Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΑ!!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Recommended Posts

Κοριτσια μου δεν χρειαζεται να ζηλευεται τα νιατα μου , γιατι εγω προσωπικα δεν τα ζω τα 18 , δεν αντιλεγω ειναι μια ωραια ηλικια αλλα εμενα δεν μου αρεσει αυτη η βαβουρα που επικρατει στις μερες μας , ξερω οτι εσεις στην ηλικια μου περνουσατε πιο καλα .... Τελος παντων εσεις περνατε πιο καλα απο μενα πιστεψτε με :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 294
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια σαν επαγγελματίας μανικιουρ-πεντικιούρ-ονυχοπλαστική(χι!χι!) σας

διαβεβαιώνω οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να βάφουμε τα νυχάκια μας!!!! :lol:

2ef2v5u.png

Όχι ρε συ δεν είνια θέμα ζήλιας!Αυτό προσπαθώ να πω στην Νατασα!ότι η κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και την φάση της.Τα 30 τα γουστάρω πολύ για διάφορους λόγους.Μην σκέφτεσαι πάντος το πως περνούσαμε εμείς στα 18,ούτε ότι σήμερα δεν είναι καλά τα πράγματα για τους συνομιληκούς σου.Να ζεις αυτό που νιώθεις και τώρα που έρχεται σε λίγο και το μωράκι σου,πιό ευτυχισμένη στιγμή δεν υπάρχει!Όλες μας γιαυτό ανπομονούμε..το μόνο σίγουρο! :D

τώρα που έρχεται σε λίγο και το μωράκι σου,πιό ευτυχισμένη στιγμή δεν υπάρχει!Όλες μας γιαυτό ανπομονούμε..το μόνο σίγουρο! :D

Αυτο να λεγεται το μωρακι θα μας φερει την γαλυνη....... :D

Η αληθεια ειναι οτι τα αναπολω πολλες φορες τα 18 αλλα οχι οτι με χαλανε και τα 30 μου... Απλα περιποιουμε λιγο παραπανω διοτι ειναι η συνηθεια, η δουλεια κι ολα αυτα που αλλαζουν στη ζωη μας με την παροδο του χρονου.

Πελαγιτσα μου πιστεψε με εχεις περισσοτερη δυναμη απο εμας για να νιωθεις πιο εντονα, θα το καταλαβεις οταν μεγαλωσεις. Ξερεις οι ηλικιες δεν συντρεχουν μονο με τις εξοδους και τη διασκεδαση. Το μωρακι σου θα ειναι πολυ τυχερο που θα εχει μια μανουλα μικρη με ολη τη ζωη μπροστα της.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Αυτό που λέει η Νατασα είναι αλήθεια.Αν και δεν θα έκανα παιδί στα 18 εγώ προσωπικά γιατι δνε αισθανόμουν έτοιμη τότε,και είχα και ένα κααααρο σπουδές σε εξέλιξη,το μόνο σίγουρο και για το οποίο συμφωνώ απόλτα όπως και ναχει,ειναι ότι όση αγάπη και να δώσουμε και εμείς στα παιδάκια μας τώρα,αλλή ενέργεια έχεις εσύ και άλλη όρεξη να το πω αν και η όρεξη όταν έρχεται ένα παιδί στον κοσμο δεν μετριέται...έχεις άλλες αντοχές με λίγα λόγια...δεν έχεις την ρουτίνα που μπορεί να έχουμε υστεί εμείς στα 30,δουλειά ,κούραση,κλπ..θα το διαπιστώσεις.Κάθε επιλογή εχει τα θετικα και τα αρνητικά της.Το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις παρεούλα με τα παιδάκια σου και θα είσαι μία νέα μανούλα στο μέλλον.Θα το διαπιστωσεις με την πάροδο του καιρού :)

Ντάααξει μωρε ολα καλα!υγεια να υπάρχει πανω από ολα και όλα έρχονται :)

Διαφημίσεις

κοιτα το σκεφτομαι αλλα προσπαθω να μην ανχονομαι και να μην φρικερνω , εμενα αυτο που με φοβιζει ειναι να σπασουν τα νερα σε μερος που δεν πρεπει και να τρεχουμε. :shock:

καλέ χαλαρώστε!!!

είστε και οι δυό σας ετσι :shock:

:lol::lol::lol:

για ξύριμα μιλήστε να γελάσετε!

όλα τα άλλα θα γίνουν μιά χαρά... :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

πως δεν εχω , εγω σκεφτομαι και το αλλο θα ειμαστε καλοι γονεις και οι δυο οχι μονο εγω , θα τα καταφερουμε ??? ολα αυτα πεζουν στο μυαλο μας ολων μας..... οποτε μην στεναχωριεσαι... :D

Διαφημίσεις

καλέ χαλαρώστε!!!

είστε και οι δυό σας ετσι :shock:

:lol::lol::lol:

για ξύριμα μιλήστε να γελάσετε!

όλα τα άλλα θα γίνουν μιά χαρά... :wink:

αχχχχχχχχχχ!!! γιατι εσυ δεν ειχες αγωνια????

εγω ειμαι και μονη μου και το βαρος ειναι διπλο θελω να μην του λειπω καθολου... τωρα που τον εχω συνεχεια μαζι μου ειναι τελια!!! μετα που θα πρεπει να λειπω :(:(

οχι εγω ενταξει ακομα τα καταφερνω .. ζορικα :? αλλα με υπομονη.. αυριο εχουμε γιατρο και πρεπει να σουλουποθω ...θα κανω κανα 2ωρο στο μπανιο αλλα στο τελος θα τα καταφερουμε!!! :lol::lol::lol::lol:

dovisdepi όχι... δεν είχα καθόλου αγωνία... (μέχρι αναισθησίας που λένε!! ) αλλά όσο πλησιαζα στο τέλος με έπιανε μια μελαγχολία που τελείωνε όλο αυτό... κι εγώ λάτρευα που ήμασταν 24 ώρες μαζί...

pelagia :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

dovisdepi όχι... δεν είχα καθόλου αγωνία... (μέχρι αναισθησίας που λένε!! ) αλλά όσο πλησιαζα στο τέλος με έπιανε μια μελαγχολία που τελείωνε όλο αυτό... κι εγώ λάτρευα που ήμαστε 24 ώρες μαζί...

pelagia :lol::lol::lol:

ναι πραγματικα ειναι πολυ ομορφα !!! ειμαστε ενα !!!! πολυ το αγαπαω βρε κοριτσια!!! τι θα παθω οταν τον δω??? :shock: δεν περιμενα ποτε οτι θα καταφερω να γινω μανουλα !!! ΜΑΝΟΥΛΑ!! :shock: εγω??

οχι δεσποινακι μου δεν εχουμε παει, την αλλη βδομαδα εχουμε το ραντεβουδακι να δω πως θα αντεξω :( .... αυτην την βδομαδα εχουμε ραντεβου στο μικροβιολογο για ουρα και αιμα... :?

αντε καληνυχτα και μην ανχωνεσαι ολα θα περασουν και μετα θα ερθει το καλοκαιρακι και βρουμ για μπανακια , θα ερθεις και ροδο να μου κανεις παρεα.......... :D:D:D Καλα αποτελεσματα.

κοιτα xrysalis εγω δεν εχω και τοσο αγχος οπως λεει η dovisdepi απλα για αλλα ανγχονομαι που δεν ειναι ετοιμο το σπιτι και δεν εχω ψωνισει τιποτα για το γουρουνακι μου.. :?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...