ιωάννα25

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  424
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Περισσότερα για την/τον ιωάννα25

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Πάφος
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  Κήπος
 • Επάγγελμα
  Λογοθεραπεύτρια
 • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:
  παιδαγωγικών
  λογοθεραπευτικών

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Κάνουμε ελέγχους μας. Τα ουλτρασουντ είναι μια χαρά. Πήγα και στον παιδονευρολογο κ μ είπε πως αναπτυξιακά είναι μια χαρά. Απλά δεν βρήκα κάποιο στην οικογένεια με μεγάλο κεφάλι κ αυτό με αγχώνει. Αλλά σωματωδης κ ψηλούς έχουμε πολλούς
 2. Καλή σας μέρα μανούλες, έχω ένα αγοράκι 13 μηνών με περίμετρο κεφαλης 50.4. Είμαστε εκτός καμπύλης κ ειμασταν από τη μέρα γέννησης. Γενικά είναι μεγάλο μωρό στην ανώτατη καμπύλη είναι το ύψος κ εκτός καμπυλων πάνω ψηλά κ τα κιλά. Η καμπύλη κεφαλης είναι ομοιόμορφη δεν αυξάνει πουθενά απότομα. Είμαι πολύ αγχωμένη. Έχει κάποια μανούλα περάσει κάτι παρόμοιο?
 3. ma
  Διαφημίσεις

 4. ιωάννα25

  Περίμετρος κεφαλής

  Ο γιατρός είπε να το ελέγχουμε αλλά εμένα με έχει φάει το άγχος. Σκέφτομαι να κάνω υπέρηχο. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν έχει κ κάποια απο το γκρουπ παρόμοια εμπειρία και ήταν όλα καλά
 5. Κορίτσια έχω απορία. Ο γιοκαρος μ γεννήθηκε με βάρος 3580 κ ύψος 52 κ Περ ΚΕΦ 37. Στο μήνα έγινε 4900 κ 57 ύψος κ Περ κεφ 40.5. τώρα 2 μηνών η περ κεφ έγινε 42.5. έχει κάποια παρόμοια εμπειρία? Να ανησυχήσω?
 6. Γεια σας κορίτσια μου. Θα πάω κ εγώ για αυχενική την Τρίτη. Εύχομαι να είναι όλα καλά για το μωράκι μου. Ο γιατρός μου είπε ότι το πιο πιθανό είναι να δούμε και φύλο.
 7. Κορίτσια μου πάρτε απλά ακουστικά του γιατρού και θα δείτε τί ωραία που ακούγετε. Ο παλιός καλός παραδοσιακός τρόπος.
 8. τσαρλι μου, εμένα μετά απο παλύνδρομη μου είπε μετά την απόξενση όταν δω περίοδο δικαιούμε να ξαναδοκιμάσω. Δοκίμασα και τσουπ επιασε απο την πρώτη και τώρα έχω την κόρη μου στην αγκαλιά μου.
 9. Ξεκίνησα ΕΓΩ Στην κόρη μου μία μέρα μετά την καθυστέρηση χοριακή 13 και την ίδια στιγμή που έμαθα την τιμή κατέβηκε αίμα..... Τρελάθηκα.... Τώρα έχω την κοράσα μου σχεδόν 18 μηνών.
 10. 10 μέρες μετά την επαφή δείχνει σίγουρα. Υπολόγισε το έτσι αν δεν έχεις σταθερό κύκλο.
 11. Εγώ δεν μετρησα καν την θερμοκρασία...απλά είμουν σίγουρη...
 12. ιωάννα25

  Μαύρες σκέψεις

  κοριτσακι μου απο οτι ξέρω δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.
 13. ιωάννα25

  Χοριακη?

  Κάτι έπαθε και δεν ερχόταν το μυν απο την πρώτη και μετά ήρθαν όλα μαζί....
 14. ιωάννα25

  Χοριακη?

  Μια χαρά η χοριακούλα σου
 15. ιωάννα25

  Χοριακη?

  Μια χαρά η χοριακούλα σου. Εμένα 1η μέρα καθυστέρησης ήταν 13 και τώρα κρατάω την κοράσα μου στην αγκαλιά μου.
 16. ιωάννα25

  Χοριακη?

  Μια χαρά η χοριακούλα σου. Εμένα στην κόρη μου με μια μέρα καθυστέρηση ήταν 13 και τώρα έχω στην αγκαλιά μου την κοράσα μου.