Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sleeping bag (υπνόσακος)

mariam

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 287
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΙΤΑ εγώ στην Αθήνα κ της φοράω εσωρουχάκι, το πυτζαμάκι, τον υπνόσακο και τη σκεπάζω με πικέ. Τώρα που θα πάμε επαρχία θα της βάζω και κάτι έξτρα απο μέσα (αλλά δεν ξέρω ακόμα τι) και σκέφτομαι να τη σκεπάζω με πάπλωμα. Αν και τα πετάει τα σκεπάσματα οπότε ότι κάνω μέσα απ τον υπνόσακο πρέπει να ναι...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ΜΑΡΙΤΑ εγώ στην Αθήνα κ της φοράω εσωρουχάκι, το πυτζαμάκι, τον υπνόσακο και τη σκεπάζω με πικέ. Τώρα που θα πάμε επαρχία θα της βάζω και κάτι έξτρα απο μέσα (αλλά δεν ξέρω ακόμα τι) και σκέφτομαι να τη σκεπάζω με πάπλωμα. Αν και τα πετάει τα σκεπάσματα οπότε ότι κάνω μέσα απ τον υπνόσακο πρέπει να ναι...

ravT, ή καμία ζακετούλα πάνω απο τις πυτζάμες και χοντρά καλτσάκια ή αντί για πυτζάμες φόρεσε της φόρμες χοντρές ή πυτζάμες χοντρές με χνούδι....

Εγώ τέτοια τους βάζω στα βαριά κρύα.;)

Κι εγώ είμαι fan του υπνόσακου!! Και στα δύο μου παιδιά τον χρησιμοποίησα και σώθηκαί!!!

Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ πάντα αυτόν με τα ποδαράκια, σαν φορμάκι παπλωματένιο (βαμβακερό). Για πιο δροσερό καιρό έχω φλισάκι φορμάκι απο τα mothercare. Πραγματικά τους έχω βολευτεί πάρα πολύ, γιατί και τα δύο μου παιδιά στριφογυρνάνε όλη νύχτα στο κρεβάτι τους και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν σκεπασμένα πάνω απο τα πρώτα 5 λεπτά που θα τα σκεπάσω. Είναι δε, άνετοι και το παιδί δεν αισθάνεται κανένα εγκλωβισμό όπως διάβασα κάπου, σηκώνεται, γυρίζει όπως θέλει στο κρεβάτι και περπατάει κανονικά.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

η μικρη μου ειναι 8 μηνων, τη νυχτα ξεσκεπαζεται και σκεφτομαι κ εγω να της παρω εναν υπνοσακο. απλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο, αυτος που ειναι σα σακι η σαν φορμακι..

8 μηνών ήδη θα έχει αρχίσει να σηκώνεται σωστά? γιατί λοιπόν να πάρεις αυτόν που είναι σαν σάκος και όχι το φορμάκι, με το οποίο θα έχει ελευθερία κινήσεων?

καλημερα! ναι σηκωνεται, προχθες μου επεσε κ απο το κρεβατι, εγω η χαζη ειχα τα καγκελα κατεβασμενα. κατατρομαξα, ευτυχως δεν επαθε τιποτα. θα της παρω οπωσδηποτε υπνοσακο, φοβαμαι μηπως μου κρυωσει τη νυχτα.

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια σωθηκα βρηκα εναν υπνοσακο-φορμακι ελληνικης ραφης με αγνο παρθενο μαλλι επειδη μεγαλωσαμε ( ειμαστε μολις ενος ετους) δεν μας βολευαν οι κλασικοι υπνοσακοι αυτος εχει μπατσακια και παρολο που ειναι πολυ λεπτος το μαλλι κανει το θαυμα του το μονο αρνητικο ειναι πως τις πρωτες ημερες το μωρο μυριζε σαν προβατακι

εγω κοριτσια σωθηκα βρηκα εναν υπνοσακο-φορμακι ελληνικης ραφης με αγνο παρθενο μαλλι επειδη μεγαλωσαμε ( ειμαστε μολις ενος ετους) δεν μας βολευαν οι κλασικοι υπνοσακοι αυτος εχει μπατσακια και παρολο που ειναι πολυ λεπτος το μαλλι κανει το θαυμα του το μονο αρνητικο ειναι πως τις πρωτες ημερες το μωρο μυριζε σαν προβατακι

Και που τον βρήκες;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

υπνοσακος και παλι υπνοσακος και στα 2 μου παιδια! αυτους που ειναι με ποδαρακια και τα παιδια κοιμουνται τελεια.βαζουμε απο μεσα και φανελακι και πυτζαμακι. στα πολυ κρυα απλα δυναμωνω το καλοριφερ του δωματιου τους. η κορη μου πρωτη φορα για φετο κοιμαται με παπλωμα εως τωρα ειχε υπνοσακο αλλιως ηταν μονιμα ξεσκεπαστη. οι μαλινοι ειναι και αυτοι πολυ καλοι και ειναι πολυ ζεστοι αν υπαρχει προβλημα κρυου. εμεις εχουμε τωρα βαμβακερους (3 γιατι κατουριομαστε)

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εγω με θερμοκρασια δωματιου γυρω στους 22-23 ολη νυχτα, της βαζω φανελακι ολοσωμο και ολοσωμο υπνοσακο απο το Ηρα.Δεν εχω αντιληφθει να κρυωνει.Εαν δω τον αυχενα της δροσερο ριχνω και μια πικε.Στην θερμοκρασια που εχει το δωματιο της φανελακι+φορμακι+υπνοσακος η δικια μου θα ιδρωνε.Εξαρταται νομιζω και απο το παιδι.

6bMYp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια καλησπέρα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ειναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό:

ΤΟ ΙΚΕΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΤΗΣ!!

Διαβάστε εδώ:

http://www.epr.gr/release/124076/

Ημερομηνία Δημοσίευσης: Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008 - 10:18

Ειναι παλιο και δεν ισχυει.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008 - 10:18

Ειναι παλιο και δεν ισχυει.

Επειδή ψάχνω να βρω υπνόσακο μπήκα στο site του Ικεα και είδα οτι δεν έχει!

Υπέθεσα οτι απο τότε τους σταμάτησε...

Δηλαδή έχει τώρα?

Βρήκα αυτόν και μου φαίνεται καλός γιατί είναι για όλες τις εποχές και είναι και οικολογικός

http://babynatural.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=97

είναι βέβαια λίγο τσιμπημένη η τιμή του...:?

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες, διανύω την 37η εβδομάδα και εκτός από μία ισπανική κουβερτούλα που έχω ήδη αγοράσει, έχω αποφασίσει και για έναν υπνόσακο που είδα στα Λητώ, με αποσπώμενα μανίκια.

Ήθελα ωστόσο να ρωτήσω, εσείς που χρησιμοποιείται υπνόσακο, σας έτυχε να ξεφύγουν τσίσα μέσα και να βραχεί? Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση? Έχετε δύο υπνόσακους?

Ευχαριστώ!:)

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες, διανύω την 37η εβδομάδα και εκτός από μία ισπανική κουβερτούλα που έχω ήδη αγοράσει, έχω αποφασίσει και για έναν υπνόσακο που είδα στα Λητώ, με αποσπώμενα μανίκια.

Ήθελα ωστόσο να ρωτήσω, εσείς που χρησιμοποιείται υπνόσακο, σας έτυχε να ξεφύγουν τσίσα μέσα και να βραχεί? Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση? Έχετε δύο υπνόσακους?

Καλημέρα magia_melissa! Εγώ έχω δύο υπνόσακους όντως για αυτή την περίπτωση, αλλά διαπίστωσα ότι δεν χρειάζεται να έχεις δύο υπνόσακους στο ίδιο νούμερο κάθε φορά. Εννοώ, ότι αν τυχόν βραχεί αυτός που του φοράω τώρα και είναι το Νο1, τότε μέχρι να πλυθεί ο άλλος του βάζω τον Νο 2 διπλώνοντας μανίκια κλπ.

Αλλά, τον χειμώνα δεν είναι πρόβλημα ούτως ή άλλως να πλυθεί ο υπνόσακος, μια και τον βάζεις να στεγνώσει στο καλοριφέρ και μέσα σε 1 ωρίτσα είναι έτοιμος να φορεθεί ξανά :mrgreen:

(με τον φόβο αυτό- τι θα γίνει αν βραχεί απο τσίσα κλπ- είχα αγοράσει στον πρώτο μου γιό, απο 2 κουβέρτες ισπανικές και δύο παπλωματάκια. :oops: Τελικά, τζάμπα γεμίζουν τις ντουλάπες....:lol::lol::lol:)

Με το καλό το μωράκι σου να βγεί απ'την κοιλίτσα και να έρθει στην αγκαλίτσα!!!:D

Σ΄ευχαριστώ πολύ mom! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, υγεία και πολλές χαρές σας εύχομαι! :)

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Επειδή ψάχνω να βρω υπνόσακο μπήκα στο site του Ικεα και είδα οτι δεν έχει!

Υπέθεσα οτι απο τότε τους σταμάτησε...

Δηλαδή έχει τώρα?

Ναι Σοφία μου φυσικά και εχει..!

Μπες εδώ και χαζεψέ τους http://www.ikea.com/it/it/search/?query=sacco+nanna εγώ εχω τον fabler Kamrater σε κοκκινο!

Ειναι 2,5 tog αλλά επειδή ειναι ποιο λεπτός την τον φοράω οταν δεν εχει τραγικό κρυο οπως αυτη την περίοδο με 15 βαθμους!! Ο δευτερος που έχω αυτον http://www.pingpong-online.de/osc/popup_image.php?pID=2874 o οποιος ειναι θηρίο ειναι για πολλά κρυα πέρυσι που ειχαμε της τον έβαζα καθε μερα!

Και δεν πέφτει η μικρη το πρωί σηκώνεται κανονικά ορθια και με φωνάζει να την βγάλω απο την κουνια της!

Οπωσδήποτε θέλεις δύο!!! Αλλά μην πάρεις ίδιο νούμερο. Το δεύτερο παρ΄το ένα νούμερο μεγαλύτερο και θα τον έχεις και την επόμενη χρονιά.

Και αυτά με τα αποσπώμενα μανίκια είναι πολύ καλά, γιατί κάποιες μέρες κάνει λιγότερο κρύο και ζεσταίνονται τα μωρά πολύ μέσα στον υπνόσακο.

(Αυτές τις ημέρες που κάνει ζέστη η κακομοίρα η κόρη μου ψήνεται μέσα στον υπνόσακο, και ψάχνω κατεπειγόντως έναν πιο λεπτό ή με αποσπώμενα μανίκια)

Ναι Σοφία μου φυσικά και εχει..!

Μπες εδώ και χαζεψέ τους http://www.ikea.com/it/it/search/?query=sacco+nanna εγώ εχω τον fabler Kamrater σε κοκκινο!

Ειναι 2,5 tog αλλά επειδή ειναι ποιο λεπτός την τον φοράω οταν δεν εχει τραγικό κρυο οπως αυτη την περίοδο με 15 βαθμους!! Ο δευτερος που έχω αυτον http://www.pingpong-online.de/osc/popup_image.php?pID=2874 o οποιος ειναι θηρίο ειναι για πολλά κρυα πέρυσι που ειχαμε της τον έβαζα καθε μερα!

Και δεν πέφτει η μικρη το πρωί σηκώνεται κανονικά ορθια και με φωνάζει να την βγάλω απο την κουνια της!

Μέχρι τι ηλικία είναι ο μεγαλύτερος που έχουν εδώ ?

http://www.ikea.com/it/it/search/?query=sacco+nanna

Μέχρι τι ηλικία είναι ο μεγαλύτερος που έχουν?

ωχ...τώρα ειδα το τικεράκι σου!

Αν θυμάμαι καλά μέχρι 85εκατοστά!

Μπορεις να πάρεις έναν sterntaler που βγάζει μέχρι 110εκ. και εχει και αποσπώμενα μανικάκια, εγώ βέβαια δεν της τα έβαλα ποτέ αλλά αυτο ειναι θέμα θερμοκρασίας δωματιου! Μπορεις να τον παραγγέιλεις από εξω γιατι αν θυμάμαι καλά η τιμή του στο Λητώ ήταν απαγορευτική...

Εγώ τον πρώτο της τον περσυνο τον χρυσοπλήρωσα....60ευρόπουλα τον φετινο ομως επειδή ήταν περσυνο σχεδιο, το τελευταιο της δεν θα ξαναέφερνε οπως ειπε γιατι δεν πούλησαν,τον βρήκα το σεπτέμβρη σε ενα μαγαζί και μου τον άφησε 40ευρώ!!

Και οσον αφορά τους δυο διαφωνώ...

ας παρει τώρα εναν έως 6 μηνών και του χρονου ή στις εκπτώσεις πέρνει τον επόμενο..!

Εγω περυσι την έβγαλα με εναν αυτο της στερνταλερ δεν ειχαμε βέβαια διαρροες ποτέ, αλλά τον έπλενα κάθε δυο βδομάδες και οπως ειπες τον έβαζα στο καλοριφέρ και το βράδυ ήταν στεγνος πάλι για χρήση!

Πάντως είναι πολυ βολικοί οι υπνόσακοι!

Ξέρεις οτι δεν πρόκειται να ξεσκεπαστεί και

οτι δεν πρόκειται να "πηδήξει" απο το κρεβάτι όταν αρχίζει τις σκανταλιές :mrgreen: (υπνόσακος στυλ σάκου)

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες! :D Βουρ για υπνόσακο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...