Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΙΔΑ 21/3/2009 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ

aglaia

Recommended Posts

Ρε Αγλαΐα, εγώ δεν είπα ότι σε περίμενα κοντή, χοντρή κλπ.

Είπα ότι έτσι όπως γράφεις, κάποιος μπορεί να φανταστεί ότι είσαι έτσι. Εγώ ήξερα πως είσαι περίπου από περιγραφές που μου είχαν δώσει. Απλά σε μπέρδεψα με την κοπέλα που καθόταν μπροστά σου και μιλούσε λίγο σπαστά ελληνικά. Κι αυτό επειδή ένα πουλάκι μου είπε ότι έχεις καρέ μαλλί. Πάντως είσαι κούκλα και μου θύμιζες αρκετά την Ηρώ Μουκίου στο πιο γλυκό της.

Καλέ, δεν το είπες εσύ αλλά μου το είπανε ακριβώς έτσι άλλες! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρηκα ομως γιατι εκτος οτι αψογη σε αυτο που κανεις εισαι και παραδειγμα οτι οι ωραιες δεν ειναι και χαζες

:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Ετσι που τα λέτε θα νομίζουν ότι έχασα που δεν έκανα καριέρα ως μοντέλο! :lol::lol::lol:

Να 'μαι κι εγώ!!!

Ντου είχες φύγει όταν ήρθε το yioginάκι.

Ήταν πολύ ωραία και χάρηκα πυο γνώρισα κι άλλες κοπελίτσες του φόρουμ. Πέρα από τη Ντου και την Μαμά και Μπίμπι, όλες οι υπόλοιπες είχαμε μικρά μωρά. Γνώρισα τη delin, τη xrysalis, την c@t, τη Μαμά και Bibi, την am13 και τη mouki. Ελπίζω να μην ξέχασα καμία.

.

Εμένα μαρή δεν χάρηκες που με είδες ξανά?

Κι εγώ κοριτσάκι είμαι!

Κορίτσια χάρηκα πολύ που σας είδα και θεωρώ ότι η αφορμή αυτής της συνάντησης ήταν ιδανική!

:):Daglaia το "πνεύμα" που είναι πάντα στο μυαλό μου όσο θηλάζω έχει σάρκα και οστά!!!!!

Όσο για την ημερίδα αυτή καθε αυτή ρε κορίτσια μου φάνηκε "λιτή"!

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με αυτό αλλά να πω την αλήθεια επειδή έχω πάει σε πολλές ημερίδες-λογιστών,καθηγητών.Πιστεύω μια ημερίδα σχετικά με το ξένο γάλα θα είχε πολύ "γκλαμουριά" αφού θα έδιναν όλοι χρήματα για κάποιο τέτοιο λόγο!

Μου άρεσε πολύ η κίνηση αλλά αν δεν ήταν και η Αγλαία να μας ενημερώσει και να πάμε, θα ήταν αυτός και ο άλλος μόνοι τους!Αλήθεια στις συμμετοχές που συμπληρώσαμε στον¨"Γαλαξία" πόσες ήταν άραγε με την ιδιότητα μητέρα και πόσοι οι υπόλοιποι???

Ένα τέτοιο θέμα έπρεπε να γεμίζει αμφιθέατρα μόνο στο άκουσμα του!!

Εύχομαι να με βοηθήσει η ζωή να κάνω τα πράγματα που φαντάζομαι και αν το πετύχω τότε ξέρω πιο είναι το επόμενο θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθώ!

Προσωπικά βέβαια θέλω να ευχαριστήσω και τον άντρα μου δημόσια που δεν με ενόχλησε καθόλου στη διάρκεια της ημερίδας, αν και στο διάστημα που έλειπα αντιμετώπισε ένα σωρό καταστάσεις αλλά ήξερε πόσο πολύ ήθελα να είμαι εκεί που ήμουν!

Επιφυλλάσομαι και για άλλα σχόλια.........

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Χαρηκα ομως γιατι εκτος οτι αψογη σε αυτο που κανεις εισαι και παραδειγμα οτι οι ωραιες δεν ειναι και χαζες

Άλλο ένα κλασικό ελληνικό στερεότυπο :D

Ε εντάξει, αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό στερεότυπο! Στον Καναδά μου έλεγαν συνέχεια οτι είμαι πολύ πιό έξυπνη απ'ότι φαίνομαι. Τώρα πως να το πάρω αυτό δεν ξέρω... κοπλιμέντο πάντως δεν είναι!! :lol::lol::lol:

Εγώ πάντως Αγλαΐα ψηλή λεπτή σε φανταζόμουν! Φαίνεται απ'τον τρόπο που γράφεις!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Aχ,ζηλευω ρε κοριτσια και γω θελωωωω...

Ποτε θα κανονισετε να κατεβετε κρητη,και'γω θελω να γνωρισω την Αγλαια και την Πατσουρου.....

Μακαρι να υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη να σας βλεπαμε και μεις οι νησιωτες....

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Ήθελα κι εγώ να έρθουμε, αλλά η μικρή μας μάς ξενύχτησε το προηγούμενο βράδυ κι έτσι ούτε που το επιχειρήσαμε, ημασταν μεταξύ φθορας και αφθαρσίας..

Ήθελα πολύ να γνωρίσω την Αγλαΐα (έτσι όπως την περιγράφετε τώρα με έχει φάει η περιέργεια!) και να σου πω ευχαριστώ -για πολλά , αλλά και- που μου σύστησες την Κατερίνα η οποία μας έσωσε από νευρικό κλονισμό και από φριχτό πόνο στις θηλές...είμαστε ακόμα στην προσπάθεια, αλλά κάθε θηλασμός είναι και μια μικρή κατάκτηση! :D

Aχ,ζηλευω ρε κοριτσια και γω θελωωωω...

Ποτε θα κανονισετε να κατεβετε κρητη,και'γω θελω να γνωρισω την Αγλαια και την Πατσουρου.....

Μακαρι να υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη να σας βλεπαμε και μεις οι νησιωτες....

Τώρα που είναι και η Βίκυ Δανηλάτου, η παιδοαιματολόγος στο Ηράκλειο, να μαζευτείτε όλες οι Κρητικές και να τη βοηθήσετε να διοργανώσει μια ημερίδα εκεί! Βρείτε σπόνσορες για τη διοργάνωση και εμείς θα έρθουμε!

Γεια σας! Ημουν κι εγω εκει και για να πω την αληθεια ντραπηκα να ερθω να σας μιλησω :oops::oops: ... Φαινοσασταν σαν μια παρεα απο τα παλια με την Αγλαϊα αναμεσα σας και εγω ενιωθα λιγο ξεκαρφωτη να εισβαλω... Τελος παντων...

Καθομουνα στη μεσαια σειρα, στη δευτερη γραμμη απο το τελος στα αριστερα. Φορουσα μαυρη μπλουζα με τζιν και ειχα μωβ σλινγκ. Εκανα πολλες - πολλες βολτες περα - δωθε και μεσα - εξω με το σλινγκ, με το καροτσι και χωρις αυτα γιατι ο μπεμπης μου βαριοταν ευκολα!

Βρε kit_katerina............... τί κρίμα!! να μου χαμογελά ο μπέμπης σου... να του χαμογελώ εγώ... και τελικά να μη μιλήσουμε.... κρίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιμα!!! καθόμουν ακριβώς πίσω σου! με το μαύρο παλτό!!! σκέφτηκα πως μπορεί να ήσουν από το φόρουμ αλλά κόλλησα να ρωτήσω...!!! πάντως απίστευτος ο γιόκας σου!! το χαμόγελο με τα δυό δοντάκια... όλα τα λεφτά!!! να σου ζήσει!!!!!

Επίσης... είδα από την αρχή την γαλαρία στ' αριστερά με τα καρότσια και τα σλινγκ και είπα "δικές μου είναι αυτες..." :lol::lol::lol: αλλά δεν πλησιάσα... κρίμα... γιατί κάποιες κοπέλες φύγανε νωρίτερα και τελικά δεν τα είπαμε!

Στο διάλειμμα μιά κοπέλα με σλινγκ πήγε στην Αγλαϊα... ε αυτό ήταν! δεν το έχανα με τίποτε! ήθελα οπωσδήποτε να της μιλήσω κι εγώ και από κοντά! και ήμουν σίγουρη πως ήταν αυτή γιατί είχα πετύχει μιά φωτογραφία της!!

Μέχρι να κατέβω κι εγώ κάτω... έγινε κατάλληψη! απίστευτο!

γνώρισα τις Pipi, C@t, delin, ΛΕΝΑΝΕΚ, yogini, και κάποιες που ξεχνώ τα νικ όπως και την Αλεξάνδρα και την Αννούλα!!! πιάσαμε το μπιριμπιρι ώσπου μας κατεβάσαν για να αρχίσει το βίντεο!!! :lol::lol::lol:

Pipi σε περίμενα μελαχροινή... φταίει η φωτό της μικρής στο άβαταρ!! ο γιοκαρίνος σου άρχοντας!!

C@t μπορεί να σε ρώτησα 2-3 φορές "εσύ πιά είσαι;" αλλά ΟΚ! το εμπαίδωσα!! :lol:

delin είσαι πολύ γλυκιά και η μικρή σου επίσης!

ΛΕΝΑΝΕΚ μου φάνηκες πολύ γνωστή φυσιογνωμιά... :? όσο για το ποιηματάκι... αν έχω κάτι... θα σου πω!!

yogini δεν προλάβαμε να πούμε πολλά αλλά είσαι συμπαθέστατη!!

ΑΓΛΑΙΑ μου... χάρηκα πάρα πολύ που κατάφερα να σε γνωρίσω και από κοντά!! :D αν και στεναχωρήθηκα που δεν πρόλαβα την ομιλία σου...

για μενα δεν ήσουν έκπληξη γιατί όπως είπα είχα δεί φωτό σου... αλλά ήσουν πολύυυυυ καλύτερη από κοντά! και μιάς που έχεις ακούσει διάφορα... να σου πω πως εμένα μου θύμισες Έλενα Κουντουρά (απο δω το έχουμε απο κει το πάμε... πάλι στο χώρο του μόντελινγκ τριγυρνάμε!!! )

Σχετικά με την ημερίδα... όσο πρόλαβα καλά ήταν! σίγουρα πολύ καλύτερα από την προηγούμενη που είχα τύχει... τέσπα... τουλάχιστον τώρα έμαθα και 5 πράγματα!

αλλά έχω μιά απορία, μιάς και δεν βρέθηκα εκεί από την αρχή... η κοπέλα με την φούξια μπούζα και το καρέ μαλλί που μίλησε ποιά ήταν; :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Αγλαΐα πες μου κι εμενα τι και πως θα ηθελες να το οργανωσω για να ερθετε Κεφαλονια??Θυμασαι που τα λεγαμε ε?? :D

Αν μπορείς γιατί όχι; Εσύ όμως είσαι μόνη σου, αν μπορείς να βρεις και άλλους να σε βοηθήσουν...

Η διοργάνωση απαιτεί αρκετά άτομα και πολύ χρόνο.

Τα ελάχιστα που απαιτεί είναι μία κατάλληλη αίθουσα, έναν τεχνικό, προτζέκτορα, υπολογιστή.

Ντοσιέ με το πρόγραμμα, ένα μπλοκ και ίσως άλλο ενημερωτικό υλικό.

Προσκλήσεις που θα στείλεις στους πιθανούς ενδιαφερόμενους. Ενημέρωση με αφίσες και τοπικό ραδιόφωνο για να το μάθει ο κόσμος και να έρθει.

Ένα μικρό μπουφέ (καφέδες, νερά, χυμοί, κάποιο σνακ) για το διαλειμμα και το μεσημέρι.

Φιλοξενία και έξοδα μετάβασης των προσκεκλημένων.

Στην Αθήνα οι περισσότεροι έχουμε πού να μείνουμε ή μπορούμε να μεταβούμε αυθημερών.

Για την ετήσια ημερίδα του συλλόγου πληρώνουμε μόνοι μας τα εισητήρια αλλά αυτό δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε για πολλές εκδηλώσεις... :oops:

να σου πω πως εμένα μου θύμισες Έλενα Κουντουρά (απο δω το έχουμε απο κει το πάμε... πάλι στο χώρο του μόντελινγκ τριγυρνάμε!!! )

:lol::lol::lol:

Το κακό είναι ότι είμαι μεγάλη τώρα για να ξεκινήσω καριέρα! :lol:

αλλά έχω μιά απορία, μιάς και δεν βρέθηκα εκεί από την αρχή... η κοπέλα με την φούξια μπούζα και το καρέ μαλλί που μίλησε ποιά ήταν; :roll:

Η Πατσούρου! :)

Για Κεφαλλονια μπορω και εγω να βοηθησω Διονι οποτε αν θες πες μου με πμ γιατι ξερω τον δημαρχο στο χωριο μας κτλ και κανει εκδηλωσεις.

Αχ θα ναι τελειαααααα!

Το κακό είναι ότι είμαι μεγάλη τώρα για να ξεκινήσω καριέρα! :lol:
υπερβολέεεεεεεεεεεες... :lol::lol::lol:

Η Πατσούρου ε;

ε, να! αυτή την φανταζόμουν πολύ πιό μεγάλη!!

καλά.... η ατάκα του άντρα της φιλης της με τη μαστίτιδα ήταν τρομερή!

"καλά βρε ζωων... της είπες πως κοιμάσαι μπρούμητα;;;" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καληνυχτώ... ο μικρός ανέβασε πυρετό :(

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Γεια σας! Ημουν κι εγω εκει και για να πω την αληθεια ντραπηκα να ερθω να σας μιλησω :oops::oops: ... Φαινοσασταν σαν μια παρεα απο τα παλια με την Αγλαϊα αναμεσα σας και εγω ενιωθα λιγο ξεκαρφωτη να εισβαλω... Τελος παντων...

Καθομουνα στη μεσαια σειρα, στη δευτερη γραμμη απο το τελος στα αριστερα. Φορουσα μαυρη μπλουζα με τζιν και ειχα μωβ σλινγκ. Εκανα πολλες - πολλες βολτες περα - δωθε και μεσα - εξω με το σλινγκ, με το καροτσι και χωρις αυτα γιατι ο μπεμπης μου βαριοταν ευκολα!

Βρε kit_katerina............... τί κρίμα!! να μου χαμογελά ο μπέμπης σου... να του χαμογελώ εγώ... και τελικά να μη μιλήσουμε.... κρίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιμα!!! καθόμουν ακριβώς πίσω σου! με το μαύρο παλτό!!! σκέφτηκα πως μπορεί να ήσουν από το φόρουμ αλλά κόλλησα να ρωτήσω...!!! πάντως απίστευτος ο γιόκας σου!! το χαμόγελο με τα δυό δοντάκια... όλα τα λεφτά!!! να σου ζήσει!!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ! Κι εμενα ετσι μου χαμογελαει και λιωωωωωωωνωω!!

Διαφημίσεις

kit-katerina καλημερα. Εγω καταλαβα οτι πρεπει να ησουν απο το parents αλλα ειδα οτι δεν ηρθες να μιλησεις και νομιζα οτι μαλλον εκανα λαθος. Αν ηξερα οτι ντρεποσουν θα σου ειχα μιλησει. Εγω ημουν μια ξανθια με ενα πορτοκαλι μαυρο καροτσι. Το ειχα παρκαρει στην αρχη απο πισο σου.

Την επομενη φορα ελπιζω να μιλησουμε.

Αν μπορείς γιατί όχι; Εσύ όμως είσαι μόνη σου, αν μπορείς να βρεις και άλλους να σε βοηθήσουν...

Η διοργάνωση απαιτεί αρκετά άτομα και πολύ χρόνο.

Θα τα καταφερω!Θα βρω και κοσμο!Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με την ιδεα! :D:D:D

Τα ελάχιστα που απαιτεί είναι μία κατάλληλη αίθουσα, έναν τεχνικό, προτζέκτορα, υπολογιστή.

Αυτα τα εχουμε.Εχω μιλησει ηδη με το δημαρχο σε παλιοτερη συζητηση μας και του αρεσε η ιδεα!Οποτε θα εχουμε αιθουσα.Τα ηλεκτρονικα και το συντονισμο τους θα τα αναλαβει ο αντρας μου! :D

Αυτο δεν το καταλαβα. :oops:

Προσκλήσεις που θα στείλεις στους πιθανούς ενδιαφερόμενους. Ενημέρωση με αφίσες και τοπικό ραδιόφωνο για να το μάθει ο κόσμος και να έρθει.

Ένα μικρό μπουφέ (καφέδες, νερά, χυμοί, κάποιο σνακ) για το διαλειμμα και το μεσημέρι.

Ενταξει και αυτα! :D

Ποσοι θα ειστε??Για να υπολογισω τα εξοδα! :wink:

Για Κεφαλλονια μπορω και εγω να βοηθησω Διονι οποτε αν θες πες μου με πμ γιατι ξερω τον δημαρχο στο χωριο μας κτλ και κανει εκδηλωσεις.

Αχ θα ναι τελειαααααα!

Καθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη.Θα ειναι εκπληκτικο να εισαι κι εσυ μαζι μας! :D

03HJp2.png

Να τα πάρω με τη σειρά:

Την Αγλαΐα κορίτσια εγώ πριν να ακούσω περιγραφές σαν την Κουντουρά την είχα φανταστεί... Μα την Παναγία σας λέω!!!

Παρόλ' αυτά ενίσταμαι κύριοι!!!! Μία γυναίκα με τόσο ώριμο και συγκροτημένο λόγο θα έπρεπε τουλάχιστον να μοιάζει με τη... Ροζίτα Σώκου!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Και διερρωτάμαι: Με ποιο δικαίωμα μία γυναίκα με μυαλό είναι ΚΑΙ όμορφη; Δεν μπορεί άλλοι να τα έχουν άλα και αλλοι τίποτα!!! είναι τουλάχιστον προκλητικό!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σκεφτόμουν κι εγώ για μια ημερίδα στην Άνδρο αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι θα πάμε μόνο εγώ, η Μαμά κ Βibi και καμιά δυο άλλες και θα είναι πιο πολλοί οι ομιλητές από τους ακροατές!

Έλα βρε Αγλαΐα το καλοκαίρι με την αδελφή σου ή τουλάχιστον πόσταρε μια φωτό γιατί θα σκάσω από την περιέργεια εγώ η κουτσομπόλα!!! (Άμα το κανονίσεις να ειδοποιήσεις να κάνω μια κούρα ομορφιάς να σε εντυπωσιάσω!!! :lol::lol::lol: )

Βρε τι κέφια έχω σήμερα!!! Ουα χα χα!!! Σε καλό μου βρε παιδιά... σε καλό μου (Βέγγος)

Δεν ξέρω τι από τα παραπάνω πήρατε σοβαρά και πολύ λίγο με νοιάζει!!! :lol:

Καλημέρα!!!

bennettstevenspalestinewall2.jpg

Το τείχος στη λωρίδα της Γάζας, έτος 2009. Ενα κομμάτι γης τέσσερις φορές πιο πυκνοκατοικημένο από την Αττική, αποτελεί τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου... Τα παιδιά στην Παλαιστίνη

Συγχαρητήρια για την ημερίδα και μπράβο σας όλες που πήγατε και κυρίως που γνωριστήκατε.

Και άλλη φορά όσες ντρέπονται, θα τις μαλωνω κι εγώ, γιατί είναι κρίμα να χάνονται οι ευκαιρίες- την επόμενη φορά όλες θα μιλάτε κι ας μην είναι από το φόρουμ

Αγλαΐα, τώρα που έχετε έτοιμες τις παρουσιάσεις σας, υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει "μια επαναληπτική" ημερίδα προς Θεσσαλονίκη;

Για να πω και την προσωπική μου άποψη...περαν του οτι η Αγλαια μοιαζει όντως εκπληκτικά στην Κουντουρά....θα ήθελα να δω πολύ πιο δυνατές παρουσιάσεις που να έχουν καθαρα γραμμένα τα πλεονεκτηματα του θηλασμού καθως και του τρόπου αντιμετώπισης των πιθανών προβλημάτων....και το λεω αυτό γιατι εμεις καλα και γλυκά τα ακούσαμε όμως οι μαιες και οι γιατροί θελουν πολυ ισχυρότερη πειθώ....ισως το κρίνω έτσι γιατι κι εγω έχω παρακολουθησει μαθήματα παρουσιάσεων και ξέρω πως οργανώνεται μια ομιλία και μια επιτυχής παρουσίασή.

Χρειάζεται μεγάλη καμπάνια για την προωθηση του θηλασμού σε τοσο ανιδεο κοινο δυστυχώς (γιατροι, μαιες) :roll:

Θελει δυνατους ομιλητές που να τους ακους και να λες πω πω ναι εχει δικιο, εγω τι κανω τοσο καιρο;

Η Αγλαια ηταν η πιο δυνατη ομιλιτρια απο οσες παρακολουθησα.

Dioni μου καλημέρα, όπως βλέπεις διαβάζω αλλά δεν γράφω, αν θες βοήθεια, είμαι και εγώ εδώ ότι χρειαστείς, από γράψιμο στο υπολογιστή μέχρι να μοιράσω προσκλήσης.

Μακάρι να γίνει κάτι εδώ, μπας και πάψουν επιτέλους να μας ρωτάνε, πότε θα το κόψετε; το παιδί έχει πάθει ψύχωση, και όλα τα σχετικά, τα οποία βαρέθηκα να ακούω. Έλεος πια!!

dBPlp3.png MDOFp3.png

Αυτο δεν το καταλαβα. :oops:

Όταν γίνεται μια τέτοια εκδήλωση, την ώρα που κάποιος κάνει την εγγραφή του δίνεται συνήθως ένας φάκελος Α4 που μέσα περιέχει το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ένα μπλοκάκι κι ένα στυλό για να σημείωσει κάτι αν χρειαστεί.

Επιπλέον ο φάκελος μπορεί να περιέχει

α)ενημερωτιό υλικό για τους συμμετέχοντες και για το θέμα της συμμετοχής (πχ ποιοι είναι οι σύμβουλοι γαλουχίας και τι κάνουν, ή ενημερωτικό υλικό για το θηλασμό όπως είναι τα 10 βήματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας)

β)ενημερωτικό υλικό για τους διοργανωτές (πχ από το δήμο, τη νομαρχία, μπορεί να προβληθεί ο συγκεκριμένος φορέας για τις δράσεις του, μπορεί να προβληθεί ο τόπος φιλοξενίας με χάρτες τουριστικό οδηγό κλπ)

γ)κάποιοι σπόνσορες μπορεί να θέλουν να διαφημιστούν και να μοιράσουν κάποιο φυλλάδιό τους ή κάποιο προϊόν που θέλουν να το προσφέρουν για να διαφημιστούν. Σε αυτή την περίπτωση αντί για φάκελο Α4 θα χρειαστεί κάποια τσαντούλα που να περιέχει το προϊόν αλλά και θα χωράει τα υλικά του φακέλου, άρα θα πρέπει να έχει μέγεθος Α4.

Ποσοι θα ειστε??Για να υπολογισω τα εξοδα! :wink:

Το ιδανικό θα ήταν να μαζευτούμε 6-8 ομιλητές αν και το βλέπω απίθανο να μπορέσουν να μαζευτούν τόσοι. Θα ήταν καλό να μπορούσαν να έρθουν τουλάχιστον 4.

Θα πρέπει να επιλεγεί με προσοχή ο χρόνος διεξαγωγής. Να μην είναι τουριστική περίοδος γιατί οι ντόπιοι θα έχουν πολλές δουλειές και δεν θα έρθουν να το παρακολουθήσουν, αλλά θα πρέπει ο καιρός να είναι σχετικά καλός για να είναι εύκολο το ταξίδι για τους προσκεκλημένους.

Θα ρωτήσω κάποιον πιο σχετικό από μένα για να σου πω καμια ιδέα επιπλέον.

Συγχαρητήρια για την ημερίδα και μπράβο σας όλες που πήγατε και κυρίως που γνωριστήκατε.

Και άλλη φορά όσες ντρέπονται, θα τις μαλωνω κι εγώ, γιατί είναι κρίμα να χάνονται οι ευκαιρίες- την επόμενη φορά όλες θα μιλάτε κι ας μην είναι από το φόρουμ

Αγλαΐα, τώρα που έχετε έτοιμες τις παρουσιάσεις σας, υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει "μια επαναληπτική" ημερίδα προς Θεσσαλονίκη;

Συζητήθηκε για τη Λάρισα, επειδή μια ειδικευόμενη παιδίατρος είναι στο νοσοκομείο της Λάρισας, εδώ θα μπορούσε θεωρητικά να γίνει αν το αναλάμβανε κάποιος σε συνεργασία με κάποιο νοσοκομείο ή τη νομαρχία. Θα πρέπει όμως να έχει ήδη επαφές για να είναι πιο εύκολο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...