Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΙΔΑ 21/3/2009 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ

aglaia

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες! Ιδιαίτερα ευχαριστώ τις 3 μαμάδες με τα μωρούλια (ΛΕΝΑΛΕΚ, Pipi, delin) που μου τα έδωσαν και τα κράτησα! Τα ζαχάρωνα από ώρα, αλλά συνήθως δεν πλησιάζω πολύ γιατί δεν ξέρεις πού θα πέσεις... Έχω αρχίσει και ψήνομαι για δεύτερο. :shock:

Με τη σύνδεση nick-φάτσα-όνομα, κι εγώ τα ψιλομπέρδεψα. Συνήθως θυμάμαι τα μωρά. Την άλλη φορά να βάλουμε ταμπελάκια (στα μωρά!) :lol:

Όσο για την ημερίδα, εμένα μου άρεσε πολύ. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά σκεφτείτε ότι σε 10 χρόνια οι περισσότερες μαμάδες θα θηλάζουν και εμείς θα είμαστε οι βετεράνες. Το κύμα εξαπλώνεται ραγδαία, γινόμαστε πολλές! Σε λίγο δεν θα είμαστε πια UFOs! Αλλά πιστεύω ότι η βασική δουλειά γίνεται με το μπίρι-μπίρι, δηλαδή κάθε μία από εμάς ψήνει τον περίγυρό της, ο οποίος ψήνει κι άλλες μαμάδες κ.λπ.

Και η Αγλαΐα θα είναι ο γκουρού! Για σκεφτείτε το λίγο: έχει υποστηρίξει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ 1500 μαμάδες! Αυτό σε ποιον να το πεις και να σε πιστέψει;

Και κατά τα άλλα καλή είναι, αν εξαιρέσεις κάτι λοξές ιδέες που έχει, βλ. nordic walking.

Παρεμπιπτόντως, εκεί που είπε η Πατσούρου "ασχολούμαι με το θηλασμό 19 χρόνια", σκέφτηκα "δηλαδή από πόσο; 5 χρονών; 10;"

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρεμπιπτόντως, εκεί που είπε η Πατσούρου "ασχολούμαι με το θηλασμό 19 χρόνια", σκέφτηκα "δηλαδή από πόσο; 5 χρονών; 10;"

:lol: Είναι μόλις ένα χρόνο μικρότερη από μένα αλλά βάφει τα μαλλιά της ενώ εγώ όχι, οπότε κρύβει πιο πολλά χρόνια! :wink:

Φαίνεστε ότι είστε συνομήλικες. Η διαφορά σας δεν είναι στην εμφάνιση, είναι στη δήλωση "19 χρόνια". Αυτό ήταν το shock.

Εξάλλου έχει γίνει για σένα η εξής συζήτηση:

(Μετά από κάποιους μήνες υποστήριξης στο θηλασμό)

Άντρας: -Να βγάλουμε την κυρία Αγλαΐα για φαγητό, να την ευχαριστήσουμε.

Εγώ: -Είναι στη Θεσσαλονίκη, και δεν είναι κυρία, κοπέλα είναι (μετά τη συνάντηση στον Εθνικό Κήπο).

Άντρας: -Καλά, να της στείλουμε καμία γλάστρα τότε!

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Λένα μου εγώ ανέφερα ποιες καινούριες κοπέλες γνώρισα. Εσένα σε ήξερα γι' αυτό και δεν σε ανέφερα. Παρεπιπτόντως, να σε ευχαριστήσω δημόσια που με γύρισες σπίτι.

C@t, αυτό με το "έχω βοηθήσει αφιλοκερδώς 1500 γυναίκες" μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτό και μόνο αξίζει πολλά συγχατρητηρια.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Ήμουν και εγώ εκεί…

Ηρθαμε γύρω στις 12 (λίγο πριν την ομιλία της Αγλαΐας):εγώ, ο άντρας μου και ο μικρός. Καθίσαμε στην μεσαία σειρά τέρμα αριστερά. Ο σύζυγος μετά έφερε και το καρότσι δίπλα μας, ένα τιρκουάζ. Το λέω για όσες μας είδαν(νομίζω οι περισσότερες καθόσασταν τέρμα πίσω αριστερά) γιατί δεν γνώρισα καμία σας, αφού και εμείς ήρθαμε αργά και φύγαμε βιαστικά μετά την Κατερίνα Μιχαηλίδου.

Πριν έρθω στο Αττικό σκεφτόμουνα πώς μπορεί να είναι η Αγλαΐα που διαβάζω εδώ και κάποιους μήνες. Από την μια και εγώ περίμενα να δω μια γυναίκα κοντή, χοντρή, απρόσιτη, απεριποίητη -είπαμε ελληνικά στερεότυπα- από την άλλη όμως σκεφτόμουνα ότι θα διαψευστώ. Με το που μπήκα στο αμφιθέατρο είδα μια εύσωμη γυναίκα(ήταν η κυρία Μπριγκίττε) και μου ταίριαξες σε όλα Αγλαΐα: στον τρόπο που τα χώνεις, στις απίστευτες συνταγές που ενίοτε συστήνεις, στην αδυναμία σου στη σοκολάτα. Δυστυχώς δεν σκέφτηκα καθόλου τις δραστηριότητές σου τύπου Nordic Walking.

Αγλαΐα μόλις σηκώθηκες να μιλήσεις μου πήρε κάμποσα λεπτά να συνειδητοποιήσω ότι η εμφάνισή σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που όπως είπες και εσύ πολλές έχουν φανταστεί για σένα. Είσαι μια γυναίκα νεότατη, γλυκύτατη, ευαίσθητη και συμπαθέστατη. Η ομιλία σου ήταν εξαιρετική: άμεση, κατανοητή μα κυρίως ανθρώπινη. Στο τέλος της ομιλίας σου συγκινήθηκες λέγοντας τη δική σου ιστορία και ευχαρίστησες δημόσια την Άννα Πατσούρου. Χαίρομαι πολύ που είδα και αυτή σου την πλευρά, με άγγιξες ιδιαίτερα και με συγκίνησες και μένα. Τώρα αισθάνομαι ότι όταν εγώ ή κάποια άλλη κοπέλα σε έχει ευχαριστήσει γι’αυτό που πραγματικά μας προσφέρεις, καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννούμε. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σε ευχαριστήσω ξανά: θεωρώ υπέροχο αυτό που κάνεις.

Λυπάμαι που έφυγα νωρίς και δεν βρήκα το χρόνο να σε γνωρίσω προσωπικά εσένα αλλά και άλλα κορίτσια που διαβάζω συχνά, είμαι σίγουρη όμως ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Λυπάμαι επίσης γιατί περίμενα μεγαλύτερη προσέλευση - και εγώ που είχα προτείνει σε φίλες μου να έρθουν δεν τα κατάφεραν. Πέρασα πολύ ωραία. Συγνώμη για την πολυλογία, προσπάθησα να μοιραστώ την εμπειρία μου με εσάς κορίτσια που δεν ήρθατε.

P5orp3.png fGvTp3.png

Διαφημίσεις

κριμα να μην ενημερωθω πιο νωρις για την ημεριδα! θα ερχομουν σιγουρα! θα ειχα και την μικρη μαζι φυσικα!

προκειται να γινει καποια αλλη?

η καποιο σεμιναριο?

θα ηταν καλ να ενημερονομαστε για αυτα τα θεματα!

μπραβο σε οποιον τα σκεφτηκε και στην οργανωση!

διαβασα οτι θα μπορουσε να ειναι κλυτερο σε οργανωση , αλλα βρε κουκλες το περιεχομενο μετραει!

μακαρι να γινουμε βετερανες στο θηλασμο, εγω θα το ηθελα παρα πολυ , αν και κουραστικα να ακουω μα... για το διαστημα που θηλαζω!

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Aχ βρε κορίτσια μου με τις ντροπές σας πια! Αχ, θα σας μαλώσω! :)

bennettstevenspalestinewall2.jpg

Το τείχος στη λωρίδα της Γάζας, έτος 2009. Ενα κομμάτι γης τέσσερις φορές πιο πυκνοκατοικημένο από την Αττική, αποτελεί τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου... Τα παιδιά στην Παλαιστίνη

Διαφημίσεις

Κολιτσάκια μου λίγο καθυστερημένα αλλά να γράψω κ γω το κατιτις μου:D:D

Χάρηκα τόσο πολύ που σας γνώρισα όσες γνώρισα και που σε ξαναείδα C@tερίνα, που είσαι πολύ ενδιαφέροντας άνθρωπος :)

Θα μαλώσω σας κοριτσάκια για τις ντροπές, άντε τώρα άντε :evil: ..έχω πάει σε άλλες δύο συναντήσεις του παρεντς κ ήμουν από τις ελάχιστες που ψαχνόμουν να ρωτήσω ονόματα , να πιάσω κουβεντούλα, να γνωριστούμε βρε παιδί μου…αφού αναρωτιόμουν τι στο καλό…πάρλες στο δίκτυο κι από κοντά κουβέντα?? Χθες ξεκίνησα πάλι το ίδιο, ρώτησα τρεις τεσσερις, με κοίταζαν σαν ούφο μάλλον δεν ήταν του φόρουμ, κ πάνω που είπα αει στο καλό δε μιλάω σε καμιά, ήρθε η c@t και μετά γνώρισα pipi delin ήρθε και η doo που άκουσε για συμφορουμίτισσες κι έτσι μαζεύτηκε η γαλαρία είδα κ τη lenanek με το ομορφο υπναρουδικο μωρό της αν κ δε μιλησαμε καθολου.

Τα μωράκια της pipi κ της delin απίστευτα σαν αναγεννησιακά :) Το κοριτσάκι της doodookas μια γλύκα…αν και μας την κάνανε νωρίς και δεν προλάβαμε να πούμε περισσότερα..

Pipi κι εγώ μελαχρινή σε περίμενα και πιο μεγάλη κ βλέπω ένα κοριτσάκι ξανθοκόκκινο με ένα μπέμπαρο να και μου λες είμαι η Pipi κι εγώ άκουσα bibi κι έπαθα μια σύγχυση αλλά μετά –από αρκετή ώρα ομολογώ- το ξανάκουσα κ έκανα τους συνειρμούς :P

Α, γνώρισα και κανα δυο άλλες κοπέλες, spyni μου εσύ είσαι με τα γαλανά μάτια και το mac laren καρότσι ή με το κοριτσάκι το συνομίληκο με τη Μαριάννα μου, που δίναμε μια μάχη με το καρότσι??

Είδα κι εσένα yogini, δείχνεις πολύ γλυκιά, αν κ δε σου μίλησα γιατί ήταν την ώρα του συνωστισμού πάνω στην έδρα

Λοιπόν έφτασα μετά από μακρύυυυ ταξίδι κατά τις 11 και βλέπω στην έδρα μία κοπέλα πολύ αδύνατη κα μινιόν με πολύ κοντό καστανό μαλλί και μία ξανθιά με καρέ κ είπα : α αυτές είναι η Αγλαία και η Πατσούρου!!! Τρομάρα μου έκανα κ προβλέψεις!! Για την Αγλαία δε έλεγα σίγουρα είναι αυτή, κάπως έτσι την είχα άλλωστε φανταστεί, μου μοιαζε κ με μία ξαδέρφη αντελεξουέλ, …..κ ξαφνικά παίρνει το λόγο μία που μόνο πλάτη έβλεπα κ αρχίζει να μιλάει για το γάλα κ την εξέλιξη του ανθρώπου κ τα δαρβινικά ..λέω λες? Γυρνάει λιιιγο, εκ πρώτης βλέπω εκ παραδρομης κάτι πολύ μπρουτάλ, λέω ε γι αυτό τα χωνει και ξαφνικά γυρνάει….και παθαίνω….γλυκυτάτη, νεοτάτη, ωραιοτάτη…κ καθόλου κοντή..όταν δε πάω κ της λέω γεια είμαι η Μαμά κ Bibi από το παρεντς σκάει το χαμόγελο κ σκύβει να με φιλήσει…πραγματικά γλυκύτατη..σε μία άλλη δε έλεγε 'ολο περηφάνεια: αυτά είναι τα κορίτσια μου(εννοώντας εμάς του παρεντς)!!!

Εννοείται ότι το δεύτερο σοκ το έφαγα με την Πατσούρου, που μόλις πήρε το λόγο, λέω μέσα μου, ορίστε βρε παιδίτρος φιλική στο θηλασμό, αλλά…πολύ μικρή βρε παιδί μου, τελείωσε κι όλας τη σχολή???τέτοιες προβλέψεις :cool:

Τώρα βέβαια την Αγλαία γιατί τη φανταζόμουν κοντούλα και νευρώδη δν ξέρω, τα στερεότυπα που λέτε κ σεις, αν κ δε με συμφέρει τούτο καθότι τυγχάνω και πανύψηλη (αλήθεια)και πανέξυπνη :D:D:D (σιγά κορίτσια μη βαράτε)

Λοιπόν για την ημερίδα θα συμφωνήσω με τη yogini. Αν και δεν ήμουν κ η καλύτερη ακροάτρια, καθότι σουλατσάριζα με τη μπιμπι στο πάνω διάζωμα για 4 ώρες, περίμενα πιο καθαρό λόγο, πιο δυνατό, πιο συνοχή το ένα θέμα με το άλλο, σαφείς οδηγίες προς τη μαμά. Η Αγλαία ξεχώριζε, κυλούσε σαν νερό ο λόγος της, ήταν δυνατός είχε ενδιαφέρον , ενώ άλλοι απλά διάβαζαν από μέσα..δν ξέρω ‘όταν είχα διαβασει τα βιβλια της Πατσουρου είχα ενθουσιαστεί κ περιμενα να νιώσω λίγο όπως τότε.. …παντως επαινω σίγουρα την προσπάθεια και ό,τι γίνεται είναι για καλό

Η προσέλευση για μενα ήταν ευχαριστη έκπληξη, περίμενα να μαστε τρεις κότες-που λέει κ η μάνα μου. Κ το αμφιθέατρο σούπερ, τι νοσοκομείο είναι αυτό σα πεντάστερο ξενοδοχέιο :)

Λοιπον αρκετά σας έπρηξα, σας καλυνηχτώ κ αν θυμηθώ και τπτ άλλο δε θα σας λυπηθώ, θα επανέλθω

.png

Καλησπερα!Λιγο καθυστερημενα αλλα θα ηθελα να εκφρασω κι εγω τη γνωμη μου.

Η ημεριδα μου φανηκε απλα....υπεροχη.Καπου παραπανω διαβασα οτι δεν ειχε πολυ κοσμο αλλα επειδη ειχα παραστει και περισυ νομιζω φετος ηταν σχεδον διπλασια η συμμετοχη κι αυτο ειναι πολυ καλο.

Θα ηθελα εν συντομια να πω και κατι ακομη.

Γνωρισα την Αγλαια περιπου πριν απο εναμισυ με δυο χρονια με καπως ασχημο τροπο αφου ειχαμε μια εντονη διαφωνια και οχι πολυ φιλικες διαθεσεις τουλαχιστον απο την πλευρα μου.

Περισυ τη συναντησα απο κοντα στην ημεριδα και μιλησαμε.Απο τοτε αρκετες φορες με εχει βοηθησει σε προβληματα που προεκυψαν στη δουλεια μου και δεν καταφερνα να επιλυσω.

Φετος με υποδεχτηκε σα να με ηξερε απο παλια.Για να μη κουραζω με λεπτομερειες θα ηθελα να της πω μονο ενα ευχαριστω για την ανωτεροτητα που εδειξε.

Αγλαια.....keep walking!!

Κολιτσάκια μου λίγο καθυστερημένα αλλά να γράψω κ γω το κατιτις μου:D:D

Χάρηκα τόσο πολύ που σας γνώρισα όσες γνώρισα και που σε ξαναείδα C@tερίνα, που είσαι πολύ ενδιαφέροντας άνθρωπος :)

Θα μαλώσω σας κοριτσάκια για τις ντροπές, άντε τώρα άντε :evil: ..έχω πάει σε άλλες δύο συναντήσεις του παρεντς κ ήμουν από τις ελάχιστες που ψαχνόμουν να ρωτήσω ονόματα , να πιάσω κουβεντούλα, να γνωριστούμε βρε παιδί μου…αφού αναρωτιόμουν τι στο καλό…πάρλες στο δίκτυο κι από κοντά κουβέντα?? Χθες ξεκίνησα πάλι το ίδιο, ρώτησα τρεις τεσσερις, με κοίταζαν σαν ούφο μάλλον δεν ήταν του φόρουμ, κ πάνω που είπα αει στο καλό δε μιλάω σε καμιά, ήρθε η c@t και μετά γνώρισα pipi delin ήρθε και η doo που άκουσε για συμφορουμίτισσες κι έτσι μαζεύτηκε η γαλαρία είδα κ τη lenanek με το ομορφο υπναρουδικο μωρό της αν κ δε μιλησαμε καθολου.

Τα μωράκια της pipi κ της delin απίστευτα σαν αναγεννησιακά :) Το κοριτσάκι της doodookas μια γλύκα…αν και μας την κάνανε νωρίς και δεν προλάβαμε να πούμε περισσότερα..

Pipi κι εγώ μελαχρινή σε περίμενα και πιο μεγάλη κ βλέπω ένα κοριτσάκι ξανθοκόκκινο με ένα μπέμπαρο να και μου λες είμαι η Pipi κι εγώ άκουσα bibi κι έπαθα μια σύγχυση αλλά μετά –από αρκετή ώρα ομολογώ- το ξανάκουσα κ έκανα τους συνειρμούς :P

Α, γνώρισα και κανα δυο άλλες κοπέλες, spyni μου εσύ είσαι με τα γαλανά μάτια και το mac laren καρότσι ή με το κοριτσάκι το συνομίληκο με τη Μαριάννα μου, που δίναμε μια μάχη με το καρότσι??

Είδα κι εσένα yogini, δείχνεις πολύ γλυκιά, αν κ δε σου μίλησα γιατί ήταν την ώρα του συνωστισμού πάνω στην έδρα

Λοιπόν έφτασα μετά από μακρύυυυ ταξίδι κατά τις 11 και βλέπω στην έδρα μία κοπέλα πολύ αδύνατη κα μινιόν με πολύ κοντό καστανό μαλλί και μία ξανθιά με καρέ κ είπα : α αυτές είναι η Αγλαία και η Πατσούρου!!! Τρομάρα μου έκανα κ προβλέψεις!! Για την Αγλαία δε έλεγα σίγουρα είναι αυτή, κάπως έτσι την είχα άλλωστε φανταστεί, μου μοιαζε κ με μία ξαδέρφη αντελεξουέλ, …..κ ξαφνικά παίρνει το λόγο μία που μόνο πλάτη έβλεπα κ αρχίζει να μιλάει για το γάλα κ την εξέλιξη του ανθρώπου κ τα δαρβινικά ..λέω λες? Γυρνάει λιιιγο, εκ πρώτης βλέπω εκ παραδρομης κάτι πολύ μπρουτάλ, λέω ε γι αυτό τα χωνει και ξαφνικά γυρνάει….και παθαίνω….γλυκυτάτη, νεοτάτη, ωραιοτάτη…κ καθόλου κοντή..όταν δε πάω κ της λέω γεια είμαι η Μαμά κ Bibi από το παρεντς σκάει το χαμόγελο κ σκύβει να με φιλήσει…πραγματικά γλυκύτατη..σε μία άλλη δε έλεγε 'ολο περηφάνεια: αυτά είναι τα κορίτσια μου(εννοώντας εμάς του παρεντς)!!!

Εννοείται ότι το δεύτερο σοκ το έφαγα με την Πατσούρου, που μόλις πήρε το λόγο, λέω μέσα μου, ορίστε βρε παιδίτρος φιλική στο θηλασμό, αλλά…πολύ μικρή βρε παιδί μου, τελείωσε κι όλας τη σχολή???τέτοιες προβλέψεις :cool:

Τώρα βέβαια την Αγλαία γιατί τη φανταζόμουν κοντούλα και νευρώδη δν ξέρω, τα στερεότυπα που λέτε κ σεις, αν κ δε με συμφέρει τούτο καθότι τυγχάνω και πανύψηλη (αλήθεια)και πανέξυπνη :D:D:D (σιγά κορίτσια μη βαράτε)

Λοιπόν για την ημερίδα θα συμφωνήσω με τη yogini. Αν και δεν ήμουν κ η καλύτερη ακροάτρια, καθότι σουλατσάριζα με τη μπιμπι στο πάνω διάζωμα για 4 ώρες, περίμενα πιο καθαρό λόγο, πιο δυνατό, πιο συνοχή το ένα θέμα με το άλλο, σαφείς οδηγίες προς τη μαμά. Η Αγλαία ξεχώριζε, κυλούσε σαν νερό ο λόγος της, ήταν δυνατός είχε ενδιαφέρον , ενώ άλλοι απλά διάβαζαν από μέσα..δν ξέρω ʽόταν είχα διαβασει τα βιβλια της Πατσουρου είχα ενθουσιαστεί κ περιμενα να νιώσω λίγο όπως τότε.. …παντως επαινω σίγουρα την προσπάθεια και ό,τι γίνεται είναι για καλό

Η προσέλευση για μενα ήταν ευχαριστη έκπληξη, περίμενα να μαστε τρεις κότες-που λέει κ η μάνα μου. Κ το αμφιθέατρο σούπερ, τι νοσοκομείο είναι αυτό σα πεντάστερο ξενοδοχέιο :)

Λοιπον αρκετά σας έπρηξα, σας καλυνηχτώ κ αν θυμηθώ και τπτ άλλο δε θα σας λυπηθώ, θα επανέλθω

Mαμομπιμπι εγω ημουν με το ροζ maclaren!!!εχεις δικιο απο κοντα μουγγα!!! την επομενη φορα υποσχεθηκα στον εαυτο μου θα σας γνωρισω ολες!!!!!!!!!να χαιρεσαι το κοριτσακι σου ελπιζω να τα ξαναπουμε-να ερθεις η να ερθουμε-!! :D

Διαφημίσεις

Καλά, δε ντρέπεστε λίγο; Όλες ήσασταν εκεί και δε μιλήσατε; Τς, τς, τς...

ταπεινα συγγνωμη!!!την επομενη φορα εγω προσωπικα θα εχω ντουντουκα!! :D

Είχατε ντου(ντουκα) και δεν την εκμεταλλευτήκατε σωστά! :lol::lol:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Mαμομπιμπι εγω ημουν με το ροζ maclaren!!!εχεις δικιο απο κοντα μουγγα!!! την επομενη φορα υποσχεθηκα στον εαυτο μου θα σας γνωρισω ολες!!!!!!!!!να χαιρεσαι το κοριτσακι σου ελπιζω να τα ξαναπουμε-να ερθεις η να ερθουμε-!! :D

Χάρηκα κι εγώ που σας γνώρισα κοριτσάκι :D:D Εννοείται να τα ξαναπούμε....όταν κατέβω Αθήνα θα ενημερώσω :D

Είχατε ντου(ντουκα) και δεν την εκμεταλλευτήκατε σωστά!

:D:D:D

.png

Καλά, δε ντρέπεστε λίγο; Όλες ήσασταν εκεί και δε μιλήσατε; Τς, τς, τς...

ταπεινα συγγνωμη!!!την επομενη φορα εγω προσωπικα θα εχω ντουντουκα!! :D

Η δικη μου κατ΄ εξαιρεσιν ηταν στο σιγανο...ασε που με το που ηρθαμε κοιμοταν στο καροτσι..ετσι χασαμε την ευκαιρια για επαφες :( ξερεις ερωτησεις του τυπου ποσο ειναι το δικο σου..και τετοια! :D

Χάρηκα κι εγώ που σας γνώρισα κοριτσάκι :D:D Εννοείται να τα ξαναπούμε....όταν κατέβω Αθήνα θα ενημερώσω :D

Εννοειται πως και εμεις χαρηκαμε πολυ!!!Ιδιαιτερα τα κοτσιδακια σας μας εκλεψαν την καρδια :lol:

amaretto ησουν και εσυ ε??κριμα ηθελα νε σε ευχαριστησω απο κοντα για τις συμβουλες!!κριμα..μια αλλη φορα, σιγουρα!!

Μαμά κ Bibi τελικά δε μιλήσαμε ε?

Ε λοιπόν εγώ να σου πω εδώ ότι μπορεί να μην μιλήσαμε αλλά εντυπώθηκες στο μυαλό μου!

Πρώτα για τη μπλούζα σου που ενώ είσαι τόσο αδύνατη εγώ την έβρισκα φαρδυά και ήθελα μια τέτοια για μένα!

Μετά για το θέμα με το γάλα που έσταζε και προσπαθούσες να το κρύψεις.Εγώ φοράω ή μάλλον φόραγα συνέχεια επιθέματα χωρίς να χρειάζεται.Από όταν σε είδα είπα επιθέματα τέλος! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να στάζει καμμιά φορά!Μόνο βάζω 2 στην τσάντα μου έτσι όπως μπορεί να βάλουμε εμείς οι γυναίκες κανένα σερβιετάκι για ώρα ανάγκης.

Ύστερα για τη βιβι που την έβλεπα να θέλει να σουλατσάρει όλη την ώρα και την χαιρόμουνα!Και κάποια στιγμή που ήθελε να σε σηκώσει με το έτσι θέλω και εσύ ανοίγοντας το μπουκάλι σου(λουτρακίου νομίζω) ναπιεις νερό , με σοβαρό ύφος της είπες πως η μαμά δεν μπορεί να σηκωθεί τώρα και δεν θα το κάνει! Και λέω μπράβο αποφασιστηκότητα, όχι σαν κι εμένα που με κάνουν ότι θέλουν και όλο τα λυπάμαι και τους κάνω τις χάρες.Και δεν περνάνε 2 λεπτά και να' σου όρθια η μαμά κ βιβι! :lol::lol: Και λέω όχι ρε γαμώτο ακόμη δεν είχα τελειώσει την προηγούμενη σκέψη μου!

Τέλος έσπαγα το κεφάλι μου κοιτάζοντας σε να θυμηθώ τι μου θυμίζεις!Και θυμήθηκα.Μια πελάτισσα μου που συμπαθώ ιδιαιτέρως και την έχω χάσει λόγω μετακόμισης της από το Ίλιον.Αλλά πάλι λέω όχι δεν είναι αυτή γιατί μόλις έφυγε από την περιοχή ήταν 3 μηνών έγγυος στο 2ο παιδάκι......και έκανα λογαριασμούς στο κεφάλι μου .....και δεν μου έβγενε!

Μπορείς λοιπόν να μου πεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ????????????? :mad:

Εγώ πάλι να πω και την αλήθεια είχα και λίγο εως πολύ μπορώ να πω το μυαλό μου στο γιο μου και τον ανηψιό μου που τους είχα αφήσει στην πεθερά μου για να έρθω στην ημερίδα, καθώς και στον τρόπο να ξεκλέψω δυο λεπτάκια στο διάλειμμα και αφού άφησα την κόρη μου στις συμφορουμίτισσες, για να πάω στην ανηψιά μου που νοσηλευόταν 1η μέρα στο Αττικό με πνευμονία!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

amaretto ησουν και εσυ ε??κριμα ηθελα νε σε ευχαριστησω απο κοντα για τις συμβουλες!!κριμα..μια αλλη φορα, σιγουρα!!

Σωματικώς, όχι, δεν ήμουν :D

(αναφερόμουν στο μέλος dooo, που το λέμε χαιδευτικώς ντουντουκα κτλ) :wink:

Να είσαι καλά!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Σωματικώς, όχι, δεν ήμουν :D

(αναφερόμουν στο μέλος dooo, που το λέμε χαιδευτικώς ντουντουκα κτλ) :wink:

Να είσαι καλά!

αααα!!δεν το καταλαβα(καθυστερημενα απαντω αλλα τωρα βρηκα χρονο να μπω λιγακι!!)!τα παιρνω λιγο δυσκολα μαλλον... :lol:

Μαμά κ Bibi τελικά δε μιλήσαμε ε?

Ε λοιπόν εγώ να σου πω εδώ ότι μπορεί να μην μιλήσαμε αλλά εντυπώθηκες στο μυαλό μου!

Πρώτα για τη μπλούζα σου που ενώ είσαι τόσο αδύνατη εγώ την έβρισκα φαρδυά και ήθελα μια τέτοια για μένα!

Μετά για το θέμα με το γάλα που έσταζε και προσπαθούσες να το κρύψεις.Εγώ φοράω ή μάλλον φόραγα συνέχεια επιθέματα χωρίς να χρειάζεται.Από όταν σε είδα είπα επιθέματα τέλος! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να στάζει καμμιά φορά!Μόνο βάζω 2 στην τσάντα μου έτσι όπως μπορεί να βάλουμε εμείς οι γυναίκες κανένα σερβιετάκι για ώρα ανάγκης.

Ύστερα για τη βιβι που την έβλεπα να θέλει να σουλατσάρει όλη την ώρα και την χαιρόμουνα!Και κάποια στιγμή που ήθελε να σε σηκώσει με το έτσι θέλω και εσύ ανοίγοντας το μπουκάλι σου(λουτρακίου νομίζω) ναπιεις νερό , με σοβαρό ύφος της είπες πως η μαμά δεν μπορεί να σηκωθεί τώρα και δεν θα το κάνει! Και λέω μπράβο αποφασιστηκότητα, όχι σαν κι εμένα που με κάνουν ότι θέλουν και όλο τα λυπάμαι και τους κάνω τις χάρες.Και δεν περνάνε 2 λεπτά και να' σου όρθια η μαμά κ βιβι! :lol::lol: Και λέω όχι ρε γαμώτο ακόμη δεν είχα τελειώσει την προηγούμενη σκέψη μου!

Τέλος έσπαγα το κεφάλι μου κοιτάζοντας σε να θυμηθώ τι μου θυμίζεις!Και θυμήθηκα.Μια πελάτισσα μου που συμπαθώ ιδιαιτέρως και την έχω χάσει λόγω μετακόμισης της από το Ίλιον.Αλλά πάλι λέω όχι δεν είναι αυτή γιατί μόλις έφυγε από την περιοχή ήταν 3 μηνών έγγυος στο 2ο παιδάκι......και έκανα λογαριασμούς στο κεφάλι μου .....και δεν μου έβγενε!

Μπορείς λοιπόν να μου πεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ????????????? :mad:

Εγώ πάλι να πω και την αλήθεια είχα και λίγο εως πολύ μπορώ να πω το μυαλό μου στο γιο μου και τον ανηψιό μου που τους είχα αφήσει στην πεθερά μου για να έρθω στην ημερίδα, καθώς και στον τρόπο να ξεκλέψω δυο λεπτάκια στο διάλειμμα και αφού άφησα την κόρη μου στις συμφορουμίτισσες, για να πάω στην ανηψιά μου που νοσηλευόταν 1η μέρα στο Αττικό με πνευμονία!

ΛΕΝΑΝΕΚ μόλις είδα τα γραφόμενά σου..

Στην αρχή σε διάβασα βιαστηκά και νόμιζα ότι μιλήσαμε και το ξέχασα και καταντράπηκα :oops: μετά κατάλαβα..... :)

Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δε μιλήσαμε λοιπόν...είναι αυτές οι δεύτερες σκέψεις που κάνουμε και τσακ περνάει η στιγμή .....την επόμενη θα έρθω πρώτη εγώ να σου μιλήσω, ναι?? Θα έχουμε πολλά να πούμε :):)

Η ανιψιά σου τι κάνει? Λυπάμαι πολύ περαστικά στο μικράκι.. Να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου..τώρα έμαθα ότι έχεις δύο :D

Η μπλόύζα είναι από τα H&M τα ξέρεις ε? Φθηνή φθηνότατη! Βασικά είναι φόρεμα αλλά λόγω ύψους (χιχι) είναι μια ωραιότατη μπλούζα..λοιπόν νομίζω ότι θα σου πηγαίνει κ σ΄να μια χαρά για μπλούζα...είσαι κ ψηλή κα αδύνατη :D (είδες κ γω σε παρατήρησα :wink: )

Όσο για την αποφασιστικότητα...δε το συζητάμε...ΒΡΑΧΟΣ :D:D:D Άστα να πάνε..πάντα έτσι γίνεται και μετά τα σκ@$%#. ξεκινώ δυναμικά, το πιστεύω κι όλας πως έχω πάρει το κατάλληλο ύφος και το σωστό τόνο φωνής..αλλά...να σε 1-2 λεπτά τσουπ...με ρίχνει το καλό μου....γενικότερα βέβαια είμαι έτσι αλλά ας μη το συζητησουμε τώρα :roll::roll:

Λοιπόν ελπίζω να σε δω σύντομα κι όλας...καλό βράδυ :wink:

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...