Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλές πεθερές... και όμως υπάρχουν!

Panoz

Recommended Posts

Μιας και το παλιό καλό μας thread το έστειλε ο admin, ας φιλοξενήσουμε σε αυτό το thread τις εμπειρίες μας από τις καλές πεθερές που μπορεί να είναι ελάχιστες και να τείνουν προς εξαφάνιση, δεν παύουν όμως να υπάρχουν :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 139
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• alcyon

alcyon 28 δημοσιεύσεις

• ANABELA

ANABELA 11 δημοσιεύσεις

• Panoz

Panoz 10 δημοσιεύσεις

• Demi7

Demi7 9 δημοσιεύσεις

Η δικια μου πεθερα , η Ματουλα , την νοιωθω φιλη μου οχι πεθερα . Ειναι ομως πολυ νεα αν και εχει μεγαλα παιδια , αυτο ελεγα και στον αντρα μου προχθες , μερικες φορες μενω καγκελο με το ποσο ιδιες ειμαστε με αυτη τη γυναικα . Με νοιωθει εννοειτε περισσοτερο απο τη μητερα μου με την οποια δυστηχως δεν εχβ και τις καλυτερες σχεσεις .

συμφωνω οτι υπαρχουν και καλες πεθερες.εμενα η δικια μου ειναι διακριτικοτατη και οποτε ζηταω τη βοηθεια της δε λεει ποτε οχι.δεν ειναι και καθολου καταπιεστικη οπως η δικια μου η μαμα που ομως την αγαπαω γιατι με βοηθαει παρα παρα πολυ

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!:o:o:o

ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ!ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ!:lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60!! :shock::shock:

ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ??

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! :wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Η δική μου πεθερά είναι μια θεά. Κατ'αρχήν, είναι πολύ διακριτική, οπότε ποτέ δεν θα σχολίαζε κάτι που κάνω ή δεν κάνω, αν δεν την ρωτούσα εγώ βεβαίως. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο, βασικά νιώθω πλέον σαν το πέμπτο της παιδί (έχει 4!) - η μητέρα μου απεβίωσε πριν από 10 χρόνια. Και τέλος, την ευγνωμονώ που ανέθρεψε το σύζυγό μου (και τα υπόλοιπα παιδιά της, αλλά ο συγκεκριμένο με αφορά άμεσα, χεχε) έτσι όπως τον ανέθρεψε.

Και η δικη μου πεθερα κοριτσια ειναι ψυχουλα.

Χωρια το οτι αγαπαει και προσεχει ολα της τα παιδια το ιδιο (4 παιδια συνολο) ηξερε ποτε να τα αφησει ελευθερα να παρουν τις αποφασεις για την ζωη τους.

Ειναι διακριτικη,οτι θεμα προκυπτει στην οικογενεια προσπαθει να το μαλακωσει πριν το πει και αν κατι την ενοχλει ή την στενοχωρει το λεει ως εξης:"Ενταξει τωρα και ο ......... δεν το σκεφτηκε σωστα πριν μιλησει....Τι να πω δεν ξερω...."

Αυτο ομως που δεν θα ξεχασω ποτε και πραγματικα την ευχαριστω γι'αυτο ηταν η αγαπη της οταν τραβηξα το ζορι μεχρι να μεινω εγκυος.

Ηξερε οτι προσπαθουμε και αφου στο τελος αρχισα να παθαινω ψυχολογικα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε:

"Καμαρι μου,μην στενοχωριεσαι.Οτι πει ο Θεος θα γινει..."

Δεν ειπε ποτε οτι εχω προβλημα και οποιοι ρωτουσαν στο χωριο γιατι δεν εχουμε κανει ακομα παιδακι ολο ελεγε:"Μικρη ειναι η νυφη μου ακομα...ή τωρα πηραν το σπιτι τους και εχουν εξοδα...

Πως να μην αγαπας λοιπον εναν τετοιο ανθρωπο;

FWusp3.png

Και η δικη μου πεθερα κοριτσια ειναι ψυχουλα.

Χωρια το οτι αγαπαει και προσεχει ολα της τα παιδια το ιδιο (4 παιδια συνολο) ηξερε ποτε να τα αφησει ελευθερα να παρουν τις αποφασεις για την ζωη τους.

Ειναι διακριτικη,οτι θεμα προκυπτει στην οικογενεια προσπαθει να το μαλακωσει πριν το πει και αν κατι την ενοχλει ή την στενοχωρει το λεει ως εξης:"Ενταξει τωρα και ο ......... δεν το σκεφτηκε σωστα πριν μιλησει....Τι να πω δεν ξερω...."

Αυτο ομως που δεν θα ξεχασω ποτε και πραγματικα την ευχαριστω γι'αυτο ηταν η αγαπη της οταν τραβηξα το ζορι μεχρι να μεινω εγκυος.

Ηξερε οτι προσπαθουμε και αφου στο τελος αρχισα να παθαινω ψυχολογικα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε:

"Καμαρι μου,μην στενοχωριεσαι.Οτι πει ο Θεος θα γινει..."

Δεν ειπε ποτε οτι εχω προβλημα και οποιοι ρωτουσαν στο χωριο γιατι δεν εχουμε κανει ακομα παιδακι ολο ελεγε:"Μικρη ειναι η νυφη μου ακομα...ή τωρα πηραν το σπιτι τους και εχουν εξοδα...

Πως να μην αγαπας λοιπον εναν τετοιο ανθρωπο;

Όντως!

Φιλικά,

Ελίνα

Οτι θα ανοιγε αντρας τετοιο θεμα εεεε ποτε...δεν το περιμενα!!

Πες και εσυ βρε μια καλη κουβεντα για την πεθερουλα σου :wink::wink:

Και εγώ που πίστευα ότι τα αγοράκια δεν έχουμε πρόβλημα με τις πεθερές μας, σε αντίθεση με τα κοριτσάκια. Αν μας μαγειρεύουν καλά τις αγαπάμε, τόσο απλά :)

Βασικά μου αρέσει που μας ακούνε για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Εντάξει τον παππού που κάνει όλα τα χατήρια δεν μπορούμε να τον περιορίσουμε, αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι οι παππούδες.

Διαφημίσεις

Και η δικιά μου είναι φοβερή. Είναι διακριτική, (αφού όταν θα πάρει μία στο τόσο τηλέφωνο σπίτι, μας ζητάει συγνώμη) και θέλει μόνο να προσφέρει και να βοηθάει χωρίς να γίνεται φορτική. Είναι σπάνιος άνθρωπος και με αγάπησε σαν πραγματική της κόρη.

Κι εγώ καλή πεθερά έχω!! Τέλεια θα έλεγα! Διακριτική και ξέρει να δίνει συμβουλές όταν χρειάζεται και με πολύ όμορφο τρόπο!! Δεν έχω ακούσει ποτέ κακή κουβέντα από το στόμα της και ούτε νομίζω ότι θα ακούσω ποτέ! Αφού έχει αντέξει τον πεθερό μου τόσα χρόνια χωρίς να τον βρίσει ούτε μια φορά, ε, εγώ αποκλείεται να ακούσω το παραμικρό...!! :wink: Βασικά αυτός που δεν παλεύεται είναι ο πεθερός μου. Αν και έχει συμμαζευτεί τελευταία μπορώ να πω (δεν έχει γίνει και θαυμα βέβαια...! ) δεν νομίζω ότι θα κλείσει ποτέ το κουτάκι με τις βλακειές....!! Δυστυχώς....!! :roll::twisted::roll:

Και εγώ στη λίστα με τις τυχερές! Η πεθερούλα μου είναι πολύ διακριτική και με έκανε πολλές φορές να τη νιώσω σαν δεύτερη μανούλα μου. Δεν με ξεχωρίζει από τις κόρες της (έχει 2) και δε μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Ίσα ίσα που κοιτάζει όσο μπορεί να μας βοηθήσει (κυρίως με κάποια ψώνια που δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε λόγω ωραρίου...). Πάντα με τη γλυκιά κουβέντα στο στόμα...

Υπάρχουν και τέτοιες! :D

655157xbu5jsvcab.gif.png.png427837dh1uo378hf.gif

Κι εγω ειμαι απο τις τυχερες!Η πεθερα μου ειναι πολυ καλη απο την πρωτη στηγμη που τη γνωρισα ( οπως και ολη η υπολοιπη οικογενεια ) ειναι πολυ νεα, διακριτικη, βοηθαει οποτε μπορει, κανουμε παρεα αρκετες φορες, εχουμε βγει για καφε, για ποτο, σινεμα, θεατρο, μπουζουκια κλπ.

Ειναι πολυ μεσα στη μοδα, εχει πολυ στυλ, αυτη με εχει μαθει πολλα πραγματα πανω σε θεματα ομορφιας (αυτη μου εκλεισε πρωτη φορα ραντεβου για καθαρισμο προσωπου, μανικιουρ, μασαζ 18 χρωνων εγω τοτε :oops::oops: )

Με περνει τηλ συχνα και μου λεει "σου εκλεισα ραντεβου κομμωτηριο, φερε το μωρο να πεταχτεις" :D:D

στελνουμε mail η μια στην αλλη ακομα και απο αυτα τα πονηρα :lol::lol:

και εχει κανει χιλιομετρα για να με εξυπηρετισει.Περνει σχεδον παντα το μερος μου και ειναι πολυ αντικειμενικη με τα παιδια της. Και αυτα ειναι μονο λιγα απο αυτα που εχει κανει για εμενα ολα αυτα τα χρονια.Καλα και ο πεθερος μου ειναι ψυχουλα και με αγαπαει πολυ, οπως και οι αδερφες του αντρα μου.

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Για να καταλαβετε ποσο καλα ειναι τα πεθερικα μου,τους αποκαλω μητερουλα και πατερουλη και το εννοω!!!!!!!! :D

Η πεθερα μου,ειναι πολυ καλη και αισθανομαι πραγματικα την αγαπη τους!!

Ο πεθερος βεβαια,ειναι ολα τα λεφτα...................ειναι χαβαλες,πλακατζης,

ακομη και το πιο χειροτερο να του εχει συμβει ,ειναι με το χαμογελο και θα κανει και πλακιτσα!!!

Ειναι διπλα μας για οτι χρειαστουμε,αλλα διακριτηκα!!!!

Ενταξει η μητερουλα ωρες ωρες,γινετε λιγο κουραστικη,οχι απο κακια ομως........θελει να βοηθησει πχ.στο καθημερινο φαγητο.

Επειδη δουλευω ,μου ειχε πει στις αρχες του γαμου μας,να πηγαινω καθε μεσημερι απ το σπιτι της και να παιρνω φαγητο!Να μην μαγειρευω και κουραζομαι παραπανω!!!Της ειχα πει,οχι ευχαριστω......μου αρεσει πολυ να μαγειρευω για τον αντρα μου και δεν με κουραζει!!!Οταν θελησω,δεν ντρεπομαι θα σου ζητησω!!!!!

Εεεε..............εχουν περασει 2 χρονια απο τον γαμο και ακομα θα μου πει να παω να παρω φαγητο!!!

Θα μου πειτε τωρα............καλα εισαι χαζη????

Ναι βρε παιδια.............δεν ειμαι ακαταδεκτη,απεναντιας.........αλλα θελω εγω να μαγειρευω!!!

Κατα τα αλλα ομως ειναι και οι δυο υπεροχοι και τους αγαπαω παρα πολυ!!!!

Επισης να προσθεσω οτι συζηταμε παρα πολυ,διαφορα πραγματα ,αλλα και καποια προσωπικα και ξερω οτι ειναι αντικειμενικη και προσπαθει παντα να ειναι διπλα μας!!!Ποτε δεν θα παρεξηγησει κατι που θα πω και αν τυχει να εχω παιταξει καμια μ@λ@κια,θα κανει τα παντα για να με καλυψει και να τα κουκουλωσει στους αλλους!!! :wink:

Μου κανει αρκετα δωρακια σε ανυποψιαστες στιγμες ,μεχρι και σεξυ εσωρουχα!!!! :shock:

Βεβαια δεν μετραει η αξια τους ,αλλα η χειρονομια ετσι??!!!

Διαφημίσεις

Και γω στις τυχερές.

Η πεθερά μου, διακριτική, μας βοηθάει σε ότι μπορεί, το παιδί μου το λατρεύει στην κυριολεξία, μπορώ να βασιστώ επάνω της για όλα. Δεν ανακατεύεται, δεν ρωτάει… ναι… ναι… είναι υπαρκτή!!! :lol:

Καμιά φορά σκέφτομαι πως ο Θεός επειδή μου πήρε την μαμά μου τόσο μικρή μου έδωσε καλή πεθερά για να με «καλοπιάσει»…. (όχι πως το πέτυχε πάντως…)

Και εμένα η πεθερά μου είναι ένας Άγγελος .παρά πολύ καλή είναι πολύ διακριτική, καθόλου κουραστική δεν σχολιάζει ποτέ τίποτα αρνητικά όχι βεβαία ότι υπάρχει κάτι για να σχολιάσει αλλά είναι μερικές που βρίσκουν πράγματα από το πουθενά …αστα να πάνε!!!

Πάντως είμαι πολύ τυχερή στο θέμα πεθερά και δεν θα έλεγα βεβαία ότι είναι το ίδιο και ο πεθερός. δεν είναι κακός αλλά είναι γεμάτος παραξενιές και θέλει να μαθαίνει τα πάντα .Έλεος.

Εγώ είμαι περαστική από εδώ... μη μου δίνεται σημασία! :lol::lol::lol::lol:

Panoz... κι έλεγα θα το ανοίξει το θέμα... δε θα το ανοίξει.... Τελικά το άνοιξες. :wink:

Γιατί κόλαση χωρίς παράδεισο δε γίνεται!!!! :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εγώ είμαι περαστική από εδώ... μη μου δίνεται σημασία! :lol::lol::lol::lol:

Panoz... κι έλεγα θα το ανοίξει το θέμα... δε θα το ανοίξει.... Τελικά το άνοιξες. :wink:

Γιατί κόλαση χωρίς παράδεισο δε γίνεται!!!! :lol:

χαχαχα ε αφού με πίεσες :) Δε χρειάστηκα και πολύ :oops:

Καλησπέρα σε όλους ! Κι εγώ ανήκω στους τυχερούς της παρέας ! Η πεθερά μου είναι πολύ καλή! Σχεδόν δεν καταλαβαίνουμε την ύπαρξή της , παρόλο που μένουμε πολύ κοντά. Επιπλέον , αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ ειναι το ότι παλιά , όταν ακόμη είχα απλή σχέση με τον άντρα μου , μου ετοίμαζε γλυκό για να πάρω στη δουλειά και με φρόντιζε σαν παιδί της . Πάντα το νιώθω αυτό ! Δε με ξεχωρίζει από τα παιδιά της , όμως κι εγώ την τιμώ όπως της αξίζει με διάφορες κινήσεις μέσα στη καθημερινότητα. Εξάλλου αυτή η γυναίκα γέννησε και μεγάλωσε τον άντρα που λατρεύω , οπότε αυτό από μόνο του εκπέμπει ένα σεβασμό :) Νιώθω τυχερή στ΄αλήθεια!

Οτι θα ανοιγε αντρας τετοιο θεμα εεεε ποτε...δεν το περιμενα!!

Πες και εσυ βρε μια καλη κουβεντα για την πεθερουλα σου :wink::wink:

Και εγώ που πίστευα ότι τα αγοράκια δεν έχουμε πρόβλημα με τις πεθερές μας, σε αντίθεση με τα κοριτσάκια. Αν μας μαγειρεύουν καλά τις αγαπάμε, τόσο απλά :)

Βασικά μου αρέσει που μας ακούνε για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Εντάξει τον παππού που κάνει όλα τα χατήρια δεν μπορούμε να τον περιορίσουμε, αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι οι παππούδες.

εισαι φεμινιστης, τελος!!!!

εισαι φεμινιστης, τελος!!!!

Και εσύ άτονη! Να σε συλλάβει η Grammar Police asap!

και συ φορας λαδωμενο φανελακι απο τυροπιτες... να σε συλλαβει καποιος να σε πλυνει... asap

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...