Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κιλα...

Recommended Posts

kai ego ebala 20 kilakia alla den me enoxloun katholou! exo kanei progoulaki kai mpoutakia (moiazo tora me thn mana mou :shock: )....to mono pou den fouskose einai ta xeria mou...kai ta autia mou :))...apo 55 ksekinisa kai eimai 75. Aurio gennao opote exthes euxaristithika na trww (pagota, gluka, kreata ktl) ....shmera o giatros eipe prepei na fao elafria :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kai ego ebala 20 kilakia alla den me enoxloun katholou! exo kanei progoulaki kai mpoutakia (moiazo tora me thn mana mou :shock: )....to mono pou den fouskose einai ta xeria mou...kai ta autia mou :))...apo 55 ksekinisa kai eimai 75. Aurio gennao opote exthes euxaristithika na trww (pagota, gluka, kreata ktl) ....shmera o giatros eipe prepei na fao elafria :(

Με το καλο Σοφουλα να ερθει το μπεμπακι αυριο!!!

Σοφουλα μου γλυκεια.... πας για προκληση ε ???

Με το καλο !!! Θα περιμενουμε νεα σου, ελπιζω να εχεις φροντισει τον τροπο να μας ενημερωσεις !!! χαχα

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!

ΦΙΛΙΑ !!!

Ευχομαι ολα να πανε με το καλο Sophia D και να εχεις να πεις πολλα μολις με το καλο επιστρεψεις!!! :P

Οσο για το φαγητο καλα εκανες, τουλαχιστον το ευχαριστηθηκες!!!

ikfUp2.png WTMrp3.png

Διαφημίσεις

αντε με το καλο!!

εγώ πάντως ξεκίνησα 55 κιλά, και τώρα στην 28η εβδομάδα έχω φτάσει τα 70!Φυσικά σταμάτησα να ζυγίζομαι πια!Μόνο αν με ζυγίσει η γιατρός μου...εκεί δεν γλυτώνω..και φωνάζει..Αλλά τι να κάνω ρε κορίτσια??Δεν γίνεται διαφορετικά, είναι θέμα οργανισμού.Πως το βιώνει η καθεμία.Σωστα??Κι η μπέμπα μου είναι ήδη 1,200gr! Που θα φτάσουμε...? :roll:

Αχ αυτο αναρωτιεμαι και εγω ....

Ξεκινησα 69 κιλα και εχω φτασει ηδη στα 80 και ειμαι μολις στον 6ο μηνα.... :(

Ας βγει με το καλο ο μικρος και εχουν να πεσουν μεγαλες πεινες.....

Από το βιβλίο εγκυμοσύνης και φροντίδας νεογέννητου " Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" αντιγράφω:

...Μια γυναίκα μέσου βάρους πρέπει να πάρει περίπου 1,5 με 2 κιλά κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου και γύρω στο μισό κιλό την εβδομάδα, 6 με 7 κιλά συνολικά, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου. Η αύξηση βάρους πρέπει να συνεχιστεί με ρυθμό της τάξης του μισού κιλού την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του έβδομου και του όγδοου μήνα και τον ένατο μήνα να πέσει σε μισό κιλό ή 1 - ή ίσως και κανένα- για ένα σύνολο 4 με 5 κιλών κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου...

... Ο στόχος της εγκύου πρέπει να είναι να διατηρεί την αύξηση του βάρους της όσο πιο σταθερή γίνεται, χωρίς απότομες αυξομειώσεις...

... Η λογική και ασφαλής αύξηση βάρους στην εγκυμοσύνη για μια μέση γυναίκα είναι από 13 εως 19 κιλά όπου τα κιλά που θα πάρει μια λεπτοκαμωμένη, μικρόσωμη γυναίκα θα προσεγγίζουν το κάτω όριο και αυτά που θα πάρει μια πιο εύσωμη γυναίκα θα βρίσκονται μάλλον στο πάνω όριο.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Εντάξει, αφού τα κατάφερες μέχρι τώρα, νομίζω οτι τα κιλά σου είναι περισσότερο οίδημα, και κατακράτηση (εκτός αν χτυπάς λιπαρά γλυκά κτλ με το κιλό) Αυτά χάνονται πρώτα λένε, ψυχραιμία !

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια, να σας πω ένα tip (ιατρικό) για την αντιμετώπιση της κατακράτησης στην εγκυμοσύνη. 1 φορά την εβδομάδα κατάκλιση, όσο το δυνατόν περισσότερο και να καταναλώνετε μόνο υγρά. Τώρα το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό (ειδικά αν έχεις και άλλο παιδί δεν ξέρω, αλλά όσες υποφέρουν αξίζουν να το δοκιμάσουν.

Με εμένα πάντως συνέβει το εξής παράδοξο. Μέχρι να μπω στον 6ο μήνα είχα πάρει 10 κιλά! από τότε μέχρι και τώρα, δηλαδή σχεδόν 2,5 μήνες δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο. Συνολικά δηλαδή έχω μείνει στα 10 κιλά παραπάνω.... Εγώ περίμενα με τους ρυθμούς που πήγαινα, πως θα έσπαγα καθε ρεκόρ... :)

an1cCqX00001110MDAwODM1ZHwwMDAwMTExZGF8RWxlbmkgaXMgaGVyZSBmb3I.gif

Κορίτσια, να σας πω ένα tip (ιατρικό) για την αντιμετώπιση της κατακράτησης στην εγκυμοσύνη. 1 φορά την εβδομάδα κατάκλιση, όσο το δυνατόν περισσότερο και να καταναλώνετε μόνο υγρά. Τώρα το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό (ειδικά αν έχεις και άλλο παιδί δεν ξέρω, αλλά όσες υποφέρουν αξίζουν να το δοκιμάσουν.

Τι εννοείς κατάκλιση? να μείνεις μία μέρα ολόκληρη στο κρεβάτι? :shock:

Ναι, όχι και σα να είσαι άρρωστη αλλά γενικά πολύ ξάπλα. Αν δεν έχεις άλλο παιδάκι δοκίμασέ το, θα σου κάνει καλό. Εγώ δεν μπορώ ούτε και να το σκεφτώ με το μπέμπη.

egω και στις 2 μου εγκυμοσυνες ημουν τεζα στο κρεββατι ή στου νοσοκομειου στο κρεββατι του πονου χαχχαχα ή στο σπιτι.αχχχχχχχχχχ!!!!!!!λοιπον στην πρωτη πηρα 9 κιλα και στην δευτερη πηρα 9μιση, ομως παιζει μεγαλο ρολο οτι γεννησα και τα 2 μου παιδακια προωρα γιατι τα πολλα κιλα λενε τα παιρνεις στους τελευταιους μηνες

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα. Το καλό με εμάς που έχουμε εξαγωγές είναι ότι χάνουμε κάποια κιλάκια στην αρχή :) τουλάχιστον έχει και ένα θετικό στην ταλαιπωρία! Εγώ είμαι στον 5ο και μέχρι τον 4ο είχα χάσει 4,5 κιλά και τώρα έχω παρει τα 2, οπότε είμαι..-2.5! Ο γιατρός μου παρόλα αυτά με έχει "προσοχη" γιατί είχα από πριν αρκετά περιτά κιλάκια 8) αλλά το έχω βάλει σκοπό να μην πάρω πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη..ελπίζω να τα καταφέρω!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...