Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΓΧΩΜΕΝΗ?

aggelaki

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα σας,

Μόλις διάβασα το θέμα και αδύνατον να μην γράψω!!!!!

Σε μένα το άγχος για παιδί ήταν το κάτι άλλο.Από όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου και καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί αποφασίσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές και όταν μείνω έγκυος να παντρευτούμε.7(!!!!!!) χρόνια πέρασαν και παιδί πουθενα!!!!!!!!!

Εγώ κόντευα τα 35 και εκείνος 45.Αποφασίσαμε να παντρευτούμε και να ξεκινήσουμε γρήγορα εξετάσεις και εξωσωματικές.

Κάναμε τα πάντα μέχρι και λαπαροσκόπηση έκανα και δεν βρέθηκε κάτι!!!!Αλλάξαμε γιατρούς πέρασε άλλος ένας χρόνος και ενώ έχουμε κανονίσει τα πάντα για εξωσωματική κατακαλόκαιρο Ιούλιο μηνα παθαίνω οξεία αμυγδαλίτιδα με 40 πυρετό!!!!Οχι μόνο ψήθηκα 6 μέρες μέχρι στο νοσοκομείο πήγα για ενδοφλέβια αντιβίωση γιατί η κατάστασή μου ήταν απελπιστική!!!!!!

Εκείνες τις μέρες, έχοντας πάρει τα απίστευτα φάρμακα και αφού μου έπεσε ο πυρετός πήγαμε ένα 2ήμερο στο Ναύπλιο έτσι για να αλλάξω παραστάσεις που ήμουνα νοσοκομείο καλοκαιρίατικα και σκεφτόμουν οτι πήγε και πίσω η εξωσωματική!!!!!!!

Είχαμε 2 επαφές και μάλιστα προσέχαμε μην τυχόν και μείνω έγκυος επειδή είχα πάρει και έπερνα ακόμα αντιβίωση!!!!!!!

Και ναι έμεινα έγκυος!!!!!!!!!Και ναι πήγαν όλα καλά!!!!!!Και ο γίος μας είναι 15 μηνών τώρα τρέχει και δεν το προλαβαίνουμε!!!!!!!!Για ένα πράγμα στεναχωριέμαι όμως:Που τόσα χρόνια περίμενα να έχω τεστ κυήσεως θετικό και τη μοναδική φορά που το είχα δεν το χάρηκα.....αντίθετα έβαλα τα κλάματα και μέχρι να μας πει ο γιατρός οτι δεν ενοχλούν τα φάρμακα που έπερνα την κύηση και μπορούμε να προχωρήσουμε περάσαμε κηδεία πραγματικά!!!!!!!

Αφού ένας λόγος να ξανακάνω παιδί είναι να χαρώ το πρώτο τεστ!!!!!!!!!

Από καρδιας λοιπόν εύχομαι πια σε όσους προσπαθούν για παιδί να τους βρεί μια οξεία αμυγδαλίτιδα με τόσο πόνο και πυρετό όσο να ξεχάσουν για λίγο το θέμα παιδι.Η ιστορία μου λέει οτι πιάνει πολύ!!!!!

Καλή σας μέρα

Ρέα

Διαφημίσεις

Να προσθέσω κάτι ακόμα βασικό που ξέχασα. Εμείς συλλάβαμε όταν είχαμε αποφασίσει, ότι παιδί δεν έρχεται με τίποτα, οπότε πάμε για εξωσωματική. Είχαμε ραντεβού με το γυναικολόγο για να μας πει τις λεπτομέρειες και τελικά πήγαμε για να διαπιστώσει απλά την εγκυμοσύνη...

Αχαχαχ!!!My story exactly!!!Στο πρώτο ραντεβού για εξωσωματική και αφού μου πήρε ιστορικό, μου λέει "ελάτε να σας δω". Πάμε για υπέρηχο (εγώ είχα ήδη καθυστέρηση, αλλά βίωνα μια άρνηση στο να το δεχτώ κ δεν έκανα τεστ γιατί φοβόμουν ότι θα απογοητευτώ από το αρνητικό αποτέλεσμα τρομάρα μου) και αφού με εξέτασε, με ρωτάει σε ποια μέρα του κύκλου βρίσκομαι. Απαντώ και μετά από παύση μου λέει "βλέπω ένα πολύ παχύ ενδομήτριο-ή θα αδιαθετήσετε άμεσα, ή είστε έγκυος (ντόοοοοινκγ εγώ) αλλά αυτό το τελευταίο δεν μπορώ να το δω από τώρα".

Εγώ το ζώον, ακόμη κ μετά από αυτό δεν έκανα τεστ. Συνέχιζα τις ταρζανιές ακάθεκτη-τις οποίες πληρώνω τώρα (εντωμεταξύ είχα πόνους περιόδου τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν, αλλά έλεγα όοοοχι, θα αδιαθετήσω). Αφού φανταστείτε όταν πήρα απόφαση να κάνω τεστ, είχα μία εβδομάδα καθυστέρηση και την επόμενη που έκανα χοριακή, η τιμή της ήταν 3000 μονάδες!!!Αν σκεφτεί κανείς ότι η ευαισθησία των τεστ του εμπορίου ξεκινά από διψήφιο νούμερο, καταλαβαίνει πόσο νωρίτερα θα μπορούσα να είχα χαρεί.

Επίσης να πω ότι κ γω το μήνα που έμεινα έγκυος πέρασα μια βαρβάτη ίωση. Τι στο καλό, ο πονόλαιμος και η καταρροή ενισχύουν την γονιμότητα?!?!?!

Κ για το τέλος, να πω ότι δύο κύκλους πριν μείνω έγκυος είχα κάνει (αποτυχημένη) σπερματέγχυση.

Βέβαια η εγκυμοσύνη προς το παρόν έχει επιπλοκές. Ίδωμεν...

(Τώρα δεν ξέρω αν όοολα αυτά που έγραψα σχετίζονται με το τόπικ, αλλά πήρα φόρα!!!)

Φιλικά,

Ελίνα

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας κ πάλι μετά από τόσο καιρό,

Τελικά δεν έμεινα έγκυος μέχρι την προθεσμία που μου έδωσε ο γιατρός και το χειρουργείο μου έγινε τέλη Μαρτίου. Όλα πήγαν καλά. Σας θυμίζω ότι και ο γιατρός μου και άλλοι γιατροί που είχα πάει για επιπλέον γνώμες μου είχαν πει ότι το ινομύωμα δεν εμπόδιζε τη σύλληψη, ούτε πιθανή εγκυμοσύνη και ότι ο λόγος που θα έπρεπε να το βγάλω ήταν διότι μετά από 1,5 χρόνο προσπαθειών θα έπρεπε πια να μπω σε υποβοηθούμενη και δεν ενδείκνυτο να παραμείνει το ινομύωμα σε συνδυασμό με τα φάρμακα που θα μου έδιναν.

Το απρόσμενο στοιχείο είναι ότι στην εγχείρηση ο γιατρός μου διαπίστωσε ότι τελικά ήταν πιο εκτεταμένο από ότι φαινόταν στον υπέρηχο και "πιθανόν" να εμπόδιζε και τη σύλληψη. Μου είπε λοιπόν ότι για ένα μικρό διάστημα μετά την αποθεραπεία μου θα ξαναπροσπαθήσουμε χωρίς βοήθεια, διότι το θεωρεί πιθανό να μείνω έγκυος και φυσιολογικά.

Αυτό μου δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα. Προφανώς χάρηκα που ο γιατρός μου είναι τίμιος, παραδέχτηκε τη λάθος εκτίμηση και δεν μας είδε κερδοσκοπικά να μας βάλει άσκοπα ίσως στη διαδικασία της υποβοηθούμενης.

Αφετέρου όμως στεναχωρέθηκα που ταλαιπωρηθήκαμε να προσπαθούμε 1,5 χρόνο χωρίς να έχουμε πιθανότητες να μείνω. Αν το είχαν καταλάβει ότι εμπόδιζε θα μου το είχαν βγάλει πριν παντρευτούμε και ξεκινήσουμε.

Τώρα είμαστε στη φάση που την άλλη εβδομάδα θα πάω να με εξετάσει και να μου δώσει το οκ να ξεκινήσουμε πάλι να προσπαθούμε (ως τώρα δεν επιτρεπόταν να μείνω και προσέχαμε)

Περιττό να πω ότι το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο μια που και η ηλικία μου (37) δεν μου επιτρέπει να πάρουμε όσο χρόνο θέλουμε και να περιμένουμε, θα μου δώσουν πάλι ένα περιθώριο μέχρι να πάμε για υποβοηθούμενη.

Με όλα αυτά στο μυαλό μου αισθάνομαι ότι ειδικά σε αυτή τη φάση η χαλάρωση για μένα έίναι άγνωστη λέξη.

Και ήταν δώρο θεού να δω στα topics ότι με ένα μαγικό τρόπο μετά από τόσους μήνες φέρατε πάλι το ερώτημά μου στο προσκήνιο και υπήρξαν κ ιστορίες γυναικών που έχουν μείνει έγκυες ενώ ήταν αγχωμένες.

Αλλιώς δεν έχω ελπίδα να τα καταφέρω μόνη μου και είναι κρίμα να καταφύγω σε φάρμακα και θεραπείες, διότι οι εξετάσεις και των δυο μας είναι καλές...

Συγνώμη για τον πολύ χώρο και χρόνο που πήρα, αλλά είχα ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου

Να είστε όλες καλά

Αγγελάκι ξέρω πόσο δύσκολό είναι να χαλαρώσεις αλλά χρειάζεται. Να μήν σκέφτεσε την ηλικία σου γιατί δεν είσαι μεγάλη. Πόλύ πιο μεγάλες κοπέλες απόκτησαν παιδάκι χωρίς κανένα πρόβλημα. Μια συμβουλή μετά την περίοδο σου κάνε κάθε μέρα αγκαλίτσες με τον άντρα σου ΄μέχρι την μέρα που θα περίμενες να δείς περίοδο, μην σταματήσεις στην 16η μέρα. Αν το κάνεις αυτό θα τα καταφέρεις.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

κοριτσια καλησπερα θα συμφωνησω απολυτα με την Ιωαννα25 για την 16 μερα διοτι η αδερφη μου εμεινε εγκυος μετα απο μονο 3 μηνων προσπαθειων και οπως της ειπε ο γιατρος η συληψη εγινε κοντα τις μερες τις περιοδου!Συμπερασμα ειναι λαθος να προσπαθουμε μονο τις γονιμες μερες γιατι εναποθετουμε ολες μας τις ελπιδες εκει ενω μπορει να ερθει απο εκει που δεν το περιμενουμε!!Οσο για σενα aggelaki ευχομαι η προσμονη σου να τελειωσει εδω και να μεινεις αμεσως εγκυος!!!

Κοριτσια μου σας γραφω γιατι ειχα πει πως αν καταφερω να μεινω εγκυος με το αγχος που εχω, θα σας το ελεγα. Ναι, ειμαι εγκυος. Χθες το πρωι ο αντρας μου δεν αντεξε, βρηκε εφημερευον φαρμακειο και μου εφερε ενα τεστ εγκυμοσυνης. Βγηκε αχνο, αλλα θετικο. Τωρα εχω απεραντο αγχος να πανε ολα καλα, γιατι ειναι ακομα τοσο νωρις, ευχομαι να πανε ολα καλα και ολες σας πολυ συντομα να δειτε μια αχνη γραμμουλα που θα αλλαξει τη ζωη σας. Ηθελα απλα να σας πω οτι ακομα και με αγχος, γινονται θαυματα. Ευχομαι τα καλυτερα...για ολες μας.

Διαφημίσεις

ιωαννα25 σ ευχαριστω πολυ. Προσπαθω να μην αγχωνομαι υπερβολικα για την εκβαση της εγκυμοσυνης αλλα ειναι δυσκολο. Ας γινουν ολες οι γυναικες που το επιθυμουν συντομα μανουλες...

Να πάνε όλα τέλεια και για σένα και για το μωράκι σου!

Σε ευχαριστούμε που με το παράδειγμά σου δίνεις κουράγιο και ελπίδα και σε μένα και στις υπόλοιπες αγχωμένες εδώ μέσα...

ιωαννα25 σ ευχαριστω πολυ. Προσπαθω να μην αγχωνομαι υπερβολικα για την εκβαση της εγκυμοσυνης αλλα ειναι δυσκολο. Ας γινουν ολες οι γυναικες που το επιθυμουν συντομα μανουλες...

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ bebos απο το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...