Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλές πεθερές... και όμως υπάρχουν!

Panoz

Recommended Posts

Εγω δεν κοιμαμαι αλλα εχω μια απο αυτες τις καλες που δεν ζουνε!!!!!

Άρα.... τζίφος...

άλλος κανείς...; Καμιά ιδέα βρε παιδιά;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 139
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• alcyon

alcyon 28 δημοσιεύσεις

• ANABELA

ANABELA 11 δημοσιεύσεις

• Panoz

Panoz 10 δημοσιεύσεις

• Demi7

Demi7 9 δημοσιεύσεις

Άρα.... τζίφος...

άλλος κανείς...; Καμιά ιδέα βρε παιδιά;

Ιδέα για ποιο πράγμα; Στάσου γιατί είναι αργάμιση και είμαι και λίγο ζαλισμένη... Μιλάμε πάντα για την εξόντωση της κακιάς πεθεράς ή είμαι αλλού;

MarcoPolo ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!!! ;)

2522daf9de.png

Διαφημίσεις

Τους το τσακίσαμε το θέμα!

Για καλές πεθερές λέει... κι εμείς λέμε τον πόνο μας.....

Το χειρότερο (κατ'εμέ) είναι πως νιώθω μια απίστευτη ηρεμία με τις αποφάσεις που αρχίζουν να αναδύονται στο μυαλό μου.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

όχι... λάθος ... δε μιλάω για εξόντωση.....

Θέλω να δω πώς λειτουργούν οι καλές σχέσεις νύφης-πεθεράς.... να δω αν υπάρχει κάποια ελπίδα σωτηρίας ή κάποιο τρικ που δε βλέπω.

Τους το τσακίσαμε το θέμα!

Για καλές πεθερές λέει... κι εμείς λέμε τον πόνο μας.....

Το χειρότερο (κατ'εμέ) είναι πως νιώθω μια απίστευτη ηρεμία με τις αποφάσεις που αρχίζουν να αναδύονται στο μυαλό μου.

εισαι σε καλο δρομο....

Θέτω ξανά τον προβληματισμό μου .... στις νύφες με τις "καλές πεθερές".

Να ανακινήσω το θέμα.... για έναν και μόνο λόγο:

Στα χρόνια συμβίωσης με τον/την σύζυγο.... δε μπορεί παρά να υπήρξαν (ή και να υπάρχουν ακόμα) θέματα στα οποία διαφωνείτε με τα πεθερικά σας. Πώς τα αντιμετωπίζετε;

Δε μπορεί να είναι μόνο τα πεθερικά καλά, υποθέτω πως κάποιες "στραβοτιμονιές" τις αντιμετωπίζετε κι εσείς με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο που εκτονώνει πιθανές εντάσεις.

π.χ. Δεν έχετε κανένα παράπονο με πράγματα που κάνουν στα παιδιά και διαφωνείτε;

Δεν σας προσβάλουν ποτέ (έστω και άθελά τους);

Δεν σας υποτίμησαν ποτέ (ως άτομο ή ως ρόλο γονιού);

Αν σε όλα απαντάτε "ΟΧΙ".... τότε.... αποσύρρομαι στην απελπισία μου.... Αν όμως υπάρχει έστω και μια απάντηση "ΝΑΙ".... πείτε μου τι κάνετε.... μήπως βρω έναν τρόπο να διαχειριστώ πράγματα "κακόγουστα" που με ενοχλούν.

Είναι μια τελευταία έκκληση πριν λάβω δραστικά μέτρα για το θέμα.

Σας ευχαριστώ.........

Διαφημίσεις

όχι... λάθος ... δε μιλάω για εξόντωση.....

Θέλω να δω πώς λειτουργούν οι καλές σχέσεις νύφης-πεθεράς.... να δω αν υπάρχει κάποια ελπίδα σωτηρίας ή κάποιο τρικ που δε βλέπω.

Αχ Αλκυόνη μην ψάχνεις να βρεις τρικ....η καλή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται λέει η παροιμία....

αυτή η σχέση φαίνεται από την πρώτη στιγμή πως θα πάει....είναι θέμα χαρακτήρα των δύο γυναικών νομίζω....:confused:

καληνύχτα Χριστίνα.......με ηρεμία:-P

Θέτεις το θέμα σου στις νύφες με τις καλέ πεθερές;

χα χαχα θα περιμένεις πολύ καιρό για την απάντηση.....

Αλκυόνη μου το θέμα ανοίχτηκε τον Φεβρουάριο και μετράει μόλις τρεις σελίδες....τι τρεις δλδ, την τρίτη την γράψαμε εμείς....

αντιθετα το άλλο καφέ με τις πεθερές (τις άλλες) έχει ανοίξει μαγαζιά και μαγαζιά......

καληνυχτα ανθουλα....

αλκυον καληνυχτα .καποτε πιστευα οτι ειμαι στις τυχερες.τελικα η πεθερα μου ειναι η τυχερη που εχει εμενα για νυφη της.

ας ανοιξουν τοπικ κ οι πεθερες να μας πουνε.να μαθουμε που φταιμε!!!

Αλκυόνη μου το θέμα ανοίχτηκε τον Φεβρουάριο και μετράει μόλις τρεις σελίδες....τι τρεις δλδ, την τρίτη την γράψαμε εμείς....

αντιθετα το άλλο καφέ με τις πεθερές (τις άλλες) έχει ανοίξει μαγαζιά και μαγαζιά......

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ναι βρε παιδιά.... :lol:

Την τρίτη τη γράψαμε εμείς...

τη δεύτερη σελίδα την εγραψα σχεδόν μόνη μου με μια άλλη (με θέμα συνταγές)....

οκ... από την πρώτη σελίδα κανείς; :confused::D

Διαφημίσεις

Θέτω ξανά τον προβληματισμό μου .... στις νύφες με τις "καλές πεθερές".

Αν θέλεις τη γνώμη μου, εγώ πάντα λέω ότι οι σχέσεις των ανθρώπων βασίζονται στην αμοιβαιότητα. Αν δεν υπάρχει, άσε και μην το ψάχνεις και πολύ.

Κάποιοι γονείς θεωρούν κτήμα το παιδί τους. Όταν αυτό παντρεύεται νιώθουν ότι κάποιος τους το έκλεψε και επομένως δεν τους ανήκει πλέον. Ο "κλέφτης" γίνεται ο χειρότερος εχθρός. Στην ουσία, αυτοί οι γονείς δεν έχουν σε εκτίμηση το παιδί τους και αυτό ακριβώς προβάλλουν και στην "κακιά" νύφη ή "κακό" γαμπρό. Μιλάμε για αρρώστια...

Γιατί το παιδεύεις τόσο; Νομίζεις ότι έχεις καμιά ελπίδα να βγάλεις άκρη με τέτοιους ανθρώπους;

Έχω κι άλλες σκέψεις. Έχω και μια σωτήρια, για μένα, λύση. Αν ενδιαφέρεσαι, συνεχίζω.

2522daf9de.png

Ο κύβος... ερρίφθει.

(αν το γράφω σωστά..)

Δεν υπάρχουν σχέδια. Μόνο οριοθέτηση (με όλη τη σημασία της λέξης) για να υπάρχουν ισορροπίες. Οι αποφάσεις πάρθηκαν.

Εγώ πάντως, ξεσπάθωσα μια φορά, τα είπα όλα μαζεμένα, μου ζήτησε συγνώμη και από τότε προσέχει πολύ πως θα εκφραστεί μπροστά μου, και πως θα συμπεριφερθεί στο παιδί μου!!!

VxpTp3.png

lewJp3.png

Εγώ πάντως, ξεσπάθωσα μια φορά, τα είπα όλα μαζεμένα, μου ζήτησε συγνώμη και από τότε προσέχει πολύ πως θα εκφραστεί μπροστά μου, και πως θα συμπεριφερθεί στο παιδί μου!!!

Κι εγώ το έκανα αυτό... με είπε τρελλή :shock: και πως τα βγάζω από το μυαλό μου :shock: :shock: :shock:. Ακόμα και μπροστά σου να γίνεται κάτι το αρνείται και σου λέει ότι το φαντάστηκες. Άρα... τζίφος.

Τελος πάντων...

μη χαλάσω το θέμα των καλων πεθερών...

Είναι και σπάνιο.... και είναι κρίμα να το αμαυρώσουμε. Πάμε στις άλλες!

Βουρρρρρρ για πεθεροκόλαση κορίτσια!! :D

Κι εγώ το έκανα αυτό... με είπε τρελλή :shock: και πως τα βγάζω από το μυαλό μου :shock: :shock: :shock:. Ακόμα και μπροστά σου να γίνεται κάτι το αρνείται και σου λέει ότι το φαντάστηκες. Άρα... τζίφος.

:D

ακριβως την ιδια πεθερα εχω κι εγω.αλλα τωρα κανω κ εγω το ιδιο.την βγαζω εγω τρελη κ τρελενεται πιο πολυ αυτη!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...