Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

facebook...

elepet

Recommended Posts

αααααααααα καλααααα!!!!!!!!

δεν σου λεω εγω;;;τι θελω κι ανακατευομαι :lol: αν βρω κανεναν θα το κανω!αλλα χλωμο το βλεπω..... :?:?:?:?:?

Σ'ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ παντως που ασχοληθηκες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XEΛΙΔΟΝΙ,το ίδιο έπαθα κι εγώ.

Δες παραπάνω που το γράφω.Τους έχω στείλει ένα σωρό μειλ και μου λένε οτι δεν ταιριάζει το μέιλ μου με τον κωδικό αλλά δεν μου δίνουν την ευκαιρία να τον αλλάξω κιόλας.

Τώρα ξαναγράφτηκα με νέο μειλ και κωδικό.Αλλά δεν μπορώ να μπω στο παλιό και να σβήσω τις φώτο που είχα βάλει.Ευτυχώς που είχα ρύθμιση να μπορούν να τις δουν μόνο οι φίλοι μου.

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Άσε που πρέπει να συννενοούμαστε στα αγγλικά. Σπαστικό κι αυτό.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

κοιτα να δεις τι εκανα εγω!!!!εκει που σου λεει να πατησεις το μειλ σου,πρεπει να σβησεις πρωτα αυτο που γραφει.Δηλ. πατα να σβησει το χαρακτηριστικο που λεει και μετα πληκτρολογησε το μειλ σου.Αν θελεις κατι και ξερω πες να σε βοηθησω :D

Διαφημίσεις

XEΛΙΔΟΝΙ,το ίδιο έπαθα κι εγώ.

Δες παραπάνω που το γράφω.Τους έχω στείλει ένα σωρό μειλ και μου λένε οτι δεν ταιριάζει το μέιλ μου με τον κωδικό αλλά δεν μου δίνουν την ευκαιρία να τον αλλάξω κιόλας.

Τώρα ξαναγράφτηκα με νέο μειλ και κωδικό.Αλλά δεν μπορώ να μπω στο παλιό και να σβήσω τις φώτο που είχα βάλει.Ευτυχώς που είχα ρύθμιση να μπορούν να τις δουν μόνο οι φίλοι μου.

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Άσε που πρέπει να συννενοούμαστε στα αγγλικά. Σπαστικό κι αυτό.

μπορείς να τα αλλάξεις όλα και να τα βλέπεις στα Ελληνικά, επίσης να συζητάς στα Ελληνικά ίσως όχι παντού αλλά στα περισσότερα...

Ρε κορίτσια συγνωμη, ανοιξα λογαριασμο και τι; Καθε φορα που μπαινω φαινονται μονο τα στοιχεια μου. Λεει δεν εχω νεα μηνυματα, δεν εχω φιλους, δεν εχω τιποτα. Μηπως ειμαι πολυ χαζη; Το μαλλι το σκουρινα αλλα μηπως το ξανθο εχει ποτισει τοσα χρονια;

χαχαχαχαχα

έχεις πολύ πλάκα....

άνοιξες λογαριασμό και περιμένεις τι ?

να έρθουν από τον ουρανό οι φίλοι ?

κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ....

στείλε μου μήνυμα με το όνομα σου εκεί, το ακριβές ονομά σου για να σε βρω και θα σου στείλω αίτηση φιλίας και διάφορα άλλα για να ξεκινήσεις...

αν θες βέβαια....

κοιτα να δεις τι εκανα εγω!!!!εκει που σου λεει να πατησεις το μειλ σου,πρεπει να σβησεις πρωτα αυτο που γραφει.Δηλ. πατα να σβησει το χαρακτηριστικο που λεει και μετα πληκτρολογησε το μειλ σου.Αν θελεις κατι και ξερω πες να σε βοηθησω :D

εντελει οκ το ξανθο ξεποτισε ολιγον απο το κεφαλι μου ηρθε και η νασα δηλ η φιλη panaxan που ειναι μελαχρινη και το εφτιαξε το πραγμα και μπηκα τωρα και που μπηκα δεν ξερω τι θα κανω αλλα λεμε τωρα

καλα μη νομιζεις κι εγω το χω το ξανθο στο κεφαλι μου!!!!!!!!

και θα το λεω συνεχεια........εκει που γραφει ασχετη=ΧΕΛΙΔΟΝΙ :lol::lol::lol:

θελω και ιντερνετ :?:?:?:?:?

αλλα με τοσες ωρες που καθομαι στο σπιτι κατι εμαθα :oops::oops:

Διαφημίσεις

εντελει μπηκα αλλα δεν βλεπω και τιποτα το ενδιαφερον για μενα καλυτερα μαζι σας καλυτεραααααααααααα

ειναι μεχρι να κανεις φιλους :lol::lol::lol::lol:

Αλλα δεν το συζηταμε...σαφως ειναι καλυτερα εδω!!!!!!!!!!!!!

Αλλη παρεα εκει,αλλη εδω........

εχεις δικιο χελιδονι βαριεμαι και λιγο αυτα τα προσκαλω με προσκαλεις κτλ εδω ειναι πιο αμεσα και πιο οικεια

τες πα το δοκιμασαμε και αυτο χαχαχα

Το Facebook έσωσε την επιχείρησή του

10 Μαρτίου 2009, 04:30

Δημιούργησε ένα γκρουπ στο Facebook με σκοπό να κάνει μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια για να σωθεί από το οικονομικό τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει, ένας 35χρονος από τη Μ. Βρετανία.

Ο Τιμ Μέσομ είναι ιδιοκτήτης μιας εκτυπωτικής εταιρείας, η οποία χτυπήθηκε όπως και τόσες άλλες από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση. Η εταιρεία έφτασε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, ενώ ο ίδιος ο Τιμ δεν μπορούσε να πληρώσει το νοίκι του σπιτιού του και χρώσταγε μεγάλα ποσά στην εφορία.

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της έξωσης από το σπίτι του, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα γκρουπ στο Facebook με τίτλο «Σώστε τον Τιμ από τη χρεωκοπία».

Ο 35χρονος είπε ότι το έκανε σε μια στιγμή απόγνωσης και ένιωσε ταπεινωμένος, αλλά μέσα σε λίγες μέρες άρχισε να λαμβάνει νέες παραγγελίες από ανθρώπους που είχαν επιχειρήσεις και έγιναν μέλη του συγκεκριμένου γκρουπ.

Ο 35χρονος δήλωσε ότι η βοήθεια που έλαβε από τόσους αγνώστους ανανέωσε την πίστη του στους ανθρώπους και πως τώρα πια έχει ελπίδες να σώσει την επιχείρησή του και να αποπληρώσει τα χρέη του.

πηγή: http://www.zougla.gr/news.php?id=28060

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια συγνωμη, ανοιξα λογαριασμο και τι; Καθε φορα που μπαινω φαινονται μονο τα στοιχεια μου. Λεει δεν εχω νεα μηνυματα, δεν εχω φιλους, δεν εχω τιποτα. Μηπως ειμαι πολυ χαζη; Το μαλλι το σκουρινα αλλα μηπως το ξανθο εχει ποτισει τοσα χρονια;

Να σε κανω εγω φιλη στο face book;;;;;;Μετα χαρας! :D:D

QJZup3.png

bxuCp3.png

• 7 months later...

ενταξει το πηρα αποφαση και γραφτηκα κι εγω στο φατσα μπουκ εχω και μια φιλεναδα την εκανα προσθηκη και τωρα ποια θα με παιξει εμενα?και πως?

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...