Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τα κιλά της εγκυμοσύνης με λίγη καλή προσπάθεια χάνονται. Εγώ στην πρώτη είχα παρει 20 κιλά και τα έχασα σε διάστημα ενός χρόνου, στην δεύτερη ήμουνα πιο προσεκτική και πήρα μόνο 9 τα οποία τα έχασα μέσα σε ένα μήνα.

Εγώ πήρα 36! :shock: Δεν έτρωγα παραπάνω,αλλά είχα κατακράτηση υγρών και αυτό οδήγησε σε προεκλαμψία,αν και δεν είχα πρόβλημα με την πίεση μου παρά μόνο τις τελευταίες μέρες!Είχα γίνει σαν τον Μαμαλάκη!

Έχασα τα 20 σε 20 μέρες και άλλα 12 μετά.Μου έμειναν 4,αλλά πολλή μα πολλή σας λέω χαλάρωση.Χρειάζομαι επειγόντως γυμναστήριο,αλλά πού χρόνος? :?

Και στις δυο εγκυμοσύνες μου πήρα 13 κιλά.

Την πρώτητ α έχασα σε σαράντα μέρες και μετά έχασα άλλα πέντε!

Τώρα 10 μέρες μετα τη γέννα έχασα τα 9 και μου μένουν άλλα 4!πιστεύω να τα ξεφιρτωθώ γρήγορα!

.png.png.png

Διαφημίσεις

Όπως σας εχω ξαναπει και τις δυο εγκυμοσυνες μου τις ξεκινησα ΠΟΛΥ χοντρη... στην καθε μια εχασα περιπου 16 κιλα, της πρωτης τα ξαναπηρα η χαζη, αλλα τωρα ΔΕΝ το αφηνω !!!

Θα χασω κι αλλα !!!

Κορίτσια μην αγχεστε παρακαλώ !!!!!

Έμεινα έγκυος στα 120+ γέννησα γύρω στα 140 με φυσιολογικό τοκετό και όλα δούλευαν ρολόι (φυσικά αιματολογικές εξετάσεις έκανα κάθε 3 εβδομάδες μην τυχόν και έχω τίποτα αλλά όλα πήγαν οκ!)

Τώρα πια κοντά 5 χρόνια από την εγκυμοσύνη και αφού είχα φθάσει στα 150 εδώ και 15 μήνες έβαλα ένα όμορφο σιλικονούχο δακτυλιδάκι στο στομαχάκι μου και ξαναγυρίζω στην παλιά Μαρίνα. Είμαι αισίως 111 κιλά και είπα ότι μόλις φθάσω στα 99 θα ξαναμείνω έγκυος !!!!!!!!

Καλή μου επιτυχία λοιπόν μόνο 12 κιλά μου μείναν γμτ!! και μου φαίνονται τώρα βουνό !!!

cRGo.jpg.png

Κορίτσια μην αγχεστε παρακαλώ !!!!!

Έμεινα έγκυος στα 120+ γέννησα γύρω στα 140 με φυσιολογικό τοκετό και όλα δούλευαν ρολόι (φυσικά αιματολογικές εξετάσεις έκανα κάθε 3 εβδομάδες μην τυχόν και έχω τίποτα αλλά όλα πήγαν οκ!)

Τώρα πια κοντά 5 χρόνια από την εγκυμοσύνη και αφού είχα φθάσει στα 150 εδώ και 15 μήνες έβαλα ένα όμορφο σιλικονούχο δακτυλιδάκι στο στομαχάκι μου και ξαναγυρίζω στην παλιά Μαρίνα. Είμαι αισίως 111 κιλά και είπα ότι μόλις φθάσω στα 99 θα ξαναμείνω έγκυος !!!!!!!!

Καλή μου επιτυχία λοιπόν μόνο 12 κιλά μου μείναν γμτ!! και μου φαίνονται τώρα βουνό !!!

Καλή επιτυχία Μαρινάκι,αν και με το δακτυλιδάκι θα τα χάσεις σίγουρα!Εμένα που δεν μου επιτρέπεται να βάλω?Είμαι γύρω στα 80 τώρα... :oops:

Διαφημίσεις

Στην 1η εγκυμοσύνη πήρα 14 κιλά. Tα τελευταία 3 κιλά δυσκολεύτηκα πολύ να τα χάσω, και το κατάφερα όταν ο γιόκας μου έφτασε σχεδόν 7 μηνών. Aν δεν είχα τα βαφτίσια σαν κινητήριο δύναμη, ίσως ακόμα να μη τα είχα χάσει. Kαι πάνω που είχα πέσει και μισό κιλό κάτω απ'τα αρχικά μου κιλά... έμεινα ξανά έγκυος.

Tώρα έχω ήδη πάρει σχεδόν 3 κιλά, να δω πόσα θα φτάσω. Nομίζω πάντως ότι σ'αυτή την εγκυμοσύνη θα πάρω περισσότερα από 14 κιλά.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

εγώ έχω παρει ήδη 11 κιλά... :( τα γλυκάκια είναι η μόνη μου ζαβολιά, γιατί κατα τα άλλα junk κλπ δεν μπαινει στο στόμα!!!

Όσο σκέφτομαι ότι έχω σχεδόν 2 μήνες ακόμα....

Και κλασσικά οι γιατροί δίνουν όριο 12-13 κιλά και με έκραξε λιγάκι ο δικός μου!

αντε να δούμε πόσα θα πάρω τελικά...

eNeap2.pngNziDp2.png

Εγώ κορίτσια πάντα ήμουν γεματούλα αλά τώραπ πια έγινα χοντρούλα.

Στη πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά μετά από μεγάλη κατανάλωση φαγητού και για τα οποία δεν έκανα καμμία προσπάθεια να χάσω.

Στις 2 επόμενες εγκυμοσύνες δεν ξεπέρασα τα 10 κιλά στην καθεμία τα οποία μου έχουν μείνει 2 από την δεύτερη και 2 από την τρίτη.

Σύνολο: 25+2+2 = 29 κιλά......που πρέπει να πάρω απόφαση να χάσω.....

την πρώτη μου εγκυμοσύνη την ξεκίνησα 55 κιλά και πήρα γύρω στα 12-13 τα οποία έχασα σχετικά εύκολα. Τη δεύτερη τώρα την ξεκίνησα 51 κιλά και έχω πάρει ήδη 2-3 κιλά.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Οπως έχω ξαναπεί ξεκίνησα γύρω στα 57 και είμαι ήδη 65 :oops::cry::cry:

Βέβαια έκοψα και το τσιγάρο και μάλλον τα 2-3 κιλάκια απο αυτό.

Η γιατρός μου έδωσε δίαιτα, αλλά η κακομοίρα ούτε τηγανητά τρώω, ούτε γλυκά και γενικά πρόχειρο και όλο θερμίδες φαγητό.

Βέβαια τσιμπολογάω πιο συχνά :oops: αλλά τι να κάνω αφού κάνει πείνα :cry:

Επειδή πάντα πρόσεχα και δεν έτρωγα "απαγορευμένες τροφες" όπως π.χ. πίτσες, πάστες, πατατακια, κλπ έλεγα οτι όταν μείνω έγκυος επιτέλους θα μπορώ να τρώω πιο ελέυθερα, αλλά που τέτοια τύχη :(

Κατά τα άλλα προσέχω λιγάκι τωρα τουλάχιστον να μην πάρω άλλα.

db0ip3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα 36! :shock: !Είχα γίνει σαν τον Μαμαλάκη!

Μαμαλάκη!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Οπως έχω ξαναπεί ξεκίνησα γύρω στα 57 και είμαι ήδη 65 :oops::cry::cry:

Βέβαια έκοψα και το τσιγάρο και μάλλον τα 2-3 κιλάκια απο αυτό.

Η γιατρός μου έδωσε δίαιτα, αλλά η κακομοίρα ούτε τηγανητά τρώω, ούτε γλυκά και γενικά πρόχειρο και όλο θερμίδες φαγητό.

Βέβαια τσιμπολογάω πιο συχνά :oops: αλλά τι να κάνω αφού κάνει πείνα :cry:

Επειδή πάντα πρόσεχα και δεν έτρωγα "απαγορευμένες τροφες" όπως π.χ. πίτσες, πάστες, πατατακια, κλπ έλεγα οτι όταν μείνω έγκυος επιτέλους θα μπορώ να τρώω πιο ελέυθερα, αλλά που τέτοια τύχη :(

Κατά τα άλλα προσέχω λιγάκι τωρα τουλάχιστον να μην πάρω άλλα.

Aθηνά μου το τελευταίο τρίμηνο να υπολογίζεις 5 κιλά + το λιγότερο.Ειδικά τον τελευταίο μήνα μπαίνουν περίπου 3 με 3μισι κιλά είτε το θέλουμε είτε όχι!Βέβαια εγώ με την κατακράτηση η κακομοίρα που και δεν έτρωγα και πήρα τον τελευταίο μήνα 9 κιλά ήμουν περίπτωση! :shock:

Εγω πηρα 10 κιλα συνολο και στο τελευταιο τριμηνο ειχα παρει ολα κι ολα γυρω στο 1,5 κιλο.Δεν μπορουσα να φαω με τιποτα,με πιεζε στο στομαχι ο μικρουλης μου και δε χωρουσε φαγητο :lol: Το μωρο βεβαια επαιρνε κανονικα και με το παραπανω το βαρος του οποτε εδω φαινεται ποσο μυθος ειναι οτι αν ειναι μεγαλο το μωρο παιρνουμε πολλα κιλα.Ο γιατρος μου ελεγε δεν με ενδιαφερει να παιρνεις εσυ κιλα αλλα το μωρο σου(γιατι ειχα αγχωθει οταν στον 8ο δεν πηρα παρα μισο κιλο :shock: ).Τα εχασα βεβαια μεσα σε 20 μερες με ενα μηνα :wink:.

ΓΕνικα στην εγκυμοσυνη δε στερηθηκα τιποτα αλλα ουτε εκανα υπερβολες του στυλ τωρα ειναι ευκαιρια να φαω.Ετρωγα οπως παντα και αν κατι εξτρα μου εκανε ορεξη δεν σκεφτομουν τα κιλα.Απεφευγα βεβαια ετοιμα σαντουιτς,γαριδακια και τετοια χαζα για λογους υγιεινης και οχι κιλων.

bxBwp2.png EgDTp2.png

Εγω ειμαι 10 κιλα πανω απο το κανονικο μου βαρος. Θελω να μεινω εγκυος αλλα φοβαμαι οτι θα παρω αλλα 20 και δε θα τα χασω ποτε!!! Εχω αυτο το αγχος επειδη οσες κοπελες ξερω πηγαν πανω απο 90 κιλα με μια εγκυμοσυνη.Εκτος αυτου , τρελαινομαι για τα γλυκα και εχω και ταση να παχυνω. Το μονο θετικο που βλεπω ειναι οτι στην εγκυμοσυνη σκοπευω να κοψω σουβλακια,γλυκα κτλ για να ειναι καλα το μωρακι μου. Αχ.... Απο τη μια θελω να τα χασω τωρα και να μεινω λιγο αργοτερα εγκυος, απο την αλλη δε θελω να περιμενω και αλλο για να γινω μανουλα!! :P

Aθηνά μου το τελευταίο τρίμηνο να υπολογίζεις 5 κιλά + το λιγότερο.Ειδικά τον τελευταίο μήνα μπαίνουν περίπου 3 με 3μισι κιλά είτε το θέλουμε είτε όχι!Βέβαια εγώ με την κατακράτηση η κακομοίρα που και δεν έτρωγα και πήρα τον τελευταίο μήνα 9 κιλά ήμουν περίπτωση! :shock:

:shock: Αφου όλα πήγαν μια χαρά και το μωράκι σου είναι καλά και στην αγκαλιά σου, φαντάζομαι οτι τελικά μονο αυτό μετράει, 2 κιλα πάνω 2 κάτω είναι λεπτομέρειες, ειδικά για εσένα που δεν ήταν και στο χέρι σου :P

Παντως θα προσπαθήσω γιατί εμένα είναι στο χέρι μου (ήδη το κάνω εχω μείνει σταθερή εδω και 2 εβδομάδες) να προσέχω (προβλέπεται μεγάλη πείνα!!!) ωστε να μην ξεφύγω.

Και μια φίλη μου πήρε 25 κιλά και μέσα σε 1 χρόνο είναι 57 και παλι. Άρα έχουμε ελπίδες :lol::lol:

db0ip3.png

και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες είχα πάρει 20+ κιλά (στο τέλος σταμάτησα να ζυγίζομαι)..

Στην πρώτη εγκυμοσύνη τα έχασα και με το παραπάνω, με διαιτολόγο..βέβαια μετά ξαναπήρα τα παραπάνω που έχασα.

Τωρα μου έχουν μείνει 4-5 κιλά, τα οποία προσπαθώ να χάσω, αλλά δυστυχώς δνε μπορώ να κάνω δίαιτα (με ειδικά μαγειρεμένα φαγητά) οπότε προσπαθώ να τρώω υγειινά, χωρίς να τσιμπολογάω..ελπίζω να τα καταφέρω..

Απλά αυτή την φορά μου έχει μείνει κοιλιά και δεν ξέρω τι να κάνω..

Πρέπει να αρχίσω γυμναστήριο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια...

Παντως πιστευω πως και να αγχωνόμαστε πάρα πολυ δεν βοηθαει στο να χάσουμε κιλά.

Αλλωστε οταν εχεις κανει και 2 παιδια και δεν εισαι και η γυναικα του Λατση με τις οικονομους και τις παραμανες, αλλα μια απλη εργαζομενη μητερα και νοικοκυρα ταυτοχρονα, ε συγνωμη αλλα ουτε προσωπικο μασερ εχεις ουτε την πολυτελεια να διαθετεις χρονο για γυμναστηρια και spa.

Για αυτο ας ειμαστε λιγο επιεικεις , οχι να γινουμε φαλαινες αλλα δυσκολο να εχεις αναλογιες μοντελου.

Επειδη εχω περασει απο τη φαση της υστεριας με τους κοιλιακους και τα ψωμακια οταν ημουνα 25 ξερω πως σε καταβαλλει ολο αυτο οταν σου γινει εμμονη να γινεις "μοντελο" (ητοι ανορεξικια).

db0ip3.png

Ρε γ@$#^*& εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες έκανα θυροειδή... Στην πρώτη μέχρι τα τέλη του πέμπτου είχα βάλει μισό κιλό όλο κι όλο και μετα.... έσπασα τα κοντέρ!!! Έβαζα κατα μέσο όρο 6 κιλά το μήνα και η καημένη όλο σαλάτες έτρωγα.... Έβλεπα μακαρονάδα και έβαζα τα κλάματα.... Τώρα είπα θα τρώω κανονικά και να πάει στα κομμάτια. Αφού θα τα βάλω ούτως ή άλλως τουλάχιστον να χαρώ τη διαδρομή :lol: .Βέβαια και πάλι δε σκίζομαι, όπως πάντα τρώω, αλλά μέχρι τον τρίτο έχασα και 10 κιλά και τώρα έχω βάλει πάλι 5... Εκεί που τρελαίνομαι όμως είναι που ενώ ο άντρας μου μου λέει " δεν είσαι χοντρή, έγκυος είσαι" ή "ολόκληρο παιδί έχεις τί περιμένεις;;" έχω τους γονείς μου να μου σπάνε τα νεύρα: απο τη μια η μάνα μου να μετράει τις μπουκιές μου ("πάλι τρώς;;;") και απο την άλλη ο πατέρας μου που ενάμιση χρόνο τώρα δεν έχει σταματήσει να μου λέει πόσο χοντρή είμαι, οτι πρέπει να επιστρέψω άμεσα στα κανονικά μου κιλά και γιατί δεν προσέχω και όλο τρώω ( :shock::roll::shock: )... Και άντε μετά να απαντήσεις λογικά....

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Εκεί που τρελαίνομαι όμως είναι που ενώ ο άντρας μου μου λέει " δεν είσαι χοντρή, έγκυος είσαι" ή "ολόκληρο παιδί έχεις τί περιμένεις;;" έχω τους γονείς μου να μου σπάνε τα νεύρα: απο τη μια η μάνα μου να μετράει τις μπουκιές μου ("πάλι τρώς;;;") και απο την άλλη ο πατέρας μου που ενάμιση χρόνο τώρα δεν έχει σταματήσει να μου λέει πόσο χοντρή είμαι, οτι πρέπει να επιστρέψω άμεσα στα κανονικά μου κιλά και γιατί δεν προσέχω και όλο τρώω ( :shock::roll::shock: )... Και άντε μετά να απαντήσεις λογικά....

Ε,λοιπόν σε πληροφορώ Έλενά μου,ότι όσο ήμουν έγκυος αλλά και τώρα κάθε φορά που πηγαίνουμε για φαγητό στη πεθερά μου,ενώ ολονών τα πιάτα είναι φίσκα γεμάτα,το δικό μου είναι πάντα μισό!Πώς εξηγείται αυτό?Και το θέμα είναι ότι ο άντρας μου με θέλει έτσι και τους το έχει τονίσει άπειρες φορές!

Δεν θα ξεχάσω ότι όσο ήμουν έγκυος ήθελα να τρώω ψάρια(ενώ δεν τρελλαινόμουν πριν..).Εμένα μου έφτιαχνε άσχετα φαγητά,π.χ. κεφτεδάκια και τον άντρα μου ψαράκια...Και καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι....Και το ήξερε...Και της είχε κάνει νύξη ο άντρας μου... :cry: