Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sleeping bag (υπνόσακος)

mariam

Recommended Posts

Εγώ αγόρασα 2 υπνόσακους βαμβακερούς που είναι σα φουστανάκια και κλείνουν από κάτω σαν πουγκί, αλλά χρησιμοποίησα τον ένα όταν τον έκανα βόλτα λίγες μέρες μετά τη γέννησή του (Ιούλιος). Μετά όμως είδα ότι ζεσταινόταν και τον αφηνα μόνο με το κορμάκι του να κοιμάται. Το σεντόνι το περνάω κάτω από τις μασχάλες του για να μην σκεπαστεί κατά λάθος ολόκληρος, αλλά ξεσκεπάζεται στα πόδια του. Καλτσάκια δεν του έχω φορέσει ακόμα. Αν δροσίσει λίγο ο καιρός θα του φοράω υπνόσακο ή κάλτσες αλλά κατά τον Οκτώβριο πιστεύω..

Θα τον σκεπάσω με κουβερτάκι πικέ όταν κατεβάσω κι εγώ το δικό μου μαζί με τα χειμωνιάτικα. Από τη στιγμή που δεν φοράω εγώ ακόμα κάλτσες γιατί να θέλει το μωρό? Εξάλλου τα ποδαράκια και τα χεράκια πρέπει να είναι ελαφρώς πιο δροσερά από το υπόλοιπο σώμα...

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 287
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς κοιμόμαστε με φορμακια που εχουν μακρύ μανίκι και τα ποδαράκια μεσα. Ετσι οταν ξυπναει το πρωι ειναι ζεστή. Υπνόσακο σκέφτομαι κι εγώ αλλά μαλλον για αργότερα. Τωρα μου φαινεται πως κάνει ζεστη ακόμα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν, ενώ τον προηγούμενο χειμώνα ο υπνόσακος με βόλεψε πάρα πολύ, τώρα έχω ένα θεματάκι...Η Λήδα είναι πιο μεγάλη και θα θέλει να σηκώνεται. Δε θα την εκνευρίζει ο υπνόσακος; Χρησιμοποιούσα βαμβακερούς αμάνικους.Δεν έχω δει τέτοιους με ξεχωριστά ποδαράκια,οι μόνοι που έχουν είναι αυτοί οι ολόσωμοι που μου φαίνονται πολύ ζεστοί.Καμιά ιδέα;

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Καλυτεροι οι υπνοσακοι που ναι σαν φορμες......τα ποδαρακια χωρια για να μη καταπιεζονται......κλωτσανε οσο θελουν :lol:

Και οχι φλις υλικα.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Τον φλις τον πηρα πριν γεννησω απο το la redoute......ειχε το καλο οτι υπηρχε ενα φερμουαρ στη μεση κατω, οποτε αν ηθελες ειχε παντελονι-υπνοσακκο η σακο.....αλλα οταν μας βγηκε η δερματιτιδα τον καταργησα...πηρα ενα υπνοσακο-φορμα απο τη γειτονια μου, εκει που με εστειλε η παιδιατρος....30 ευρω τον πηρα, αρκετα μεγαλο, ισως μας χωραει ακομα........αλλα ησυχασα.......ολο βαμβακι μεσα....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ρε κορίτσια οι υπνόσακοι που είδα ειναι σαν παπλωματο-φουστανάκια και μου φάνηκαν αρκετά ζεστοί....μήπως ειναι λίγο επικίνδυνοι για ασφυξία κτλ;;;;

Υπερθερμανση εννοεις και οχι ασφυξια . :D

Το δωματιο του μωρου πρεπει να χει θερμοκρασια 18 βαθμων και σε καμια περιπτωση δεν σηκωνουμε το μωρο μαζι με τον υπνοσακο , για να το κρατησουμε στην αγκαλια μας ή να το θηλάσουμε !!

(Αυτα δεν τα λεω εγω , ειναι οι οδηγιες που ειχε ο πρωτος μας υπνοσακος )

VgL7.jpgIgLdp2.png

Λοιπόν, ενώ τον προηγούμενο χειμώνα ο υπνόσακος με βόλεψε πάρα πολύ, τώρα έχω ένα θεματάκι...Η Λήδα είναι πιο μεγάλη και θα θέλει να σηκώνεται. Δε θα την εκνευρίζει ο υπνόσακος; Χρησιμοποιούσα βαμβακερούς αμάνικους.Δεν έχω δει τέτοιους με ξεχωριστά ποδαράκια,οι μόνοι που έχουν είναι αυτοί οι ολόσωμοι που μου φαίνονται πολύ ζεστοί.Καμιά ιδέα;

Εδω τους χρησιμοποιουν μεχρι ....τι να σου πω ειδα νουμερο για 6 χρονων χτες :shock:

Ουτως ή αλλως η Λυδα αν θελει να σηκωθει καλο θα ειναι να σε φωνάξει για να μην έχει κανα ατυχημα . Αν μεγαλωσει και αλλο του χρονου πχ θα τον ανοιγει μόνη της :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

και σε καμια περιπτωση δεν σηκωνουμε το μωρο μαζι με τον υπνοσακο , για να το κρατησουμε στην αγκαλια μας ή να το θηλάσουμε !!

(Αυτα δεν τα λεω εγω , ειναι οι οδηγιες που ειχε ο πρωτος μας υπνοσακος )

Λαμπρινή γιατί αυτό?

Διαφημίσεις

μπραβο ρε κοριτσια! ειχα κ εγω θεμα με τις κουβερτουλες! τετοιο ζορι! η στο κεφαλι θα τις εβρισκα η στα ποδια...κ εγω για υπνοσακο λεω αλλα δε θα το περιοριζει πολυ? αυτη για να κοιμηθει συνηθως κανει 2-3 κωλοτουμπες ...επισης, μη κοροιδεψετε αλλα τα χερακια που θα ειναι εξω δε θα παγωνουν το χειμωνα? :oops:

μπραβο ρε κοριτσια! ειχα κ εγω θεμα με τις κουβερτουλες! τετοιο ζορι! η στο κεφαλι θα τις εβρισκα η στα ποδια...κ εγω για υπνοσακο λεω αλλα δε θα το περιοριζει πολυ? αυτη για να κοιμηθει συνηθως κανει 2-3 κωλοτουμπες ...επισης, μη κοροιδεψετε αλλα τα χερακια που θα ειναι εξω δε θα παγωνουν το χειμωνα? :oops:

Μπραβο φιλεναδα ειχα ακριβως τις ιδιες σκεψεις και προβληματισμους!Εγω αμα δεν εχω την κουβερτουλα μεχρι πανω νομιζω οτι δεν θα ζεσταθω!Ετσι θελω να ειναι και το μωρο καλα σκεπασμενο!Τωρα πηρα εναν απο τα Mothercare που ειναι σαν φοραμκι οχι σαν φορεματακι.Δεν το δοκιμασα ακομα.Εχθες το πηρα.Για να δουμε.

Σοφία δεν νομιζω ,τουλαχιστον οχι το δικο μου μωρο , να κραταει τα χερια μεσα στην κουβέρτα :D

Θάλεια με ολο το θάρρος ...μηπως ειναι υπερβολικο αυτο για την Ελλάδα ? Δεν ξερω βεβαια και τι θερμοκρασίες εχετε μεσα στο σπιτι αλλα ειναι πολυ ζεστο αυτο το φορμάκι . Εγω δεν συνίσταται ...ποσο περισσότερο στην Ελλάδα ..

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ναι, αλλά δεν είναι πολύ ζεστοί; Εσύ από που τους πήρες;

ακουσα για τους omega αλλα και ότι έχει και εδώ...

http://www.delfino-sa.gr

δυστυχως δεν εχει φωτο η σελιδα....

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Καταστήματα Delfino υπάρχουν στο Μαρούσι, Λαμία και Καλαμάτα. Τα προϊόντα τους τα προμηθεύουν πολλά συνοικιακά καταστήματα...ειχα δώρο κάτι φορμάκια...

έχει επίσης στο marks and spencer...

eNeap2.pngNziDp2.png

Εμας μας είχαν φέρει το χειμωνα που γεννηθηκαμε εναν υπνοσακο-κουβερτα (φλισ) (90% ακρυλικο-10% πολυεστερα) που ειναι σαν κάπα, με κοντα μανικια και κουμπωνει μπροστα και κατω. Εχει καμια κάτι αναλογο? Τι λετε να το χρησιμοποιησω?

tndLp2.png

FgHKp2.png

Δεν έχω αλλα ειδα πολλα τετοια σημερα που εψαχνα για μας .

Θα σου ελεγα να μην το χρησιμοποιήσεις :? Δεν ειναι υγιεινό και δεν κανει καλή ζέστη , δεν αναπνέει το δερμα του μωρου και γενικα τα ακρυλικα -φλις δημιουργουν και αλλεργιες .

Κριμα που θα παει χαμενο αλλα ... Μπορεις να το κρεμασεις στο τοιχο σαν αξεσουαρ παντως ..αν ταιριαζει και με τα χρωματα του δωματιου σας :lol::D

VgL7.jpgIgLdp2.png

http://www.omegabebe.gr/index.php?cat_id=12&prod_id=168&page=1

Από σχεδιο πάντως απα πα πα πα ίσως έχει κι αλλα χρώματα και σχέδια....

Αυτή τη μάρκα πήρα της κόρης μου για δυο συνεχόμενα χρόνια (και θα πάρω και φέτος) και ήταν πολύ καλοί. Επειδή η μικρή δεν μένει σκεπασμένη πάνω από 1 λεπτό είναι οτι πρέπει.

Εμεις πηραμε τον κλασσικο -κλειστο φουστανάκι :D

Ψαχναμε ποσες ωρες να βρουμε εναν 100% βαμβακερο και να μας αρεσει και το σχεδιο/χρωμα .

Βρηκαμε εναν απλο ιβουάρ χρώμα αλλα εχει το καλο οτι ειναι απο 70 εως 90 εκκ . Διπλωνει καπως το κατω μερος , για να μην νιωθει αχανες το μωρακι και ξεδιπλώνει οταν μεγαλωσει το μωρακι . Αντε καλο μας χειμωνα !! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ουτως ή αλλως η Λυδα αν θελει να σηκωθει καλο θα ειναι να σε φωνάξει για να μην έχει κανα ατυχημα

Καλέ Λαμπρινή τι εννοείς;;;Δεν σε πιάνω! :D ! Τι να με φωνάζει, κάποια στιγμή ξυπνάει πιάνεται από τα κάγκελα και στέκεται όρθια, σιγά μη με ρωτήσει!!!(άσε που δε μιλάει ακόμα!)... Μπορεί να κάτσει έτσι για λίγο, μετα να ξανακαθήσει, να παίξει με τα παιχνίδια της και να ξανακοιμηθεί...ενώ αν ξυπνήσει και πάει να σηκωθεί και ο υπνόσακος την εμποδίζει θα εκνευριστεί και δεν πρόκειται να ξαναπέσει για ύπνο... άσε που μου φαίνεται πιο εύκολο να μπουρδουκλωθεί και να χτυπήσει στα κάγκελα της κούνιας με τον υπνόσακο...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Κοριτσια εμενα με βολεψαν πολυ οι υπνοσακοι γιατι δεν εμενε ουτε λεπτο σκεπασμενος. Ασε που και γω ημουν πιο ησυχη τα βραδια του χειμωνα. Οταν ηταν πιο μωρουλι του εβαζα αυτους με τις τιραντες που ειναι σαν φακελοι. Απο τα mothercare. Περυσι που ηταν πιο μεγαλος παλι απο τα mothercare ολοσωμη φορμιτσα φλις. Και φετος αν υπαρχει στο μεγεθος του θα του παρω.

Βεβαια απο μεσα του φοραω βαμβακερα εσωρουχα η ολοσωμο βαμβακερο φορμακι στα πολυ κρυα και καλτσακια. Ετσι δεν αγχωνομαι τοσο που ξεσκεπαζεται. Την κουβερτουλα την χρησιμοποιουμε μονο τα μεσημερακια οταν κοιμομαστε.

Σοφία δεν νομιζω ,τουλαχιστον οχι το δικο μου μωρο , να κραταει τα χερια μεσα στην κουβέρτα :D

Θάλεια με ολο το θάρρος ...μηπως ειναι υπερβολικο αυτο για την Ελλάδα ? Δεν ξερω βεβαια και τι θερμοκρασίες εχετε μεσα στο σπιτι αλλα ειναι πολυ ζεστο αυτο το φορμάκι . Εγω δεν συνίσταται ...ποσο περισσότερο στην Ελλάδα ..

Καλε τι θαρρος ειμαι υπερβολικη με το θεμα αυτο!Νομιζω ολο οτι θα αρρωστησει...αμα δεν ειναι ζεστα!Παντως οπως ειπα πηρα απο τα mothercare το ολοσωμο που ειναι σαν φορμακι και το δοκιμασα.Σημερα το πρωι ειναι απο τα πρωτα πρωινα που δεν ξυπνησε απο τις 6 για γαλα και κοιμηθηκε μεχρι 8.Απορησαμε και οι δυο και λεγαμε μηπως ηταν ζεστα και κοιμηθηκε(χλωμο το κοβω αλλα το λεω να παρηγοριεμαι) παραπανω. Και μαλιστα λεω αν κρυωνε ή αν παραζεσταινοταν και ιδρωνε δεν θα γκρινιαζε?Δεν ξερω η χρηση θα δειξει.

Επισης να πω οτι εδω στην Θεσ/νικη εχει και περισσοτερη υγρασια και περισσοτερο κρυο απο αθηνα.Γενικα καμια σχεση το κλιμα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...