Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γίνεται με την γονική άδεια στην περίπτωση διδύμων?

Recommended Posts

stelasss: Απ' τη στιγμή που δεν απάντησαν.... ψάξε δικηγόρο για να προλάβεις τις ημερομηνίες.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 650
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zoitwins εμένα η δικηγόρος θα μου πάρει 1500 ευρώ και γενικά η υπόθεση κάνει ένα χρόνο να εδικαστεί,και οι υπόθεσεις υπάρχουν τουλάχιστον 3 κοίτα προσεχτικά όλη την συζήτηση εδώ

Καλησπερα TWINMAMA, ευχαριστω για την απαντηση. Έχω διαβασει προσεκτικά όλη τη συζήτηση επί του θέματος κι έχω κάνει την αίτηση για ο 9μηνο στην υπηρεσία μου (Δημαρχείο). Επίσης έχω επισκεφθεί δικηγόρο που μου ζητάει 2500 για αίτηση ακυρώσεως μαζί με αίτηση αναστολής της απόφασης. Η υπόθεσή σου θα εκδικαστει στη Θεσ/νικη; Αίτηση αναστολής έκανες μαζι με την αίτηση ακυρώσεως;; Υπάρχει ειδικός δικηγόρος για το θέμα μας στη Θεσ/νικη;; Αν μπορείς να μου απαντησεις... :confused:

6uHQ.jpgbeu9p2.png

2500ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά....

Το ξερω.... γι'αυτο και χρειαζομαι τη βοηθεια σας! δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα, το 1ο 9μηνο τελειωνει και θα χρειαστω ΚΑΙ γυναικα για τα παιδια! PLEASE HELP ME!!! :-(

Σε εμάς ήταν λιγότερο από 1000 ευρώ...(παράβολα+δικαστικά έξοδα+αμοιβή, όλα με αποδείξεις από: εφορία, δικηγορικό σύλλογο, μπλοκ παροχής υπηρεσιών) + δώρο (ούκ ευκαταφρόνητο) από μέρους μας [δεν το ζήτησε... αλλά δεν είπε και "όχι"]. Άξιζε τον κόπο όμως γιατί στην πράξη κυνηγήσαμε συνολικά τρία 9μηνα.... Ένα που πήραμε ήδη + δύο ακόμα. :) Αυτή τη χρονιά ανοίξαμε το δεύτερο 9μηνο "πακέτο". :)

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Και σε εμένα στοίχησε λιγότερο από 1000 €. Γύρω στα 700 ... φιλική τιμή.

Τι εννοεί ο δικηγόρος σου λέγοντας αίτηση αναστολής; Αίτηση ακύρωσης και αίτηση για εξέταση κατα προτεραιότητα μόνο κάναμε ... μήπως σε κοροϊδεύει; Μάλλον ισχύει στην περίπτωση του το :

"Τί είναι 5000 δικηγόροι στο βυθό της θάλασσας; ... Μια καλή αρχή".

Καλησπερα TWINMAMA, ευχαριστω για την απαντηση. Έχω διαβασει προσεκτικά όλη τη συζήτηση επί του θέματος κι έχω κάνει την αίτηση για ο 9μηνο στην υπηρεσία μου (Δημαρχείο). Επίσης έχω επισκεφθεί δικηγόρο που μου ζητάει 2500 για αίτηση ακυρώσεως μαζί με αίτηση αναστολής της απόφασης. Η υπόθεσή σου θα εκδικαστει στη Θεσ/νικη; Αίτηση αναστολής έκανες μαζι με την αίτηση ακυρώσεως;; Υπάρχει ειδικός δικηγόρος για το θέμα μας στη Θεσ/νικη;; Αν μπορείς να μου απαντησεις... :confused:

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Κορίτσια δεν ξερω αν με κοροϊδευουν, γι' αυτο και ζητησα τη βοήθειά σας : αν ξερει καποια να μου δωσει στοιχεια δικηγορου για εκδικαση στη Θεσ/νικη.

Αίτηση αναστολής της απόφασης προς εκδίκαση, μου είπε να κανω (ο δικηγόρος) για να μπορεσω να συνεχισω το 2ο εννιάμηνο αμέσως μετα το πρώτο χωρίς να παω στη δουλεια. Έτσι ειπε...

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό : ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;;; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; :?:

Ευχαριστούμε για την πληροφορία :P

Το έψαξα στο internet όπου (σε αντίθεση με τα ελληνικά δικαστήρια) μπορείς να βρεις τις αποφάσεις του Ευρωπαικού δικαίου!

Όμως το διαβασα πολύ γρήγορα έχω την εντύπωση ότι δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική και το αφήνει στα Εθνικά δικαστήρια

Για να το βρείτε θα πάτε στο

http://curia.europa.eu/jurisp/cgi-bin/form.pl?lang=en

και στο πεδιο Case θα γράψετε

C-140/10

Είσαι σίγουρη για τον αριθμό της απόφασης???Μου βγάζει μια αγροτική διαφορά...Άσχετο δηλαδή...Επαλήθευσε το μόλις μπόρέσεις και πες μου σε παρακαλώ!!Ευχαριστώ

Όσο για την αίτηση αναστολής νομίζω ότι είναι άσχετη με την περίπτωση..Η αναστολή εκτέλεσης μιας απόφασης ή πράξης ζητείται μέχρι να βγει μια δικαστική απόφαση δηλαδή μέχρι στην περίπτωση μας να βγει απόφαση επί της προσφυγής και εφόσον πιθανολογείται ισχυρή βλάβη από την εκτέλεση της απόφασης της διοίκησης...Η διοίκηση δηλαδή εφόσον δοθεί αναστολή απέχει από την εκτέλεση κάποιας πράξης έως ότου βγει απόφαση δικαστική οριστική...Στην περίπτωση μας δεν μπορεί η διοίκηση να υποχρεωθεί να χορηγήσει την άδεια με αίτηση αναστολής γιατί αν στην συνέχεια απορριφθεί η προσφυγή μας δεν "μπορεί να πάρει πίσω την άδεια"...Η άποψη μου...Ρωτήστε και τους δικηγόρους σας αλλά το βρίσκω ανούσιο...

ΦΕΗ

Η αίτηση αναστολής "παγώνει" την εκτέλεση μιας απόφασης.

π.χ. Στη δική μας περίπτωση η άδεια ΕΙΧΕ χορηγηθεί πρώτα και μετά την ανακαλέσανε. Κάναμε ασφαλιστικά μέτρα στην ανάκληση της άδειας. Αν γίνονταν δεκτά, θα έπρεπε να συνεχίσει να υφίσταται η άδεια αντί να διακοπεί.

Ακόμα όμως και έτσι, τα μέτρα απορρίφθηκαν με την αιτιολογία πως σε λίγο καιρό θα εκδικαζόταν η απόφαση κι έτσι το δικαστήριο θα αποφαινόταν.

Το δικαστήριο κερδίθηκε. Και η απόφαση διατυπώθηκε με τέτοιο τρόπο που δε χάνεται τίποτα (παρόλο που το παιδί είχε γίνει 4ων).

Σύγνωμη έδωσα λάθος case number - φταίει η δυσλεξία μου!

Μπορείτε να το βρείτε στο:

http://curia.europa.eu/jurisp/cgi-bin/form.pl?lang=en

Case no:

C-149/10

Είσαι σίγουρη για τον αριθμό της απόφασης???Μου βγάζει μια αγροτική διαφορά...Άσχετο δηλαδή...Επαλήθευσε το μόλις μπόρέσεις και πες μου σε παρακαλώ!!Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

η αποφαση αυτη ειναι παλια ετσι?

και αν καταλβα καλα λεει οτι δεν επεμβαινει στα εθνικα δικαστηρια αλλα παρολα αυτα ακυρωνει το διπλο δικαιωμα?

αυτη η αποφαση ως τι εχει χρησιμοποιηθει?

Παιδιά... την απόφαση του δικού μας δικαστηρίου την έχω (δεν αφορά δίδυμα, αλλά μιλά όμως για αυτοτέλεια του δικαιώματος ΚΑΘΕ παιδιού σε γονική άδεια). Το πρόβλημά μου είναι πως..... δεν ξέρω αν μπορώ να την αναρτήσω κάπου... Αν γνωρίζετε.. πείτε μου. Είναι διαθέσιμη.

τα κορίτσια που έχουν κερδίσει τις αλλες δύο αποφάσεις τις εχουν πάρει στα χερια τους ,μπορουν να τις αναρτήσουν για να τις χρησιμοποιήσουμε και εμείς?

Δε σε ξέχασα... δυσκολεύομαι να τη στείλω με μαιλ γιατί είναι μεγαλούτσικο το αρχείο και κολλάει ....

Θα ξαναδοκιμάσω!

edit: Το δοκίμασα ξανά (από άλλο μαιλ) και το πέτυχα! :) Έφτασε υποθέτω!!

Διαφημίσεις

τα κορίτσια που έχουν κερδίσει τις αλλες δύο αποφάσεις τις εχουν πάρει στα χερια τους ,μπορουν να τις αναρτήσουν για να τις χρησιμοποιήσουμε και εμείς?

ΠΟΥ / ΠΩΣ ??

Το έχω σε pdf ....

Εγώ έχω προς το παρόν μόνο το απόσπασμα της απόφασης ... μια βεβαίωση δηλαδή του Διοικ. Εφ. Ιωαννίνων ότι με την .... Απόφαση Ακυρώνεται η Αρ. Πρωτ. .... Απόφαση Ν.Α. Θεσπρωτίας.

Σήμερα ξεκινάει και επίσημα και η δικιά μου 9μηνη άδεια. Καλή επιτυχία σε όλες τις διδυμομανούλες.

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Αγαπητή Alcyon, στείλε μου άμεσα την απόφασή σου στο [email protected] σε παρακαλώ. Επίσης, όποιος/ όποια έχει κάτι άλλο σχετικό, ας κάνει επίσης έναν κόπο! Είμαι πλέον σε επαφή με τον δικηγόρο μου και κάθε στοιχείο είναι πολύτιμο. Ευχαριστώ :wink:)

Αποφάσεις έστειλα... οκ! Λάβατε?

Λοιπόν με πήραν τηλ απο το γραφείο μου και μου είπαν πως δεν ΘΑ μου δώσουν αρνητική απάντηση εγγράφως για το 2ο 9μηνο γιατί δεν μπορούν να υπογράψουν τέτοιο πράγμα. Και ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να μου δώσουν είναι η χορηγία του πρώτου 9μηνου. Δηλαδή ο δικηγόρος μπορεί να προχωρήσει μόνο με αυτό? Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει την αρνητική απάντηση από την υπηρεσία του για να δω τι γράφει πάνω θα με βοηθούσε πολύ....

----------------------------------------------------------

Όνομα χρήστη και zoitwins σου έστειλα pm

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό : ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;;; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; :?:

Η προσφυγή στο ΣτΕ αφορούσε την απόφαση του ΔΕΚ? ή τι αφορούσε τέλικά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...