Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ζωή απο την άσχημη πλευρά!!!

man-os

Recommended Posts

Μανο εχουν γραφτει τοσα ολοι εχουν την ιδια αποψη οτι πρεπει να αλλαξεις γιατρο ειναι αμαρτια να υποφερει η γυναικα ασε τους συγγενεις γιατρους για να γινει σωστη διαγνωση πρεπει η γυναικα σου να μιλησει ελευθερα και μην εθελοτυφλεις δραστικες αποφασεις χρειαζονται, τι χρωστανε τα παιδια ειναι σιγουρο πως επηρεαζονται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• man-os

man-os 15 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 12 δημοσιεύσεις

• dora

dora 6 δημοσιεύσεις

• micnat

micnat 5 δημοσιεύσεις

πουφ!!!κατι μυριζει...μηπως εκανε κακα ο μπεμπης???μηπως εκαψε η γειτονισσα το φαι???μηπως μυριζει μπαρουτι???κατι υπαρχει στον αερα,αλλα δεν εχω εντοπισει τι..

(renik,πως και πως την περιμενα την αρχη...)

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

μανο διαβαζοντας το ποστ σου περα απ το να συμφωνησω με τα υπολοιπα παιδια στο να παρεις και μια δευτερη η ακομη και τριτη γνωμη θα θελα να σε ρωτησω η συμπεριφορα της γυναικας σου ηταν ετσι ανεκαθεν?απο που προηλθε ολο αυτο που περναει?σαν γνωμη μου θα ταν να αφιερωσεις χρονο μαζι της ενα ταξιδακι βολτουλες η οτι αλλο μπορει να την χαροποιησει να το κανεις.αν πτην αγαπας προσπαθησε και συ για το καλυτερο.αλλα πρωτα πρεπει να βρεις την πραγματικη πηγη του προβληματος.

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

εγώ λέω να κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε τίποτα...όχι τίποτα άλλο, θα κάνει μετά άλλα 5 νέα θέματα παρόμοιας θεματολογίας και τουλάχιστον άλλους 10 ψυχοκλώνους :lol::lol:

ένα πάντως είναι σίγουρο:το θέμα δεν στέκει :wink:

Άλλο ένα δείγμα ότι δεν έχεις διαβάσει σχεδόν τίποτα απο τα λεγόμενα εδώ. Και είδικα της doras. Ναι είναι αλήθεια ότι είπε τη γνώμη της αλλά επίσης μίλησε άσχημα. Το χειρότερο είναι όμως ότι δεν μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να θεωρώ ότι προσβλήθηκα απο τα λεγόμενά της και ακόμα χειρότερα να μην έχω το δικαίωμα να αμυνθω.

Εξακολουθείς να λές αερολογίες. Σοβαρά μιλάς όταν λές ότι θέλω να συμφωνήσεις? Θα πρέπει να είσαι πολύ έξυπνη τελικά. Αστείο το σχόλιο σου ότι θέλω να μου πείτε και εις ανώτερα!!! Έχεις χιούμορ τελικά.

Και ποιός σου είπε ότι δεν προσπαθούσα και δεν προσπαθώ ακόμα να πλησιάσω τη γυναίκα μου ερωτικά?

Στα του γιατρού. Κι όμως ακούω πολύ καλά τί μου λένε τα άλλα μέλη, ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά κοπέλα μου? Αλλά βέβαια ότι σε συμφέρει.

Ωραίο αυτο με τα αυτάκια. Αλήθεια σου πέρασε απο το μυαλό να μου τα χαϊδέψεις? Μου αρέσει κι εμένα πολύ ο σαρκασμός αλλά φρόντησε τουλάχιστον να τον χρησιμοποιείς πρός ώφελός σου. Μάλλον δεν έχεις ιδέα τί είναι να λές την άποψή σου σε ένα δημόσιο χώρο και αντ αυτού μου δίνεις χάρη λόγω προβλημάτων. Είστε πολύ καλή Κοντεσίνα μου!!!

Δεν λές τίποτα για το ερώτημα μου τί θα έκανες στη θέση μου απλά λές μια αερολογία που είναι και ψευθής έτσι κι αλλιώς. Φυσικά και σε ειρωνεύομαι γιατί δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και απο την άλλη κάνεις και λάθος "σχόλια". Για παράδειγμα θα αναφέρω τα πέρι "γκάβλας" όπως πολύ χαριτωμένα το έθεσες. Προσθέτω λέει άλλο ένα πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα. Τώρα να ξαναειρωνευτω ή όχι. Το τραβαει ο οργανισμός σου. Μάλλον απο σεξουαλικές επαφές δεν έχεις και πολύ καλές εμπειρίες. Σε πληροφορώ ότι ήταν μια μεγάλη βοήθεια για μένα αυτη η σεξουαλική "σχέση". Με βοήθησε να μη χάσω τα λογικά μου. Σε καμμία περίπτωση δεν επηρέασε τη συμπεριφορά μου απέναντι στη γυναίκα μου και με βοήθησε να έχω περισότερη υπομονη.

Απο τα λεγόμενα σου μπορώ να συμπεράνω πολύ εύκολα ότι στα λόγια είσαι πολύ καλή. Απο επιχειρήματα όμως τίποτα. Αν ήσουν στη δική μου θέση, μπορει να μην γινόσουν τόσο βίαια σαν γυναίκα που είσαι, αλλά θα έβγαινες κάθε βράδυ στο μπαλκόνι του σπιτιού σου και θα πετούσες πέτρες στο φεγγάρι και μάλιστα θα θύμωνες που δεν το πετυχαίνεις!!!

....man-os δεν ειναι σωστο για εναν αντρα να μιλαει

με εναν τετοιο τροπο τοσο κατινιστικο να τον πω....απεναντι

σε μια γυναικα...εστω κ εικονικη :wink: .....διαβασα την ιστορια

σου κ εχω μια απορια....μηπως η γυναικα σου σε δουλευει κανονικα?

εμαθα προσφατα μια ιστορια κ εμεινα ετσι :shock::shock:

τους δουλευε ολους ακομα κ τους γιατρους κ οταν της

ειπαν οτι παει για Δαφνι μερια....δηλωσε .."ειμαι καλα για

πλακα τα εκανα" :wink::wink::shock::shock:

πουφ!!!κατι μυριζει...μηπως εκανε κακα ο μπεμπης???μηπως εκαψε η γειτονισσα το φαι???μηπως μυριζει μπαρουτι???κατι υπαρχει στον αερα,αλλα δεν εχω εντοπισει τι..

(renik,πως και πως την περιμενα την αρχη...)

φαντασματακι με καλτσακια, τι κανεις??!!!! :D

Διαφημίσεις

ολα αυτα τα παραλογα που διαβαζουμε σαν φαινονται ok; ειμαι η μοναδικη εδω μεσα που το βλεπω για παπα;

Όχι δεν είσαι η μοναδική,αλλά καλά είναι να περιμένουμε πρωτού πούμε οτιδήποτε.

άργά ή γρήγορα όλα αποκαλύπτονται.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να μπαίνουμε σε ένα θέμα και να ψαχνόμαστε αν είναι αλήθεια ή όχι και να προσπαθούμε να είμαστε οι πρώτοι που θα κάνουμε τις αποκαλύψεις.

Cool κορίτσια! :cool:

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

ΜΑΝΟ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ.ΕΔΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Υπαρχει και αυτο που προφανως οι περισσοτεροι το εχουμε ξεχασει...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2684&start=0

Οπως και να χει το πραγμα πρεπει να βοηθησουμε.. δεν νομιζετε?? Ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο ο συμφορουμητης μας να βοηθηθει θελει.. :lol::lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

άντε κορίτσια με καταλάβατε!!!! Γάτες είστε!!!!! Ποιός Σερλοκ Χολμς και βλακείες!!!!!!

Πρέπει να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη που σαν άνθρωπος κι εγώ είναι κάποια πράγματα που δεν τα ανέχομαι!!!! Φυσικά όμως και πάλι είστε τόσο υπεράνω. Εσείς δεν εκνευρίζεστε με ότι και αν σας πούνε άρα όποιος εκνευρίζετε είναι κακόβουλος!!!!!!

Εντάξει δε φταίτε εσείς μην τα θέλω όλα δικά μου. Σε μια κοινωνία υπάρχουν όλων των ειδών ανθρώποι. Οι συζητήσημοι και οι κομπλεξικοι. Έτσι κι εδώ. Βρέθηκαν άνθρωποι που μίλησαν και υπάρχουν και άλλοι που απλά... ωχ κάτι βρωμάει έκλασε κανείς?

Διαφημίσεις

Εξακολουθείς να εκνευρίζεσαι με 2-3 άγνωστους που σου είπαν τη γνώμη τους και δεν σχολιάζεις αυτά που σου είπαν για την γυναίκα σου και τον γιατρό που πάτε.

Καλύτερη απάντηση σε κάτι που δεν σε εκφράζει είναι η μη απάντηση και μιας και υπήρχαν και άτομα που σε κατάλαβαν απάντησε σ΄αυτά.

Ίσως έτσι να μπορέσεις να βρεις μια κάποια λύση στο πρόβλημά σου.

Επικεντρώνεσαι σε λάθος πράγματα...γνώμη μου.

716217ybmeeuyfgz.gif

Κάτσε τώρα γιατι μπερδεύτικά. Τελικά είμαι ή δεν είμαι κακόβουλος?

Τί να απαντήσω? Στις ιδέες και στις απόψεις όσων με είδαν σαν άνθρωπο΄, είπαν την άποψη τους και δεν έστεισαν δικαστήριο? Τούς είμαι πολύ ευγνώμον, άκουσα πολύ καλές συμβουλές και σίγουρα τις έχω λάβει υπ όψη μου.

Εξακολουθείτε να κάνετε το ίδιο λάθος. Τους ανθρώπους που μίλησαν και είπαν την άποψη τους τους άκουσα. Όσοι νομίζω ότι με έθιξαν και εξακολουθούν να με θίγουν τους απαντάω ανάλογα.

Άποψη μου κι εμένα φυσικά!!!

Το να σε θεωρούν κάποιοι κακόβουλο είναι δικαίωμά τους.

Έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε αυτές τις μέρες στο φόρουμ?

Πήξαμε στις διαγραφές.

Σαν καινούριο μέλος κι εσύ ίσως να είσαι στο στόχαστρο.

Αυτό δεν δικαιολογεί την αντ'ιδρασή σου.

Είναι σαν να τους επιβεβαιώνεις.

Εμένα δεν με νοιάζει αν είσαι ή όχι κακόβουλο μέλος.

Και οι κακόβουλοι άνθρωποι είναι όχι ούφο.

Και μάλιστα αυτοί χρειάζονται περισσότερο βοήθεια από τους άλλους τους μη.

Γιατρό άλλαξες τελικά?

716217ybmeeuyfgz.gif

Οι αντμίν είναι σε θέση να ξέρουν αν πρέπει να βάλουν ή όχι τελεία.

Αργά ή γρήγορα όσοι μπήκαν με άλλο σκοπό ξεσκεπάστηκαν.

Έτσι αν και δω υπάρχει πρόβλημα θα το μάθουν.

Προς το παρόν συνεχίζουμε. :wink:

716217ybmeeuyfgz.gif

οκ εγώ μια πρόταση έκανα..έτσι κι αλλιώς δεν με αφορά...

μαλλιοτραβηχτείτε ελεύθερα :lol: (αστειεύομαι)

φιλικά πάντα :P ...Γιωτούλα

Αν ο Μα-νος είναι μαλλιάς ευχαρίστως. :lol:

Κάτσε να με βοηθήσεις στο ξεμάλλιασμα! :lol:

716217ybmeeuyfgz.gif

Το να σε θεωρούν κάποιοι κακόβουλο είναι δικαίωμά τους.

Έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε αυτές τις μέρες στο φόρουμ?

Πήξαμε στις διαγραφές.

Σαν καινούριο μέλος κι εσύ ίσως να είσαι στο στόχαστρο.Αυτό δεν δικαιολογεί την αντ'ιδρασή σου.

Είναι σαν να τους επιβεβαιώνεις.

Εμένα δεν με νοιάζει αν είσαι ή όχι κακόβουλο μέλος.

Και οι κακόβουλοι άνθρωποι είναι όχι ούφο.

Και μάλιστα αυτοί χρειάζονται περισσότερο βοήθεια από τους άλλους τους μη.

Γιατρό άλλαξες τελικά?

Της το έχω πεί ήδη 2 φορές και δε θέλει ούτε να το ακούει. Της είπα ακόμα και να μπαίνει μόνη της μέσα στο γιατρο όταν μιλάει, ούτε κι αυτο το θέλει.

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την ξεμοναχιάσω αρκετή ώρα να το συζητήσουμε περισότερο. Δε ξέρω τί φοβάται. Νιώθει πιο άνετα, νιώθει πιο πολύ σιγουριά?

Έχει κάνει πολλά λάθη κι αυτη. Άπειρες φορές πηγαίναμε στο γιατρό και της έλεγε να αρχίσει να ελατώνει τα χάπια και όταν το έκανε "έμπαινε" στη μέση ο εθισμός ή της τύχαινε κάποια στεναχώρια που την έκαναν να μην τα ελατώνει. Το χειρότερο είναι ότι τότε δεν ήθελε να πηγαίνει στο γιατρό για μήνες αλλά τα φάρμακα που έπερνε κάποια στιγμή αντι να κάνουν καλό της έφερναν νεύρα και ..άντε πάλι απο την αρχή. Το λάθος μου - είμαι βέβαιος πλέον - είναι ότι τόσο καιρό ήμουνα πολύ συγκαταβατικός, αν δεν ήθελε να πηγαίνει στο γιατρό δεν τη πίεζα κι αυτη εντομεταξύ δώσ του και χαπακονόταν. Άντε τώρα να κόψεις τα χάπια. Τις τελευταίες μέρες όμως έχω αλλάξει πολύ. Καταρχήν μίλησα του γιατρού και του είπα τί έγινε. Η διάγνωση? Φυσικά παίρνει τα "στεντόν" τρία τρία αφου έχει εθιστει πλεόν. ΄Μόλις πάει να τα σταματήσει "πέφτει". Έχω γίνει πιο προσεκτικός την παρακολουθώ τί παίρνει και κάθε πότε. Θα δείξει.

Την επόμενη φορά που θα πάμε στο γιατρό θα τον ρωτήσω στα ίσια αν είναι μια καλή ιδέα αν πρέπει να πάμε κάπου αλλού. Δεν έχω να χάσω και τίποτα και νομίζω θα είναι καλό να το ρωτήσω και να είναι και οι 2 παρόντες.

όσο αφορά στα υπόλοιπα.

Όχι δεν έχω πάρει χαμπάρι τί έγινε στο φόρουμ. Διαγραφές? Δεν με απασχολεί το θέμα. Αν οι διαχειρηστές κρίνουν ότι ενοχλώ ας με διαγράψουν.

Η φράση σου που έκανα bold όμως είναι όλα τα λεφτά!!!

Το είχα αναφέρει σε κάποια στιγμη αυτό και χαίρομαι που το λέει και κάποιο άλλο μέλος. "Ποιός είναι αυτός ο καινούργιος που τολμάει να μας αραδιάζει ένα σωρό μπαρούφες?" Εντάξει λογικό είναι όπως ξέρουμε. Υπάρχουν φιλίες, συμμαχίες και όποιος μπαίνει σφήνα είναι επικίνδυνος!!!

Για τον τρόπο που αντιδρώ τα είπα πολλές φορές. Έτσι είμαι ο άμοιρος τί να κάνω. Κάθε άνθρωπος έχει το χαραχτήρα του. Ούτε καλοπαντρεμένος είμαι ούτε έχω άγνοια απο προβλήματα.

[

Το είχα αναφέρει σε κάποια στιγμη αυτό και χαίρομαι που το λέει και κάποιο άλλο μέλος. "Ποιός είναι αυτός ο καινούργιος που τολμάει να μας αραδιάζει ένα σωρό μπαρούφες?" Εντάξει λογικό είναι όπως ξέρουμε. Υπάρχουν φιλίες, συμμαχίες και όποιος μπαίνει σφήνα είναι επικίνδυνος!!!

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ,ή ίσως φταίω εγώ που το έγραψα έτσι.

Καλύτερα θα ήταν να έλεγα στο μικροσκόπιο.

Και ΄γω λοιπόν σε έχω βάλει στο μικροσκόπιο και πίστεψέ με δεν έχω καθόλου συμμαχίες εδωμέσα.Φιλίες ναι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είμαστε κλειστοί στο να κάνουμε καινούριους φίλους.Και ΄γω κάποτε καινούρια είμουν.Δεν με απέκλεισαν όμως γιατί ο λόγος που μπήκα δεν ήταν για να κοροιδέψω τα άλλα μέλη και να τους λέω φανταστικές ιστορίες.

Επειδή όμως στο νετ κυκλοφορούν πολλοί ψυχανώμαλοι ,όταν μπει κάποιος καινούριος θα πρέπει πρώτα να κερδίσει την εμπειστοσύνη μας για να γίνει μέλος της υπόλοιπης παρέας.

Αν λοιπόν εσύ είσαι ο Μάνος με τα προβλήματα που μας γράφεις δεν έχουμε κανένα λόγο να μην σε καλοδεχτούμε και να μην σου συμπαρασταθούμε σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

Αν όμως είσαι μούφα και πας να μας κοροιδέψεις λέγοντας ότι σενάριο έχεις αντιγράψει από Φωσκολο,τότε θα πάρεις αυτό που σου αξίζει.

Αυτά περι συμμαχίας μας τα ΄παν κι άλλοι που είχαν όμως άλλους σκοπούς.

Και εκπλήσομαι που το ακόυω κι από σένα που είσαι καινούριος εδώ.

Πότε πρόλαβες και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

Να κάτι τέτοια λες και μετά απορείς που κάποιοι λένε οτι κάτι βρωμάει.

Και σίγουρα αν έκλ@νε κάποιος δεν θα μύριζε τόσο πολύ! :lol:

Καληνύχτα,τα λέμε!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μήπως σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρια ότι υπάρχουν άπειρα άλλα φόρουμ στο διαδίχτιο και μπορεί να είμαι κι εγώ μέλος σε κάποια απο αυτά και να το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος?

Καληνύχτα!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...