Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Help πονακια και σκληρη κοιλια .

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια , ειμαι πολυ χαλια εξετιας των δοντιων μου.. αλλα αλλο και τουτο εχω πονακια και εχω και μια πετρα κοιλια τι ειναι αυτο??????? πηρα τον γιατρο μου τηλ. και μου λεει να μην ανυσηχω τι να κανω που εγω εχω σκασει...............

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια , ειμαι πολυ χαλια εξετιας των δοντιων μου.. αλλα αλλο και τουτο εχω πονακια και εχω και μια πετρα κοιλια τι ειναι αυτο??????? πηρα τον γιατρο μου τηλ. και μου λεει να μην ανυσηχω τι να κανω που εγω εχω σκασει...............

μην ανησυχεις!η σκληρη κοιλια συνηθως οφειλεται στις συσπασεις,ισως και λογω κουρασης,αρκει σε καποια ωρα να ξαναμαλακωσει λιγο.οσο για τα πονακια,αν ειναι χαμηλα και δεν εχουν τακτικο ρυθμο-π.χ.ανα 20λεπτο- για να ειναι γεννας ειναι προπαρασκευαστικα.βασικα ξαπλωσε και περιμενε να δεις πως θα παει!

Να ηρεμισεις , μπορει να ειναι συσπασουλες αλλα αν δεν ειναι παραπανω απο 10 την ημερα μη ανησυχεις. Εγω και αλλα κοριτσια εχουμε πονους πολλες μερες τωρα. Αληθεια ειναι κι εσενα χαμηλα? με τα δοντια σου τι προβλημα εχεις ?

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Ti σου είπε ο γιατρός?

Κι εγώ έχω πονάκια, σαν τους πόνους περιόδου. Ειναι προπαρασκευαστικές συσπάσεις (οι λεγόμενες braxton-hicks), προετοιμάζουν τη μήτρα και το μωρό για τον επερχόμενο τοκετό. Έρχονται και φεύγουν? Πόσο κρατάνε? Να μετράς πόσες φορές την ημέρα τις νιώθεις.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

δεν ειναι χαμηλα αλλα κοντα στον ομφαλο ... με τα δοντια τωρα εχουν κανει αποστυματα και μου εδωσε ατιβιωση για δευτερη φορα γιατι δεν μπορει να μου κανει απονεβρωση.

Διαφημίσεις

Αχ κι εγω εχω κανει ενα αποστειμα αλλα δεν πηγα στον οδοντιατρο. Ασε που πονανε πολυ αυτες τις μερες οποτε τρωω...τι κακο κι αυτο

Αφου πονας εκει μαλλον ειναι οι συσπασουλες που λεγαμε. Μετρα μονο τη διαρκεια (αν ειναι μεγαλη ακομη καλυτερα) και το ποσες φορες σε πιανει σε μια ωρα.

o γιατρος μου ειπε να μην ανυσηχω τωρα σταματησαν , τωρα ξανα πιο πανω τι να κανω αχ θα τρελαθω ........
Ηρεμησε βρε κοριτσακι εγω ποναγα σε ολη την εγκυμοσηνη σχεδον... μεχρι και τωρα συνεχεια και ολα πηγαινουν ρολοϊ. δεν χρειαζεται πανικος. μεγαλωνει και η μητρα σου παλι ατη την περιοδο μη το ξεχνας.

Αχ κι εγω εχω κανει ενα αποστειμα αλλα δεν πηγα στον οδοντιατρο. Ασε που πονανε πολυ αυτες τις μερες οποτε τρωω...τι κακο κι αυτο

Κατα την γνωμη μου πρεπει να πας για να μην πριστεις σαν και μενα .... γιατι μπορει να σου κανει φοβερη ζημια.

Μηπως ξερεις αν μετα με το θηλασμο επιτρεπεται η αντιβιοση διοτι εγω ειπα να το αφησω για μετα τη γεννα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...