Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλές πεθερές... και όμως υπάρχουν!

Panoz

Recommended Posts

αχαχαχα ναι γιατί αν είχε κάνει κανένα κουζουλό θα ντρεπόμουν να το γράψω; Έτσι και να τα ακούει και να τα διαβάζει. Δύο σε ένα :)

Μετά από αυτή την ομολογία, νομίζω πως το θέμα με τις καλές πεθερές πρέπει να κλείσει και τα μέλη του να μεταφερθούν στην πεθερο-κόλαση!!!!

Ξέχασα ένα ερωτηματικό! Παρεξήγησις! Είμαι αθώος! :)

@Demi7: Η αφεντομουτσουνάρα μου κυβερνάει με απόλυτη αυστηρότητα και πειθαρχεία :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 139
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• alcyon

alcyon 28 δημοσιεύσεις

• ANABELA

ANABELA 11 δημοσιεύσεις

• Panoz

Panoz 10 δημοσιεύσεις

• Demi7

Demi7 9 δημοσιεύσεις

@Demi7: Η αφεντομουτσουνάρα μου κυβερνάει με απόλυτη αυστηρότητα και πειθαρχεία :roll:

:lol::lol::lol::lol::lol:

969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

Της γυναίκας σου της το έχεις πει αυτό;;;

αυτά έψαχνα κι εγώ ρε γμτ αλλά δεν τα έβρισκα thx!!! :wink:

969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

Υπακουω πιστα τον αφεντη μου :wink:

Διαφημίσεις

Ξέχασα ένα ερωτηματικό! Παρεξήγησις! Είμαι αθώος! :)

Γλώττα λανθάνουσα, τα αληθεί λέγει... αγαπητέ!

(και μετά συμπλήρωσε ο ίδιος.... αλλά το έκοψε στην αυτο-λογοκρισία)...

Panoz (προς τη σύζυγο): Ναιιι, αγάπη μου, ότι πεις αγάπη μου.. το κλείνω το ρημάδι το πισι κι έρχομαι να σκουπίσω, να μαγειρέψω και φυσικά θα πετάξω και τα σκουπίδια!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Υπακουω πιστα τον αφεντη μου :wink:

Ε ρε δούλεμα που πέφτει.....!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια ντροπή μας....

Εναν άντρα τον εχουμε στην παρέα και τον έχουμε πάρει στο ψιλό......

Και συ βρε Alcyon.... τστστσ γιατί του τα έβγαλες στη φόρα και μας το στεναχώρησες το παιδί....

Θα ξαναμπεί η Alcestis και θα το δει και θα το μαλώσει και απο πάνω το αγόρι μας.... :lol:

ΥΓ πέρα απο την πλάκα είναι φοβερά παιδιά και τα δύο και πολύ ωραίο ζευγάρι :wink:

(τα λεφτά στον λογαριασμό που είπαμε εεε!) :P

Διαφημίσεις

Κι ότι θα ρώταγα ποιά είναι τελικά η κυρία του κυρίου.... :wink: Δεν ήξερα... και δε ρώτησα.... :oops:

Alcestis να τον χαίρεσαι γλυκιά μου, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!.... :wink:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ανηκω κι εγω στις τυχερες.

Η πεθερουλα μου ειναι καλοκαρδη, διακριτικη ,δραστηρια, πανεξυπνη και με βοηθα πολυ, καθως η μαμα μου ειναι στην Αθηνα.

Πνευματικα συντονιζομαστε απολυτα.

Την αγαπω πολυ και θελω να της μοιασω.

:D

Και να φανταστεις πως ειναι χηρα εδω και 10 χρονια και μενει πολυ κοντα στο σπιτι μας -δυσμενεις προγνωστικοι παραγοντες και τα δυο.

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Γλώττα λανθάνουσα, τα αληθεί λέγει... αγαπητέ!

Είστε όλες κακιάρες! Θα γίνεται οι χειρότερες φυστικοπεθερές! :)

Δεν το λέω εγώ.... το ρητό το λέει.....!

Παιδιά... κλείσανε το άλλο θέμα με τις πεθερές.. Τώρα πού θα λέμε τον πόνο μας;;; :(:(:(:(

Διαφημίσεις

Παιδιά... κλείσανε το άλλο θέμα με τις πεθερές.. Τώρα πού θα λέμε τον πόνο μας;;; :(:(:(:(

Ν'ανοιξουμε καινουργιο!

Παρεμπιμπτοντως,Alcyon, σημερα εφτιαξα το κεικ σου, φανταστικ!

Ευχαριστω! :D

Ν'ανοιξουμε καινουργιο!

Κι εγώ! Το στέλνω αύριο με το σύζυγο στους συναδέλφους του ως ευχαριστώ για το δώρο που πήραν στη μικρή μου για τη γέννα. Με συγκίνησε η κίνησή τους!

Ν'ανοιξουμε καινουργιο!

Κι εγώ! Το στέλνω αύριο με το σύζυγο στους συναδέλφους του ως ευχαριστώ για το δώρο που πήραν στη μικρή μου για τη γέννα. Με συγκίνησε η κίνησή τους!

Μια και σε βρηκα ευκαιρη, θα ηθελα να σε ρωτησω κατι.

Γαλα βαζεις τελικα μονο στη ζυμη του κακαο -η κιτρινη ζυμη δεν περιεχει καθολου ,ετσι δεν ειναι?

Πολυ καλο το κεικ, εβαλα λιγο περισσοτερη ζαχαρη στο γλασσο. :D

σορι για την καταχρηση του τοπικ... :roll:

Έστειλα πμ για να μην κάνουμε κατάχρηση...

Εδώ μιλάνε για πεθερές! Για καλές πεθερές!

Αλλά μια και είναι είδος σπάνιο..... ας τους βοηθήσουμε να γεμίσουν καμιά σελιδούλα με ... συνταγές! :lol::lol::lol::lol::lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Ανηκω κι εγω στις τυχερες :)

Ειναι κοντα στα 60, διακριτικοτατη!!

Να φανταστειτε οταν ερχοταν σπιτι μας για ενα διαστημα για κατι επισκεψεις στον οδοντιατρο, ανα διαστηματα εφευγε για να μεινουμε και λιγο μονοι οπως ελεγε. Με το σπιτι δε μου εκανε ουτε μια παρατηρηση ποτε...και δεν ειμαι καθολου νοικοκυρα!!!

Αν της μπει κατι στο μυαλο θα μας το πει 2-3 φορες, αλλα ως εκει, μετα δεν πιεζει καταστασεις. Και παντα λεει τη γνωμη της με ωραιο τροπο.

Το κακο της ειναι οτι μιλαει πολυ, με τις ωρες :) Αλλα αφου δεν επεμβαινει στη ζωη μας το παραβλεπω και το ανεχομαι....κι ευχαριστα :)

as1cF1_0g410010MjRkfDAxMzRqfGxpdHRsZSBNaW5pIGlz.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

Πάντως πάνω απο 15 σελίδες δεν θα φτάσει αυτό το τόπικ ...και αυτές με το ζόρι... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Πάντως πάνω απο 15 σελίδες δεν θα φτάσει αυτό το τόπικ ...και αυτές με το ζόρι... :lol::lol::lol::lol::lol:

Κι αυτές ... θα γεμίσουν από εμάς που ερχόμαστε εδώ από περιέργεια... :lol::lol::lol::lol:

Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει στο άλλο τόπικ με τις θανάσιμες πεθερές αλλά το γράφω κι εδώ που ταιριάζει.

Η πεθερά μου είναι πολύ καλή, σούζα στέκεται (την έχει εκπαιδεύσει ο σύζυγος), απλώς μιλάει πολύ. Όταν πηγαίνουμε σπίτι της (δυο φορές το χρόνο συμβαίνει αυτό), μόλις αντιληφθεί ότι ξύπνησα, έρχεται και κάθεται δίπλα μου κι αρχίζει το μπούρου μπούρου. Δεν την αδικώ, γιατί δε μας βλέπει συχνά και θέλει να μας χορτάσει. Ο άντρας μου πάλι δεν της μιλάει πολύ, λένε μόνο τα απαραίτητα, κι αυτή βρίσκει εμένα πιο βολική και θέλει παρεΐτσα.

Ο πεθερός μου είναι εξίσου καλός. Αυτός δε μιλάει πολύ, δηλαδή ποτέ δε θα έρθει να καθίσει πάνω από το κεφάλι μου να μου πιάσει κουβεντολόι, αλλά, όταν μιλάμε, λέει ενδιαφέροντα πράγματα, σε αντίθεση με την πεθερά που (να πω την αμαρτία μου) την ψιλοβαριέμαι.

5f27b8bd0c.png

Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει στο άλλο τόπικ με τις θανάσιμες πεθερές αλλά το γράφω κι εδώ που ταιριάζει.

Η πεθερά μου είναι πολύ καλή, σούζα στέκεται (την έχει εκπαιδεύσει ο σύζυγος), απλώς μιλάει πολύ. Όταν πηγαίνουμε σπίτι της (δυο φορές το χρόνο συμβαίνει αυτό), μόλις αντιληφθεί ότι ξύπνησα, έρχεται και κάθεται δίπλα μου κι αρχίζει το μπούρου μπούρου. Δεν την αδικώ, γιατί δε μας βλέπει συχνά και θέλει να μας χορτάσει. Ο άντρας μου πάλι δεν της μιλάει πολύ, λένε μόνο τα απαραίτητα, κι αυτή βρίσκει εμένα πιο βολική και θέλει παρεΐτσα.

Ο πεθερός μου είναι εξίσου καλός. Αυτός δε μιλάει πολύ, δηλαδή ποτέ δε θα έρθει να καθίσει πάνω από το κεφάλι μου να μου πιάσει κουβεντολόι, αλλά, όταν μιλάμε, λέει ενδιαφέροντα πράγματα, σε αντίθεση με την πεθερά που (να πω την αμαρτία μου) την ψιλοβαριέμαι.

Φίλη μου (εμείς τα χουμε ξαναπεί σε άλλο τόπικ :wink: )... και εμένα είναι καλοί άνθρωποι τα πεθερικά μου... Μόνο που είναι το αντίθετο απο την πεθερά σου....

Μπορεί άνετα να "πέσει στα σκληρά" κάποιος εκεί... :lol: Για να τους πάρεις κουβέντα.... άστα..... και τι κουβέντες να πεις δλδ... Για το ποια γέννησε στο παρακάτω χωριό... ποιά/ος τα τίναξε στο δώθε χωριό... ποιά/ος χώρισε στο πάνω χωριό... κλπ......... Και αυτά λες και στέλνουν τηλεγράφημα.... Αλλά ευτυχώς δεν με πρήζουν να λέω...... :D

Φίλη μου (εμείς τα χουμε ξαναπεί σε άλλο τόπικ :wink: )... και εμένα είναι καλοί άνθρωποι τα πεθερικά μου... Μόνο που είναι το αντίθετο απο την πεθερά σου....

Μπορεί άνετα να "πέσει στα σκληρά" κάποιος εκεί... :lol: Για να τους πάρεις κουβέντα.... άστα..... και τι κουβέντες να πεις δλδ... Για το ποια γέννησε στο παρακάτω χωριό... ποιά/ος τα τίναξε στο δώθε χωριό... ποιά/ος χώρισε στο πάνω χωριό... κλπ......... Και αυτά λες και στέλνουν τηλεγράφημα.... Αλλά ευτυχώς δεν με πρήζουν να λέω...... :D

χα, χα, Demi7, καλό :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

5f27b8bd0c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...