Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

roula.noel

Recommended Posts

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ 36 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΓΩ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΤΕ 17ΧΡΟΝΩΝ,Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ 14 ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 3ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ.ΕΠΑΘΕ ΑΝΕΒΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΗΜΟΥΝ ΦΥΤΟ ΕΙΧΑ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΕΧΑΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΕΙΧΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ,ΠΑΛΕΥΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΘΜΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΕ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΩ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΕΠΕΖΗΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΕΝΕ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Διαφημίσεις

Χαιρομαι που κατορθωσες και βγηκες νικητρια απο αυτη την ιστορια.

Γνωριζω οτι ηταν πολυ δυσκολο.

Το κατορθωμα ειναι να καταφερνεις να κρατας τις καλες αναμνησεις και να προχωρας μπροστα.

FWusp3.png

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΣΙ ΚΑΛΑ!

Διαφημίσεις

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
τί να σε ρωτήσουμε καλέ;;; είναι να τα ρωτάς αυτά; :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

εγώ μια απορία την έχω αλλά σε άλλο σου θέμα αλλά θα μου λυθεί όταν πάρω αύριο στον Ευαγγελισμό να ρωτήσω πόσο έχει η εξέταση θρομβοφιλίας :wink:

Μπράβο σου που το ξεπέρασες!!! Το ίδιο πρόβλημα έχει η γυναίκα μου. Η μαμά της έφυγε πριν 4 χρόνια. Δείχνει να το έχει ξεπεράσει αλλά κάτι μέσα μου λέει ότι πονάει ακόμα.

Πολύ καλό που ανοίχθηκες στον άντρα σου. Γενικά τέτοια δυσάρεστα πράγματα είναι καλό να τα εξωτερικεύει κανείς!!!

Να είσια καλά. :D

εγώ μια απορία την έχω αλλά σε άλλο σου θέμα αλλά θα μου λυθεί όταν πάρω αύριο στον Ευαγγελισμό να ρωτήσω πόσο έχει η εξέταση θρομβοφιλίας :wink:

εγώ στέκομαι στην επανάληψη "ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ"

ειδικά εδώ... βγάζεις τα σώψυχά σου... ΟΚ!

αλλά γιατί να είσαι στη διάθεσή μου να σε ρωτήσω οτιδήποτε;;;

και συ να μου απαντήσεις;

ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω! :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Καλη μου με πατησες εκει που ποναω...Εχασα την μητερα μου στα 16 μου απο τροχαιο (32 χρονων). Ζουσα μονο μαζι επειδη ειχαν χωρισει με τον πατερα μου. Εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου. Τοτε φανηκα πολυ δυνατη σε ολους, μεσα μυ ομως? Οι ανθρωποι με πληγωσαν πολυ, με κατηγορησαν ακομη και γιατι εβγαλα τα μαυρα στα 40 της... Αντισταθηκα ομως και οπως κι εσυ επιβιωσα. Ξερω οτι απλα εισαι καλυτερα τωρα , αλλα ειμαι σιγουρη οτι σε καθε καλη και κακη στιγμη τη σκεφτεσαι, ισως πλεον με χαμογελο τις πεισσοτερες φορες αλλα ΠΟΤΕ δεν θα το ξεπερασουμε τελειως. Μπραβο σου που μιλησες γι αυτο και εισα καλυτερα. Εγω το κανω σπανια. εχουν περασει 16 χρονια και περιμενω μια κορουλα που απο τη 1η στιγμη που την ενιωσα μεσα μου σκεφτομαι οτι θα ειναι η συνεχεια της. Σου ευχομαι να αποκτησεις κι εσυ ενα παιδακι.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Οι ανθρωποι με πληγωσαν πολυ, με κατηγορησαν ακομη και γιατι εβγαλα τα μαυρα στα 40 της...

Κάτσε τώρα μην τα πάρω!!! :mad: Με πιο θράσος σε κρίνει κάποιος επείδη έβγαλες τα μαυρα στα 30 στα 40 ή στα 50 δεν το κατάλαβα? Δε πα να τα έβγαλες την επόμενη μέρα. Σε ποιόν πέφτει λόγος? Το θέμα είναι εσύ πώς νιώθεις!!!!!

Δε θα με φτάνει ο πόνος και η στεναχώρια μου θα φοβάμαι να πάω κόντρα στο καταστατικό κι όλας?

Οι ανθρωποι με πληγωσαν πολυ, με κατηγορησαν ακομη και γιατι εβγαλα τα μαυρα στα 40 της...

Κάτσε τώρα μην τα πάρω!!! :mad: Με πιο θράσος σε κρίνει κάποιος επείδη έβγαλες τα μαυρα στα 30 στα 40 ή στα 50 δεν το κατάλαβα? Δε πα να τα έβγαλες την επόμενη μέρα. Σε ποιόν πέφτει λόγος? Το θέμα είναι εσύ πώς νιώθεις!!!!!

Δε θα με φτάνει ο πόνος και η στεναχώρια μου θα φοβάμαι να πάω κόντρα στο καταστατικό κι όλας?

κι ομως ... με κατηγορησαν ακομη και γιατι ειχα η δυναμη μετα απο 3 μερες να παω σχολειο. Εγω επρεπε να νικησω και εκανα αυτο που θα ηθελε εκεινη κι ομως ακουσα πολλα. Αυτα με εκαναν σκληρη στη ζωη μου αλλα ποτε κακια ωστε να κρινω εγω καποιον αλλον.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

ω ναι man-os... οι ανθρωποι κατηγορουν ευκολα... δυσκολα ομως ειναι διπλα σου οταν τους θες και εκει βλεπεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι συγγενεις και φιλοι... εδω ακουγα και τα περιεργα για τα εσωρουχα που επρεπε να'ναι και αυτα μαυρα... ελεος σ'ενα 15χρονο! εγω εκανα 10 χρονια να πω οτι ειμαι καπως καλυτερα... αλλα παντα μεσα μου κρυμμενο ειναι και με την 1η δυσκολια το ξαναφερνω μπροστα μου...

me and my men...

Διαφημίσεις

οταν πεθανε η γιαγια μου, η μαμα μου με ειχε παρει αγκαλια και εκλαιγε επειδη οι αδερφες της την μαλωναν που δε μπορουσε να φορεσει μαυρα.. ημουνα 5 χρονων, και το θυμαμαι σα τωρα...

οταν εφυγε το μαμουγιο μου απο τη ζωη, δε φορεσα μαυρα... για κεινη

εγώ στέκομαι στην επανάληψη "ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ"

ειδικά εδώ... βγάζεις τα σώψυχά σου... ΟΚ!

αλλά γιατί να είσαι στη διάθεσή μου να σε ρωτήσω οτιδήποτε;;;

και συ να μου απαντήσεις;

ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω! :roll:

Αλλο ένα μούφα θέμα!!!!!! η εξέταση θρομβοφιλίας στον Ευαγγελισμό δεν είχε ποτέ 840 ευρώ που γράφεις σε άλλο θέμα!!! ρώτησα σήμερα φίλο μου γιατρό που δουλεύει εκεί και έμαθα αν και από χθες ήμουν σίγουρη γιατί θυμόμουν περίπου το ποσό γιατί είχε κάνει την εξέταση πρόσφατα σχετικά άτομο από την οικογένεια μου, πόσο ποια να είχε αλλάξει :evil: απίσης αποφάσισε πόσο χρονών είσαι, εδώ βγαίνει ότι είσαι 29 ενώ στο άλλο θέμα λες πως είσαι 28 :D Έπειτα περιγράφεις το δήθεν θάνατο της μητέρας σου λες και αφηγείσαι παραμύθι <--μεταξύ μας βέβαια αυτό κάνεις!!!!Κρίμα γιατί υπάρχουν άτομα που το έχουν ζήσει αυτό που εσύ ουσιαστικά γελοιοποιείς με τόση ευκολία!! !Ένα θα σου πω: υπάρχει ζωή εκεί έξω!!!!!! ξεκόλλα από τον υπολογιστή και τα σενάρια που δημιουργείς!!! :lol:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ 28 ΣΤΑ 29.ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ.

τι είναι η ηλικία?στραγάλια και μπερδεύτηκες στο μέτρημα??τέλος πάντων πες ότι εκεί το τρώω το κουτόχορτο,το πακέτο ομως της θρομβοφιλίας είναι συγκεκριμένες εξετάσεις (είναι 2 ή 3 ) που δεν διαλέγεις αν θα τις κάνεις ή όχι , μπορώ να σου γράψω και με τους ιατρικούς όρους των εξετάσεων που ζητάνε και αναγκαστικά τις κάνεις όλες, όχι 1 ή 2 ή όποια θες.οπότε το πακετάκι της τιμής είναι στάνταρ , πόσο μάλλον σε δημόσια νοσοκομεία :wink: άστο κοπελιά, το συγκεκριμένο πράγμα το κατέχω και μάλιστα πολύ καλά οπότε απλά την πάτησες :lol: και μην μου ξαναστείλεις προσωπικό μήνυμα γιατί θα το στείλω πακέτο στον αντμίν οκ?????με τις υγείες σου!!!!!

αν 8ες μπορώ να σου γράψω ακριβώς ποιές είναι οι εξετάσεις για την θρομβοφιλία, ειδικά σε δημόσια νοσοκομεία όπως ο ευαγγελισμός :wink: και με τίποτα δεν κοστίζουν τόσο!!!τώρα αν εσυ θες συνέχισε να λες τα δικά σου..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...