Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

gouli

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θελεις να μας πεις κατι παραπανω ωστε να μπορεσουμε να βοηθησουμε καταλληλα;

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Διαφημίσεις

Θελεις να μας πεις κατι παραπανω ωστε να μπορεσουμε να βοηθησουμε καταλληλα;

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

και γιατί έφυγες από το σπίτι και του άφησες το παιδί???

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Λοιπόν εχει καταργηθει απο καιρο η εγκαταλειψη συζυγικης στέγης,θα στο πει ο δικηγορος απλώς αν έκανε χρηση σωματικής βιας θα ήταν καλό εκεινη τη στιγμή να ειχες παει στην αστυνομια και να του εκανες καταγγελια θα ηταν το κυριοτερο χαρτι που θα ειχες για την κηδεμονία του παιδιου .Κατα μεγάλο ποσοστο η κηδεμονία θα είναι στα δικά σου χερια θα είναι.Αν μένεις θΕΣ/ΝΊΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΉΣΩ ΚΑΠΟΙΑ η οπία θα σε βοηθουσε πολύ γιατι βοηθαει πολυ τις γυναικες και παντα ειχε μεγάλη επιτυχια σάυτα,το ξερω απο προσωπική εμπειρια απο την κουμπάρα μου.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Διαφημίσεις

Λοιπόν εχει καταργηθει απο καιρο η εγκαταλειψη συζυγικης στέγης,θα στο πει ο δικηγορος απλώς αν έκανε χρηση σωματικής βιας θα ήταν καλό εκεινη τη στιγμή να ειχες παει στην αστυνομια και να του εκανες καταγγελια θα ηταν το κυριοτερο χαρτι που θα ειχες για την κηδεμονία του παιδιου .Κατα μεγάλο ποσοστο η κηδεμονία θα είναι στα δικά σου χερια θα είναι.Αν μένεις θΕΣ/ΝΊΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΉΣΩ ΚΑΠΟΙΑ η οπία θα σε βοηθουσε πολύ γιατι βοηθαει πολυ τις γυναικες και παντα ειχε μεγάλη επιτυχια σάυτα,το ξερω απο προσωπική εμπειρια απο την κουμπάρα μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.

Δεν ξέρω σε ποια απευθυνεσαι?γιατι δεν ειπες που μενεις?

σε σενα παιδι μου

εκανε qouote η κοπελα καλε στο γραπτο σου !!!

:lol:

εκτος κι αν happy mummy εισαι ...δυο ...! :lol::lol::lol::lol: (σορι για το χιουμορ ειναι η ωρα μου μωρε με ποιανει η βλακεια μου τετοιες ωρες)

Μαλλον η δικια μου βλακεια μέπιασε κανω κατι χαζομαρες τωρα τελευταια aria 146 .Λοιπόν σου στελνω π.μ με τα στοιχεια της.

Διαφημίσεις

'Οντως εχει καταργηθει η εγκαταλειψη συζυγικης στέγης.

Ωστόσο η καταγγελία σε αστυνομία , λόγω της χρήσης σωματικής βίας θα σε βοηθήσει στην εξέλιξη της πορείας του "μεγάλου αγώνα" που ξεκίνησες!!

Εύχομαι ότι καλύτερο για το παιδάκι σου και εσένα. Δύναμη κα κουράγιο.

Φιλικά...

Ωστόσο η καταγγελία σε αστυνομία , λόγω της χρήσης σωματικής βίας θα σε βοηθήσει στην εξέλιξη της πορείας του "μεγάλου αγώνα" που ξεκίνησες!!

Φιλικά...

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ.

Φιλικά...

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ.

δεν πειραζει περασμενα ξεχασμενα!

Φιλικά...

Σωστα! κοιτα απο δω κ περα τι θα κανεις.

Φιλικά...

Σωστα! κοιτα απο δω κ περα τι θα κανεις.

να κι η αλλη ...ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙς!!!!!! :lol:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ βρες ενα δικηγορο καλο ..ειπαμε εχουμε μπολικους να σου συστησουμε και σκεψου οτι σε καναδυο χρονια αυτα θα τα θυμασαι και θα γελας...!

αντε καλο βραδυ !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ![/qu

Εχεις όλη τη ζωή μπροστά σου,τα λέμε ελπίζω να μαθουμε συντομα νέα σου.

όπως ανέφερα και κάποια άλλη φίλη, δεν ισχύει πια "η εγκατάληψη συζηγικής στέγης".

αν πήγαινες στην αστυνομία την ώρα που σου άσκησε σωματική βία (με άλλα λόγιοα σε χτύπησε) θα έπρεπε να του κάνεις μύνηση επιτόπου (δεν δέχονται στα αστυνομικά τμήματα απλή καταγραφή του γεγονότο στα βιβλία τους) και θα ήταν στη διάθεση του αστυνομικού υπηρεσίας αν θα τον μπουζουργιάζανε ή όχι.

σε συμβουλεύω να του κάνεις μύνηση με έναν δικηγόρο και αίτηση διαζυγίου μαζί.

αλλο δικαστήριο θα γίνει για τη σωματική βία, άλλο για να λυθεί ο γάμος σου, αλλο για τα ασφαλιστικά μέτρα και άλλο για την επιμελεία και τη διατροφή του παιδιού.

το παιδί μένει στη μάνα!!!! (τις περισσότερες φορές).

αφού έφυγες από το σπίτι, ο περι ου ο λόγος, τι έκανε;

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...