεννηση του , επισης και στα 2 τα εβγαλα εξω και με χιονια και με χαμηλες θερμοκρασιες ακομα και οταν ητανε 7 μηνων ο γιος μου και 2 μηνων η κορουλα μου , καλα για φετος οπου και οι 2 ειναι μεγαλοιι δε το συζητω οσο κρυο και να ειχε ημασταν εξω εννοειτε . Δεν τα ντυνω βαρια ιδιαιτερα τωρα που ειναι ανοιξη και εφοσον ο πιτσιρικας ειναι ανταρτης και δεν θελει μπουφαν του βαζω ενα απλο πουκαμισακι και ενα πουλοβερακι και βγαινουμε , και εγω εχω ξεχασει να τα ταισω . Καμια φορα αμα ειμαι πολυ κουρασμενη και μου ζητανε κατι τους λεω

"σε λιγο" και τους βαζω και αλατι στο φαγητο τους . Αμα ειμαι στεναχωρημενη κλαιω μπροστα τους και δεν τους κρυβομαι αλλα το "χειροτερο" που κανω απο ολα ειναι πιστευω αυτο με τις εξοδους παντως καιρου , τι εχω ακουσει χαχαχαχαχα που τα βγαζω με κρυα εξω , αφου στη μαμα μου δεν το λεω καν γιατι θα μας αρχησει .....:)

αλλα το "χειροτερο" που κανω απο ολα ειναι πιστευω αυτο με τις εξοδους παντως καιρου , τι εχω ακουσει χαχαχαχαχα που τα βγαζω με κρυα εξω , αφου στη μαμα μου δεν το λεω καν γιατι θα μας αρχησει .....:-)

Εγώ πάλι που κάνω ακριβώς ότι λες κι εσύ και πήγα τη μικρή 30 ημερών στο χιονοδρομικό για να κάνουμε σκι, μέσα στην καλαθούνα ήταν και κοιμόταν, και κοιμηθήκαμε και σε camping χωρίς θέρμανση εννοείται, Απρίλιο μήνα, όταν ήταν 4 μηνών, και την έβγαλα εξω από 16 ημερών, Δεκέμβριο μήνα, δε θεωρώ ότι κάνω κάτι κακό...Είναι νομίζω ότι πιο καλό και μου αρέσει πολύ που είναι αντάρτισσα και δεν καταλαβαίνει από κρυο!Για κάποιους μπορεί να είμαι κακή μάνα, αλλά δε μου αρρώστησε ποτέ και παίζει ρόλο που την έχω "σκληραγωγημένη"....Άσε, τώρα που το σκέφτομαι πολλά της έχω κάνει με αυτό το θέμα...

και εγω εχω ξεχασει να τα ταισω

Δεν το πιστεύω ότι το έκανε και άλλη μάνα αυτό, είναι το χειρότερο μου, το θυμάμαι και με πιάνει απελπισία τι μάνα είμαι...

θα ανοιγα νεο θεμα κοριτσια μου, αλλα με προλαβατε.. ναι εχω ξεχασει να ταισω, ναι τον εχω αφησει να κλαψουριζει για να πλυνω 2-3 πιατα που μεινανε.. ναι τον εχω αφησει χεσμενουλη γιατι οταν τα κανει παει και κλεινετε στο δωματιο του κι ετσι εχω 10 λεπτακια να κανω κατι απο την απεραντη λιστα του νοικοκυριου...

αλλα σημερα νιωθω αισχος! τον ειχα αρρωστο μια βδομαδα και σημερα που εγινε καλα αρρωστησα εγω.. αντι να τον καταλαβω που μια βδομαδα το πουλακι μου ηταν χαλια μια που ειμαι πια στη θεση του.. ολη μερα τον μαλωνα.. εκεινος ηθελε βολτες και παιχνιδια εγω ηθελα απελπισμενα να ερθει μια γιαγια να τον παει σε κανενα παρκο να ηρεμησω λιγο..

γιατι μερικες μερες να ειναι τοσο δυσκολες? γιατι να νιωθω χειροτερη μανα κι απο αυτες που τα δερνουν και τα παρατανε? γιατι να νιωθω τοσο σ$#@&α τωρα..?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Την επόμενη εβδομάδα η μικρή Suri Cruise συμπληρώνει το τέταρτο έτος της ζωής της και ο φακός τη «συνέλαβε» να πίνει νερό με… μπιμπερό!

Οι παιδίατροι γενικά συνιστούν στους γονείς να σταματήσουν τη χρήση μπιμπερό μετά τους πρώτους εννέα μήνες, προκειμένου το παιδί να μη μάθει για όλη του τη ζωή έτσι.

Μήπως η Katie Holmes και ο Tom Cruise άργησαν λιγάκι να κόψουν αυτήν τη συνήθεια που έχει το αγγελούδι τους;

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=123314&cid=11

Και οι διάσημοι τα ίδια "προβλήματα" έχουν

Διαφημίσεις

μετά τους πρώτους εννέα μήνες,

Λίγο υπερβολικό δεν είναι αυτό???Εμείς ακόμα θηλάζαμε τότε, μήπως θα συνήθιζε για μια ζωή να πίνει από το ..."βυζί"??

ΟΚ, νερό πίνει από 10 μηνών με το παγουρίνο, αλλά γάλα όσο θέλει και το απολαμβάνω κι εγώ, από το μπιμπερό!Καθόμαστε, ειδικά το βράδυ, αγκαλίτσα και χαλαρώνω μαζί της για 10 λεπτάκια, μου κάνει ματάκια μόλις της πω "στείλε αγάπη στη μαμά" και όλη η κούραση εξαφανίζεται!

Πολύ ωραίο όμως το αρθράκι από τη ζούγκλα!

Αχ κι εμένα μ' έπιασε μια τέτοια κρίση ultraviolet!

Το σαβ/ριακο ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες, γιατί όλη τη βδομάδα έλεγα "πρέπει να καθαρίσω" και ξαφνικά αισθάνθηκα παντελώς ΑΧΡΗΣΤΗ, γιατί όσο και να καθαρίζω, πάντα το σπίτι μου φαίνεται βρώμικο. :(

Τώρα καταλαβαίνω ΤΟΣΟ πολύ τη μάνα μου ;).

Τη λύση μου την έδωσε ο άντρας μου, λέγοντας χθες "Θες να βάλεις και μια σκούπα;", στο οποίο απάντησα (ήμουν εκτός εαυτού) "Όχι, βασικά, δεν θέλω", οπότε απαντάει κι εκείνος "Καλά, πήγαινε βόλτα τον μικρό στο πάρκο και θα βάλω εγώ".

Δεν είναι υπέροχο να τους δίνουμε την ευκαιρία να προσφέρουν κι αυτοί στις δουλειές του σπιτιού; :D

Υ.Γ. Ωραία που είναι να γυρίζεις από βόλτα και το σπίτι να είναι καθαρό!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

γιατί όσο και να καθαρίζω, πάντα το σπίτι μου φαίνεται βρώμικο. :-(

Αυτό το νιώθω κι εγώ, οπότε έπαψα να ασχολούμαι και προτιμώ να χαίρομαι τη μικρή μου...Δε θα σκάσω, γιατί όσο και να καθαρίζω, δεν τελειώνουν οι δουλειές-είναι και 4 τα δωμάτιο, 2 μπάνια, η κουζίνα και τεράααααααααααστιο σαλονοκαθιστικοτραπεζαρία.

Δε μιλάω για αυλή και μπαλκόνια, βεράντες...Ε, τι θα γίνω???

δεν εχω ξεχασει ποτε να ταισω τα παιδια μου γτ εχω μια υστερια με το θεμα αυτο,αλλα κοριτσια (εδω σας εφαγα ολες)σαν κακια κακιστη μανα εχω ξεχασει τον μεγαλο μου γιο στο σχολειο οταν ηταν νηπιο.με πηρε ο υπνος στην καρεκλα περιμενοντας να τον παρω το μεσσημερι,ω ναι!χτυπαει το τηλ και ειναι η δασκαλα,μου λεει θα ρθειτε να παρετε το παιδι σας ή το αφηνουμε για αυριο?.....κοριτσια εχουν περασει μμμμ!11χρονακια και το θυμαμε σαν τωρα αφου ειχε γινει σλογκαν ...να το αφησουμε ή να το παρουμε αυριο!!αντε πεστε τωρα:-P:oops:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

δεν εχω ξεχασει ποτε να ταισω τα παιδια μου γτ εχω μια υστερια με το θεμα αυτο,αλλα κοριτσια (εδω σας εφαγα ολες)σαν κακια κακιστη μανα εχω ξεχασει τον μεγαλο μου γιο στο σχολειο οταν ηταν νηπιο.με πηρε ο υπνος στην καρεκλα περιμενοντας να τον παρω το μεσσημερι,ω ναι!χτυπαει το τηλ και ειναι η δασκαλα,μου λεει θα ρθειτε να παρετε το παιδι σας ή το αφηνουμε για αυριο?.....κοριτσια εχουν περασει μμμμ!11χρονακια και το θυμαμε σαν τωρα αφου ειχε γινει σλογκαν ...να το αφησουμε ή να το παρουμε αυριο!!αντε πεστε τωρα:-P:oops:

Χμ...όντως "βαρύ" να το ξεχάσεις στο σχολείο (δεν το κρίνω, μπορεί κι εγώ να το κάνω-εδώ ξέχασα να την ταϊσω!!) αλλά η αντίδραση της δασκάλας είναι όλα τα λεφτά!Ωραία, ωραία!

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια λιγο απο ολα και εχω ξεχαση να ταισω και να αλαξω χεσμενο παιδι και γενηκα ειμαι ανθρωπος ,γυναικα , μαμα, συζηγος . τωρα ποσο κακια μαμα ολα τα παραπανω που εχεται σχεδον εχουν παιχτει μεσα στο σπιτι μας επομενως ναι ειμαι κακια μαμα αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι αγαπαω πολυ τα παιδια μου . και σημερα ο γιος μου μου ειπε να μην παω σπιτι οταν τον πηρα απο την δουλεια να καστω εκει γιατι αυτος θελει να μηνει μονος του με την αδερφη του γιατι τον αφισαμε μονο το σαβατοκυριακο με την γιαγια και πηγαμε βολτα με τον αντρα μου μετα απο 4 χρονια μονοι στο ναυπλοιο. εσεις τι λετε ειμαι πολυ κακια τι εκανα στο παιδι.

Ενταξει δεν το ξεχασες απλα σε πηρε ο υπνος:P Στο τραπεζι του γαμου μας ενα ζευγαρι φιλων εφυγαν και ξεχασαν το παιδι τους.:P Μετα απο κανενα μισαωρο γυρισαν και το εψαχναν.

μια αλλη στο τριτο της ειναι και φιλεναδα μου μετα απο λαθος συνενοηση οχι το ξεχασαν αλλα το πηρα εγω αφαντη το αφησε για τον αντρα ο αντρα το αφησε για την γιαγια η γιαγια δεν ηξερε τπτ:lol::lol:τι να λεμε τωρα!!!καθηστε να μεγαλωσουν:lol::lol:η νηπιαγωγος οντος ειναι ατομο φοβερο βασικα ημαστε φιλες και κανουμε ακομη παρεα και φυσικα δεν μ'αφηνει να το ξεχασω:lol::lol:

Ενταξει δεν το ξεχασες απλα σε πηρε ο υπνος:P Στο τραπεζι του γαμου μας ενα ζευγαρι φιλων εφυγαν και ξεχασαν το παιδι τους.:P Μετα απο κανενα μισαωρο γυρισαν και το εψαχναν.

κορυφαιο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Επισης χρησιμοποιω παντα μωρομαντηλα για να καθαρισω τα μωρα μου, γιατι δεν ειχα το κουραγιο να τους πλενω σε καθε αλλαγη πανας...Μονο μεχρι 40 ημερων το εκανα...

Κατι αλλο που εκανα ηταν οτι ενω στην κορη μου αποστειρωνα μεχρι τον χρονο, στον γιο μου σταματησα στους 4 μηνες (καλα θηλαζαμε,μονο πιπιλες αποστειρωνα).

Πολλες φορες βαζω στα μικρα dvd με παιδικα για να μπορεσω να κανω καμια δουλεια ή τα παρκαρω στον μπαμπα τους.

Τι θα πει "τα παρκάρεις"? Δεν είναι μόνο της μαμάς ευθύνη τα παιδιά!

Είμαστε πολύυυυυυυ ενοχικές οι γυναίκες τελικά!

Κι εγώ μόνο με μωρομάντηλα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Αφού ούτως ή άλλως κάθε βράδυ κάνουμε μπάνιο! Μόνο μερικές φορές τον βάζω στη μπανιέρα και του κάνω γρήγορο ντους το πρωί, αν είναι "τίγκα" όταν ξυπνάει :D.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

DVD για τις δουλειες?και εχετε τυψεις???Εγω ειμαι ενα ΤΕΡΑΣ γιατι την κοιμιζω με DVD.Δεν αντεχω αλλιως βρε κοριτσια.Την κουναγαμε μεχρι τα δυο της και μετα αγκαλιτσα στον καναπε μεχρι πριν ενα μηνα και μια μερα μας ειπε καληνυχτα και μας ζητησε να κοιμηθει ΜΟΝΗ της με την Ντορα...Πως να πω οχι η αχρηστη?πειτε μου?Απλα λεω στον εαυτο μου οτι καποτε θα το κοψουμε κι αυτο.

Εχω κανει και το χειροτερο ..Μου ζητησε να παμε για τσισα στην τουαλετα και δεν αντεχα παλι να σηκωθω μετα απο 50 φορες(το καναμε για παιχνιδι στην αρχη και της ειπα να τα κανει πανω της...

Ντροπη μου...

1. Θεωρω υπερ αρκετο τον θηλασμο μεχρι τον 1ο χρονο του παιδιου (πρακτικα δεν το εκανα).
Θήλασα την κόρη μέχρι 11 μηνών κ διέκοψα σταδιακά όταν κατάλαβα ότι πια με ενοχλούσε η διαδικασία, ευτυχώς η μικρή προσαρμόστηκε αμέσως. "ΤΕΛΕΙΑ" μάνα :oops:
2. Δεν κανω σαν τρελη αμα τα παιδια ανεβασουν πυρετο,βγαλουν σπυρια, ανεβουν στους καναπεδες, φανε απο το πατωμα κλπ.
Δεν κάνω σαν τρελή με όλα τα παραπάνω, αν πέσουν το μόνο που με απασχολεί μην έχουν σπάσει κανένα δόντι που κάνει τρελό πόνο, όλα τα υπόλοιπα περνάνε, εξάλλου τα παιδιά κοιτουν πάντα την αντιδραση που έχουμε εμείς και λειτουργούν ανάλογα κι αυτά.
3. Δεν εβαλα ποτε στο σπιτι μου βιολογικα προϊοντα
.Εχω βάλει όχι επειδή ήταν βιολογικά αλλά ήταν και πιο οικονομικά.. τα γιαούρτια τους δλδ.
4. Δεν καθομαι ποτε να διαβασω τι περιεχει καποιο προιον στα συστατικα του.
Ούτε εγώ :oops:
5. Χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω συμβατικα (του ΣΜ και του φαρμακειου οταν ηταν βρεφη) σαμπουαν και λοιπα.
Τί άλλα θα έπρεπε δλδ να αγοράζουμε :D
6. Δεν εχω προβλημα να τους βαλω ρουχα απο τα jumbo, απο τη λαϊκη, απο την βιοτεχνια της γειτονιας αρκει να ειναι καινουργια, να ειναι καθαρα και να μου αρεσουν.
Αρκεί να είναι καλή ποιότητα
7. Χρησιμοποιω θερμομετρο υδραργυρου.
Δεν χρησιμοποιώ πια.. τα έσκασα όλα η τρυπιοχέρα
8. Δεν θα κατσω να σκασω αν δεν φανε ολο τους το φαι ή αν δεν φανε και καθολου.Καποια στιγμη θα πεινασουν και θα φανε.Ομοιως και για το γαλα.
Παρότι μικρή εγώ δεν έτρωγα κ με ενοχλούσε που η μαμά μου με πίεζε εγώ είμαι λίγο πιεστική 'ΤΕΛΕΙΑ" μαμά :mrgreen:
9. Δεν το θεωρω κακο να φανε που και που junk food και καραμελοσοκολατοειδη.Δεν τα απαγορευω απαξ.
Μια από τα ίδια
10. Δεν θυμαμαι παντα να ανανεωνω το αντιηλιακο τους στην παραλια.
Τα ανανεώνω πάντα αλλά βαριέμαι τόσο μα τόσο πολύ να απλώνω αυτή την κρέμα που είναι σαν στόκος κ το αναθέτω συνήθως στο παππού ή στον μπαμπά τους.
11. Ξεχναω να καπελο και τα γυαλια ηλιου τους.
Τα παίρνω πάντα μαζί αλλά τα ξεχνάω στο αυτοκίνητο
12. Φοραω στα παιδια μου φορεμενα απο αλλα παιδακια ρουχα (που μου χαριζουν οι μαμαδες τους).
Σπάνια εως καθόλου φοράω αλλων παιδιών πραγματα αλλά μου αρέσει πολύ να χαρίζω τα ρούχα τους
13. Δεν τα ντυνω σαν κρεμμυδια τον χειμωνα με τα πολλα κρυα και εννοειται οτι με το που ανοιξει ο καιρος τα αμολαω εξω με τον απολυτως απαραιτητο για τις καιρικες συνθηκες ρουχισμο.Σκουφια,κασκολ,γαντια και τα λοιπα δεν συμπεριλαμβανονται.
Ακριβώς το ίδιο

Επίσης ως τέλεια κακιά μάνα που είμε

- Δεν θυμάμαι ποτέ ποια εμβόλια έχουν κανεί, την ονομασία των φαρμάκων κ γενικότερα τα ιατρικά έστω κι αν έχουμε πάει στην παιδίατρο 20΄πριν. γι'αυτό κ όλα τα σημειώνω

- Βαριέμαι τόσο πολύ να παίξω με το γιό αυτοκινητάκια που όταν έρχεται και μου το ζητάει μετά το πρώτο 2λεπτο το αυτοκίνητο που μου δίνει το πάω στο γκαράζ για πλύσιμο:mrgreen:

-Αφού μπορεί να τα πάει ο μπαμπάς μου κούνιες 3 ολόκληρες ώρες γιατί να τα πάω εγώ μόνο 30' ;;

Μια φορά ξέρετε τι έκανα????Ξέχασα εντελώς να την ταϊσω για απόγευμα...Παίζαμε έξω στην αυλή και το ξέχασα τελείως...Κατά τις 7 άρχισε έντονη γκρίνια, λέω "μα από τώρα να νύσταξε??", μπήκαμε στο σπίτι και τότε μια καμπάνα χτύπησε στο κεφάλι μου!"Δεν την τάισα!!!"

Της έδωσα να φάει και όλα καλά, ηρέμησε και συνέχισε να παίζει μέχρι τις 8.30 που κάναμε μπάνιο...

Δε νομίζω ότι το έκανε αυτό καμία άλλη, ΟΚ μια φορά το έκανα, αλλά και πάλι...Το ξέχασα, μα είναι δυνατόν!Τι μάνα είμαι εγώ???

Αααα, και εγώ έχω ξεχάσει να τα ταϊσω καναδυο φορές το απόγευμα! Αφού παίζαμε, το ξέχασα! Και εγώ & τα μικρά δλδ, ούτε γκρίνιαζαν, ούτε τίποτα! Δεν πειράζει, ήπιαν κατευθείαν το γαλατάκι τους!

Πάντως να σας πω σε τι συμπέρασμα έχω καταλήξει με την κουμπάρα μου. Όλες αυτές οι σουπερ τέλειες μαμάδες υπάρχουν μόνο στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ακούει τόσα ντεσιμπελ δίπλα στο αυτί του & να μην παθαίνει νευρικό κλονισμό (ω, ναι, αναφέρομαι στις τσιρίδες).

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να αντέχει τα ατελείωτα ξενύχτια. Τα αντέχεις δλδ, αλλά όταν π.χ. έχεις μόλις καταφέρει να κλείσεις τα μάτια σου & ακούς το "ουαααααααα", ε, δεν λες & "γιούπι, τι ωραία πάλι ξύπνησε το γλυκουλίνι μου στις 5 το χάραμα, πάω να παίξουμε".

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να βρίσκει ευχάριστη τη διαδικασία του αλλάγματος. Τα κακά του μικρού μας (γιατί ευτυχώς ο μεγάλος πάει τουαλέτα) όχι μόνο είναι διαστημικά αλλά για να μπορέσω να τον συγκρατήσω πρέπει να μου φυτρώσουν άλλα 2 χέρια.

Στην τελική, τι θα πει κακή μαμά? Ό,τι μπορούμε κάνουμε... Το ζητούμενο είναι να έχουμε υγιή & ευτυχισμένα παιδάκια που θα μεγαλώσουν & θα γίνουν ευτυχισμένοι, καλοί & υπεύθυνοι άνθρωποι.

Επισης χρησιμοποιω παντα μωρομαντηλα για να καθαρισω τα μωρα μου, γιατι δεν ειχα το κουραγιο να τους πλενω σε καθε αλλαγη πανας...Μονο μεχρι 40 ημερων το εκανα...

Κατι αλλο που εκανα ηταν οτι ενω στην κορη μου αποστειρωνα μεχρι τον χρονο, στον γιο μου σταματησα στους 4 μηνες (καλα θηλαζαμε,μονο πιπιλες αποστειρωνα).

Πολλες φορες βαζω στα μικρα dvd με παιδικα για να μπορεσω να κανω καμια δουλεια ή τα παρκαρω στον μπαμπα τους.

ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως δεν καθομαι ουτε και ΚΑΘΕΤΑΙ να της πλυνεις τον ποπο στην ηλικια που ειναι. Παμε καλα, θα την τραβολογαω στην μπανιερα καθε φορα που τα αμολαει? Παει? Αμ ΔΕΝ παει ουτως ή αλλιως. Μωρομαντιλα και μαλιστα ενεκεν του οτι ΔΕΝ ξαπλωνει κιολας πολλες φορες την σκουπιζω και στα ορθια και καμια φορα μου ξεφευγουν και πραγματα :oops:.....και πανα παλι στα ορθια...

και οσο για τα dvd.......εχω πιασει τον εαυτο μου να τραβαει ο εγκεφαλος οριζοντια νεκρη γραμμη οσο η μικρη εβλεπε 'μερος' του happy feet......αλλιως εγω θα πηγαινα στο ψυχιατριο.......μιλαω σοβαρα......:( Οποτε ουσιαστικα την ´ξεφορτωθηκα' στο happy feet για να ξεκουρασω το κεφαλι μου, και οχι μονο μια φορα......ετσι?. Ναι ναι......στην πυρα.......Καλο να τα ιδανικοποιουμε ολα και να λεμε οχι tv κλπ αλλα κατσε με το παιδι 24/7 και μετα ΚΑΙ στην τηλεοραση θα το βαλεις και dvd θα του βαλεις.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Μια φορά ξέρετε τι έκανα????Ξέχασα εντελώς να την ταϊσω για απόγευμα...Παίζαμε έξω στην αυλή και το ξέχασα τελείως...Κατά τις 7 άρχισε έντονη γκρίνια, λέω "μα από τώρα να νύσταξε??", μπήκαμε στο σπίτι και τότε μια καμπάνα χτύπησε στο κεφάλι μου!"Δεν την τάισα!!!"

Της έδωσα να φάει και όλα καλά, ηρέμησε και συνέχισε να παίζει μέχρι τις 8.30 που κάναμε μπάνιο...

Δε νομίζω ότι το έκανε αυτό καμία άλλη, ΟΚ μια φορά το έκανα, αλλά και πάλι...Το ξέχασα, μα είναι δυνατόν!Τι μάνα είμαι εγώ???

εγώ το έχω κάνει πολλές φορές. Και την έχω κοιμήσει μόνο με γάλα από το μεσημέρι πάρα πολλές φορές γιατί έχω ξεχάσει ή γιατί είμαστε έξω. Και η δικιά μου δεν πεινάει ... αν την αφήσεις απλά δε θα φάει!

azHYp2.png

vwuep3.png

επισης, καμια φορα που εχει χεστει πατωκορφα και δεν εχει ζεστο νερο... της ψιλοπλενω το κωλι με κρυο :oops::oops::oops::oops::oops:

το καημενο, επειδη δεν της αρεσει, φωναζει 'ΚΑΙΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ'

(δεν ξερει πως να πει κρυο ακομα.... μονο το ΚΑΙΕΙ εχουμε μαθει!!) :mrgreen:

Εμείς από μικρή που ήταν (1μηνός δλδ) την κάναμε πολλές φορές με κρύο νερό μπάνιο ... ο πατέρας της δλδ που δεν καταλαβαίνει από αυτά! Και γεννήθηκε μέσα στο καταχείμωνο .... τέλη Δεκεμβρίου!

azHYp2.png

vwuep3.png

Ας μου πει κάποιος ότι η μάνα κρίνεται αν είναι καλή ή κακή από το αν πλένει πωπό σε κάθε αλλαγή πάνας ή αν ξεχάστηκε κάποια στιγμή να ταίσει. Επειδή προσωπικά δεν θυμάμαι αν η δικιά μου μάνα ξέχασε ποτέ να με ταίσει ή με τι με έπλενε. Όμως είναι η μανούλα μου και δεν βρίσκω καλύτερη. Φαντάζομαι τώρα ότι αυτό ισχύει για όλα τα παιδάκια.

Ας μου πει κάποιος ότι η μάνα κρίνεται αν είναι καλή ή κακή από το αν πλένει πωπό σε κάθε αλλαγή πάνας ή αν ξεχάστηκε κάποια στιγμή να ταίσει. Επειδή προσωπικά δεν θυμάμαι αν η δικιά μου μάνα ξέχασε ποτέ να με ταίσει ή με τι με έπλενε. Όμως είναι η μανούλα μου και δεν βρίσκω καλύτερη. Φαντάζομαι τώρα ότι αυτό ισχύει για όλα τα παιδάκια.

και εγω αυτο πιστευω οτι η μανουλα ειναι μια η οποια ειναι ανθρωπος που εχει και αυτη αδυναμιες , κουραση κλπ. αλλα αυτο δεν συμενη πως αμα καποια φορα παραληψει να κανει κατι αυτοματος γινεται η κακια μαμα πανω στην γη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...