Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

roula.noel

Recommended Posts

Ε ναι! Πως δε γιορτάζουμε;

Αφού κόψαμε την άδεια στα παππούδια και θα μας έρθουν κατευθείαν από το θέατρο που είχαν κανονίσει να κρατήσουν τα καμάρια μας να βγούμε έξω :)

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

μη μασατε το θεμα ειναι μουφαρα ολε!!!

μην γραφετε τα εσωψυχα σας σε ατομα που δεν ξερετε

(λεμε τωρα)...κ μπαινουν με αλλα νικς για να εκμεταλευτουν

τις αδυναμιες σας....κ να διασκεδασουν την μιζερια τους..

get a life roula.noel klp ...μας τα ξαναπες...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=16341&highlight=

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=586601#586601

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=16416&postdays=0&postorder=asc&start=0

Μα γίνεται να ξεπεράσει κανείς ποτέ τον χαμό της μίας και μοναδικής?

Είμαι 34 και την έχασα στα 7… ακόμα πονάω και υποφέρω λες και την έχασα χθες…Και ήταν μόνο 26…. :cry::cry:

Η απωλεια ενος γονιου δεν ξεπερνιεται ποτε.! Στα 18 εχασα τον πατερα μου απο καρκινο.Η αρωστεια κρατησε για 3 χρονια.Ολο αυτο το διαστημα

ηταν πολυ ψυχοφθορο και οδυνηρο.Οταν τον χασαμε εγω και η αδερφη

μου(13 χρονων)χασαμε τη γη κατω απο τα ποδια μας.Πριν καλα-καλα

συνελθουμε απο αυτο χασαμε γιαγια και παππου (οι γονεις του πατερα μου

δεν αντεξαν το χαμο του).Μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα εχασα 3 πολυαγαπημενα προσωπα.......τωρα ειμαι 36,παντρευτηκα,εκανα μια

μικρη μουμπου και ομως..δεν υπαρχει μερα που να μην τους θυμηθω,να

μην σκεφτω οτι εχασαν τοσα πολλα απο την ζωη μου! Προσπαθησα ομως

και καταφερα να ζω με τις ομορφες αναμνησεις...!!

matina

Διαφημίσεις

ειναι πολυ ασχημο αυτο που συμβαινει δεν ειμαι καθολου μουφα και δεν εχω κανενα λογω να πω ψεματα για ενα τετοιο θεμα, η ψυχη μου μονο ξερει και οχι αυτοι που ουτε πως να τους χαρακτηρισω δεν ξερω.απαντω μονο στους ανθρωπους που γραψανε οτι δεν ειναι καθολου μουφα το θεμα.οσο αφορα αυτους που πιστευουν ειναι μουφα,θα τους συμβουλεψω να σταματησουν να το κανουν αυτο γιατι δεν ειναι παιχνιδι εχω χασει την μητερα ποναω πολυ για αυτο και εχω και καποιο προβλημα υγειας δεν μπορω να απαντω συνεχως σε ανθρωπους που δεν με ξερουν και θελουν να με παρουσιασουν <μουφα>,ας το κανουν.να θυμαστε ομως οτι η αδικια πληρωνετε.μαλλον τελικα δεν επρεπε να γραψω τιποτα.

ειναι πολυ ασχημο αυτο που συμβαινει δεν ειμαι καθολου μουφα και δεν εχω κανενα λογω να πω ψεματα για ενα τετοιο θεμα, η ψυχη μου μονο ξερει και οχι αυτοι που ουτε πως να τους χαρακτηρισω δεν ξερω.απαντω μονο στους ανθρωπους που γραψανε οτι δεν ειναι καθολου μουφα το θεμα.οσο αφορα αυτους που πιστευουν ειναι μουφα,θα τους συμβουλεψω να σταματησουν να το κανουν αυτο γιατι δεν ειναι παιχνιδι εχω χασει την μητερα ποναω πολυ για αυτο και εχω και καποιο προβλημα υγειας δεν μπορω να απαντω συνεχως σε ανθρωπους που δεν με ξερουν και θελουν να με παρουσιασουν <μουφα>,ας το κανουν.να θυμαστε ομως οτι η αδικια πληρωνετε.μαλλον τελικα δεν επρεπε να γραψω τιποτα.

κριμα........................................... ..

θα την πληρωσουμε ............σε ενα τοσο λεπτο θεμα..

οπως το θεμα της μητερας...σταζεις φαρμακι...δεν πειραζει...

ας την πληρωσουμε....εσυ να εισαι καλα!!!!!!

...αα εγω εχω ηδη πληρωσει..τωρα παιρνω τα ρεστα μου :wink:

κριμα........................................... ..

θα την πληρωσουμε ............σε ενα τοσο λεπτο θεμα..

οπως το θεμα της μητερας...σταζεις φαρμακι...δεν πειραζει...

ας την πληρωσουμε....εσυ να εισαι καλα!!!!!!

...αα εγω εχω ηδη πληρωσει..τωρα παιρνω τα ρεστα μου :wink:

Πάλι Ιουλίττα μου θυμίζει με την λανθασμένη φωνή των ρημάτων...αλλά αυτή έχει προχωρήσει. Έχει 2 nicknames και τα βάζει να μιλάνε μεταξύ τους... :shock:http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=586601#586601

tt1724b1.aspx

Διαφημίσεις

πες τα ντινατ...ετσι ακριβως!!τι θελεις ρε ποιητη να μας πεις?οτι οποια σε αμφισβητησε θα πληρωσει με το ιδιο νομισμα?στεκεις κοριτσι μου?εφοσον εσυ η ιδια ανοιγεις ενα θεμα ο καθενας εχει το δικαιωμα να σε πιστεψει η οχι.δεν απανταμε ομως ετσι...

Nrdkp3.png

ενώ το ότι τόσες μέρες ήσουν εξαφανισμένη και ξαφνικά με το που σε κράξαμε για άλλη μια φορά απαντάς δεν είναι καθόλου παράξενο ε?μου άρεσε που μου είχες γράψει πιο πάνω ότι σε κούρασα!!μάλλον μόνη σου κουράζεσαι με το να δημιουργείς τόσους λογαριασμούς και μετά να συνομιλούν μεταξύ τους :lol: τελικά έχεις πλάκα :lol::lol::lol:

ενώ το ότι τόσες μέρες ήσουν εξαφανισμένη και ξαφνικά με το που σε κράξαμε για άλλη μια φορά απαντάς δεν είναι καθόλου παράξενο ε?μου άρεσε που μου είχες γράψει πιο πάνω ότι σε κούρασα!!μάλλον μόνη σου κουράζεσαι με το να δημιουργείς τόσους λογαριασμούς και μετά να συνομιλούν μεταξύ τους :lol: τελικά έχεις πλάκα :lol::lol::lol:

eeek.gifbrainfart.gif

[

μην γραφετε τα εσωψυχα σας σε ατομα που δεν ξερετε

(λεμε τωρα)...κ μπαινουν με αλλα νικς για να εκμεταλευτουν

τις αδυναμιες σας....κ να διασκεδασουν την μιζερια τους..

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=16341&highlight=

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=586601#586601

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=16416&postdays=0&postorder=asc&start=0

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

μου ματωνει τη ψυχη αυτο το θεμα... δε με νοιαζει αν αυτος που το ανοιξε ειναι μουφας η οχι...

ολοι οσοι απαντησαμε... λεμε αληθεια... δυστυχως :cry::cry::cry::cry:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Λυπάμαι πολύ φυστικάκι μου :cry:

Διαφημίσεις

:shock:

τι γινεται παλι?

παντως μουφα να ειναι το θεμα εγω συγκινηθηκα γιατι κι εγω περασα ασχημη φαση με την αρρωστια της μαμας μου.ανευρισμα κ πολλα εγκεφαλικα αλλα δοξα τω θεω τωρα ειναι μια χαρα.πραγματικα θαυμα!

:(

τι δυσκολο.... ακομα..................................................

σου στέλνω αγκαλίτσα :roll::roll:

καλέ φυστίκι άσχετο αλλα μιας και σε πέτυχα είσαι έγκυος????????????????/

ναι!!

(ευχαριστω για τα αγκαλονια!!!! παντα ευπροσδεκτα!!! :) )

:(

τι δυσκολο.... ακομα..................................................

σου στέλνω αγκαλίτσα :roll::roll:

καλέ φυστίκι άσχετο αλλα μιας και σε πέτυχα είσαι έγκυος????????????????/

ναι!!

(ευχαριστω για τα αγκαλονια!!!! παντα ευπροσδεκτα!!! :) )

ΑΧΧΧΧΧΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ καικαλά κουράγιααααααα :D:D

φιστικάκι με το καλό το μωράκι σου!!!τελικά το έκανε το θαύμα του ο σύζυγος ε???? :lol::lol::lol: σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια ξεκούραστη εγκυμοσύνη!

χριστινάκι περαστικά στη μανούλα σου!!!!είδες?τα καλύτερα έρχονται που λέω και εγώ!μακάρι από δω και μπρος όλα στην υγεία της να πηγαίνουν τόσο καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...