Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλές πεθερές... και όμως υπάρχουν!

Panoz

Recommended Posts

και γω ανήκω σε αυτό το γκρουπ!!! :lol::lol:

Και η πεθερά μου και ο πεθερός μου μια χαρά είναι. Και οι κουνιάδες μου και ο κουνιάδος μου και ο ..... άντρας μου!!! :lol::lol:

Δόξα το Θεό. Πολλά ακούγονται και συμβαίνουν και ευτυχώς σε αυτόν τον τομέα ήμουν τυχερή. Δεν ανακατεύονται καθόλου στη σχέση μας και πάντα η πεθερά μου έλεγε στον άντρα μου να μη με στενοχωρεί (όχι ότι το έκανε αλλά να προσέχει).

Μακάρι και ο άντρας μου να ήταν τυχερός με τα δικά του πεθερικά αλλά ... μάλλον πρέπει να πάει στο άλλο γκρουπ.... :cry::cry::oops::oops:

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 139
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• alcyon

alcyon 28 δημοσιεύσεις

• ANABELA

ANABELA 11 δημοσιεύσεις

• Panoz

Panoz 10 δημοσιεύσεις

• Demi7

Demi7 9 δημοσιεύσεις

Ψιτ ψιτ... παιδάκιααα....

Ναι εσάς λέω με τις καλές πεθερές!!! :lol:

Μια και μάλλον δεν έχετε παράπονα από την πεθερά σας, θα θέλαμε να μας βοηθήσετε με το διαγωνισμό μας. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=41569 Αναζητούμε εφορευτική επιτροπή.... :lol: ... αμερόληπτη... που να μη λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό για κάποιο τίτλο. Φυσικά μπορούν να ψηφίσουν όλοι.

Υπάρχει κάποιος να μας βοηθήσει;; :) Εεεε φφφφφανταστικοίιιι μη πεθερόπληκτοι...; :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

κι εμένα καλούλα είναι η πεθερά μου. λέει αυτά που πρέπει και όποτε πρέπει. κάποιες φορές γίνεται κουραστική μετις επισκέψεις (μένουμε πάνω-κατω) αλλά λεπτομέρειες.... το μοναδικό θέμα που "μου τη δίνει" φοβερά είναι ότι τα παιδιά μου, ΟΛΑ μα ΟΛΑ, τα έχουν "πάρει" από το σόι τους. δηλ. η κορη μου που είμαστε ίδιες, δεν μου μοιάζει αλλά είναι ίδια με την αδερφή της ξαδέρφης του κουμπάρου της εγγονής του πεθερού της.......

Κ εγω ειμαι στις τυχερες που εχω πολυ καλα πεθερικα. Ειναι βεβαια πολυ μεγαλοι οι ανθρωποι, αλλα παρολα αυτα ποτε δε μας ενοχλησαν για τιποτα. Ισα ισα που δε θελουν να μας φορτωνουν τα δικα τους κ δε μας λεν τιποτα. Πολυ διακριτικοι, ευγενικοι κ γεναιοδωροι ανθρωποι. Κ κοιτουν οπως μπορουν να μας βοηθουν στα παντα, κ οικονομικα κ σε οτι χρειαζεται να τρεχουν αυτοι αντι για εμας να μην κουραζομαστε κ στο να δωσουν τα παντα. Βεβαια ομολογω οτι πριν αποφασισω να παντρευτω τους ειχα τσεκαρει κ ημουν σιγουρη για το τι ανθρωποι ειναι. Αλλιως αν εβλεπα κατι ασχημο θα ειχα φυγει με χιλια...δεν παιζουν με τις πεθερες!!!!!

Βεβαια κ η δικια μου πεθερα μιλαει πολυ, αλλα τι να κανεις...κανεις δεν ειναι τελειος...

Κι εγώ ευτυχώς ανήκω στις τυχερές !

Παρόλο που έχω μόνο πεθερά (ο άντρας της δε ζει και γι'αυτό στην αρχή φανταζόμουν πως θα είναι "κολλημένη" με παιδιά της) δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της. Είναι πολύ διακριτική, θα πει τη γνώμη της μόνο αν της ζητηθεί, έχει μοντέρνα μυαλά και αυτό που την ενδιαφέρει μόνο είναι να είναι ευτυχισμένος ο γιος της μαζί μου. Ούτε ζήλειες, κόντρες , φασαρίες και άλλα τέτοια.

Διαφημίσεις

Αχχχ... μακάρι να ήταν έτσι και για μας!

Να είστε όλες καλά και να τις χαίρεστε κάθε μέρα... :)

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ψιτ ψιτ... παιδάκιααα....

Ναι εσάς λέω με τις καλές πεθερές!!! :lol:

Μια και μάλλον δεν έχετε παράπονα από την πεθερά σας, θα θέλαμε να μας βοηθήσετε με το διαγωνισμό μας. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=41569 Αναζητούμε εφορευτική επιτροπή.... :lol: ... αμερόληπτη... που να μη λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό για κάποιο τίτλο. Φυσικά μπορούν να ψηφίσουν όλοι.

Υπάρχει κάποιος να μας βοηθήσει;; :) Εεεε φφφφφανταστικοίιιι μη πεθερόπληκτοι...; :lol:

alcyon, εγώ είμαι μέσα για εφορευτική επιτροπή. Δε λαμβάνω μέρος στο διαγωνισμό, είμαι αμερόληπτη και ήθελα κάποια στιγμή να προτείνω κι εγώ να δημιουργηθεί εφορευτική επιτροπή αλλά είπα να μην ανακατευτώ στο διαγωνισμό σας.

5f27b8bd0c.png

οκ κορίτσια ευχαριστώ! θα λάβετε πμ

Εξακολουθούμε να αναζητούμε 1-2 άτομα ακόμα! Έτσι ώστε να μην έχει πολυ δουλειά για κανέναν! :)

Διαφημίσεις

Να δούμε εμείς τι πεθερές θα γίνουμε...

Εμένα η πεθερά μου είναι πολύ καλή, στα 15χρόνια που είμαι παντρεμένη δεν έχει ανακατειτεί ούτε μία φορά εκτός στο όνομα που θα βάζαμε για την μικρή, αλλά δεν γινόταν γιατί είχαμε κάνει τάμα με τον άντρα μου και λογικά έπρεπε να βάλουμε το όνομα που τάξαμε.Τελικά αργότερα της πέρασε(μετά από 2 μήνες) και όλα πήγαν μια χαρά.Είναι άνθρωπος που θα γελάσεις πολύ μαζί του και όταν, θα πεις ένα μυστικό και θα μείνει εκεί και γενικά πάντα έπαιρνε και πέρνει το μέρος μου σε ότι και αν γίνεται.Βέβαια έχει μεγάλη αγάπη στον γιό της γιατί είναι το μόνο αγόρι.(Έχει άλλα τρία παιδιά) και καταλαβάινετε.....Μακάρι και ΄γω να γίνω έτσι.

a63700a23b.png 87032dd023.png

• 1 month later...

Να ανακινήσω το θέμα.... για έναν και μόνο λόγο:

Στα χρόνια συμβίωσης με τον/την σύζυγο.... δε μπορεί παρά να υπήρξαν (ή και να υπάρχουν ακόμα) θέματα στα οποία διαφωνείτε με τα πεθερικά σας. Πώς τα αντιμετωπίζετε;

Δε μπορεί να είναι μόνο τα πεθερικά καλά, υποθέτω πως κάποιες "στραβοτιμονιές" τις αντιμετωπίζετε κι εσείς με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο που εκτονώνει πιθανές εντάσεις.

π.χ. Δεν έχετε κανένα παράπονο με πράγματα που κάνουν στα παιδιά και διαφωνείτε;

Δεν σας προσβάλουν ποτέ (έστω και άθελά τους);

Δεν σας υποτίμησαν ποτέ (ως άτομο ή ως ρόλο γονιού);

Αν σε όλα απαντάτε "ΟΧΙ".... τότε.... αποσύρρομαι στην απελπισία μου.... Αν όμως υπάρχει έστω και μια απάντηση "ΝΑΙ".... πείτε μου τι κάνετε.... μήπως βρω έναν τρόπο να διαχειριστώ πράγματα "κακόγουστα" που με ενοχλούν.

Είναι μια τελευταία έκκληση πριν λάβω δραστικά μέτρα για το θέμα.

Σας ευχαριστώ.........

πολλα

πολες φορες αλλα θελημενα

ουουουουυουουου μονο???

στην αρχη στενοχωριομουνα αλλα στην πορεια καταλαβα οτι πρεπει να γινω χειροτερη απο αυτη.κι ετσι αναταποδιδω με το ιδιο χτυπημα.απανταω,προσβαλλω,μειωνω!!!

Να ανακινήσω το θέμα.... για έναν και μόνο λόγο:

Στα χρόνια συμβίωσης με τον/την σύζυγο.... δε μπορεί παρά να υπήρξαν (ή και να υπάρχουν ακόμα) θέματα στα οποία διαφωνείτε με τα πεθερικά σας. Πώς τα αντιμετωπίζετε;

Δε μπορεί να είναι μόνο τα πεθερικά καλά, υποθέτω πως κάποιες "στραβοτιμονιές" τις αντιμετωπίζετε κι εσείς με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο που εκτονώνει πιθανές εντάσεις.

π.χ. Δεν έχετε κανένα παράπονο με πράγματα που κάνουν στα παιδιά και διαφωνείτε;

Αν σε όλα απαντάτε "ΟΧΙ".... τότε.... αποσύρρομαι στην απελπισία μου.... Αν όμως υπάρχει έστω και μια απάντηση "ΝΑΙ".... πείτε μου τι κάνετε.... μήπως βρω έναν τρόπο να διαχειριστώ πράγματα "κακόγουστα" που με ενοχλούν.

Είναι μια τελευταία έκκληση πριν λάβω δραστικά μέτρα για το θέμα.

Σας ευχαριστώ.........

παρακαλώωωω.........ποιός ήρθε;:-D:grin::-D

Απαντώ και στα δύο ναιιιιιιιιιιιιιιιι....

Πώς το αντιμετωπίσαμε;

Μα με τα δραστικά μέτρα που ετοιμάζεσαι κι εσύ να πάρεις......:D:D:D

Είμαι κι εγώ περίεργη.....άραγε υπάρχει μέση λύση.....και αν ναι (πείτε πως υπάρχει κάτι από την θέση μας σαν νύφες που μπορούμε να κάνουμε) πιάνει τόπο;

Διαφημίσεις

Είπα κι εγώ.... βρήκα απάντηση... αλλά πού?! :lol: ... ομοιοπαθούσα κι εσύ;; αχ βαχ....

Για καλές δεν ξέρω...

αλλά για νύφες που μπορούν να συννενοηθούν με τις πεθερές τους και να βρουν ένα τρόπο να συνυπάρχουν... δε μπορεί ... πιστεύω πως υπάρχουν..... Έστω και για στατιστικούς λόγους...

Ξέρετε το, σχετικό με το θέμα, ανέκδοτο;

Είναι λίγο μακάβριο...

Ποια είναι η καλή πεθερά; Αυτή που ζούμε για να τη θυμόμαστε... :mrgreen:

Συγνώμη, κιόλας, για την παρέμβαση. Πεθερόπληκτη είμαι... μην με παρεξηγείτε... :oops:

2522daf9de.png

Τελικά τέτοια ώρα ... κοιμούνται όσες έχουν νορμάλ πεθερές...... μόνο εμείς ζοριζόμαστε;

edit: Πώς να είμαι; Κάνω απολογισμό .... μετράω κουκιά..... και δε μου βγαίνουν. Λέω να αλλάξω καλλιέργεια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...