Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

gouli

Recommended Posts

Απλά δεν άντεχα άλλο να έχω εναν άνθρωπο δίπλα μου ο όποιος να με κριτικάρει συνέχεια,επειδή δούλευα στο γραφείο του όποιο λάθος και να έκανα θα άκουγα το κράξιμο της ζωής μου.Η σταγόνα ξεχείλησε όταν μπροστά στον υπάλληλο μας μου ζήτησε υπεύθυνη δήλωση που να λέει οτι το διάστημα που δούλεψα δεν έχουμε καμια οικονομική εκκρεμότητα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gouli έχουν δίκιο τα κορίτσια δεν ισχύει η εγκατάληψη συζυγικής στέγης αλλά και στην αστυνομία να πήγαινες για καταγγελία δεν θα έβγαζες άκρη θα σου έλεγαν πως πρέπει να υποβάλλεις μύνυση.

Μερικές φορές πάντος κάνουμε και λέμε πράγματα που δεν τα εννοούμε και αν τελικά θα ξεκινήσεις για διαζύγιο καλύτερα να το σκεφτείς όταν θα είσαι λίγο πιο ήρεμη.

Όλα θα πρέπει να τα σκεφτείς για το καλό σου και το καλό του παιδιού σου.

Όσο για την επιμέλεια του παιδιού να μην ανησηχείς γιατι πολύ σπάνια δίνει το δικαστήριο την επιμέλαια στον πατέρα. :D

Είμαι νέα στο forum και δεν έχω ακόμη το θάρρος .... για συζήτηση, αλλά διαβάζω τις συζητήσεις σας συνεχώς και μου αρέσει πολύ το όλο σκηνικό, να μπορούμε να παίρνουμε βοήθεια και να ενημερωνόμαστε ή να σχολιάζουμε ότι μας απασχολεί.

Μπράβο σε όλες

• 3 εβδομάδες μετά...

Ειστε σιγουροι οτι δεν ισχυει η εγκαταλειψη συζυγικης στεγης; Γιατι μια γνωστη μου χωρισε πριν λιγες μερες και η δικηγορος ειπε οτι θα το χρησιμοποιησει στο δικαστηριο οτι εφυγε πρωτος ο συζυγος απο το σπιτι.

• 4 εβδομάδες μετά...
:? ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΑΝΘΗΡΑ".ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ... ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΘΑΡΟ 2200€ ΤΟ ΜΗΝΑ , ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 500€ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.... ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Θα ηθελα κ εγω αν εχετε καποιους δικηγορους που ασχολουνται με τα διαζυγια κ θεωρειτε οτι ειναι καλοι, στην περιοχη της Αθηνας. Εχω απο μια κοπελα ενα ονομα που μου ειχε στειλει, αλλα επειδη ειναι για την αδερφη μου θα ηθελα να εχω κ καποιες εναλλακτικες να της πω...

Θα ηθελα κ εγω αν εχετε καποιους δικηγορους που ασχολουνται με τα διαζυγια κ θεωρειτε οτι ειναι καλοι, στην περιοχη της Αθηνας. Εχω απο μια κοπελα ενα ονομα που μου ειχε στειλει, αλλα επειδη ειναι για την αδερφη μου θα ηθελα να εχω κ καποιες εναλλακτικες να της πω...

Εγώ εργάζομαι σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με πμ ονόματα και διευθυνση.

• 3 months later...

Λοιπόν εχει καταργηθει απο καιρο η εγκαταλειψη συζυγικης στέγης,θα στο πει ο δικηγορος απλώς αν έκανε χρηση σωματικής βιας θα ήταν καλό εκεινη τη στιγμή να ειχες παει στην αστυνομια και να του εκανες καταγγελια θα ηταν το κυριοτερο χαρτι που θα ειχες για την κηδεμονία του παιδιου .Κατα μεγάλο ποσοστο η κηδεμονία θα είναι στα δικά σου χερια θα είναι.Αν μένεις θΕΣ/ΝΊΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΉΣΩ ΚΑΠΟΙΑ η οπία θα σε βοηθουσε πολύ γιατι βοηθαει πολυ τις γυναικες και παντα ειχε μεγάλη επιτυχια σάυτα,το ξερω απο προσωπική εμπειρια απο την κουμπάρα μου. καλισπερα μπορεις να μου δωσεις τα στοιχεια της δικηγορου εχω σοβαρα προβληματα,ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

• 3 months later...

κοριτσια καλησπερα.ψαχνω και αγψω καποιον δικηγορο στη θεσσαλονικη γιατι εχουμε προβληματα με την πρωην του αντρα μου.

βλεπετε καναμε μωρακι και αρχισε να ζηταει περισσοτερα χρηματα για τον εαυτο της απο οτι φαινεται.

Αχ ρε κοριτσια γιατι δεν μας αφηνει να χαρουμε τιποτα παρα μονο δηλητηριαζει τη σχεση μας με το παιδι του αντρα μου αυτη η γυναικα??

Και του προσφερουμε τοσα πολλα!!

Στεναχωριεμαι γιατι με κανει να μη τον παιρνω τιποτα και δεν το θελω καθολου αυτο.

• 5 εβδομάδες μετά...

Η εγκαταλειψη της συζυγικης στεγης εχει σημασια μονο για τη διατροφη της συζυγου εαν φυσικα ζηταει διατροφη.

Δεν εχει καμμια σχεση με το διαζυγιο πια και φυσικα καμμια σχεση με την επιμελεια των παιδιων.

Καλο ειναι βεβαια εαν καποια αποφασιζει να αποχωρησει να το κανει με αιτηση προς το δικαστηριο, αλλα σε περιπτωσεις που υπαρχει κινδυνος σωματικος η ψυχικος κανενας δεν εχει την απαιτηση να μεινειςμεχρι να αποφασισει το δικαστηριο ποιος θα μεινει στο σπιτι.

k9Tap3.png

• 5 months later...
  • 4 months later...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα,

Χρειάζομαι άμεσα μία καλή δικηγόρο (γυναίκα) για έκδοση διαζυγίου η οποία να είναι κατά προτίμηση στα βόρεια προάστια ή στο κέντρο. Έχετε να μου συστήσετε;

Σας ευχαριστώ.

αν επιθυμείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου και τα λοιπά θέματα ( επιμέλεια- διατροφή), μπορώ να σας διαφωτίσω σχετικά και να επιλύσω τις απορίες σας.

• 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Εχω εναν γνωστο μου δικηγόρο να σας συστήσω που ήταν πρώην δικαστικός και τώρα έχει γραφείο στο κέντρο.

Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας στείλω στα στοιχεία του.

• 3 εβδομάδες μετά...
Εχω εναν γνωστο μου δικηγόρο να σας συστήσω που ήταν πρώην δικαστικός και τώρα έχει γραφείο στο κέντρο.

Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας στείλω στα στοιχεία του.

δε σχολιαζω γιατι θα γινω πολυ. μα πολυ κακια:rolleyes:

k9Tap3.png

Mαζί σου :mrgreen: (Που χάθηκες; όλα καλα;)

Ολα καλα:D

τρεχω και δε φτανω...

φτιαχνω επιτελους το γραφειο μου και εχω ψοφησει να τα κουμανταρω ολα.

ξαφνικα 4 ετων η κορη μου αποφασισε να μην κοιμαται, ο γιος θηλαζει φανατικα και εγω θα μπερδευτω καμια μερα στο δικαστηριο και αντι για αγορευση θα πω κανα τραγουδι της ντορας...:-P

εσυ τι γινεται?

k9Tap3.png

• 1 month later...

Κορίτσια βοήθεια. Μπορείτε να μου πείτε πόσο περίπου κοστίζει η πρώτη επίσκεψη σε δικηγόρο για αίτηση αγωγής διαζυγίου????? Γενικότερα πόσο θα μου πάει το όλο θέμα γιατί δεν είναι και στην καλύτερη φάση τα οικονοικά μου. Αποκλείω το ενδεχόμενο να δεχθεί να βγει συναινετικό αν και είναι κάτι που ούτε εγώ θα το ήθελα διότι τον θεωρώ επικύνδινο στο να έχει το παιδί έστω και για μία ώρα μόνος του λόγω του ότι είναι εθισμένος σε αλκοόλ και ουσίες.

Λογικα ο δικηγορος δε θα σε χρεωσει επισκεψη αλλα θα σου παρει αμοιβη για την συνταξη και καταθεση της αγωγης διαζυγιου και οταν αυτη δικαστει παλι θα πληρωσεις αμοιβη για τη δικη.

Η δικη αργει βεβαια.

Φυσικα δεν μπορεις να ξερεις προκαταβολικα τι αλλα δικαστηρια και εξοδα θα δημιουργηθουν, αν ο συζυγος αντιδικησει.

Επισης θα πρεπει να καταθεσεις αγωγη για την επιμελεια και τη διατροφη του παιδιου.

Το κοστος εξαρταται απο τον καθε δικηγορο, δεν υπαρχει στανταρ χρεωση.

k9Tap3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...