Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

... oriste kai oi dimiourgies mou gia ti diki mas vaftisi..

mkatsanevaki

Recommended Posts

img2056mr8.jpg

Αργησα λιγο να τις δημοσιευσω μιας και η βαφτιση της Βικυς μου εγινε περσι το Σεπτεμβρη στους Αγιους Ισιδωρους στο Λυκαβηττο, αλλα μιας και αρχιζω να ψαχνω ιδεες για τη βαφτιση της Λενας μου, ειπα να συνεισφερω και γω σε ιδεες. Το forum με βοηθησε πολυ στην πρωτη βαφτιση!!! :) [/img]

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

img2045eu3.jpg

και τα προσκλητηρια μας... μεσα ειχε χαρτι αφης και μερικες κρυσταλλινες καραμελες, μαζι με το προσκλητηριο που ηταν ενας κυλινδρος απο ρυζοχαρτο... παλι δικης μου δημιουργιας.. [/img]

mkatsanevaki είναι ο συνδυασμός χρωμάτων που θέλω να κάνω στην βάφτιση της μικρής μου.

Επίσης μου αρέσει πολύ η γάζα σαν υλικό και γι΄αυτό μου αρέσουν και τα πουγκάκια σου.

Σε ποιούς μοίραζες πουγκάκια και σε ποιούς τα κουτάκια; είχες παιδικές και για μεγάλους;

Με το καλό και η άλλη βάφτιση που ακολουθεί...

λοιπον.. τα κουτακια ηταν τα προσκλητηρια. Σε καθε κουτακι ειχακρεμασει ενα καρτελακι με το ονομα του καλεσμενου. Τα πουγκακια ηταν οι μπουμπουνιερες των μεγαλων και τα βαζακια ηταν το γλυκο των μεγαλων (γλυκο καρπουζι απο τη "συνταγη της γιαγιας"). Για τα παιδακια ειχα για γλυκο, τεραστια γλειφιτζουρια και για μπουμπουνιερα ξυλινα μουσικα οργανα (μαρακες, τυμπανακια κλπ). Αυτα τα 2 ηταν και τα μονα που αγορασα. Τα ειχα ολα στα τελαρακια που βλεπεις. Κριμα που δεν εχω κι αλλες φωτο στο pc. Φαινονταν πολυ ωραια ...

Διαφημίσεις

Αν θέλεις να μας δείξεις και άλλα και δεν τα έχεις σε αρχείο στο πισί, βγάλτα φώτο με ψηφιακή μηχανή αν έχεις και βάλτα.

Μπορεί να μην φαίνονται τόσο καθαρά αλλά θα πάρουμε μια ιδέα.

Όλα αυτά, αν τα έχεις σε φωτογραφίες εκτυπωμένα φυσικά.

0001rk6.jpg

αυτο ηταν το προσκλητηριο που εφτιαξα και το οποιο τυπωθηκε σε ρυζοχαρτο και μπηκε μεσα στα κουτακια.

Ξεχασα να επισημανω... το θεμα μας ηταν "λουλουδια"

Καταπληκτικά όλα. Μπράβο σου! Τα χρώματα είναι φοβερά και πολύ ωραία συνδυασμένα τα πουγκάκια με τα κουτάκια και τα γλυκάκια...

:D

Το τελαράκι από πού το πήρες???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Πάρα πολύ όμορφα!!! Μου άρεσαν πάρα πολύ. Μήπως μπορείς να μας πεις τα μεγέθη του κουτιού και του ρυζόχαρτου , όπως ρώτησε και η Ανθούλα, για να παίρνουμε καμιά ιδέα;

*

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια... το ρυζοχαρτο ηταν τυλιγμενο σε ρολακι και μπηκε διαγωνια μεσα στο κουτακι, στο οποιο ειχα βαλει χαρτι αφης και ειχα πλαισιωσει την προσκληση με πορσελανινες καραμελιτσες. Το κουτι ηταν 8x8x4. Ολα τα υλικα (κουτι, χαρτι αφης, καραμελιτσες, κορδελα, φλος κορδονι για το καρτελακι) τα πηρα απο "το πακετο"

Τα τελαρακια τα πηρα απ τον Κρεκουκη. Το ενα ειχε και φελιζολ με γρασιδι και πανω ειχα καρφωσει τα γλειφιτζουρια

Που βρίσκεται το "Πακέτο"; Μήπως έχει καμιά ιστοσελίδα;

Σε έπρηξα στις ερωτησεις αλλά ψάχνομαι κι εγώ γιατί κάποια στιγμή η καρδούλα θα πρέπει να πάρει και όνομα...

*

αχ ευχαριστω gerakina μου. Τωρα ψηνομαι να ετοιμασω και της μικρης μου (να δω πως θα το καταφερω με 2 μωρα). Λεμε να βαφτισουμε Μαϊο και ειμαι σε αναζητηση θεματος. Αμα εχετε καμια ιδεα, καθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη!!! :wink:

Διαφημίσεις

Σε έπρηξα στις ερωτησεις αλλά ψάχνομαι κι εγώ γιατί κάποια στιγμή η καρδούλα θα πρέπει να πάρει και όνομα...

ιδου η ιστοσελιδα του... http://www.atlas-paketo.gr Εχει καταστηματα στη Χαβριου (Αθηνα κεντρο), Μοσχατο, καλλιθεα και πειραια. Ρωτα με ο,τι θες. Και γω ετσι ρωτησα, εμαθα και εφτιαξα :wink::)

ιδου η ιστοσελιδα του... http://www.atlas-paketo.gr Εχει καταστηματα στη Χαβριου (Αθηνα κεντρο), Μοσχατο, καλλιθεα και πειραια. Ρωτα με ο,τι θες. Και γω ετσι ρωτησα, εμαθα και εφτιαξα :wink::)

Ευχαριστώ πάρα πολύ... Πρέπει σιγά σιγά να αποφασίσω κι εγώ τι θα κάνω για να οργανώσουμε τη βάπτιση. Αν τελικά καταφέρω να τις φτιάξω μόνη μου έχει να πέσει πολύ ερώτηση... :wink:

*

Και τα πουγκακια απο τον ατλα τα πηρα. Ηταν γαζα μισα φουξια και μισα λαχανι . Τα γεμισα με τουλι στο ιδιο χρωμα και κουφετα με γευσεις φρουτων. Το πουγκι το εδεσα με κορδελα και φλος κορδονι στο οποιο περασα αυτο το λουλουδακι και χαντρες φουξια- πρασινο. Το λουλουδι και τις χαντρες τα πηρα απο ενα αλλο μαγαζι κοντα στο πακετο που ειναι στο κεντρο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή θα παραγγείλω τα υλικά απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Μένω Λάρισα και εδώ είναι πανάκριβα. Να ρωτήσω κάτι;

Η κορδέλα είναι απλή πως την ζητάω; Το κορδόνι έτσι λέγετε Φλος θα καταλάβουν; Πρώτη φορά φτιάχνω και δεν τα ξέρω πολύ καλά

Και κάτι άλλο.Εγώ θέλω στα πουγκιά στο ένα να δέσω ένα κομπολόι και στο άλλο ενα μπρελόκ. Πως θα τα κρεμάσω; Με το κορδόνι;

Η κορδελα ηταν οργαντινα (υπαρχει σε διαφορα πλατη). Το κορδονι λεγεται φλος και σε αυτο θα περασεις το κομπολοι ή το μπρελοκ και θα δεσεις το πουγκι. Απο πανω θα δεσεις την κορδελα, ωστε να κρεμεται το διακοσμητικο σου, χωρις να φαινεται ο κομπος απο το κορδονι.

μπραβο ειναι πολυ ωραια ολα...θελω να σε ρωτησω ή οποια ξερει αν εχετε κανενα τιμοκαταλογο απο το ατλας να μου στειλετε μεσω μαιλ?η τις τιμες της λενε μονο τηλεφωνικα?

λοιπον.. τα κουτακια ηταν τα προσκλητηρια. Σε καθε κουτακι ειχακρεμασει ενα καρτελακι με το ονομα του καλεσμενου. Τα πουγκακια ηταν οι μπουμπουνιερες των μεγαλων και τα βαζακια ηταν το γλυκο των μεγαλων (γλυκο καρπουζι απο τη "συνταγη της γιαγιας"). Για τα παιδακια ειχα για γλυκο, τεραστια γλειφιτζουρια και για μπουμπουνιερα ξυλινα μουσικα οργανα (μαρακες, τυμπανακια κλπ). Αυτα τα 2 ηταν και τα μονα που αγορασα. Τα ειχα ολα στα τελαρακια που βλεπεις. Κριμα που δεν εχω κι αλλες φωτο στο pc. Φαινονταν πολυ ωραια ...

ποπο εχω παθει πλακα!πανεμορφα ειναι!τα μουσικα οργανα που τα βρηκες?ειναι ακριβα?