Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Biβλίο για αναπτυξη νεογεννητου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοίτα, υπάρχει το "Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο", το οποίο είναι πολύ κατατοπιστικό για το τι κάνει το μωράκι μήνα με το μήνα. Όμως εμένα προσωπικά δεν μου ταιριάζουν οι απόψεις του για τη διαπαιδαγώγηση (είναι λίγο αυστηρό με το πως θα κοιμίζεις το παιδί, πως το ταϊζεις κλπ). Αν τα παραβλέψω αυτά, που με έσπρωξαν να κάνω λάθη όταν είχα το πρώτο μου μωρό και εντέλει τα απέρριψα, είναι ένα καλό reference για την ανάπτυξη του μωρού.

Μου άρεσε αρκετά το "Φροντίζω το μωρό μου"

http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=4224015

Δεν είναι ιατρικό, μιλάει κυρίως για τις δεξιότητες που αναπτύσει το μωρό από 0-3 ετών αλλά και τη φροντίδα που χρειάζεται, χωρίς να δίνει απόλυτες κατευθύνσεις.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Το "τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο" είχα κι εγώ. Θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό βιβλίο. Προσωπικά ξεσήκωσα πολλά από εκεί και μου βγήκαν μια χαρά. Ακόμα και για το φαγητό και για τον ύπνο.

Πιστεύω πως εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του κάθε γονιού και το πόσο του ταιριάζει το "στυλ". Σημασία έχει να κάνει κάποιος κάτι με το οποίο να αισθάνεται άνετα. Αλλιώς δε βγαίνει.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

εγω εχω ενα που το λενε "τα βρεφη δεν ειναι μωρα" και εχει τροπους επικοινωνιας με το μωρακι ή καλυτερα το βρεφακι ;) Μαγικο βιβλιο κοριτσια ! Αντιλαμβανοντε απιστευτα πραγματα τα βρεφακια μας :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Το "τι να περιμενεις τον πρωτο χρονο" ειχα κι εγω....

Το θεωρω πολυ καλο, ισως ειναι λιγο "αυστηρο" με τον τροπο που το λεει η micnat, αλλα γενικοτερα κι εμενα με βοηθησε αρκετα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...