Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

... oriste kai oi dimiourgies mou gia ti diki mas vaftisi..

mkatsanevaki

Recommended Posts

μπραβο ειναι πολυ ωραια ολα...θελω να σε ρωτησω ή οποια ξερει αν εχετε κανενα τιμοκαταλογο απο το ατλας να μου στειλετε μεσω μαιλ?η τις τιμες της λενε μονο τηλεφωνικα?

αν τηλεφωνησεις θα στα πουνε ολα απο το τηλεφωνο. Εγω τους βρηκα πολυ εξυπηρετικους. πες μου ομως τι σε ενδιαφερει γιατι εχω εναν τιμοκαταλογο (με επιφυλαξη ομως γιατι με την κριση μπορει να αλλαξανε τις τιμες.

Ενδεικτικα σου λεω οτι τα κουτια στη διασταση αυτη εχουν απο 0,45-0,72 αναλογα τι θα παρεις, τα γυαλινα διακοσμητικα οπως η καραμελα που εβαλα εγω εχουν 0,17 αλλα εχει και αλλα σχεδια με 0,23 και 0,26 το κομματι. Τα πουγγια γαζα αναλογα τη διασταση εχουν απο 0,19 το 7,5x10 ως 0,36 το 12,50x15

Τα ξυλινα οργανακια τα πηρα απο τον Παπανδρεου στη Ρομβης . Δεν θυμαμαι ακριβως τιμη γιατι πηρα και τα κουφετα απο κει, παντως ηταν φθηνοτερα απο οπου κοιταξα.

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...