Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορδελλα και χαρτακι με τυπωμενο ονομα

Diana Dee

Recommended Posts

Καλησπερα! Τον Ιουνιο θα βαφτισουμε κι εμεις την ζουζουνιτσα μας κι ετσι εχω αρχισει κι εγω το ψαξιμο. Εχω καταληξει περιπου στο τι θελω να κανω σε οτι αφορα τις μπομπονιερες. Τα χρωματα της βαφτισης θα ειναι ροζ-καφε. Ετσι για τους μεγαλους θα κανω κατι απλο οπως αυτο

VAP011.jpg

ενω για τα παιδια θα εχω σαν διακοσμητικα αυτες τις νεραιδες τις οποιες ομως δεν μορω να αποφασισω αν θα ηταν καλυτερα να τις βαλω σε πουγκι ή σε κουτακι

mkr_62_70946.jpg

BO040.jpg

Τι θα προτιμουσατε εσεις??

Επισης θελω να ρωτησω αν ξερετε που μπορω να βρω κορδελλες τυπωμενες με το ονομα σαν κι αυτες

VAP089.jpg

και χαρτακια με τυπωμενο ονομα οπως στην ροζ μπομπονιερα.

Αυτα!! Ευχαριστω και περιμενω!

Διαφημίσεις

Γεια σου.Πολυ καλες οι ιδεες σου για τη βαφτιση.Λοιπον αν εισαι στη Θεσσαλονικη μπορεις να πας στο suxess στη Θερμη και να παραγγειλεις κορδελες με το ονομα του παιδιου.Αλλιως μπες στο site http://www.suxess.gr και επικοινωνησε μηπως μπορουν να σου τις στειλουν οπου μενεις.

Για τα παιδακια θα ελεγα να βαλεις την νεραϊδουλα πανω σε πουγκι.Κι εγω αυτη την περιοδο ετοιμαζω παρομοιες μπομπονιερες και τις εχω βαλει σε πουγκι.Αληθεια ποσο σου κοστισε η μια νεραϊδα και απο που τις πηρες?

Τα χαρτακια με το τυπωμενο ονομα θα τα φτιαξεις μονη σου στο word και θα τα τυπωσεις σε οτι χαρτι σου αρεσει.Ειναι απλο,ευκολο και οικονομικο.

Καλη επιτυχια!

Εμένα, μου αρέσουν τα πουγκάκια πιο πολύ. Τα κουτάκια όμως είναι πιο πρακτικά, γιατί συνήθως μένουν. ..Τα πουγκάκια όμως (και αυτό που σου αρέσει, είναι υπέροχο!!! :D ), είναι πιο...γλυκά!!!

t6c4p3.pngXRnsp2.png

ροζ καφέ τι γλυκά τι όμορφα χρώματα!μπράβο για το συνδυασμό!εμπνευσμένος!

στο πουγκί φαίνονται κ θα στέκονται πιο όμορφα γιατί δεν θα προεξέχουν τόσο όσο στα κουτάκια.

κορδέλα με όνομα τυπώσαμε εμείς στο suxess (Θεσσαλονίκη)

Καλημερα!!!

εγω θα κανω ολεσ ειδιεσ

για μικρουσ και μεγαλουσ

αλοστε για μωρα νομιζω οτι κατι παιδικο του πιγενει

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

Σοφια Τ. : Ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες και την γνωμη σου! Στο site poy εριξα μια ματια εχει και τηλεφωνο Αθηνα, οποτε αυριο πρωι παιρνω να δω αν εχουν κι εδω καταστημα να παω μια βολτα αλλιως μηπως μπορουν να μου τις στειλουν απο Θεσσαλονικη! Τις νεραϊδες δεν τις εχω αγορασει ακομα,τις βρηκα ομως γυρω στο 1 ευρω το κομματι απο εδω

http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2888&cat=208&page=1

Οσο για τα ταμπελακια εχεις δικιο,δεν το ειχα σκεφτει...Και τις τρυπες μετα μπορω να τις κανω με ενα διακορευτη σωστα??

Elisa : Ευχαριστω για την γνωμη σου κι εγω προς το πουγκι τεινω απο αποψη αισθητικης...Η αληθεια ειναι πως δεν ευελπιστω να κρατησουν και το πουγκι ή to κουτι απο την μπομπονιερα..Μακαρι βεβαια...

Gerakina : Ευχαριστω πολυ για το σχολιο! Κι εγω το βρισκω πολυ γλυκο σαν συνδυασμο...Συμφωνω πανω σε αυτο που ειπες για το πουγκι!

• 2 months later...

Και εκει που ετοιμαζομουν να κατεβω κεντρο να αγορασω τα υλικα για τις μπομπονιερες, επεσε το ματι μου σε ενα site και βρηκα αυτο εδω :

wedding_favor_box_summ.jpg

ειναι μικρη η εικονα,δεν με αφηνει να ανεβασω μεγαλυτερη,αλλα αμα θελετε το βλεπετε καλυτερα εδω

http://www.alibaba.com/product-gs/223525253/wedding_favor_box.html

Μου φανηκαν πολυ πρωτοτυπες και μου αρεσουν πολυ!!!

Ρωτησα αν στελνουν Ελλαδα και μου ειπαν ναι, σκεφτομαι να κανω αυτες για μικρους-μεγαλους, ειναι αρκετα "παιχνιδιαρικες" για τα παιδια αλλωστε.

Εσεις τι λετε?? Σας αρεσουν ή παραειναι σαν "κουτι"??? Δεν το εχω ξαναδει και παρολο που εγω το βρισκω τελειο, μιας και το θεμα μας θα ειναι πριγκηπισσα, φοβαμαι μηπως δεν αρεσει στους καλεσμενους...

Το καλο ειναι οτι γλυτωνω απο την πολλη δουλεια, καθως το μονο που μενει να κανω ειναι να τα "στησω" (γιατι τα στελνουν πλακε) και να βαλω μεσα τα κουφετα.

Επειδη τα βαφτισια θα γινουν επαρχια και θα ειναι ολοι καλεσμενοι στο τραπεζι, οι μπομπονιερες θα μπουν πανω στα πιατα στα τραπεζια.

Ντιάνα πολύ ωραίες οι ιδέες σου και εγώ προτειμώ το πουγκάκι από το κουτί αλλά να σε ρωτήσω κάτι;

Αφού θα τις βάλεις τις μπουμπουνιέρες στο πιάτο πως θα ξεχωρήσεις τις παιδικές από τις άλλες μήπως μπερδευτούν τα πράγματα λίγο :roll:

Με το καλό να γίνει η βάφτιση της μπουμπούς σας και να την χαίρεστε!

a94dd1bc2e.png

Ντιάνα πολύ ωραίες οι ιδέες σου και εγώ προτειμώ το πουγκάκι από το κουτί αλλά να σε ρωτήσω κάτι;

Αφού θα τις βάλεις τις μπουμπουνιέρες στο πιάτο πως θα ξεχωρήσεις τις παιδικές από τις άλλες μήπως μπερδευτούν τα πράγματα λίγο :roll:

Με το καλό να γίνει η βάφτιση της μπουμπούς σας και να την χαίρεστε!

Ευχαριστω πολυ! Αυτο που ελεγα ηταν αντι να κανω τις αρχικες μπομπονιερες(πουγκι και νεραϊδες-αυτες που ειναι στο πρωτο ποστ), να κανω τις μπομπονιερες αμαξες και να ειναι κοινες για μικρους-μεγαλους. Αμα κανω αυτες, θα μπουν στα τραπεζια, αλλιως αμα κανω χωριστες θα τις μοιρασουμε εξω απο την εκκλησια. Αλλα επειδη θα γινουν 5 Ιουλιου τα βαφτισια, σκεφτομουν οτι με τοση ζεστη, θα λιωσουν τα κουφετα....

Διαφημίσεις

Αχ....Πειτε μου βρε κοριτσια καμια γνωμη...Ειμαι στο τσακ να τα παραγγειλω...

Elisa και Λιάνα που ειπατε πουγκακι καλυτερα γιατι δεν σας αρεσει η μπομπονιερα αμαξα? Την βρισκετε πολυ τι??....Ελευθερα, δεν παρεξηγουμαι....Απλα ζηταω μια γνωμη, γιατι εμενα μου αρεσουν, στον αντρα μου αρεσουν, αλλα θελω και μια 3η γνωμη....

Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες!!!

η μπουμπουνιερα αμαξα μ αρεσει πολυ, κατι το διαφορετικο. Η γνωμη μου ειναι αν ειναι κατι που θα πεταξουν, δηλαδη ενα κουτι ή ενα σκετο πουγκι τοτε πιο καλο ειναι ενα πρωτοτυπο κουτι. Αν ειναι κατι που μπορουν να κρατησουν οπως ενα μαγνητακι ή ενα μπρελοκ ομορφο τοτε ΟΚ

κοριτσι ειναι;;;

δες και εδω λιγο, το σκεφτομαι για αλλη φορα

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=2205

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

η μπουμπουνιερα αμαξα μ αρεσει πολυ, κατι το διαφορετικο. Η γνωμη μου ειναι αν ειναι κατι που θα πεταξουν, δηλαδη ενα κουτι ή ενα σκετο πουγκι τοτε πιο καλο ειναι ενα πρωτοτυπο κουτι. Αν ειναι κατι που μπορουν να κρατησουν οπως ενα μαγνητακι ή ενα μπρελοκ ομορφο τοτε ΟΚ

κοριτσι ειναι;;;

δες και εδω λιγο, το σκεφτομαι για αλλη φορα

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=2205

Δεν ξερω...Οσες φορες εχω παρει κατι απο βαπτιση,μετα απο λιγο καιρο το πεταω...Σκεφτομαι αφου ουσιαστικα δεν θα μεινει ουτε το πουγκι,ουτε το κουτι, καλυτερα να κανω τις αμαξες που ειναι λιγοτερο μπελαλιδικες και πιο οικονομικες. Θα εχουμε βραχιολακια μαρτυρικα,οποτε κατι θα μεινει στους καλεσμενους..

Ναι κοριτσι ειναι και ειναι τελειο και το κουτακι απο το scrapbooking,αλλα λιγο πιο ακριβο. Φαντασου οτι θα μου στοιχισουν περιπου 40 λεπτα η μια αμαξα,χωρις τα μεταφορικα.

Ντιάνα πολύ ωραίες είναι και οι άμαξες απλά δεν ξέρω πως θα είναι στην πραγματικότητα :roll: ενώ για τις άλλες μπορείς να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Χωρίς παρεξήγηση εγώ δεν κρατάω τίποτα από γάμους και βαφτίσεις :oops: μόνο κάτι μαγνητάκια για το ψυγείο έχω κρατήσει αλλά πιστεύω ότι σημασία έχει να είναι ωραίες την ώρα της βάστισης τώρα τι θα το κάνει ο καθένα είναι δικό του θέμα σημασία έχει τι αρέσει σε εσένα :wink:

a94dd1bc2e.png

Διαφημίσεις

Μαρακι,η αληθεια ειναι αυτη, οτι οσο πιο πολυ το ψαχνω, τοσο πιο πολυ μπερδευομαι....Λιανα ναι, οι αμαξες δεν ξερω πως θα ειναι για αυτο το σκεφτομαι...Μου φαινονται ομως πολυ πρωτοτυπες και ιδιαιτερες...Μαλλον για εκει με βλεπω!...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ...ΟΙ ΑΜΑΞΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕς ..ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙς ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙς ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Αχ....Πειτε μου βρε κοριτσια καμια γνωμη...Ειμαι στο τσακ να τα παραγγειλω...

Elisa και Λιάνα που ειπατε πουγκακι καλυτερα γιατι δεν σας αρεσει η μπομπονιερα αμαξα? Την βρισκετε πολυ τι??....Ελευθερα, δεν παρεξηγουμαι....Απλα ζηταω μια γνωμη, γιατι εμενα μου αρεσουν, στον αντρα μου αρεσουν, αλλα θελω και μια 3η γνωμη....

Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες!!!

συγνωμη γι αυτο που θα πω ισως να μην σου αρεσει....δεν συμφωνω με τις αμαξες για πολλους λογους....το στυλ ειναι μπαροκ θυμιζει μια αλλη εποχη δυσκολα και ακριβα υλικα....για να συνδιασεις το θεμα της βαφτισης με ολα τα υπολοιπα...δεν μπορεις να κανεις τετοιο θεμα με βαφτιση στην επαρχια και πχ τραπεζι στην ταβερνα του μητσου...(σχημα λογου για να καταλαβεις τι εννοω)και να έχεις τετοιο θεμα...ή θα τα κάνεις όλα σαν στυλ με πριγκηπισσες και αλλα σχετικα ή θα επιλεξεις κατι πιο ολοκληρωμενο. Επίσης θα επρεπε να στησεις το παραμυθι με τα ροζ χρωματα τα φρου φρου και την ξεχασμενη εποχη....το μπαροκ εχει εντονα χρωματα και δεν ειναι για καλοκαιρι....(αν θελεις την ταπεινη αποψη μου ως αρχιτεκτων).... :)

Γιατι δεν εμπνεεσαι κατι απο τον τοπο που θα κανεις την βαφτιση...το πρωτο κονσεπτ μου αρεσε πιο πολυ....τα χρωματα δεν μου αρεσαν γιατι το καφε ειναι χρωμα χειμωνιατικο εκτος αν κρατησεις το καφε και το κανεις με λινο...υφασμα....σε γηινες αποχρωσεις παλ....

εγω θα κανω την βαφτιση της μικρης μου 30-5-09 στα ΤΕΜΠΗ αρκετα μακρια....και τα χρωματα που επελεξα ειναι φουξια λαχανι γιατι ειναι ανοιξη και αρχη καλοκαιριου και βαζω τα χρωματα των καλοκαιρινων φρουτων της περιοχης.... και η μπομπονιερα ειναι συμβολικη ετοιμασα γουρια με φουξια και λευκες κορδελες ροζ και ενα διακοσμητικο ροζ φουξια στοιχειο απο υλικο με κοχυλι....συνδιαζω την αγρια φυση με το λαχανι το φουξια ειναι τα ωριμα φρουτα η καρδια συμβολιζει την ζεστασια των ανθρωπων της περιοχης το λευκο την αγνη ψυχη της μικρουλας μου και το κοχυλι συνδιαζει το καλοκαιρι και την θαλασσα που εχει κοντα.

Αυτα...ελπιζω να σε διαφωτισα καπως.... :?:

1129643tvsq1yiqpw.gif

συγνωμη γι αυτο που θα πω ισως να μην σου αρεσει....δεν συμφωνω με τις αμαξες για πολλους λογους....το στυλ ειναι μπαροκ θυμιζει μια αλλη εποχη δυσκολα και ακριβα υλικα....για να συνδιασεις το θεμα της βαφτισης με ολα τα υπολοιπα...δεν μπορεις να κανεις τετοιο θεμα με βαφτιση στην επαρχια και πχ τραπεζι στην ταβερνα του μητσου...(σχημα λογου για να καταλαβεις τι εννοω)και να έχεις τετοιο θεμα...ή θα τα κάνεις όλα σαν στυλ με πριγκηπισσες και αλλα σχετικα ή θα επιλεξεις κατι πιο ολοκληρωμενο. Επίσης θα επρεπε να στησεις το παραμυθι με τα ροζ χρωματα τα φρου φρου και την ξεχασμενη εποχη....το μπαροκ εχει εντονα χρωματα και δεν ειναι για καλοκαιρι....(αν θελεις την ταπεινη αποψη μου ως αρχιτεκτων).... :)

Γιατι δεν εμπνεεσαι κατι απο τον τοπο που θα κανεις την βαφτιση...το πρωτο κονσεπτ μου αρεσε πιο πολυ....τα χρωματα δεν μου αρεσαν γιατι το καφε ειναι χρωμα χειμωνιατικο εκτος αν κρατησεις το καφε και το κανεις με λινο...υφασμα....σε γηινες αποχρωσεις παλ....

εγω θα κανω την βαφτιση της μικρης μου 30-5-09 στα ΤΕΜΠΗ αρκετα μακρια....και τα χρωματα που επελεξα ειναι φουξια λαχανι γιατι ειναι ανοιξη και αρχη καλοκαιριου και βαζω τα χρωματα των καλοκαιρινων φρουτων της περιοχης.... και η μπομπονιερα ειναι συμβολικη ετοιμασα γουρια με φουξια και λευκες κορδελες ροζ και ενα διακοσμητικο ροζ φουξια στοιχειο απο υλικο με κοχυλι....συνδιαζω την αγρια φυση με το λαχανι το φουξια ειναι τα ωριμα φρουτα η καρδια συμβολιζει την ζεστασια των ανθρωπων της περιοχης το λευκο την αγνη ψυχη της μικρουλας μου και το κοχυλι συνδιαζει το καλοκαιρι και την θαλασσα που εχει κοντα.

Αυτα...ελπιζω να σε διαφωτισα καπως.... :?:

Ευχαριστω πολυ για την γνωμη σου,(μην ζητας συγνωμη κιολας! :) )απο οτι φαινεται το εχεις ψαξει πολυ το θεμα(εννοω χρωματα-συμβολισμους και πραγματα που εμενα ουτε που θα μου περναγαν απο το μυαλο...).

Αρχικα πανω σε αυτο που λες για τα υλικα, ενταξει απο χαρτονι ειναι, γιατι να παραπεμπει σε κατι ακριβο και βαρυ? Η δεξιωση θα γινει σε αιθουσα ξενοδοχειου,οποτε δεν εχουμε προβλημα να "δενει".

Σαν "θεμα" εχω σκεφτει μεχρι στιγμης προσκλητηριο με κορωνα

PR105.jpg

και σκεφτηκα οτι σαν χρωματα τουλαχιστον(ροζ-ασημι-ιβουαρ) και σαν υφος ταιριαζουν με τις αμαξες.

Απο εκει και περα θα κανουμε στεφανακια για να κρεμασουμε στα δεντρα, θα στολισουμε με λουλουδια και φαναρακια την εκκλησια,αλλα δεν θελω υπερβολες. Δηλαδη δεν με πειραζει αν δεν παραπεμπουν ολα σε παραμυθι...

Για το καφε εχεις δικιο,ειναι λιγο χειμωνιατικο το εχω σκεφτει κι εγω και μαλλον θα καταληξω σε ροζ-ιβουαρ.

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙς ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙς ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Σίγουρα θα εντυπωσιάσεις περισσότερο, αλλά ίσως επειδή σε εμένα αρέσουν τα πιο κλασσικά πράγματα, ίσως για αυτό μου αρέσουν τα πουγκάκια...αλλά είναι τόσο υποκειμενικά όλα.

Τώρα που το σκέφτομαι, θα μου αρεσαν οι άμαξες για πάρτυ γενεθλίων περισσότερο και όχι για βάφτιση.

Το ροζ πάντως, είναι το χρώμα που προτιμώ για κοριτσάκι (με όλους τους συνδυασμούς)...με λαχανί, με πράσινο, με καφέ, με άσπρο...τέλειο!

Μου αρέσει πολύ το προσκλητήριο! :D

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Απο εκει και περα θα κανουμε στεφανακια για να κρεμασουμε στα δεντρα, θα στολισουμε με λουλουδια και φαναρακια την εκκλησια,αλλα δεν θελω υπερβολες. Δηλαδη δεν με πειραζει αν δεν παραπεμπουν ολα σε παραμυθι...

Λατρεύω τα στεφανάκια!!! Θέλω να κάνω και εγώ! Θα κλέψω ιδέες από σένα :wink: ...σε τυρκουάζ όμως

t6c4p3.pngXRnsp2.png

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ...ΟΙ ΑΜΑΞΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕς ..ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙς ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙς ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Ευχαριστω!! Κι εγω αυτο θελω, να εντυπωσιασω, αρκει να μην βγει κιτσ στο τελος..... :lol:

Ευχαριστω!! Κι εγω αυτο θελω, να εντυπωσιασω, αρκει να μην βγει κιτσ στο τελος.....

...ε, όχι και κιτσ!!! Αλίμονο! Είναι πολύ όμορφες και διαφορετικές...και να σου πω...κάνε όπως το έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου. Να είσαι σίγουρη πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ ωραίο!

(μην ξεχάσεις τα στεφανάκια...περιμένω... :wink: )

t6c4p3.pngXRnsp2.png

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙς ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙς ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Σίγουρα θα εντυπωσιάσεις περισσότερο, αλλά ίσως επειδή σε εμένα αρέσουν τα πιο κλασσικά πράγματα, ίσως για αυτό μου αρέσουν τα πουγκάκια...αλλά είναι τόσο υποκειμενικά όλα.

Τώρα που το σκέφτομαι, θα μου αρεσαν οι άμαξες για πάρτυ γενεθλίων περισσότερο και όχι για βάφτιση.

Το ροζ πάντως, είναι το χρώμα που προτιμώ για κοριτσάκι (με όλους τους συνδυασμούς)...με λαχανί, με πράσινο, με καφέ, με άσπρο...τέλειο!

Μου αρέσει πολύ το προσκλητήριο! :D

Αν ηταν γαμος θα "κολλαγα" πιο πολυ,αλλα στην βαφτιση οι περισσοτεροι θα ειναι φιλοι μας (αρα πιο κοντα στην ηλικια μας) και λιγοι συγγενεις,οποτε φανταζομαι να εκτιμησουν το "προχωρημενο" γουστο μου :lol::lol:

Στον γαμο εκανα "κλασικες" μπομπονιερες περισοτερο για τους συγγενεις,μαλλον τωρα θα βγαλω το αχτι μου :lol:

Κι εγω τα στεφανακια απο αλλη κοπελα θα τα "κλεψω", θα ψαξω το topic και θα σου πω :wink:

Thanx!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...