Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΡΥΨΟΡΧΙΑ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να πάνε όλα καλά! Οι γιατροί στο Παίδων είναι πολύ έμπειροι και να μην ανησυχείς...τέτοιες επεμβάσεις είναι ρουτίνα για εκείνους!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Γειά σου Necky. Να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε περίφημα. Πέρυσυ μετά το Πάσχα εγχειρίστηκε στο Ελενα ο Μιχάλης μου στον αριστερό του όρχι, ήταν 18 μηνών. Η επέμβαση κράτησε περίπου μισή ώρα με σαράντα λεπτά, εγώ μπήκα στη ΜΕΘ που τα πηγαίνουν μέχρι να ξυπνήσουν μετά από μία ώρα και κάτι. Ξύπνησε μετά από ένα μισάωρο. Το ίδιο απόγευμα φύγαμε. Ηταν λίγο γκρινιάρης για 3-4 μέρες, τον τραβούσαν τα ραμματα τον καημένο και χωρίς όρεξη για φαγητό αλλά σιγά σιγά έφτιαξε η διάθεση. Ο ας έδωσε οδηγίες να μην κάνει ποδήλατο για κανα μήνα και γενικώς να τον προσέχουμε. Τώρα που έχει περάσει χρόνος δεν φαίνεται τίποτα ούτε στην τομή στην κοιλιά του ούτε στον όρχι του. Καταλαβαίνω πως νοιώθεις΄ήμουν 6 μηνών έγκυος τότε και κόντεψα να γεννήσω στην αναμονη... Ολα θα πάνε καλά και από αύριο κιόλας το απόγευμα θα το έχετε αφήσει πίσω σας.

Κ α λ ή ε π ι τ υ χ ί α

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές τους.

Ο μικρός ανέβασε πυρετό την Τετάρτη το απόγευμα και αναβλήθηκε η επέμβαση.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει την Πέμπτη στις 12 του μήνα.

Θα κάνει και φίμωση. Θα μείνει ένα βράδυ στο νοσοκομείο με καθετήρα...

Elinaki σε ευχαριστώ, χρειαζόμουν την εμπειρία σου για να ησυχάσω λίγο.

.png.png

Καλισπερα καναμε τι επεμβασι και στους 2 ορχεις στις 3 ιουνιου στο διαβαλκανικο θεσσαλονικης.Μπικαμε το πρωι στις7¨00 και φιγαμε το βραδι στις 10¨00.Η επεμβαση δεν ειταν τιποτα κρατισε λιγοτερο απο ορα και πιγαν ολα καλα.Απλα ειχαμε προβλιμα σοβαρο με τιν αναισθησια γιατι δεν βρισκαν φλεβες στο μικρο[11 μηνων] και καθηστερησε μια ωρα να ξεκινησουν.Μετα στο σπιτι ολα καλα καμια γκρινια.

Necky ξέχασα να γράψω ότι και ο Μιχάλης έκανε φίμωση. Ετσι για να πάρεις πιο πολύ κουράγιο και να είσαι ψύχραιμη. Πίστεψέ με, όλα θα πάνε περίφημα. Ο χειρουργός μας είπε μετά οτι είναι από τις πιο απλές και συνήθεις επεμβάσεις που κάνουν στα μωράκια, ειναι θέμα ρουτίνας γι' αυτούς. Για εμάς όμως... Σχεδόν ένα στα 25 αγοράκια έχει φίμωση ή/και κρυψορχία. Ημασταν και οι δύο στην περίπτωση...

Καλό βράδυ

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

• 2 months later...
  • 4 months later...

καλησπερα σε ολους τους γονείς..!

γεννησα τον Οκτωβριο ενα γλυκο αγορακι αλλα δυστυχως εχει κρυψορχια. Μου ειπε ο παιδιατρος οτι ισως να χρειαστει μια εγχειρηση ρουτινας και ψαχνω εναν καλο παιδοχειρουργο στην Θεσ/νικη για να παρω μια πρωτη γνωμη. Μηπως γνωριζει καποιος? ευχαριστω εκ των προτερων και σαν νεο μελος συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον forum.

dm

καλησπερα σε ολους τους γονείς..!

γεννησα τον Οκτωβριο ενα γλυκο αγορακι αλλα δυστυχως εχει κρυψορχια. Μου ειπε ο παιδιατρος οτι ισως να χρειαστει μια εγχειρηση ρουτινας και ψαχνω εναν καλο παιδοχειρουργο στην Θεσ/νικη για να παρω μια πρωτη γνωμη. Μηπως γνωριζει καποιος? ευχαριστω εκ των προτερων και σαν νεο μελος συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον forum.

Υπάρχει και άλλη θεμ. ενότητα με το ίδιο θέμα, μήπως εκεί βρείς απάντηση.

Γειά σας,

αντίστοιχα θέματα υπάρχουν επίσης και εδω:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=9672&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=6563&highlight=%EA%F1%F5%F8%EF%F1%F7%E9%E1

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΩΩΡΑ ΣΤΗΝ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΟΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Διαφημίσεις

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=6563

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=9672

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=892&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=550&start=0

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

ή κάντε χρήση της υπηρεσίας "Αναζήτηση" περισσοτερες πληροφορίες για την καλύτερη χρήση της εδώ :

http://parents.org.gr/news/a309

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!! Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΩΩΡΑ ΣΤΗΝ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΨΟΡΧΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΚΟΙΛΗ. ΠΗΡΑΜΕ 2 ΓΝΩΜΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΠΕ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ 16-18 ΜΗΝΩΝ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...