Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΑΙ γέννησε η alcyon!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μόλις τώρα είδα το τοπικ!!!! :shock::shock::shock::shock:

Να είστε ΟΛΕΣ καλά!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές ευχές και τα υπέροχα λόγια σας! :D :D :D:D:D

Εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσετε ότι θέλει η καρδιά σας και να χαίρεστε τα παιδάκια σας κάθε μέρα!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

1817750pthntc3gho.gif

Να σας ζήσει! Γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη να είναι.. κι όπως λέει και η Παμ, Καλά κουράγιααααα :D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Μπράβο κοπέλα μου!

Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας, να είναι γερό!

....και καλά κουράγια τώρα..... :lol::lol::lol:

392401czfk6469sn.jpg

:D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

1444155do6iof9s11.jpg

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας !!!

Αλκυών να σου ζήσει (αν και στο έγραψα αλλού σου απαντάω και στο επίσημο τοπικ για τις ευχές!)! Ιντερνετ δεν είχε το μαιευτήριο???( :lol::lol::lol::lol::lol: δες όποτε έχεις χρόνο εδώ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=15946&highlight=)

Φαντάζομαι πόσο όμορφα θα είναι στο σπίτι σου που θα είναι γεμάτο παιδικές φωνούλες!!!!!! Σιδερένια λοιπόν και εσύ και το μωρό!!!!!!!!!!

Βρε παιδιά... συγνώμη που σας τρόμαξα... δεν το ήθελα! Ούτε εγώ περίμενα γέννα! :lol::lol::lol: Αλλά η μπουμπού είχε άλλα σχέδια για εμάς! :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...